Ushtrimi ushtron gjimnastikë në shtëpi dhe ushtrime në sallë

Për të rivendosur një mbledhje, nevojitet një qasje e integruar. Përveç ushqimit dhe ilaçeve speciale, është e rëndësishme që të përfshiheni ngushtë në formën tuaj fizike. Ushtrimet e ngritjes kanë për qëllim forcimin e muskujve pubik-koksigjen dhe përmirësimin e qarkullimit të gjakut të muskujve të legenit.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Pse stërvitje?

Ushtrimet e ngritjes janë një pjesë e rëndësishme e trajtimit gjithëpërfshirës të mosfunksionimit ngrerë. Ato ndihmojnë në sjelljen e tërë trupit në ton, përmirësimin e funksionit të muskujve. Gjatë ushtrimit intensiv fizik, lirimi i testosteronit stimulohet, dhe përqendrimi i tij në plazmën e gjakut rritet. Kjo nga ana tjetër siguron dëshirën seksuale dhe përmirëson fuqinë.

Për më tepër, çdo grup ushtrimesh për të përmirësuar ereksionin ka për qëllim normalizimin e qarkullimit të gjakut në organet e legenit dhe forcimin e muskujve pubik-koksigjen. Kjo ju lejon të mbani penisin më gjatë në gjendje të ngrehur, zgjat marrëdhëniet seksuale dhe përmirëson shkëlqimin e ndjesive gjatë orgazmës.

Për më tepër, një grup ushtrimesh për të rritur një ereksion ndihmon në parandalimin e zhvillimit të kongjestionit në organet e legenit. Ky është parandalimi më i mirë i prostatitit.

Kompleksi i ushtrimeve në shtëpi

Më poshtë janë ushtrimet më të thjeshta, si për të rritur një ereksion, ashtu edhe për të parandaluar zhvillimin e mosfunksionimit dhe prostatitit. Të gjithë mund të zgjedhin ushtrimet e tyre të preferuara dhe të zhvillojnë në mënyrë të pavarur stërvitjen e tyre.

Ushtrimet e mëposhtme kryhen gjatë qëndrimit në këmbë.

 1. Përhapni këmbët tuaja gjerë, duke i kthyer çorapët në drejtime të kundërta. Nga një pozë e tillë, bëni mbledhjen sa më thellë që të jetë e mundur, duke përkulur këmbët në gjunjë. Ngadalë drejtoj dhe përsëris. Ushtrimi është shumë i qetë, ju duhet ta përsërisni atë 15 herë.
 2. Përhapni këmbët, ndërsa qëndroni në gishtat e këmbëve. Bëni të njëjtat gjysmë gungash si në stërvitjen e fundit, por në gishtërinjtë. Përsëriteni edhe 15 herë.
 3. Vendosni njërën këmbë mënjanë dhe uluni thellë. Mbajeni në këtë pozicion për 10 sekonda, duke ndier se si shtrihen ligamentet. Pastaj kthehuni në pozicionin fillestar dhe përsërisni për këmbën tjetër.
 4. Vendosni këmbët tuaja së bashku dhe mbështetuni përpara, duke shtrirë muskujt tuaj. Nuk mund të mbledhësh këmbët, këmbët larg – nuk mundesh. Ushtrimi bëhet pa probleme dhe pa mundim. Ju duhet të përkuleni në shpinë të ulët, aq i ulët sa rezulton. Me një përsëritje të rregullt çdo herë, ky ushtrim do të dalë më mirë. Rekomandohet shumë për punonjësit e zyrave, pasi ndihmon për të shmangur problemet me shpinën.
 5. Përhapni këmbët tuaja dhe bëni lëvizje rrethore të legenit në drejtim të orës, dhe pastaj kundër.
 6. Në këmbë, përkulni legenin sa më shumë që të jetë e mundur, dhe pastaj kthehuni në pozicionin e fillimit. Pastaj përkulni legenin sa më shumë që të jetë e mundur, zgjatuni për disa sekonda dhe kthehuni në pozicionin e saj të mëparshëm. Përsëriteni 20 herë.
Erofertil  Doesfarë duket një anëtar i rrethprerë si Dallimet dhe avantazhet e një anëtari të parrethprerë

Ushtrime të tilla bëhen shumë lehtë dhe pa mundim. Ata nuk do të kërkojnë stërvitje fizike ose pajisje shtesë. Sidoqoftë, nëse ka shtangë në shtëpi, rekomandohet të bëni mbledhje me to çdo ditë. Në të njëjtën kohë, mbledhjet mund të jenë çdo – si klasike ashtu edhe "plie".

Squats mund të kryhen në variacione të ndryshme.

Një listë e ushtrimeve të mëposhtme për të përmirësuar ngritjen kryhet ndërsa shtrihet në shtrat. Për ta bërë këtë, ju duhet një mat i rehatshëm gjimnastikor që nuk rrëshqet në dysheme.

 1. Përkulni gjunjët, shtrini krahët pas kokës. Ngrini legenin deri në maksimum, mbajeni atë për 5 sekonda dhe kthehuni në pozicionin e fillimit. Përsëriteni 30 herë.
 2. Ngrini njërën këmbë të drejtë lart, duke e lënë tjetrën të përkulur në gju. Ngrini pjesën e prapme të poshtme, duke mbajtur në pozicionin e sipërm për disa sekonda, dhe pastaj uleni në rrip. Përsëriteni 10 herë, këmbët alternative.
 3. Ushtrimi tjetër për të rritur mbledhjen kryhet ndërsa shtrihet në stomakun tuaj. Duart duhet të kapin këmbët e përkulura në gjunjë dhe të tunden si një lavjerrës. Në fillim, kjo nuk është e thjeshtë për t'u bërë nëse nuk ka përgatitje të mjaftueshme fizike, kështu që duhet të përpiqeni të kapni vetëm këmbët dhe të harkoni shpinën sa më shumë që të jetë e mundur.

Ju mund të plotësoni ushtrimet në shtëpi për një ngritje të mirë me lloje të thjeshta të aktivitetit fizik. Ushtrimet e thjeshta në shkallët do të jenë një mundësi e shkëlqyeshme për ngritjen e forcës mashkullore dhe forcimin e një ngritjeje. Thjesht duhet të rritësh shkallët çdo ditë – hapi i parë në secilën, pastaj të kalosh mbi një, pastaj dy. Kjo përmirëson furnizimin me gjak të organeve të legenit, forcon muskujt dhe përmirëson shtrirjen.

Erofertil  Shkaqet endokrine të problemeve seksuale dhe infertilitetit

Një tjetër ushtrim i thjeshtë për të forcuar një mbledhje është të hapni vendin me një lartësi të lartë të këmbës, të përkulur në gju. Një ushtrim i tillë duhet të kryhet 20 herë. Potenca "do të thotë faleminderit" kur kryeni ushtrime të tilla, por ushtrimet fizike për një ereksion duhet të kryhen rregullisht. Frekuenca optimale e stërvitjeve në shtëpi është 4 herë në javë.

Anydo ushtrim që përmirëson qarkullimin e gjakut në organet e legenit do të jetë i dobishëm.

Ngarkesa të energjisë për burra

Ushtrimet që përmirësojnë dhe rrisin ereksionin mund të jenë të ndryshme. Ushtrimet e mësipërme të thjeshta për të rikthyer një mbledhje rekomandohen si ushtrime të mëngjesit në shtëpi. Kryerja e tyre është e lehtë, ndërsa lodhja nuk ndihet, por muskujt funksionojnë.

Nëse një burrë ka një detyrë të rrisë dhe përmirësojë funksionin erektil, ushtrime efektive në këtë rast do të sugjerohen nga një trainer profesional. Trajnimi i forcës në palestër do të ndihmojë në normalizimin e shpejtë të një mbledhje në rreth disa muaj.

Puna "me hekur" do të ndihmojë:

 • rritni prodhimin tuaj të testosteronit;
 • përmirësimi i rrjedhës së përgjithshme të gjakut;
 • normalizon qarkullimin e gjakut në organet e legenit;
 • shpëtoj nga stresi dhe stresi psiko-emocional.

Trajnimi i forcës ka një efekt pozitiv jo vetëm në trup, por edhe në psikikë. Shumë shpesh, sportet intensive mund të shpëtojnë plotësisht nga pafuqia psikologjike tek burrat e rinj.

Si të forconi funksionin erektil dhe çfarë ushtrimesh të bëni për këtë – kjo varet nga niveli i përgatitjes së burrit. Rekomandohet të regjistroheni në një palestër dhe të filloni të praktikoni me një trainer personal. Një profesionist do të ndihmojë në hartimin e një skemë optimale të trajnimit që do të korrespondojë me aftësitë fizike të një burri. Nuk ka asnjë recetë universale në këtë rast. Për më tepër, ushtrimet e forcës në çdo grup të muskujve do të ndikojnë pozitivisht në një mbledhje.

Ushtrime Kegel për burra

Ushtrime të thjeshta për të përmirësuar funksionin erektil janë gjimnastika Kegel. Pas ushtrimeve të tilla, jo vetëm që funksionon mosfunksionimi dhe vërehet një rritje e aftësisë ereksionale, por forcohen edhe muskujt e legenit. Ky është parandalimi më i mirë i prostatitit kongjestiv dhe hemorroide.

Bërja e ushtrimeve është shumë e lehtë. Asnjë predhë shtesë nuk nevojitet për këtë. Shtë e nevojshme të kryeni gjimnastikë çdo ditë, me një rritje graduale të numrit të përsëritjeve të ushtrimeve. Për të filluar, ju duhet të gjeni muskujt pubik-coksigjenë, i cili stërvitet në procesin e kryerjes së këtyre ushtrimeve. Për ta bërë këtë, vendosni dy gishta pas testikujve dhe në këtë moment shtrëngoni muskujt. Pasi të keni ndier se si muskul i tensionuar nën gishta, kjo ndjesi duhet të mbahet mend, pasi ky është muskuli që është përgjegjës për një mbledhje të mirë.

Erofertil  Si të rritet një anëtar në metodat e provuara në diametër (trashësi)

Ushtrimet Kegel vetë janë shumë të lehta.

 1. Gjatë urinimit, ia vlen të tendosni muskujt pubik-koksigjenë dhe uretrën për të ndaluar procesin. Prisni disa sekonda dhe vazhdoni të urinoni. Përsëriteni sa herë që vizitoni banjën e banjës.
 2. Në çdo pozicion të trupit, tendosni muskujt e sfinkterit, dhe pastaj relaksohuni ato. Përsëriteni stërvitjen me ritme të ndryshme, pastaj rritni kohëzgjatjen e tensionit, pastaj zvogëloni. Ky ushtrim është i dobishëm për të kryer me një ndryshim periodik në pozicionin e trupit – në këmbë, ulur, shtrirë.
 3. Shtrëngoni ngadalë muskulin pubik-koksigjen, mbajeni në një gjendje tensioni për aq kohë sa të jetë e mundur, dhe pastaj ngadalësojeni atë.

Rekomandohet gjithashtu të kontraktoni muskujt e dyshemesë së legenit gjatë ditës gjatë veprimeve të ndryshme. Ky ushtrim është plotësisht i padukshëm për të tjerët, kështu që ju mund ta kryeni atë kudo.

Joga për burra

Ushtrimet nga joga do të jenë një trajnim i shkëlqyeshëm për penisin – edhe nëse ato nuk kanë për qëllim forcimin e një mbledhje, ato ndihmojnë në normalizimin e gjendjes emocionale dhe forcimin e muskujve. Yoga praktikohet më mirë në qendra të specializuara nën mbikëqyrjen e një instruktori me përvojë. Për më tepër, në disa qendra yoga ka trajnime të veçanta për burrat që synojnë të punojnë muskujt që forcojnë një mbledhje.

Bërja e jogës është e domosdoshme kryesisht për kënaqësinë tuaj. Frekuenca optimale e klasave është 3-4 herë në javë.

Ushtrimi aerobik

Forconi muskulin pubik-koksigjen dhe përmirësoni fuqinë në fakt, çdo ushtrim do të ndihmojë. Muskujt punojnë gjatë aktivitetit fizik, gjë që rrit prodhimin e testosteronit. Do ushtrim përmirëson qarkullimin e gjakut në të gjithë trupin, dhe për këtë arsye edhe në organet gjenitale, kështu që përfitimet për fuqinë janë të dukshme.

Aktivitetet e mëposhtme do të jenë të dobishme për burrat:

 • not në pishinë;
 • vrapim;
 • ngasja e një biçiklete;
 • çdo palestër.

Një vizitë në pishinë rekomandohet për këdo që ka probleme me gjumin. Noti përballon stresin, ndikon pozitivisht në të gjithë trupin dhe ndihmon në forcimin e muskujve.

Një lloj tjetër i dobishëm i aktivitetit fizik për burrat është çiklizmi, por vetëm nëse biçikleta është e pajisur me një shalë burrash me cilësi të lartë. Udhëtimet e gjata në "gjyshërit" e grave mund të çojnë në efekt të kundërt. Një ulje e tillë nuk ofron mbështetjen e nevojshme për legenin, prandaj, mund të shkaktojë një mosfunksionim të prostatës dhe zhvillimin e problemeve me një mbledhje. Në të njëjtën kohë, ngasja me shalën e një njeriu përmirëson qarkullimin e organeve të legenit dhe normalizon mbledhjen.

Kur luani sport për të përmirësuar një mbledhje, është e rëndësishme të mos harroni një dietë të shëndetshme dhe rutinë të përditshme. Trajnimi sjell dobi vetëm në shëndetin tuaj nëse jeni i rregullt.

KUJDES! ACTION! Deri më 31 dhjetor në qytetin e Rusisë, droga Extrasila është në dispozicion FALAS për të gjithë banorët e qytetit dhe rajonit!

Shahinclub Shqipëri