Pafuqia në moshë të re shkakton dhe trajton

Mosfunksionimi ngrerë ndodh më shpesh tek burrat e rinj, kjo është për shkak të shumë faktorëve, për të cilët do të flasim në detaje.

Atëherë, çfarë shkakton impotencë në moshë të re?

Për të patur marrëdhënie seksuale, penisi duhet të jetë në gjendje ereksioni. Me stimulim seksual, nën veprimin e sistemit nervor parasimpatik, ndodh furnizimi aktiv i gjakut në trupat shpellorë.

Shenjat e impotencës në moshë të re:

• mungesa e ereksionit me dëshirë seksuale të ruajtur,
• furnizim i pamjaftueshëm i gjakut në penis, mbledhje flakide,
• humbje e dëshirës para futjes në vaginë,
• derdhje e parakohshme.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shkaqet e mosfunksionimit ngrerë

Në moshë të re, një shkelje e fuqisë (impotencë në 20-25 vjet) është më shpesh e një gjeneze psikologjike.

Erofertil  Parandalimi i mosfunksionimit ngrerë

Ekzistojnë një numër faktorësh që provokojnë mosfunksionim ngrerë:

trauma psiko-seksuale në fëmijëri.
tipare të karakterit (pasiguri, ankth),
çrregullime depresive
orientimi gjinor i përcaktuar gabimisht,
masturbim varësie.

Të gjitha sa më sipër vlen për aspektet psikologjike, por ekziston edhe një patologji somatike, në sfondin e së cilës mund të zhvillohet impotenca tek një i ri.

• Diabeti mellitus nga fëmijëria.
Në një burrë që vuan nga diabeti për një kohë të gjatë, ka një ndryshim në enët e gjakut në të gjithë trupin, përfshirë në penis. Pothuajse çdo njeri i dytë me këtë diagnozë vuan nga mosfunksionimi ereksion.

• Patologji kardiovaskulare.
Një rritje ose ulje e presionit të gjakut çon në fuqinë e dëmtuar.

• Patologji neurologjike e rëndë shoqëruese, siç është skleroza e shumëfishtë.
• Tumoret e trurit dhe palcës kurrizore.
• Lëndime në shpinë.
• SIDA.
• Keqformime kongjenitale të organeve të sistemit riprodhues mashkullor (hipoplazi testikulare, kriptorchidism, aplasia, etj)
• Operacione të shtyera në enët e legenit,
• disordersrregullime kongjenitale endokrine,
• Një numër sindromash gjenetike.

Faktorë të tjerë që mund të ndikojnë në shfaqjen e dobësisë mashkullore tek një burrë përfshijnë:

• Qëndrimi në një gjendje stresi të zgjatur.
• Shkelje e regjimit të punës dhe pushimit.
• Pirja e duhanit dhe pirja e alkoolit.
Intoksikimi kronik i nikotinës dhe alkoolit mund të çojnë në dëmtim vaskular, i cili do të çojë në një mbledhje të dobësuar.

• Obeziteti.
Yndyra viscerale (yndyra në bel dhe në bark) kontribuon në një rënie të testosteronit të gjakut, dhe sintezën e estrogjenit.

• Përdorimi i drogës.
• Marrja e medikamenteve të caktuara (antidepresivë, antihistaminë, bllokues adrenergjik, antihipertensivë).

Trajtimi i mosfunksionimit ngrerë tek burrat e rinj

Shumë të rinj mund të përmirësojnë funksionin erektil nëse ndryshojnë pak stilin e jetës së tyre.

Erofertil  Farë ndihmon për të trajtuar fuqinë

Ushtrimi ndihmon në rivendosjen e fuqisë tek të rinjtë.

Rekomandohet shumë që të hiqni dorë nga pirja e duhanit dhe të merrni alkool.

Nëse keni një dyshim se çdo ilaç që po merrni krijon "probleme mashkullore", këshillohuni me mjekun, mbase një analog do të funksionojë më mirë.

Pilula të impotencës

Ilaçet nga grupi i frenuesit fosfodiesterazë të tipit 5 nuk janë plotësisht të përshtatshme për t’u përdorur te burrat e rinj me mosfunksionim ngrerë.

Pritja e Viagra, Levitra, Cialis justifikohet vetëm kur shkaku i impotencës është një sëmundje serioze shoqëruese.

Gjithmonë ia vlen të filloni me stimuluesit e fuqisë bimore.

Nëse impotenca shfaqet te një i ri kundër diabetit mellitus, ose më saktë ndërlikimet e tij, është e nevojshme të ruhet niveli normal i sheqerit në gjak, të kryhet trajtim parandalues ​​2-3 herë në vit që synon mirëmbajtjen e enëve të gjakut.

Ushqimi i duhur, zbatimi i të gjitha rekomandimeve të endokrinologut do të ndihmojë për të vonuar fillimin e mosfunksionimit ngrerë.

Nëse faktorët psikologjikë ndikojnë në aftësitë seksuale, andrologu ia vlen të vizitohet sidoqoftë. Ndonjëherë ka disa faktorë kontribues, një formë psikogjene e pafuqisë shoqërohet nga një lloj patologjie organike.

Nëse gjithçka është në rregull me sfondin hormonal dhe gjëndrën e prostatës, regjistrohuni për një konsultë me një psikolog ose psikiatër.

Impotenca në adoleshencë nuk duhet të konsiderohet aspak seriozisht.
Trupi i një të riu duhet së pari të piqet, prodhimi i hormoneve seksuale mashkull deri në kohën e tij do ta bëjë një burrë nga një djalë. Gjatë kësaj periudhe, është e rëndësishme të drejtoni një mënyrë jetese të shëndetshme dhe të luani sporte.

Trajtimi me presion negativ (LOD – terapi)

Erofertil  Produkte që rrisin laktacionin dhe përmbajtjen e yndyrës së qumështit

Pompat vakum për mosfunksionim ngrerë te një i ri janë një alternative për trajtimin mjekësor.

Penisi vendoset në një cilindër, në të cilin krijohet një presion negativ duke përdorur një pompë.
Si rezultat i formimit të një vakuumi rreth penisit, gjaku hyn në cavernosa korporative, duke rezultuar në një mbledhje.

Terapia intrakarale e injektimit

Përdoret për të trajtuar impotencë të rëndë.

Injeksione të përdorura nga mosfunksionimi ngrerë kanë një efekt vazodilues (vazodilues), i cili do të arrijë një mbledhje të qëndrueshme.

Një tjetër mundësi është vendosja e një xhel të veçantë me veti të ngjashme në uretër.

Shkaku më i zakonshëm hormonal i mosfunksionimit ereksion është mungesa e testosteronit. Kjo është një gjendje e karakterizuar nga një rënie në nivelin e testosteronit të hormonit seksual mashkullor. Në rreth 20% të rasteve, fuqia e ulët mund të shkaktohet nga një nivel i ulur i këtij hormoni në gjak.

Aplikoni trajtim, i cili konsiston në futjen e ilaçeve me veprim të gjatë që mbështesin testosteronin brenda kufijve normalë fiziologjikë. Ndonjëherë aplikoni çdo ditë një xhel që ka të njëjtat efekte.

Dhe së fundi, është e mundur të kryeni Falloprosthetics, për shembull, me amputim traumatik të penisit në një djalë të ri.

Shahinclub Shqipëri