Ngritje e menjëhershme

Përbërja e kësaj shtese diete është vërtet e fuqishme – unë u binda për këtë kur lexova udhëzimet. Në secilën kapsulë të vogël ka ekstrakte nga rrënjët e bimëve të eurycom dhe fenugreek. Këto bimë bashkërisht rritin shtytjen e seksit, dhe ekstrakti i barishtes nga hidhërimi ndikon në tru – e ndihmon atë të kalojë në drejtimin e duhur dhe përmirëson prodhimin e hormoneve mashkullore. Për shkak të pranisë së guaranës, qëndrueshmëria rritet, i jep një ngritje aq të fortë, të cilën nuk e pata në 25 vjet.
Në ditën e parë, kur mora kapsulën, reagimi nuk ishte shumë i fortë, por nga fakti që shoku im nxiti, përfundova se kapsulat filluan efektin e tyre. Vendosa të vazhdoj të marr kapsulat, por jo me nxitim me intimitetin seksual. Ai u fut në biznes kur ishte qartë i sigurt në aftësitë e tij – në ditën e 1-të. Pastaj e merrte ilaçin jo çdo ditë, por çdo ditë tjetër. Kështu që një javë më vonë rifitova vetëbesimin tim të mëparshëm. Organet janë bërë magjepsëse, dhe unë – të palodhur.

Pas marrjes së kapsulës së ilaçit "Tankat", efekti ndodh brenda 15 minutave. Aksioni ka për qëllim gatishmërinë e menjëhershme të një burri për marrëdhënie seksuale. Ndjej një nxitim të fuqishëm të gjakut, rritje të ndjeshmërisë së organeve, rritje të dëshirës seksuale për një partner. Ngritja është e fuqishme dhe e fortë. Efekti zgjat disa orë, pas së cilës fillon të dobësohet.
Kapsula e 1-të është e mjaftueshme. Nuk u përpoqa të rritja dozën. Efekti është i mjaftueshëm për mua. Aksioni kryesor është vazodilimi, normalizimi i qarkullimit të gjakut në organet e legenit dhe stimulimi i prodhimit të hormoneve.

E mora Tankatin në mbrëmje, para se të shkoja në shtrat. Ditët e para që dëgjoja vazhdimisht veten time – kisha frikë se mëlçia ime ose diçka tjetër do të dëmtonte, por gjithçka funksionoi, ndjej se specialistë të mirë kanë punuar në krijimin e kapsulave – shoku im fitoi që në ditët e para të pranimit ashtu siç duhej. Gjendja përmirësohet menjëherë, brenda 15 minutave. Ai jep një efekt kaq të qëndrueshëm saqë gjatë natës merrni disa orgazma të ndritshme dhe nuk ndjeni lodhje. Gruaja ime është thjesht e kënaqur, dhe unë jam tepër e lumtur për këtë.

Erofertil  Udhëzime Afala për përdorim

Përbërja është e tillë që duket se është një kompleks vitaminash për burrat. Nëse ka probleme me mbledhjen, atëherë Tankat është thjesht i pazëvendësueshëm. Tani mund të shijoj gëzimet e dashurisë për një orë dhe të mos shqetësohem që papritmas ngritja ime do të dobësohet ose do të ketë një derdhje të pakontrolluar.
Tankat veprojnë 30-40 minuta pas gëlltitjes, mund të pihet, edhe nëse piva alkool. Efekti i ilaçit grumbullohet dhe sipas premtimeve, në një muaj do të marr të njëjtin ngritje të qëndrueshme, por vetë.
Kam pirë shtesa për 2 javë. Vura re se bëhej më mirë të flija mjaftueshëm, të rritja e fuqisë dhe vetëbesimi. Nuk pashë ndonjë ndikim negativ, presioni është normal. Në mënyrë ideale, duhet të pini 1 kapsulë në ditë, mundësisht të keni intimitet)))

Droga Tankat mund të merret në 2 mënyra:
1. Pini menjëherë përpara marrëdhënies seksuale për një efekt të shpejtë. Kapsula duhet të lahet me ujë. Efekti ndodh në 5-10 minuta. Potenca është e fuqishme, dëshira e shtuar seksuale, qëndrueshmëri, për shkak të së cilës rritet kohëzgjatja e seksit. Kjo teknikë është e përshtatshme kur nuk ka shkelje të qëndrueshme.
2. Në rast të shkeljeve serioze, ilaçi duhet të merret në një kurs. Kohëzgjatja e pranimit është 4 javë. Duhet të pini 1-2 kapsula në ditë.
Përparësitë kryesore të ilaçit:
1. Plotësisht i sigurt për trupin e mashkullit. Nuk shkakton efekte anësore. Mund të merret për probleme me sistemin kardiovaskular. Tregohet se ilaçi ka një efekt të dobishëm në qarkullimin e gjakut.
2. I përshtatshëm për përdorim të shpeshtë. Nuk shkakton varësi.
3. Përbërja e përbërësve mbizotërues të bimëve.
4. Komponentët grumbullohen në trup dhe pasi ndalojnë marrjen, efekti nuk zhduket.
5. jep një rezultat të shpejtë.
6. Kombinuar me përdorimin e alkoolit dhe ilaçeve.
7. Promovon restaurimin e plotë të funksionit ngrerë. Ndihmon në trajtimin e sëmundjeve të meshkujve. Promovon shfaqjen e besimit në fuqinë e tyre mashkullore. Unë e mora produktin për një muaj çdo ditë. Tani nuk ka probleme në shtrat.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri