Mosfunksionimi erektil tek burrat shkakton dhe trajton

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Përmbajtja e artikullit

 • Mosfunksionimi ngrerë te burrat: Shkaqet dhe trajtimi
 • Trajtimi i mosfunksionimit ngrerë (impotencë)
 • Shenjat e impotencës

Nëse më parë ky problem kishte të bënte vetëm me përfaqësuesit më të vjetër të seksit mashkull, tani mjekët kanë vërejtur një "rinovim" të rëndësishëm të këtij çrregullimi seksual. Gjithnjë e më shumë burra të rinj po kërkojnë ndihmë mjekësore në lidhje me impotencën "e pjesshme".

Erofertil  Xhenxhefil për recetat e fuqisë

Për dallim nga impotenca e plotë, problemi i mosfunksionimit ngrerë është plotësisht i kurueshëm, thjesht mos harroni se sa më shpejt të diagnostikohet sëmundja dhe sa më shpejt të fillojë trajtimi, aq më e madhe është gjasat për një shërim të plotë dhe të shpejtë. Shtë shumë më e lehtë për një mjek me përvojë profesionale të përcaktojë shkaqet e një çrregullimi seksual dhe të përshkruajë trajtim të duhur.

Shkaqet e mosfunksionimit ngrerë

Shfaqja e mosfunksionimit erektil mund të shkaktohet nga shumë faktorë. Mund të jetë:

 • problemet neurologjike
 • çrregullime psikologjike
 • ndryshime organike ose anatomike në organet gjenitale,
 • çrregullime hormonale
 • dëmtimet e mëparshme në zonën e legenit.

Prania e zakoneve të këqija është gjithashtu një katalizator i padiskutueshëm për shfaqjen e mosfunksionimit ngrerë. Abuzimi i alkoolit, pirja e duhanit, një mënyrë jetese e ulur, varësia nga droga, forma të ndryshme të mbipeshes ndikojnë negativisht në forcën e mashkullit.

Mosfunksionimi ngrerë: Trajtimet

Do trajtim për çrregullime të këtij lloji në zonën gjenitale fillon me identifikimin e shkaqeve të shfaqjes së tyre. Nëse dobësimi i ereksionit u ndikua nga faktorë të një natyre psikologjike, atëherë konsultimi me një mjek-psikoterapist bëhet i detyrueshëm. Procedurat fizioterapeutike janë të përcaktuara, trajtimi i ilaçeve për të rivendosur fuqinë kryhet sipas indikacioneve. Barnat më të njohura për të stimuluar fuqinë janë aktualisht

Në marrëveshje me mjekun, për trajtimin e mosfunksionimit ngrerë, gjithashtu mund të përshkruhen:

Parimi i përdorimit të tyre është kryesisht identik, por çfarë lloj ilaçi është i përshtatshëm për një pacient të veçantë – vendos mjeku.

Mosfunksionimi erektil trajtohet gjithmonë në faza – së pari, tabletat janë të përshkruara, dhe mjeku monitoron përparimin në trajtim. Një terapi e tillë kryhet një deri në dy muaj. Nëse pas kësaj kohe nuk ka përmirësim, hapi tjetër është përdorimi i ilaçeve për administrim intracavernous në penisin mashkullor. 10-15 minuta para marrëdhënies seksuale, këto ilaçe administrohen intrauretally, gjë që gjithmonë jep një mbledhje të qëndrueshme.

Erofertil  Pompë vakumi për trajtimin e mosfunksionimit ngrerë

Dihet që zgjedhja e pavarur e barnave të tilla është jashtëzakonisht e padëshirueshme – sigurohuni që të konsultoheni me mjekët përpara se t'i përdorni. Një efekt anësor i barnave për administrim intracavernous mund të jetë priapis – një mbledhje e qëndrueshme e gjatë dhe e dhimbshme që zgjat të paktën 5 orë.

Shahinclub Shqipëri