Penisi ëndërronte për të gjitha hollësitë e kuptimit të një ëndrre!

Që nga kohërat e lashta, organi gjenital mashkull konsiderohet një simbol i pjellorisë, forcës, energjisë. Shtë e pamundur të mos thuash që nëse një ëndërr ishte një penis, atëherë një ëndërr e tillë mund të tregojë orientimin seksual të mendimeve të ëndërrimtarit. Sidoqoftë, nëse keni pasur një penis, atëherë ky vizion mund të ketë një kuptim krejtësisht të ndryshëm.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Po sikur të kisha ëndërr për një penis?

Libri fisnik i ëndrrave të N. Grishina thotë se të shohësh penisin në ëndërr është të mashtrosh nga ana e personit nga i cili pritet më pak mashtrimi. Sidoqoftë, organi intim mashkull mund të ëndërrojë për miqësi të forta. Në një ëndërr, të shihni një anëtar të zhytur në baltë – të thashetheme dhe shpifje, dhe gjakderdhje ose të plagosur – për sëmundje, probleme shëndetësore të një ëndërrimtari. Nëse penisi është jashtëzakonisht i gjatë dhe i hollë në një ëndërr, atëherë një i dashur mund të diagnostikohet me një sëmundje. Nëse penisi në një ëndërr ka madhësi jashtëzakonisht të mëdha, atëherë ëndërrimtari do të promovohet, do të ketë një mundësi për rritje të karrierës. Nëse një anëtar është bërë nga kashtë, atëherë ajo simbolizon nevojën për të kursyer para, dhe nga druri – tek njohjet e reja. Derdhja në ëndërr sjell një zhvillim të shpejtë të ngjarjeve dhe nevojën për vendimmarrje urgjente.

Erofertil  Trajtimi i prostatitit

Interpretimi i ëndrrave për Tsvetkova thotë se penisi i ëndërruar nga një njeri është një shenjë e forcës dhe tërheqjes së tij mashkullore. Nëse organi i burrit ishte ëndërruar nga një zonjë, atëherë së shpejti ajo mund të mbetet shtatzënë.

Sipas librit të ëndrrave të Medeas, nëse një burrë ëndërron një penis, atëherë ai nuk është i vetëbesuar, dhe nëse një grua, atëherë së shpejti ajo do të ketë një tifoz premtues. Shikimi i një organi të madh intim – për nder të të tjerëve, sukses në biznes. Një penis i ndyrë – deri në intrigat dhe truket e armiqve, të dëmtuar – për të shpifur.

Interpretimi i ëndrrave të Dreamwalker është i mendimit se penisi, i cili u shfaq në një ëndërr, shërben si një simbol i dinjitetit, energjisë, energjisë, potencialit mashkullor. Nëse ka një madhësi të madhe, atëherë ëndërrimtarit i garantohet suksesi. Nëse testikujt gjithashtu duken mbresëlënës, atëherë kjo paraqet një fitim dhe popullaritet të papritur. Por të soditësh organet intime të njerëzve të tjerë – deri në padrejtësimin e shpresave, mos përmbushjen e dëshirave. Derdhja parashikon gjithashtu përfundimin e afërt të projekteve të zgjatura.

Sipas librit të ëndrrave Esoterike, nëse një grua ëndërronte një penis, atëherë në frontin personal ajo do të kishte vështirësi në jetën reale. Nëse ajo duhet të prekë atë në një ëndërr, atëherë një lidhje intime e padëshirueshme ka të ngjarë që nuk do t'i sjellë kënaqësi asaj. Nëse organi mashkull ka një formë të pazakontë ose duket i panatyrshëm, atëherë një lidhje e hershme dashurie me një partner të ri ka të ngjarë. Për një zonjë të martuar, një ëndërr e tillë portretizon një dashnor. Penisi, i ëndërruar nga një burrë, premton probleme në marrëdhëniet seksuale, dhe nëse është i gjatë dhe i hollë, atëherë ai do të ketë sëmundje.

Erofertil  Si bëhet një mbledhje te burrat dhe cilat janë llojet

Çfarë parashikimesh?

Libri i lashtë i ëndrrave persiane Taflisi është i mendimit se penisi i madh përfaqëson forcën e mashkullit dhe lindjen e hershme të fëmijëve meshkuj. Nëse një burrë sheh në ëndërr se penisi i tij është i ndarë nga trupi, atëherë kjo premton lindjen e një vajze. Një tjetër mundësi për interpretimin e gjumit me një penis për një njeri është një udhëtim në ambulancë ose një udhëtim, i shkaktuar nga nevoja për të zgjidhur gjëra jo shumë të këndshme. Nëse një grua shtatzënë ka një ëndërr ku penisi prek trupin, atëherë shtatzënia e saj do të jetë e sigurt dhe e plotë me kohë. Mund të premtojë gjithashtu një shtatëzani të shpejtë për një vajzë.

Penisi në ëndrrat femra mund të ketë kuptime të ndryshme. Kështu, një organ intim i një madhësie tepër të vogël tregon një aventurë argëtuese. Të shohësh disa penise në një ëndërr është një incident i pakëndshëm. Të shohësh një djalë të zhveshur është një sherr për problemet familjare. Për të parë një burrë tërheqës me një organ seksual në një gjendje ereksioni – drejt një jete seksuale të prosperuar dhe tërheqjes së një ëndërrimtari.

Në interpretimin e ëndrrës në të cilën penisi kishte një ëndërr, është e nevojshme të merren parasysh të gjitha nuancat – nga madhësia e organit deri tek emocionet që shkakton pamja e tij. Një ëndërr për organet mashkullore, ëndrrën e një gruaje, mund të ketë një kuptim tjetër se ëndrra e një burri, dhe një ëndërr e tillë mund të përfaqësojë gjithashtu seksualitetin e ëndërruesit.

Shahinclub Shqipëri