Pse bie gjatë procesit!

Nuk e di pse ndodh kjo. Unë jam 25 vjeç, ai është 37. Ne kemi jetuar së bashku për më shumë se një vit, seksi disa herë në javë. Por nganjëherë gjatë procesit, ai bie (pas rreth 10 minutash), ose më saktë, nuk bie, por një mbledhje dobësohet, dhe në vetëm disa sekonda ai kthehet në pambuk . Dje pati një rënie të butë: vesha çorape, të brendshme të reja të bukura, dukej super. Natyrisht, ai shpejt u zgjua, por çfarë mendoni? Filluan të ndryshojnë pozicionin e tyre dhe përsëri ndiej se kam një lloj plasteline në duar dhe nuk është më e mundur ta futësh atë askund. Unë duhej ta mbaroja punën me një blowjob, gjatë së cilës ai po bën mirë.
Unë e di që kjo mund të jetë kur një vajzë ka një vaginë të shtrirë, por ky nuk është rasti im. Ai është i dyti im dhe gjithmonë mezi hyn, ai vazhdimisht më thotë se është i befasuar se sa i ngushtë jam atje, mirë, në proces unë gjithashtu kontraktoj muskujt.
Unë vetë jam i hollë, dukem mirë, ai shpejt ngrihet mbi mua dhe në përgjithësi ai vazhdimisht më dëmton.
Ju lutem më tregoni kush është me përvojë, nuk e di se cili është problemi dhe çfarë të bëni!

mbase ai e kishte atë në moshën 18 vjeç, një kushtetutë të dobët seksuale. ose ndoshta është koha që urologu të marrë. Flisni me të.

Ai dëshiron më shumë sesa trupi i tij. Një lloj i veçantë i lakmisë. Bëni atë më rrallë – jo tre herë në javë, por dy. Do të jetë mirë të qëndroni në këmbë.

Lëreni të marrë Vaigra ose Cialis. Më mirë akoma, Levitra. Droga të mira

Për versionin e Forumit Woman.ru, tiparet dhe dizajni i ri u shfaqën në kompjuterë.
Cilat janë përshtypjet tuaja për ndryshimet?

Unë kam një dashnor të tillë. Nëse jeta do ta kishte lejuar atë, ai nuk do të tërhiqej aspak nga shtrati. Por kjo nuk do të thotë që ai gjithmonë do të kishte një recension. Por mungesa e saj nuk do të ishte arsyeja që ai pranoi të dilte nga shtrati.

A ishte testuar ai për infeksion?

Anfarë infeksioni! Mosha fillon të mbështesë

Shkoni në farmaci dhe shihni se në Rusi, ilaçi më i shitur është stimuluesit e seksit.

mbase ai e kishte atë në moshën 18 vjeç, një kushtetutë të dobët seksuale. ose ndoshta është koha që urologu të marrë. Flisni me të.

Erofertil  Vlerësimi i tabletave për fuqinë

Ai thotë se është normale kur njeriu është i lodhur. Por nuk e kuptoj pse atëherë diçka për të filluar nëse jam shumë e lodhur. Kështu që është mirë nëse unë rashë pas 20-30 minutash, dhe kjo pas 7-10. Nuk shaka

A ishte testuar ai për infeksion?

Po, gjithçka është në rregull.

Unë kam një pyetje tjetër: pse ai nuk e ka kurrë një gjë të tillë gjatë një pune në goditje? Shtë e shkëlqyeshme, por si vjen puna tek ajo, atëherë.

Nuk e di pse ndodh kjo. Unë jam 25 vjeç, ai është 37. Ne kemi jetuar së bashku për më shumë se një vit, seksi disa herë në javë. Por nganjëherë gjatë procesit, ai bie (pas rreth 10 minutash), ose më saktë, nuk bie, por një mbledhje dobësohet, dhe në vetëm disa sekonda ai kthehet në pambuk . Dje pati një rënie të butë: vesha çorape, të brendshme të reja të bukura, dukej super. Natyrisht, ai shpejt u zgjua, por çfarë mendoni? Filluan të ndryshojnë pozën dhe unë përsëri ndiej se kam një lloj plasteline në duar dhe nuk është më e mundur ta futësh atë askund. Unë duhej ta mbaroja punën me një blowjob, gjatë së cilës ai po bën mirë.E di që mund të jetë kur vajza ka një vaginë të shtrirë, por ky nuk është rasti im. Ai është i dyti im dhe gjithmonë mezi hyn, ai vazhdimisht më thotë se është i befasuar se sa i ngushtë jam atje, mirë, në procesin që unë kontraktoj edhe muskujt e mi. Unë jam i hollë vetë, dukem mirë, ai shpejt më merr shpejt dhe në përgjithësi ai vazhdimisht ju lutem më tregoni se kush është më me përvojë, nuk e di se cili është problemi dhe çfarë të bëni!

te mjeku, jo këtu.

Unë kam një pyetje tjetër: pse ai nuk e ka kurrë një gjë të tillë gjatë një pune në goditje? Shtë e shkëlqyeshme, por si vjen puna tek ajo, atëherë.

A është gjithçka normale me zemrën time?

Ndoshta njeriu juaj sapo u bë pak i lodhur, mbase atij duhet t’i jepet pak pushim. ju duhet të shpenzoni shumë energji për seksin, por pa forcë. Prandaj, për seks të shpejtë (blowjob, për shembull), ai ka energji të mjaftueshme, por për një intimitet më të gjatë, jo më ..

mbase ai e kishte atë në moshën 18 vjeç, një kushtetutë të dobët seksuale. ose ndoshta është koha që urologu të marrë. Flisni me të.

Erofertil  Fiziologji e marrëdhënies seksuale

te urologu, çifti fillon të ecë 15 vjet

Unë kam një pyetje tjetër: pse ai nuk e ka kurrë një gjë të tillë gjatë një pune në goditje? Shtë e shkëlqyeshme, por si vjen puna tek ajo, atëherë.

E dashura ime ishte MCH, është e njëjta gjë: gjatë një këmbë në këmbë ai qëndroi, por për sa i përket seksit kështu "gjysma e fundit e gjashtë" ((Ata u ndanë shpejt. Edhe pse MCH ishte vetëm 20 vjeç. Ai ende pinte hashash ((Ndoshta pije diçka?

A është gjithçka normale me zemrën time?

Unë kurrë nuk kam pasur ndonjë ankesë, jam e përfshirë në mënyrë të moderuar në sport, përpiqem të përgatis ushqim normal të shëndetshëm për të

Unë kam një pyetje tjetër: pse ai nuk e ka kurrë një gjë të tillë gjatë një pune në goditje? Shtë e shkëlqyeshme, por si vjen puna tek ajo, atëherë.

Unë kam të njëjtën gjë, jam e lodhur, jam e zemëruar, dua seks normal, por ju merrni një sherr.

autori, ai gjithashtu më thotë se kjo është normale, e lodhur. Nuk di çfarë të bëj, më bindi që të shkoj te mjeku, të Mërkurën do të zbulojmë gjithçka, shpresoj.

Ndoshta njeriu juaj sapo u bë pak i lodhur, mbase atij duhet t’i jepet pak pushim. ju duhet të shpenzoni shumë energji për seksin, por pa forcë. Prandaj, për seks të shpejtë (blowjob, për shembull), ai ka energji të mjaftueshme, por për një intimitet më të gjatë, jo më ..

Burrat kanë "mospërputhje" të tilla, nuk ka asgjë të keqe me këtë, vetëm pak pushim … vetëm …

Gjithçka do të jetë mirë me ju !!

Ai është i hutuar nga procesi mendërisht, duke menduar për diçka të jashtme. Kur fryn, ai mendon vetëm për kënaqësi, kjo nuk po bie. Në përgjithësi, ndikon disi psikologjikisht. Sapo të mos funksiononte, njeriu fillon të mendojë për këtë, të varur, ka frikë se edhe kjo do të jetë hera e dytë, e pengon atë të qetësohet dhe të argëtohet.

Unë kam një pyetje tjetër: pse ai nuk e ka kurrë një gjë të tillë gjatë një pune në goditje? Shtë e shkëlqyeshme, por si vjen puna tek ajo, atëherë.

Autor, e kisha këtë. A e dini kur Kur ne në një lidhje kemi brutalizuar pretendimet e njëri-tjetrit. Dhe në një masë më të madhe unë jam ai. Ndërsa burrat pëlqejnë të thonë "gash". Më dukej atëherë kishte një arsye.Pra, njëri-tjetrin e donin njëri-tjetrin deri në çmendinë, butësinë, kujdesin, gjithçka ishte në një marrëdhënie. Kjo do të thotë, marrëdhënia jonë filloi dhe vazhdoi mbi ndjenjat, dhe jo vetëm në pasion. Donte shumë shpesh, u ngrit. dhe ndonjëherë "shkoi çalë". Edhe unë me avull, ai heshti, fajësohej për lodhjen dhe skandalet. Unë madje bëra një takim me një gjinekolog për një takim "jo-transportues" për të zbuluar madhësinë e vaginës. Edhe pse ajo e dinte pa një doktor që kishte më pak se madhësia mesatare dhe muskujt në rregull, ajo arriti në atë pikë që ajo shkoi për të zbuluar me siguri. Gjinekolog, buzëqeshi. Por ndoshta gjysma e menduar, një vajzë e re dhe një budalla). Por inspektimi u konfirmua se gishti mezi hyn atje.

Erofertil  Shkaqet e lakimit të penileve tek burrat dhe çfarë të bëhet për trajtim

Unë nuk di për ju, por ne kemi probleme me "humbjen e ereksionit" të tij filloi për faktin se në kokën time, për shkak të grindjeve dhe keqkuptimeve. Pastaj, kur shënova për të dhe ndalova së idealizuari marrëdhëniet tona dhe seksi u përmirësua, ajo u bë edhe më e ftohtë se në fillim të marrëdhënies. Edhe pse më vonë u ndamë për një arsye tjetër. MCH ishte 31 vjeç.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri