Impotenca në moshën 20 është e mundur

Dua të ndaj mendimet e mia se çfarë. Jam 25 vjec. Miqtë dhe të dashurat e mia janë pothuajse të njëjta (në përgjithësi, deri në 30). Pra, pothuajse të gjithë miqtë jetojnë me të rinj ose të martuar. Dhe ata kanë probleme serioze seksuale. Unë jam i gatshëm të bëj një studim statistikor, por faktet flasin vetë: njerëz të ndryshëm me mënyra të ndryshme jetese në gjysmën e dytë kanë vështirësi me fuqinë.

Po, mund të themi se gjithçka është rregulluar shumë mirë për një njeri atje dhe çdo stres mund të jetë shqetësues. Por kur kjo ndodh për një kohë të gjatë (natyrisht, askush nuk dëshiron të shkojë te mjeku), ka mendime shqetësuese. Kam dyshime se zakoni i pirjes së birrës gjatë fundjavave gjithashtu luan një rol të rëndësishëm këtu. Ata thonë se birra shkakton prodhimin e hormoneve femërore.

Por jo të gjithë pinë. Atëherë çfarë mbetet? Ekologjia, ushqimi i dobët, një psikikë lëvizëse? Nëse një person ka probleme të tilla në 20, atëherë çfarë do të ndodhë me të në 40? Prostatiti dhe impotenca totale? Dhe çfarë lloj fëmijësh mund të japë një njeri i tillë? Zhvilloni dyshimet e mia: ose njohjet e mia të shumta janë të pafat, ose, me të vërtetë, u lind një brez burrash që nuk janë në gjendje të sigurojnë vazhdimin e fisit?

Unë do të vë në pesë cent tim.

Që nga unë jam duzina e pestë, dhe më shumë informacion statistikor janë mbledhur.

Arsyeja e dështimit të shtratit është zakonisht psikologjike. Një ngritje e mirë dhe një epsh e lartë tek një njeri që është mjaft i suksesshëm dhe agresiv në jetën e përditshme – hormonet e agresionit dhe seksit janë të njëjta. Dhe jeta moderne shtyp burrat, plus civilizimi modern matriarkal i edukon ata si meshkuj të rehatshëm, të butë, por mjerisht, me gradë të ulët. Dhe e tillë nuk duhet të shumëfishohet.

Erofertil  Zgjerimi i penisit në shtëpi (video)

Pra, të kërkosh diçka plotësisht pa kuptim prej tyre është se si të rrihet një qen dhe të veprojë fyerje ndaj tij, pse nuk përshtatet.

Dhe birra – për një kohë të shkurtër rrit nivelin e mashkullit dhe madje mund të përmirësojë situatën. Por vetëm për një kohë të shkurtër.

Unë jam 63. Unë e dua birrën, por edhe më shumë gra.

Deri më tani Kështu që gjithçka është nga Zoti.

PMSM – fakti është që gratë tona, veçanërisht pas martesës, menjëherë rriten yndyrë dhe humbasin atraktivitetin e tyre.

Dhe burrat e përmendur ka të ngjarë të gjejnë ndalesë nga ana tjetër.

Një mënyrë jetese e ulur nga fëmijëria çon në sindromën miofaskiale – një nga shkaqet kryesore të impotencës.

Nuk është sekret për askënd, besoj se sjellja njerëzore kontrollohet kryesisht nga instinktet.

Dhe ata kërkojnë që burri të transferojë gjenet e tij tek një femër e re, e shëndetshme dhe e fortë.

Me një student të hollë, tani dhe më herët, burrat në moshën 20 dhe 50 vjeç nuk kanë probleme me ereksionin.

Shtë një çështje krejtësisht tjetër nëse një grua është kokëfortë dhe bëhet si një qese proshutë.

Unë jam 20 vjeç, fillova të pi birrë nga 16 vjeç që është e sigurt. për 4 vjet abuzonte vazhdimisht këtë pije! Përveç kësaj, kam pirë duhan shumë, në fund – nuk ia vlen.

Ai u largua nga pirja, pirja e duhanit, filloi të luajë sport, të udhëheqë një mënyrë jetese të shëndetshme! E dini, gjithçka ka punuar. Siç shkruante Ivan:

"PMSM – fakti është që gratë tona, veçanërisht pas martesës, menjëherë rriten yndyrë dhe humbasin atraktivitetin e tyre.

Erofertil  Farë është mosfunksionimi ngrerë Simptomat, trajtimi, diagnostikimi i impotencës

Dhe burrat e përmendur ka të ngjarë të gjejnë ndalesë nga ana tjetër. "

Shkaku i impotencës është masturbimi fëminor.

Unë e di vetë. Unë jam 60, 5 fëmijë, por një mbledhje nuk ishte kurrë e mirë. E gjitha sepse kam masturbuar ashtu siç mbaj mend. Nga mosha 4. Kujtimi i parë është masturbimi. Ndershmëri. Duke peshuar gjithçka që mbijetoi .. Sigurt. Masturbimi është shkaku i impotencës së të rinjve.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri