Qëllimet tuaja personale

Qëllimet tuaja personale

Të gjithë praktikuesit e ushtrimeve në këtë libër kanë një qëllim të përbashkët – dëshirën për të rritur madhësinë e penisit. Por secili ka synime më specifike. Disa kanë nevojë për një anëtar më të gjatë, të tjerët kanë nevojë për një anëtar më të trashë. Ende të tjerët dëshirojnë një penis më të fortë dhe më të shëndetshëm, ata nuk janë të interesuar për nga madhësia. Secili prej këtyre qëllimeve specifike mund të arrihet duke ndjekur një program më specifik. Ndiqni udhëzimet më poshtë për të përsosur programin tuaj të stërvitjes.

Nëse dëshironi të rritni edhe gjatësinë, edhe trashësinë

Ndiqni programin kryesor të fillestarit ose një nga programet alternative të përshkruara në kapitullin e mëparshëm. Të gjitha këto programe kanë elementë kryesorë për të rritur gjatësinë, trashësinë dhe ngurtësinë e penisit. Jelking ndihmon në rritjen e gjatësisë, trashësisë dhe ngurtësisë. Shenjat e shtrirjes rritin gjatësinë dhe ngurtësinë. Ushtrimet Kegel janë të mira për përmirësimin e ngurtësisë së penisit, por ato gjithashtu rrisin madhësinë e saj duke rritur rrjedhën e gjakut.

Nëse dëshironi të rritni vetëm gjatësinë

Përqendrohuni në vazo dhe shtrirje. Kryeni jelqing në një nivel të ulët të ereksionit – rreth 50%. Pas pesë javëve të para, shtoni ushtrime të avancuara të gjatësisë në stërvitjet tuaja, duke anashkaluar ushtrime për të rritur trashësinë. Në vend që të bëni ushtrime për të rritur trashësinë e një anëtari, bëni më shumë ushtrime për të rritur gjatësinë e tij.

Nëse dëshironi të rritni vetëm trashësinë

Përqendrohuni në renditje së pari. Kryeni jelqing në një nivel të lartë të ereksionit – rreth 75%. Shtrihuni për 4-5 minuta para fillimit të gjelbërimit, duke ju lejuar të përgatisni indet brenda penisit tuaj për kruajtje më efektive. Pas pesë javëve të para, kaloni në ushtrime më të avancuara për të rritur trashësinë e penisit tuaj.

Nëse dëshironi të rritni vetëm fortësinë

Ndiqni programin fillestar fillestar. Të dyja bërrylat dhe shtrirjet ndihmojnë në rritjen e ngurtësisë së penisit. Bëni më shumë kunja. Ushtrimet Kegel janë ushtrime themelore që ndihmojnë në rritjen e ngurtësisë së penisit.

Erofertil  Farë është përbërja e dobishme e arrës dhe vetitë e dobishme të arrave për potencë

Penisi juaj unik

Programi kryesor i fillestarit ka të gjithë elementët e nevojshëm për një plan trajnimi të suksesshëm. Sidoqoftë, ky program mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë. Nuk ka asnjë program universal që do të lejonte shtimin e absolutisht të gjithëve që e ndjekin atë në mënyrë rigoroze. Për këtë arsye, programi kryesor i fillestarit është vetëm një udhëzues i përgjithshëm. Programet si kjo kanë ndihmuar mijëra burra, por kjo ende nuk do të thotë se ata do t'ju ndihmojnë as juve. Anëtari i secilit njeri është unik në strukturën e tij anatomike dhe në formën e tij fizike.

Një shembull i mirë se si anëtarët ndryshojnë në mënyrë anatomike është prania e mbulesës nënlëkurore në anëtar. Integrimi i nënlëkurës është një ind i shumëanshëm, i tendinit, si përgjegjës për madhësinë e penisit. Për shumicën e burrave, kjo mbulesë përbëhet nga dy shtresa, për disa ajo përbëhet nga vetëm një shtresë, dhe ka nga ato në të cilat përbëhet nga tre shtresa. Me sa duket, numri i këtyre shtresave është përgjegjës për sa shpejt ndodh një rritje në madhësinë e penisit gjatë trajnimit. Anatomia unike e penisit tuaj dhe gjeneve tuaja luajnë një rol kritik në mënyrën se si penisi juaj reagon ndaj ushtrimeve të ndryshme dhe sa shpejt dhe sa i gatshëm është të rritet në madhësi.

Një faktor po aq i rëndësishëm, përveç anatomisë, është përgatitja fizike e penisit tuaj – sa mirë është e përgatitur fizikisht dhe sa efektive mund të bartin ngarkesa.

Një burrë që masturbohet ose bën seks më pak se dy herë në javë ka një anëtar fizikisht më pak të përgatitur sesa dikush që bën seks çdo ditë. Në mënyrë të ngjashme, një burrë që ka një kohëzgjatje të marrëdhënieve seksuale prej 10 minutash është fizikisht shumë më pak i përgatitur sesa një burrë që ka një akt seksual zgjat rreth një orë. E thënë thjesht, njeriu që përdor penisin e tij më shumë, dhe ka një anëtar fizikisht më të përgatitur.

Erofertil  Udhëzime Selectra për përdorim, rishikime të mjekëve dhe pacientëve, çmimi, analoge

Këta dy faktorë – anatomia dhe aftësia fizike – mund të shkaktojnë probleme me programet standarde të ushtrimeve. Për disa, programi themelor i një fillestari mund të duket shumë intensiv, por për të tjerët, përkundrazi: shumë i lehtë.

Për krahasim, është e lehtë të përcaktoni se çfarë është e drejtë për ju kur ushtroheni në palestër. Ju ngrini maksimumin që mund të ngritni dhe bazoni trajnimin tuaj në këtë peshë.

Në rastin e ushtrimeve për një anëtar, ju nuk keni mundësinë për të zbuluar kufijtë tuaj, kështu që ju mund të stërviteni ose stërviteni nën mbikëqyrje, duke mbrojtur kështu veten tuaj nga arritja e rezultateve pa e dyshuar atë.

Supozoni se po bëni një shtyp stoli dhe maksimumi juaj është 100 kg. Le të imagjinojmë që ju nuk e dini kufirin tuaj, ju filloni duke ngritur 25 kg, e bëni atë për disa javë dhe do të vini re se kjo peshë nuk është e mjaftueshme për rritjen e muskujve tuaj (ju nuk po stërvitni sa duhet). Prandaj, vendosni të shkoni menjëherë në një peshë prej 150 kg (tani jeni duke parakaluar). Ju jo vetëm që nuk stimuloni rritjen e muskujve tuaj, por përfundoni gjithashtu duke thyer brinjët me një shirit, të cilin i hidhni në gjoks.

E gjithë e njëjta gjë ndodh kur bëni ushtrime për një anëtar. Ju e bëni atë në errësirë. Por, për fat të mirë, ne kemi metoda për të luftuar këtë lloj trajnimi.

Gjëja më e rëndësishme që mund të bëni në këtë rast është t'i kushtoni vëmendje simptomave trupore. Ata do t'ju ndihmojnë të përcaktoni se kur do të rrisni ngarkesën dhe, anasjelltas, kur është më mirë t'i zvogëloni ato.

Ndërsa përparoni, përdorni fletën e mashtrimit trupor në f. 63 së bashku me udhëzimet e mëposhtme për t'ju ndihmuar të lëvizni në drejtimin e duhur:

Erofertil  Xhenxhefil për fuqinë mashkullore

? Nëse shfaqni simptoma të shëndetshme trupore dhe rriteni, atëherë jeni në rrugën e duhur.

? Nëse shfaqni simptoma të shëndetshme trupore, nuk ka simptoma të pashëndetshme trupore dhe nuk po rritni madhësinë, atëherë ka shumë të ngjarë që nuk po bëni mjaftueshëm intensivisht. Rritni gradualisht ngarkesën derisa të fillojë të shfaqet një rritje.

? Nëse shfaqni simptoma jo të shëndetshme trupore dhe nuk po fitoni përmasa, kjo do të thotë që duhet të ulni stresin dhe të keni më shumë pushim.

Ky tekst është një fletë faktesh.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri