Miti i zmadhimit të penisit

Miti: zmadhimi i penisit është një proces i shpejtë dhe i lehtë.

Fakt: duhet kohë për të zmadhuar penisin.

Ndërsa disa thashetheme pohojnë se zmadhimi i penisit nuk është i mundur, të tjerët thonë se është një proces i shpejtë dhe i lehtë. Të gjitha këto spekulime vijnë tek një person me spam të ndryshëm elektronik dhe reklamë mbi zmadhimin e penisit.

Në shumë mënyra, i gjithë ky informacion i rremë është arsyeja pse shumë njerëz janë skeptikë në rritjen e madhësisë së penisit:

? "Shtoni 5 cm të gjata në vetëm 2 javë!"

Edhe pse shtimi prej 5 cm është i mundur, por sigurisht jo për një periudhë dy javore. 5 cm në vit – tingëllon më e vërtetë. Ushtrimet dështojnë gjatë natës. Nuk ka rëndësi se cili organ ose grup muskujsh ju stërvitni, nëse është penisi juaj, abs apo edhe truri juaj.

Procesi i vetë-përmirësimit TW GJITHA kërkon kohë dhe vendosmëri. Nëse keni një dhe tjetrin, atëherë do të gjeni sukses.

Sa kohë do të duhet për të arritur madhësinë e dëshiruar? Ja çfarë treguan rezultatet e një studimi të pjesëmarrësve në studimin tim:

? shumica e burrave që shënuan 2,5 cm ose më pak në gjatësi, perimetër ose në total u deshën 4 muaj për të arritur këto rezultate;

? shumica e burrave që shënuan nga 2,5 cm në 5 cm në gjatësi, lagështirë, ose në total, u deshën 3 deri në 12 muaj për të arritur këto rezultate;

? shumica e burrave që shënuan më shumë se 5 cm në gjatësi, perimetër ose në total u deshën më shumë se një vit për të arritur këto rezultate.

Nëse jeni të interesuar për një përshkrim më të hollësishëm të studimit me shtesë

Erofertil  Ndërprerja e marrëdhënieve seksuale dhe të këqijave të metodës popullore të kontracepsionit

detaje për arritjen e rezultateve të caktuara, mund t'i gjeni në Shtojcën C: "Vlerësimi i rritjes mesatare kundrejt kohës".

LLOJI I PERFEKTUAR T TH MENDIMIT

Ndryshoni mendimin tuaj me "Menjëherë!" tek "Me kalimin e kohës, do të kem madhësinë e penisit që dua". Pse? Sepse nëse filloni orët me një humor të tillë si "tani ose kurrë", do të mbaroni ose nuk do të përfundoni dy javët e para të trajnimit. Por nëse i afroheni ushtrimeve me të kuptuarit se do të duhen të paktën disa muaj për të arritur rezultatet e dëshiruara, atëherë do të keni rezervën e nevojshme të durimit në mënyrë që të përfundoni këtë biznes. Ushtrimi do të jetë më i dobishëm kur i trajtoni si një zakon të shëndetshëm – siç është larja e dhëmbëve në mëngjes dhe në mbrëmje, për shembull, ose shkimi në palestër.

Në përgjithësi, rezultatet janë afërsisht të mëposhtmet: një shtesë prej 2,5-5 cm është mjaft e zakonshme dhe kërkon nga disa muaj në një vit pune. 7,5 cm tashmë është një gjë e rrallë, por disa burra arritën të shtojnë më shumë, mesatarisht, duhet një vit për të arritur rezultate të tilla. Në çdo rast, secili njeri është unik: disa shtojnë 5-10 cm në 3-4 muaj, ndërsa të tjerët shtojnë disa milimetra në disa vjet. Ekzistojnë disa faktorë që ndikojnë në shpejtësinë e arritjes së një rezultati. Ne rendisim disa prej tyre:

? Qëllimi juaj Nëse keni nevojë të forconi nivelin e ngritjes suaj, atëherë do të zgjasin vetëm disa javë. Nëse dëshironi të rritni penisin tuaj në vëllim me 100 përqind ose më shumë, do t'ju duhet shumë më tepër kohë.

Erofertil  Rritja e potencialit pas 50-60 vjet, droga dhe mënyra e jetesës

? Frekuenca e orëve. Ju duhet t'i përmbaheni një plani të përhershëm stërvitje, por nëse jeni shumë të zellshëm, atëherë ushtrimet mund t'ju dëmtojnë dhe do të ndaleni së shtuari në madhësi.

? Korrektësia e performancës. Ushtrimi i papërshtatshëm është vështirësia më e madhe për shumë burra, disa madje nuk shtojnë madhësi për këtë arsye. Do të mësoni si ta stërvitni një anëtar si duhet dhe si të maksimizoni madhësinë tuaj në pjesën e dytë të këtij libri.

? Ka faktorë të tjerë që mund të ndikojnë në rezultate, duke përfshirë gjenetikën, llojet e ushtrimeve që përdorni, numrin e qasjeve dhe gjendjen shpirtërore.

Ky tekst është një fletë faktesh.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri