Klinika e Kozmetologjisë dhe Kirurgjisë Plastike “Dr. Grishkyan”

Klinika e kozmetologjisë dhe kirurgjisë plastike funksionon në Moskë për më shumë se 20 vjet. Organizatori, inspiruesi ideologjik dhe mbikëqyrësi i klinikës është David Rubenovich Grishkian, MD, autor i disa teknikave unike, një nga specialistët më të kërkuar në fushën e kirurgjisë plastike dhe kozmetologjisë. Në praktikën e tij të gjerë – disa mijëra operacione të suksesshme dhe sa më shumë përgjigje mirënjohëse.

Fytyrë lipofilling

Lipofilling është një autotransplantim i indit dhjamor të një pacienti në zonat që kërkojnë rregullim. Unike e lipofilling është se është një metodë vëllimore. Ky shartim përbën humbjen e vëllimit të lidhur me moshën në zona të caktuara, duke siguruar korrigjim estetik të pamjes dhe përtëritje të indeve përreth për shkak të përmbajtjes së lartë të faktorëve të rritjes në adipocitet.

rhinoplasty

Rinoplastika është një operacion për korrigjimin estetik dhe / ose funksional të hundës. Popullariteti i lartë i rinoplastikës është i kuptueshëm – në fund të fundit, për shkak të një ndryshimi në proporcionet e hundës, përmirësohet harmonia e përgjithshme e të gjitha tipareve. Në varësi të dëshirave tuaja, rezultatet e rinoplastikës mund të jenë të parëndësishme dhe të rëndësishme.

Fytyrë plastike

Përtëritje kirurgjikale – shpesh e quajtur shpesh një facelift rrethor, është zhvilluar historikisht nga metodat që synojnë eliminimin e ndryshimeve të lidhura me moshën duke nxjerrë jashtë lëkurës së tepërt. Fillimisht, u studiuan vetëm shenjat e jashtme të plakjes, kështu që ngritja – heqja dhe shtrëngimi i lëkurës, i cili krijoi efektin e një fytyre të lëmuar – ishte hapi i parë në zhvillimin e rinovimit kirurgjikal.

blepharoplasty

Edhe para se pacientët të fillojnë të mendojnë për një plastikë të plotë të fytyrës, shumica e tyre vërejnë përkeqësim të syve dhe vetullave. Për të zgjidhur problemet e kësaj zone, operacioni estetik sugjeron kryerjen e operacionit plastik të qepallave. Funksionimi klasik i blefaroplastisë është akcizimi i lëkurës së tepërt dhe largimi i zgjatjeve të yndyrës në qepallat e sipërme dhe të poshtme.

cosmetology

Arsenali i kozmetologjisë moderne përfshin zhvillime të shumta të përparuara, përfshirë praktikisht të gjitha metodat e bazuara në ekspozimin ndaj lëkurës së lazerëve dhe burimeve të dritës, teknologjive të plazmës, përdorimit të toksinës botulinum, konturit të indeve të buta dhe liposuction.

Tjetër

Në klinikën tonë, ne ofrojmë shërbime për korrigjimin estetik të pamjes, të cilat bazohen në koncepte premtuese dhe kombinojnë metodat më moderne të trajtimit, përvojë shumë vjeçare, si dhe shërbime ekskluzive dhe cilësi të patëmetë.

Erofertil  Mikrotenoma e hipofizës e zbuluar sesa tumori i rrezikshëm, metodat për trajtimin e tij

Një bazë e mirë klinike u jep pacientëve të klinikës një avantazh të rëndësishëm – nëse është e nevojshme, ata mund të marrin konsultime shtesë nga specialistë të profileve të ndryshme (mamolog, gjinekolog, specialist i ENT), t'i nënshtrohen testeve dhe t'i nënshtrohen të gjitha ekzaminimeve të duhura para operacionit.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Galeria e fotografive

Pse jemi ne

Klinika e Kirurgjisë Plastike dhe Mjekësisë Estetike të Dr Grishkyan ka pajisjet e fundit dhe aftësitë teknike përkatëse. Zgjedhja e metodës së korrigjimit të defekteve estetike kryhet duke marrë parasysh dëshirat dhe gjendjen e përgjithshme të trupit. Specialistët tanë janë mjekë të çertifikuar dhe të certifikuar, që kryejnë veprimtari aktive shkencore dhe kërkimore, duke mbajtur aftësitë e tyre në nivelin më të lartë.

  • Ne i ndihmojmë të gjithë ata që vendosin të përdorin metoda teknologjike dhe unike për të ruajtur lëkurën, figurën dhe flokët rinorë.
  • Ne arrijmë rezultate duke përdorur të gjitha llojet e ndërhyrjeve të përgjegjshme në pamjen, nga totali në jo-kirurgjik, ku kualifikimet e kirurgut dhe qasja e ekspertit për secilin rast kanë një rëndësi të madhe.
  • Ne ruajmë shëndetin dhe bukurinë. Pacientët tanë përfshijnë personalitete të njohura të mediave, si dhe gra dhe burra të zakonshëm që kujdesen për pamjen e tyre.
Erofertil  Droga moderne për trajtimin e hiperplazisë prostatike

Наши преимущества

Manipulimi mjekësor i kryer në mënyrë cilësore dhe me përgjegjësi ndryshon jetën e një personi: komplekset largohen, vendosen marrëdhënie personale dhe hapen mundësi të reja. Për më tepër, shëndeti dhe bukuria e rikthyer i japin gëzim dhe lumturi jetës. Ndërveprimi midis mjekut dhe pacientit bazohet në besimin e ndërsjellë. Kontaktet e vazhdueshme me kolegët e huaj na lejojnë të aplikojmë teknika inovative. Kemi një spital luksoz. Klinika ka laboratorin e saj diagnostikues. Studimet paraprake, dhe nganjëherë plotësisht të gjitha procedurat, përfshirë ato kirurgjikale, mund të kryhen në një vizitë, në të njëjtën ditë.

Kontaktimi i klinikës nuk kërkon një ndryshim të rëndësishëm në planin e jetës.

Informimi, certifikimi i ilaçeve dhe metodave, ruajtja e kompetencave profesionale.

Kryerja e detyrave në mënyrë efikase dhe marrja e rezultatit të pritshëm.

Bashkëpunim dhe shkëmbim përvoje me kolegë të huaj.

Specialistët tanë

Ekipi ynë përbëhet nga mjekë të specialiteteve të ndryshme: kirurgë, dermatolog, tricholog dhe kozmetolog. Stafi infermieror është i kualifikuar si duhet në kozmetologji. Ngjarjet vjetore për të ruajtur njohuritë profesionale, shkëmbimi i përvojave me kolegët e huaj mbahen rregullisht. Artikujt publikohen në botime me reputacion dhe kalojnë me sukses fjalime në seminare dhe konferenca. Reputacioni i shkëlqyer i specialistëve në klinikën e kozmetologjisë dhe kirurgjisë plastike është mbështetur nga rekomandime dhe rishikime.

Dëshmitë nga pacientët tanë

Dua të falënderoj David Rubenovich për punën e shkëlqyer! Në gusht 2018, kisha përsëritur rinoplastikë. Hundja doli e natyrshme dhe proporcionale me fytyrën time. Operacioni u krye në mënyrë profesionale. Fillova të dukem më i ri dhe më tërheqës. Kanë kaluar 3 muaj, rehabilitimi kalon pa probleme. Falënderime të veçanta për stafin e mrekullueshëm të klinikës për punën e tyre, qëndrimin pozitiv dhe të vëmendshëm! David Rubenovich, faleminderit për pamjen time të re! Suksese dhe prosperitet në klinikën tuaj! Faleminderit!

Në klinikën e Dr. Grishkyan, bëra një operacion rinoseptoplastik. Duke pasur parasysh problemet me septumin e hundës dhe vëllimin e madh të operacionit, mund të them se David Rubenovich, një profesionist, një Master me një letër të madhe që transformoi pamjen dhe fytyrën time! Tani sa herë që shikoj në pasqyrë dhe admiroj hundën time të re. Klinika punëson specialistë të kualifikuar, të cilët krijojnë bukuri, estetikë të fytyrës dhe trupit. Gjithashtu bëri rinovimin me lazer në Montes Ksenia Vasilievna. Gjithçka shkoi shumë mirë.

Unë isha shumë i kënaqur me stafin e vëmendshëm, të dobishëm, një repart të shkëlqyeshëm me gjithçka që ju nevojitet, dhe natyrisht, operacionin. Kishte pyetje dhe dyshime, por në një bisedë me kirurgun gjithçka u vendos në lidhje me preferencat e mia dhe aftësitë e kirurgut për të arritur rezultatin e përsosur. Faleminderit shume Unë mendoj se kam gjetur një kirurg të cilit mund t’i besoj dhe t’ua rekomandoj miqve të mi!

Erofertil  Nëse në një plazh nudist një ngritje

Erdha në klinikë me një problem: njëra gjëndër mamare është shumë më e vogël se tjetra. David Rubenovich më mori, që nga fjalët e para i mori me vete dhe më siguroi. për një kohë shumë të gjatë dhe zgjodhi me kujdes protezën dhe llogariti se çfarë madhësie duhet të ishte që gjoksi të bëhet simetrik. Shumë i lumtur me rezultatin! I gjithë stafi në klinikë është shumë miqësor. Pas operacionit, administratori i katit të dytë Irina më ndihmoi në gjithçka. Një vajzë shumë e ngrohtë. Mendoj kështu. Jam shumë me fat që erdha ta bëj këtë operacion në klinikën tuaj. Faleminderit të gjithëve që më mbështetën para operacionit dhe gjatë periudhës së rehabilitimit!

Mund të them që me 100% probabilitet do të kontaktoj vetëm këtë klinikë dhe do t'ua rekomandoj miqve të mi, si Me këtë rast, janë mbledhur mjekë dhe staf të kualifikuar. Brenda mureve të kësaj klinike gjithmonë ndjehesh rehat dhe pa frikë për jetën dhe pamjen tënde!

Staf profesional shumë i vëmendshëm.Përgjigje miqësore.I falënderime të veçanta dhe faleminderit për kirurgun plastik Grishkyan David Rubenovich. Kirurg nga Zoti, duar të arta! Do të kishte më shumë mjekë të tillë që mund t'u japin njerëzve bukuri dhe rini

Unë e kam njohur David Rubenovich për shumë vite, që nga 2005! Përveç fjalëve të mirënjohjes, unë nuk di se çfarë të them me kënaqësi. Ky mjek është një Doktor i vërtetë dhe një njeri me një letër të madhe! Duke vizituar klinikën e tij, ju dilni në "krahë" dhe gjithmonë fitoni besim në Faleminderit për profesionalizmin dhe mirësinë tuaj!

Falënderoj të gjithë mjekët e klinikës për qëndrimin dhe kujdesin e tyre të kujdesshëm në periudhën pas operacionit. Shumë faleminderit David Rubenovich Grishkyan për rezultatin e shkëlqyer dhe qëndrimin e ndjeshëm.

Ajo bëri heqjen e fytyrës së David Rubenovich. Më pëlqeu i gjithë stafi i klinikës, dhe vetë kirurgu, natyrisht. Anestezia është e shkëlqyeshme, kushtet në dhomë janë të mira. Shtë shumë herët për të gjykuar rezultatin, por më duket se kam një fytyrë të bukur, të plotë.

Klinika e Dr. Grishkyan punëson profesionistë të jashtëzakonshëm. Unë rekomandoj shumë

Gjithçka është e shkëlqyeshme. Kombinon me sukses profesionalizmin dhe një atmosferë të këndshme dhe të qetë. Faleminderit

Shahinclub Shqipëri