Mjete juridike të lira për listën e potencialeve më të mirë

Për shumë burra është e rëndësishme të zgjidhni jo vetëm efektiv dhe të padëmshëm, por edhe një mjet të lirë për të rikthyer funksionet seksuale. Dhe nëse më parë zgjedhja ishte e vogël, dhe Viagra e shtrenjtë ishte në kërkesë, sot tregu farmaceutik ofron një përzgjedhje të madhe të stimuluesve të fuqisë me çmime të ndryshme. Rregulli kryesor i zgjedhjes është gjetja e një ilaçi që përputhet me barazinë e çmimeve.

Statistikat tregojnë se më shumë se 140 milion burra në të gjithë botën janë në kërkim të ilaçeve për fuqi, shumica e tyre vuajnë nga impotenca e një natyre fiziologjike. Prandaj, është veçanërisht e rëndësishme të zgjidhni një ilaç që do të jetë në përputhje me sëmundjet ekzistuese, dhe gjithashtu do të eliminojë parakushtet për impotencë, dhe pastaj të rivendosë aktivitetin seksual.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Generics dhe ilaçe të lira në një farmaci

Shumica e ilaçeve origjinale për të rritur fuqinë kushtojnë shumë para, kështu që ekspertët kanë krijuar homologët e buxhetit – gjenerikë. Fondet e tilla kopjojnë përbërjen ose parimin e ndikimit, por janë disa herë më të lira. Për të lehtësuar zgjedhjen e burrave, ekspertët studiuan të gjithë stimuluesit ekzistues të fuqisë dhe gjeneratat e lira në mënyrë që të krijojnë një renditje të lartë të fondeve më të mira.

Viagra

Viagra është një ilaç i përballueshëm për shkak të publicitetit dhe disponueshmërisë në farmaci, por larg nga mënyra më e lirë për të rivendosur fuqinë. Substanca aktive sildenafil vepron në sistemin kardiovaskular, duke zgjeruar enët e gjakut, duke përshpejtuar qarkullimin e gjakut. Ky veprim ndihmon për të lehtësuar fillimin e një gjendje të ngritur 100%.

Erofertil  Rritja e potencialit

Justshtë thjesht fillore! Për t'u kthyer dhe forcuar fuqinë, ju duhet një herë.

Viagra ka qenë në pozicionin drejtues për më shumë se 20 vjet, por sot prodhohen shumë gjenerika dhe analoge më të lira për të. Merrni pilulën vetëm 1 herë në ditë për një orë para marrëdhënies seksuale, pas së cilës efekti zgjat rreth 4 orë. Mimi i një tablete, në varësi të dozës, është 600-800 rubla. Ilaçi ka kundërindikacione të rrepta, si dhe efekte anësore.

Levitra

Levitra është një ilaç nga Gjermania që është në kërkesë të madhe për disa arsye, përkatësisht kundërindikacione minimale dhe rreziqe shëndetësore, efekt afatgjatë, përputhshmëri me ushqimin dhe alkoolin, etj. Substanca aktive – vardenafil, vepron në rrjedhën e gjakut, duke kontribuar në përshpejtimin e saj dhe nxitimin maksimal të organet e legenit.

E RNDSISHME T K BNI! Një ilaç për fuqinë e vazhdueshme, i cili vepron menjëherë. Lexoni më shumë >>>

Merrni pilulën një orë para marrëdhënies seksuale, pas së cilës efekti do të zgjasë deri në 6 orë. Ilaçi, me kusht që të përdoret si duhet, është më i padëmshmi në krahasim me stimuluesit e tjerë sintetikë. Kostoja e një tablete do të jetë 800-1000 rubla, në varësi të dozës së saj. Ju mund ta merrni pilulën vetëm një herë para marrëdhënies seksuale.

Cialis

Cialis është një ilaç tjetër popullor dhe popullor, avantazhi i të cilit është kohëzgjatja më e gjatë e mundshme. Efekti arrihet pas 30-60 minutash pas marrjes së pilulës, dhe vazhdon për 36 orët e ardhshme. Falë kësaj, tableta mund të merret jo çdo ditë, por më rrallë, gjë që zvogëlon rreziqet e dëmtimit të trupit të një njeriu. Substanca aktive është tadalafil, e cila përshpejton rrjedhën e gjakut. Mimi i një tableti është 1100-1200 rubla.

Dinamiko

Dynamo është një tjetër stimulues i fuqisë sintetike bazuar në sildenafil, i cili ka një efekt vazodilues. Për shkak të kësaj, gjaku kalon nëpër enët më mirë, rritet niveli i epshit dhe fuqisë, si dhe cilësia e një mbledhje në një njeri. Dinamikisht – një ilaç i lirë Viagra gjenerik, në lidhje me të cilin kërkesa për të është vazhdimisht në rritje.

Ashtu si Viagra, Dynamo ka një listë të rreptë të kundërindikacioneve që nuk mund të injorohen. Ilaçi nuk rekomandohet të kombinohet me ushqime të yndyrshme dhe alkool, pasi kjo mund të vonojë fillimin e veprimit, si dhe të zvogëlojë efektivitetin. Doza duhet të zgjidhet nga mjeku, dhe çmimi i një tablete është 390-450 rubla, në varësi të dozës.

Impaza

Impaza është një stimulues efektiv i fuqisë dhe ereksionit, por ekskluzivisht i përbërjes natyrore, gjë që e bën atë konkurrues. Ilaçi homeopatik nuk është inferior ndaj sintetikës për sa i përket efikasitetit, veprimi i tij përfshin relaksimin e muskujve të lëmuar të penisit, si rezultat i të cilit trupat shpellorë janë të mbushur me gjak sa më shumë që të jetë e mundur.

Impaz duhet të merret vetëm në metodën e kursit, pasi përbërësit natyrorë nënkuptojnë një efekt kumulativ. Një ilaç i tillë mund të merret për sëmundje të rënda dhe sistemike, të tilla si diabeti mellitus, etj. Nuk ka kundërindikacione dhe efekte anësore, dhe çmimi i paketimit është nga 400 në 600 rubla, në varësi të dozës, numrit të tabletave dhe prodhuesit.

Erofertil  Pse bajamet janë të mira për burrat

Zidena

Zidena është një mjet i ri dhe i përballueshëm për stimulimin e fuqisë, prodhuar nga tregu rus i farmakologjisë. Reagimet e thjeshta kimike nën ndikimin e ilaçit përshpejtojnë rrjedhjen e gjakut në trupat shpellorë të penisit, si rezultat i të cilit njeriu më lehtë arrin në një mbledhje, dhe dëshira dhe fuqia rriten. Zidena është një ilaç për stimulim kompleks seksual. Mimi i tabletit është 600-700 rubla.

Stafi magjik

Majik Staff, një ilaç natyral nga Kina, përmban ekstrakte të vlefshme bimore dhe ekstrakte që veprojnë gjithëpërfshirëse në të gjithë trupin dhe sistemin riprodhues. Përparësitë e ilaçit janë mungesa e kundërindikacioneve dhe efekteve anësore, rrit ndjeshmërinë e organeve gjenitale, marrëdhënie seksuale të zgjatur, rritjen e pjellorisë së burrave dhe cilësinë e farës.

Ju duhet të merrni pilula vetëm në metodën e kursit në mënyrë që të arrini rezultatin maksimal. Pritja kryhet ose para marrëdhënieve seksuale një orë më parë, ose gjatë përdorimit të ushqimit, 1-2 copë. Stafi Magjik Bioadditive rrit tonin e trupit, aftësitë fizike dhe mendore të burrave dhe më e rëndësishmja, potencialin e tij seksual. Mimi i paketimit është 1800-220 rubla.

tadalafil

Tadalafil është një ilaç i lirë gjenerik për të stimuluar fuqinë mashkullore. Veprimi i tij është zgjerimi i arterieve dhe ulja e presionit të mureve të shtratit vaskular, për shkak të të cilit gjaku rrjedh më shpejt në trupat shpellorë të penisit, duke përmirësuar cilësinë e ereksionit.

Mimi i një tableti është vetëm 140 rubla, përkatësisht, ky është produkti më i lirë sintetik.

avanafil

Avanafil është një ilaç për fuqinë me një mënyrë veprimi rrënjësisht të ndryshme. Substanca aktive shkatërron monofosfatin ciklike guanosine, për shkak të së cilës vëllimi i gjakut të furnizuar në penis rritet, trupat shpellorë janë më të shtrirë, duke ngopur penisin me oksigjen. Ky është stimulimi më i natyrshëm i fuqisë.

Doza optimale e avanafilit është 50 mg në ditë, është e nevojshme të merrni një pilulë para marrëdhënies seksuale. Efekti pas kësaj vazhdon për 6 orë të tjera, por në shumë meshkuj zgjat deri në 8 orë. Kostoja e një tablete do të jetë 200-275 rubla, në varësi të dozës. Të dhënat e sakta për zgjedhjen e saktë të dozës mund të merren me konsultën e mjekut.

sildenafil

Sildenafil është analoge e buxhetit rus të Viagra, i cili preferohet gjithnjë e më shumë nga burrat për shkak të efikasitetit të tyre të lartë dhe kostos më të ulët. Ilaçi përshpejton rrjedhën e gjakut, një sasi e madhe gjaku në organet gjenitale eliminon çdo çrregullim të sistemit riprodhues dhe stimulon fuqinë dhe epsh.

Mimi i një tablete është nga 215 në 275 rubla, një tabletë mund të përmbajë 50 dhe 100 mg të përbërësit aktiv me të njëjtin emër.

Shofer taksie

Taxiator është një mënyrë tjetër e re për të rritur potencialin seksual të një burri. Aksioni supozohet të jetë i ndryshëm, domethënë, në trupat sfungjerë të organit gjenital, lirohet oksidi nitrik, muskujt e lëmuar pushojnë, gjë që lehtëson rrjedhën e gjakut në legen. Një burrë arrin një mbledhje më lehtë, marrëdhënia seksuale bëhet e gjatë dhe sensuale, ndjesitë orgazmat gjithashtu përmirësohen.

Erofertil  Ngritje e gjatë se si të arrihet

Jo më shumë se 100 mg të substancës aktive në tableta mund të merren në ditë, por mesatarisht, 1 mg duhet të merren 50 orë para marrëdhënies seksuale. Ilaçi merret me stomak bosh, në mënyrë që të mos zvogëlojë efektivitetin e tij, pini shumë ujë. Një tabletë do të kushtojë 240-300 rubla në një dozë 50-100 mg.

Vizarsin

Vizarsin është një mjet i ri për fuqinë mashkullore bazuar në sildenafil, veprimi i të cilit është i ngjashëm me ilaçet Viagra dhe Sildenafil.

Intensiteti i rrjedhës së gjakut rritet, si dhe cilësia e organeve gjenitale. Shtë në dispozicion në barnatore pa recetë për një çmim prej 220 rubla ose më shumë, në varësi të dozës së një tablete.

Llak M-16

Përgatitjet aktuale janë gjithashtu në një kërkesë të madhe, dhe udhëheqësi i qartë midis tyre është llak M-16. Ilaçi përfshin aplikim të jashtëm, mungesë të kundërindikacioneve dhe efekteve anësore, si dhe një përbërje natyrale që prek në mënyrë të plotë trupin dhe funksionet seksuale. Ilaçi nga SH.B.A. aplikohet 5-10 minuta para marrëdhënies seksuale të ardhshme.

Spray M-16 ka vetëm një pengesë – ai jep një efekt të përkohshëm, pa eliminuar shkaqet e çrregullimeve seksuale. Kështu, mund të konsiderohet vetëm një ilaç ndihmës për një veprim një herë. Në të njëjtën kohë, llak siguron një mbledhje 100%, pavarësisht nga shkaqet e çrregullimeve seksuale. Mimi – 990 rubla për shishe.

Shqyrtime

Drejtuesi në numrin e rishikimeve pozitive ende konsiderohet të jetë ilaçi Impaz, i cili sugjeron një përbërje natyrale dhe mungesë të kundërindikacioneve. Meqenëse pafuqia është rezultat i sëmundjeve sistemike më shpesh të rënda, ilaçi pa kundërindikacione dhe dëm është më i vlerësuar dhe i kërkuar. Shqyrtimet e burrave sugjerojnë që efekti i marrë nga Impaz vazhdon për një kohë të gjatë pas ndërprerjes së terapisë.

Gjithashtu, megjithë popullaritetin e madh të Viagra, burrat gjithnjë e më shumë preferojnë analogun rus të Sildenafil, kostoja e të cilit është disa herë më e ulët. Cialis, udhëheqësi në kohëzgjatjen e efektivitetit, nuk kaloi pa u vënë re, gjë që ndihmon në ruajtjen e fuqisë deri në 36 orë pas marrjes së pilulës. Sipas rishikimeve, Levitra njihet si ilaçi me cilësi më të lartë dhe të padëmshme, pavarësisht kostos.

Rekomandimet e mjekut

Shumica e specialistëve mjekësorë të urologëve dhe andrologëve rekomandojnë së pari të kontaktojnë mjekët dhe të bëjnë ekzaminim, dhe pastaj të zgjedhin ilaçin. Pa recetë, vetëm përgatitjet natyrale dhe shtojcat dietike mund të përdoren, për shembull, Impazu, Magic Staff ose llak M-16. Fondet e tilla nuk mund të shkaktojnë dëm për shëndetin e një njeriu, dhe gjithashtu të kenë një efekt kompleks në trup.

Medikamente të tilla si Viagra, Levitra ose Cialis, si dhe gjenerikët dhe analogët e tyre, mund të merren vetëm me recetë nga një mjek. Ekspertët theksojnë se shumë prej tyre kanë kundërindikacione serioze, neglizhimi i tyre mund të shkaktojë efekte anësore. Përgjigjet më të mira nga ekspertët u morën nga tre ilaçe – këto janë Levitra, Cialis dhe Viagra.

Shahinclub Shqipëri