Cila duhet të jetë kohëzgjatja normale e marrëdhënies seksuale


Kohëzgjatja e marrëdhënieve seksuale – një tregues thjesht individual për secilin burrë. Sidoqoftë, ekzistojnë standarde të caktuara për kohëzgjatjen e këtij procesi, të cilat varen nga shumë faktorë, dhe kryesisht nga mosha e personit.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

A ekziston një koncept i normës së kohëzgjatjes së marrëdhënies seksuale?

Shkencëtarët dhe mjekët ende nuk kanë arritur në një mendim të unifikuar dhe autorizues për atë që duhet kuptuar nga kohëzgjatja normale e një procesi të tillë intim si marrëdhënia seksuale. Dhe vështirësia kryesore në zgjidhjen e kësaj çështje është se trupi i secilit njeri është individual, dhe madje në të njëjtin person marrëdhëniet seksuale vazhdojnë ndryshe.

Erofertil  Mënyrat më të mira për të rritur fuqinë

Në të njëjtin vëllim, studime të ngjashme u kryen kryesisht duke kryer sondazhe të burrave, dhe shumë anëtarë të seksit më të fortë mund të gënjejnë për arritjet e tyre në shtrat.

Sidoqoftë, shkencëtarët ende arritën të nxjerrin një normë të caktuar për kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale. Faza e fërkimit, d.m.th. periudha e intimitetit, duke filluar nga momenti kur penisi futet në vaginë dhe lëvizjet (fërkimet) kryhen me ndihmën e penisit deri sa të ndodhë derdhja. Në këtë rast, u mor parasysh numri i fërkimeve, si dhe intervalet midis tyre.

Si rezultat, shkencëtarët zbuluan se kohëzgjatja normale e marrëdhënieve seksuale midis burrave është 5-10 minuta. Urologët nuk pajtohen plotësisht me ta dhe besojnë se për një njeri të shëndetshëm, marrëdhënia seksuale që zgjat 2-6 minuta është normë.

Nëse derdhja ndodh ndërmjet 0,5 minutave dhe 2 minutave pas fillimit të marrëdhënies seksuale, atëherë kjo derdhje quhet relativisht e përshpejtuar, nëse më pak se 30 sekonda – absolutisht e përshpejtuar. Gjithashtu duhet të kihet parasysh se normalisht orgazma e një njeriu duhet të përkojë me derdhjen.

Prandaj, nëse faza aktive e intimitetit zgjat më shumë se dy minuta, kjo mund të konsiderohet normë nga pikëpamja mjekësore.

Determfarë përcakton kohëzgjatjen e marrëdhënies seksuale?


Kohëzgjatja e periudhës aktive të intimitetit ndikohet nga shumë faktorë. Më e rëndësishmja prej tyre janë:

  1. Frekuenca e marrëdhënieve seksuale tek burrat. Nëse një i ri rrallë bën seks, eksitimi i tij rritet, kështu që vërehet derdhje e hershme. Në një burrë që udhëheq një jetë seksuale të rregullt, kohëzgjatja e intimitetit zakonisht normalizohet me kohën.
  2. Mosha e një burri. Disa ekspertë besojnë se në adoleshencë, marrëdhënia seksuale mund të zgjatet për shkak të mungesës së përvojës, atëherë kohëzgjatja e intimitetit zvogëlohet (nga 22 në 26 vjet), pas së cilës përsëri zgjat për shkak të një ulje të nivelit të eksitueshmërisë tek një burrë me kalimin e kohës.
  3. Gjendja shëndetësore e burrave për momentin. Pra, me lodhje të rëndë ose përkeqësim të një sëmundjeje, marrëdhënia seksuale mund të jetë më e gjatë, por në të njëjtën kohë, një burrë mund të mos vijë të pushojë fare për shkak të një humbjeje të forcës dhe eksitimit të pamjaftueshëm. Në të njëjtën kohë, prania e disa proceseve inflamatore mund të çojë në fillimin e ejakulimit flakid.
  4. Raporti i burrave me gratë specifike. Në prani të një tërheqje shumë të fortë për një partner, mund të lindë një situatë kur një burrë arrin kulmin e kënaqësisë shumë herët. Një grua duhet të jetë simpatike ndaj një incidenti të tillë, sepse kjo tregon praninë e ndjenjave të gjalla për të.
  5. Ndikimi i faktorëve mjedisorë: muzika, ndriçimi, niveli i rehatisë, prania ose mungesa e kohës për intimitet, etj.
Erofertil  Ilaçet për potencial

Gjithashtu, kohëzgjatja e procesit intim ndikohet nga gjendja shpirtërore aktuale e burrit për momentin.

Marrëdhënie seksuale shumë e shkurtër ose shumë e gjatë – e mirë apo e keqe?

Nëse marrim parasysh se kohëzgjatja mesatare e marrëdhënieve seksuale tek burrat mund të jetë nga 2 deri në 6-10 minuta, lind një pyetje logjike: sa e padëshirueshme është një devijim nga kjo normë?

Mjaft e çuditshme, intimiteti tepër i shkurtër nga pikëpamja e evolucionit është plotësisht normale. Gjëja kryesore është se burri ka kohë për të hyrë në penis në vaginë dhe të kryejë një derdhje. Nga natyra, fillimisht ishte parashikuar që marrëdhënia seksuale të mos ishte shumë e gjatë, sepse qëllimi kryesor i këtij procesi në një shkallë globale është riprodhimi, dhe jo vetëm kënaqësia.

Kështu që, një marrëdhënie e shkurtër seksuale është normale, nëse nuk merrni parasysh arritjen e partnerit për kënaqësi, dhe vetë njeriu. Prandaj, nëse ekziston dëshira për të normalizuar jetën intime, kohëzgjatja e periudhës së fërkimeve mund të rritet duke përdorur metoda të sigurta dhe efektive.

Sipas pikëpamjes së qytetit, manifestimi i kundërt – një marrëdhënie seksuale shumë e gjatë – është zakonisht një arritje e dëshiruar. Sidoqoftë, mjekët besojnë se kohëzgjatja e intimitetit gjatë 10-15 minutave mund të ndikojë negativisht në cilësinë e marrëdhënies së pjesëmarrësve në këtë proces.

Së pari, marrëdhëniet seksuale shumë të gjata shterojnë psikologjikisht dhe fizikisht si një burrë ashtu edhe një grua. Së dyti, si rezultat i fërkimeve të zgjatura, proceset inflamatore në zonën gjenitale mund të ndodhin ose përkeqësohen për shkak të fërkimit të zgjatur dhe të fuqishëm të organeve gjenitale.

Kështu, për shëndetin e meshkujve dhe femrave, si dhe arritjen e mirëqenies mendore dhe emocionale, kohëzgjatja mesatare e intimitetit është më e favorshme.

Erofertil  Shkaqet e impotencës, një këshillë shumë e rëndësishme nga një mjek

Nëse ka devijime në një drejtim ose në një tjetër, mund ta zgjidhni problemin duke përdorur pajisje ndihmëse. Pra, marrëdhënia e shkurtër seksuale mund të rritet nëse përdorni llak lidokainë Stud 5000 duke aplikuar këtë produkt në penisin glans. Si rezultat i ekspozimit ndaj përbërësve të ilaçit, ndjeshmëria e penisit zvogëlohet, kështu që marrëdhënia seksuale zgjat, dhe në disa raste – disa herë.

Përdorimi i Stud 5000 është plotësisht i sigurt, sepse me përdorim të jashtëm, hyrja e kimikateve në trupin e një njeriu praktikisht eliminohet.

Ju mund të zgjidhni më thellë problemet intime duke përdorur ilaçe të kombinuara, të tilla si Viagra me Dapoxetine, ju mund të blini në barnatoren tonë. Për të arritur shkallën e nevojshme të zgjimit, Viagra ndihmon, e cila e ka vendosur veten si ilaçin Nr.1 ​​për forcimin e fuqisë. Dapoxetina do të ndihmojë në zgjatjen e marrëdhënieve seksuale. Në përgatitjen e kombinuar të treguar, të dy substancat aktive zgjidhen në përqendrimin e kërkuar, i cili eliminon mundësinë e një mbidozimi, por siguron me siguri fillimin e një efekti pozitiv.

Si rezultat i përdorimit të barnave ndihmëse, të cilat mund të blihen në faqen tonë të internetit, një burrë mund të zgjidhë njëkohësisht probleme me potencialin dhe kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale, gjë që ju lejon të përfitoni sa më shumë nga marrëdhëniet intime.

Blog »Ejakulim i Shpejtë» Cila duhet të jetë kohëzgjatja normale e marrëdhënies seksuale?

Shahinclub Shqipëri