Ushtrimi për të përmirësuar një mbledhje

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Përmbajtja e artikullit
 1. Ushtrime ngritjeje
 2. Как влияют физические упражнения на мужской организм?
 3. Кому показаны подобные занятия?
 4. Какие упражнения необходимо выполнять для улучшения эрекции?
 5. Ushtrimi për një mbledhje: përshkrimi, rekomandimet dhe rishikimet
 6. Pse stërvitje?
 7. Cilat ushtrime mund të jenë?
 8. Ushtrime fizike
 9. Një kompleks ushtrimesh për të rritur një mbledhje
 10. Ushtrime të përdorura zakonisht
 11. Përfitimet e një sërë ushtrimesh
 12. Përfitimet e ushtrimeve Kegel
 13. Ushtrimi i veçantë Kegel
 14. Sistemi i Ushtrimeve Kegel
 15. Shqyrtime të burrave rreth ushtrimeve
 16. 20 Ushtrimet më të Mëdha për të rritur fuqinë te burrat dhe praktikat në shtëpi
 17. Simptomat që hiqen nëse ushtroni çdo ditë
 18. 20 teknika trajnimi
 19. 1. Si të trokitni të dashurin tuaj në mëngjes
 20. Pas një jave praktike
 21. Për të përparuar dhe me përvojë
 22. 2. Teknikë për stërvitjen e muskujve të dashurisë dhe prostatës
 23. Për njerëzit e përparuar me përvojë
 24. 3. Rrotulloni pellgun dhe kthejini tetëdhjetë në aeroplanët e ndryshëm
 25. 4. Duke ecur në mollaqe
 26. 5. Ngritja e këmbëve për veten të shtrirë në shpinë
 27. 7. Ngritja dhe ulja e legenit në një pozicion të prirur
 28. 8. Teknika me përqendrim
 29. Cilat janë 5 nivelet e ekzekutimit të teknologjisë
 30. 9. Ngritja e gjunjëve në nivelin e shpatullave
 31. 10. Biçikleta e shtrirë në shpinë
 32. 11. Kërcim i përsosur
 33. 12. Thupër
 34. 13. Shkëputni thembrat, imitim i vrapimit
 35. 14. Unaza e mbyllur
 36. 15. Frog
 37. 16. Gërshërë
 38. 17. Bëni mbledhje
 39. 18. Flutura
 40. 19. Për muskujt inguinale
 41. 20. Ushtroni kardio në ajër të pastër, përmirësoni funksionimin e zemrës
 42. Aktivitete që janë të dobishme
 43. Parakusht për stresin në zemër
 44. Rregulla dhe shënime
 45. Disa fjalë për ushqimin

Ushtrime ngritjeje

Почти все мужчины любят хвастаться своими сексуальными подвигами, но никто не любит упоминать о промахах, так как они считаются постыдными. Хотя проблемы с потенцией могут беспокоить мужчин разных возрастных категорий. В наши дни существует много методик борьбы с эректильной дисфункцией. Одной из таковых считаются специальные физические упражнения, выполняя которые, можно значительно повысить эрекцию.

Как влияют физические упражнения на мужской организм?

Опытом многих мужчин доказано, что регулярные тренировки нормализуют потенцию, а также улучшают ее. Выполняя гимнастику подход за подходом, можно наблюдать следующие изменения в организме:

 • вырабатывается мужской гормон тестостерон — от его уровня в крови напрямую зависит потенция и эрекция;
 • укрепляются мышцы промежности, которые отвечают за эрекцию, мочеиспускание и также задействованы в процессе дефекации;
 • улучшается кровообращение в органах малого таза, и в половых органах в том числе, в результате половой член в большей мере наполняется кровью в момент возбуждения;
 • нормализуется синтез мужских гормонов, андрогенов, адреналина, что улучшает общее самочувствие мужчины, делает его устойчивым перед стрессами;
 • после занятий заметны улучшения настроения;
 • уменьшается напряжение мышц, они становятся тренированными и выносливыми.

Несомненно, физические упражнения для эрекции имеют свои преимущества, они просто необходимы для мужского здоровья.

Кому показаны подобные занятия?

Выполнять комплекс несложных физических упражнений могут все мужчины. Он особенно необходим офисным работникам, которые большую часть времени проводят в сидячем положении, что приводит к застою крови в органах таза. Также заметить улучшения после занятий могут мужчины, которым не понаслышке знакомы такие ситуации, как:

 • отсутствие внезапной или утренней эрекции;
 • исчезновение полового влечения, интереса к сексу;
 • слабая эрекция во время полового акта.

Физические упражнения для улучшения эрекции можно выполнять мужчинам, которые не знают проблем в этой сфере и ведут активный образ жизни. Занятия для них будут своеобразной профилактикой, которая поможет на долгое время обеспечить мужскую силу.

Какие упражнения необходимо выполнять для улучшения эрекции?

Заниматься тренировкой мышц малого таза можно в любое время суток — с утра или вечером после работы. Гимнастика совсем не сложная, она не принесет усталости, а наоборот, приведет организм в тонус, придаст бодрости:

  Упражнение «Парадный шаг». Для его выполнения мужчине необходимо стать ровно с опущенными вниз руками, а ногами выполнять шаговые движения на месте, подымая колени к животу. Важно держать спину прямо и не подымать руки.

Ushtrimi për një mbledhje: përshkrimi, rekomandimet dhe rishikimet

Shumë burra nuk u pëlqen të marrin drogë. Dhe shpesh, ushtrimet fizike për një mbledhje janë të nevojshme. Ky është një përbërës i rëndësishëm i procesit fizik gjatë marrëdhënies seksuale. Një ereksion shkakton seks, fuqia varet drejtpërdrejt nga ajo.

Pse stërvitje?

Në çështjet seksuale, është e rëndësishme që burrat të ndjehen "në krye". Dhe nëse mbledhja është e dobët, atëherë duart tuaja mund të bien, kompleksi i inferioritetit mund të përkeqësohet. Një burrë bëhet i pasigurt për veten, i prekshëm dhe nervoz. Prandaj, ushtrimet për mbledhje janë të nevojshme.

Cilat ushtrime mund të jenë?

Për të rritur fuqinë, mund të përdorni ilaçe, ushqimin e duhur. Por ushtrimet janë më të përshtatshme. Ato mund të kryhen një nga një, duke zgjedhur ato të përshtatshme. Por një rezultat më i lartë jepet nga ushtrime komplekse për të përmirësuar një mbledhje. Dhe ka sisteme të ndryshme. Por në çdo rast, gjëja kryesore për një rezultat të mirë është rregullsia e ushtrimeve.

Ushtrime fizike

 1. Pozicioni fillestar është në të katër anët. Pastaj merret një frymë e cekët. Pastaj nxjerr. Gjatë tij, mollaqet ngadalë zbresin në thembra, derisa të pushojnë kundër tyre. Duart nuk përkulen. Pastaj ata kthehen në pozicionin e tyre fillestar. Ushtrimi kryhet tre herë. Everydo ditë rritet numri i përsëritjeve.
 2. Pozicioni fillestar është drejt. Duart bien lirshëm nëpër trup. Një frymë e barabartë bëhet në pjesën e poshtme të barkut. Pastaj vjen një pauzë e shkurtër dhe nxjerr. Kjo ngjesh anusin. Dhe ka një pauzë prej katër sekondash. Pastaj trupi relaksohet.
 3. Kthesa është e stimuluar mirë gjatë mbledhjes. Pozicioni fillestar – në këmbë, këmbët janë të shtrira më të gjera se supet me 1 këmbë. Duart varen lirshëm përgjatë trupit. Një zhvarrosje e qetë dhe mbledhje bëhet sa më e ulët të jetë e mundur. Pastaj trupi përkulet përpara, krahët tërhiqen prapa. Ka një pauzë 1 sekondë dhe nxjerr. Trupi kthehet në pozicionin e tij origjinal.

Një kompleks ushtrimesh për të rritur një mbledhje

Ushtrimet e ngritjes mund të jenë komplekse. Në këtë rast, të paktën dy kryhen çdo ditë. Dhe ato përsëriten rregullisht. Një grup ushtrimesh:

 • Pozicioni fillestar është shtrirë në shpinë. Duart janë kapur pas kokës, nën pjesën e pasme të kokës. Thith, pastaj nxjerr. Gjatë saj, këmba e djathtë ngrihet vertikalisht. Dhe ajo fillon të tërheq qarqe në ajër. Ushtrimi përsëritet dhjetë herë në secilën këmbë.
 • Pozicioni fillestar është shtrirë në shpinë. Gjunjët janë të përkulur, dhe këmbët tërhiqen në mollaqe. Në këtë rast, duart duhet të jenë në gjunjë. Një frymë e thellë është marrë. Pastaj nxjerr, gjatë së cilës gjunjët me rezistencë ndahen nga krahët në anët. Ushtrimi përsëritet tre herë.
 • Pozicioni fillestar është i shtrirë në shpinë me gjunjë të përkulur. Duart dhe këmbët duhet të jenë në dysheme. Ai përqendrohet në tehe dhe shputat e shpatullave, e shtyrë lart legenin. Në këtë pozicion, bëhet një pauzë për 1 sekondë, dhe trupi transferohet pa probleme në pozicionin e tij origjinal. Ushtrimi përsëritet të paktën dhjetë herë.
Erofertil  Tofarë duhet të bëni nëse një ngritje e dobët

Ushtrime të përdorura zakonisht

Ekzistojnë ushtrime të ndara për mbledhje, të cilat mund të përdoren për të rritur fuqinë. Për shembull, "Fshesë me korrent". Ulur në një karrige ju duhet të mbështeteni përpara me shpatullat e drejtuara. Duket se drithëra derdhet në vend. Dhe mendërisht përpiquni ta "thithni" atë mes vete në anus dhe testikujt. Pastaj relaksimi vijon dhe stërvitja përsëritet përsëri. Doneshtë bërë disa herë. Fillon me numrin deri në 10 përsëritje, pastaj çdo ditë gradualisht rritet.

Ushtrimi "Mbajeni gurin". Pozicioni fillestar – qëndroni drejt me duart në rrip dhe gjunjët pak të përkulur. Pastaj përkulen edhe më shumë, por në të njëjtën kohë, nga ana tjetër, ata shtrëngojnë dhe relaksojnë muskujt e mollaqeve. Ushtrimi përsëritet disa herë. Duket se muskujt mbajnë gurin e kapur. Drejtoni pozicionin fillestar.

Ushtrime për të rritur ngritjen e "Urës". Pozicioni fillestar – shtrirë në shpinë. Këmbët janë gjysmë të përkulur në gjunjë dhe këmbët vendosen në dysheme. Duart duhet të shtrihen përgjatë trupit. Mbrapa prek dyshemenë në mënyrë të barabartë. Ushtrimi është ngritja dhe ulja e legenit. Përsëriti disa herë. Rritja graduale e numrit të lëvizjeve.

Ushtrimi "Skipping". Pozicioni fillestar – në këmbë. Fillon vrapimi në një vend. Por në të njëjtën kohë, çorapet nuk zbresin nga dyshemeja. Vetëm këmbë marrin pjesë në vrapim. Një burrë, si të thuash, po zhvendoset nga këmbë në këmbë. Në këtë rast, vetëm gjunjët lëvizin dhe ekspozohen me radhë dhe sa më shpejt që të jetë e mundur. Ushtrimi kryhet në mënyrë dinamike, me shpejtësi maksimale. Fillon me një kohëzgjatje prej një minutë. Gradualisht, koha e ushtrimeve ditore rritet.

Përfitimet e një sërë ushtrimesh

Falë një grupi të ushtrimeve, sistemi riprodhues i mashkullit është stimuluar në mënyrë të përkryer. Ajo është përgjegjëse jo vetëm për prodhimin e spermës, por edhe për ngritjen e penisit. Një sistem i integruar do të jetë veçanërisht i dobishëm për ata që udhëheqin një mënyrë jetese të ulur. Ushtrimet për të rritur mbledhjen ndihmojnë për të eleminuar ngecjen në organet ulëse, nyjet e hip dhe palcën e trashë. Dhe sigurohet qarkullimi normal i gjakut në organet gjenitale.

Përfitimet e ushtrimeve Kegel

Ushtrimet Kegel për mbledhje japin një efekt jo për shkak të tkurrjes së muskujve, por për shkak të mbushjes së penisit me gjak. Baza e saj është e rrethuar nga fibra të muskujve. Ushtrimet Kegel dhe rritja e tonit të muskujve të legenit shkaktojnë rritjen e qarkullimit të gjakut në rajonin e legenit dhe penisit. Kjo përmirëson mbushjen e saj dhe kontribuon në një rritje të ereksionit. Ushtrimet Kegel janë të thjeshta, të dobishme dhe plotësisht të padëmshme.

Pa stërvitje, atrofia e muskujve. Dhe tkurrja e tyre ritmike ndodh gjatë orgazmës. Atrofia ul kënaqësinë dhe ndjesinë. Por trajnimi mund të forcojë muskujt dhe të rrisë ereksionin. Ushtrimet Kegel kanë një efekt pozitiv në prostatën dhe proceset inflamatore që ndodhin në të për shkak të furnizimit të përmirësuar të gjakut.

Ushtrimi i veçantë Kegel

Nëse nuk ka kohë, atëherë mund të përsërisni rregullisht një ushtrim. E para është muskuli pubik-coksigjenal (LC). Për ta bërë këtë, gjatë urinimit, avioni ndalet dhe lëshohet përsëri. Muskujt e duhur janë ato që janë tensionuar gjatë këtij eksperimenti.

Pastaj ata kontraktohen dhe pushojnë 15 herë 2 herë në ditë. Me çdo ditë, numri i kontraktimeve rritet derisa të arrijë pesëdhjetë. Atëherë ushtrimi është i ndërlikuar. Pas secilës tkurrje të muskujve, ajo mbahet në tension për 3 sekonda. Pastaj ai relaksohet. Ushtrimi kryhet deri atëherë, derisa rezulton t’i kryejë ato në një version të komplikuar 2 herë në ditë.

Sistemi i Ushtrimeve Kegel

Ushtrimet për një ngritje të mirë në sistemin Kegel janë të lehta për tu bërë. Gjëja kryesore është të dini se cilët muskuj (LC) duhet të përfshihen. Për t'i gjetur ato, një ose dy gishtërinj vendosen prapa testikujve, pa presion mbi to. Duket se urinimi ndodh dhe ju duhet të ndaloni rrjedhën duke shtrydhur muskujt e brendshëm. Ai që do të energjisë në të njëjtën kohë është i nevojshëm për stërvitje.

Mënyrë e thjeshtë për të trajnuar:

 • Gjatë urinimit, përpiquni të ngadalësoni ose ndaloni rrjedhën e urinës. Në vend që të shtyni jashtë, bëni tërheqje.
 • Ushtrimi duhet të kryhet pa shtrënguar muskujt e barkut, mollaqen apo këmbët. Ju nuk mund të mbani frymën tuaj. Ushtrimi konsiderohet i suksesshëm nëse rrjedhja e urinës ngadalësohet ose ndalet.
 • Në përpjekjet e para, kjo mund të mos funksionojë. Por trajnimi duhet të vazhdojë.

 • Muskujt LK ngadalë tensionohet gjatë numërimit në 5 (duhet të ndihet në trup);
 • gjithashtu relaksohet ngadalë në të njëjtën numër;
 • ushtrimi përsëritet dhjetë herë;
 • kryhet 3 herë në ditë;
 • në fillim të stërvitjes, stërvitja është më e lehtë për tu bërë ndërsa shtriheni dhe tendosni muskulin LC për vetëm 2 sekonda;
 • koha e klasës rritet gradualisht;
 • pas disa javësh, muskuli LC duhet të tensionohet për 10 sekonda (mundësisht brenda 30);
 • kur muskujt e legenit forcohen, të njëjtat ushtrime duhet të bëhen gjatë qëndrimit, uljes dhe ecjes;
 • ushtrimet janë të ndërlikuara, kontraktimet bëhen gjatë çdo aktiviteti që bën presion në stomak (teshtitje, qeshje, kollitje etj);
 • muskul forcohet fort gjatë një ereksioni në mënyrë që penisi të "kërcejë";
 • nëse tkurrja ndodh gjatë seksit, një ereksion mbahet mirë.

Shqyrtime të burrave rreth ushtrimeve

Sipas rishikimeve të meshkujve, rezultatet e ushtrimit nuk janë të dukshme brenda disa ditësh. Duhet kohë. Sistemi Kegel është shumë i popullarizuar, si dhe disa ushtrime të tjera për ngritje të paraqitura në artikull. Por një gjë i bashkon ata – zbatimi i rregullt i tyre është i nevojshëm. Pastaj pas 4 javësh rezultati do të jetë i dukshëm. Edhe pse për disa burra duhen dy deri në tre muaj.

20 Ushtrimet më të Mëdha për të rritur fuqinë te burrat dhe praktikat në shtëpi

Ky artikull ka mbledhur sa më shumë se 20 ushtrime fizike për të rritur fuqinë tek burrat në shtëpi. Ata janë unikë në atë që, nëse dëshironi, janë të mundshme si individualisht në shtëpi ashtu edhe në ajër të pastër.

Simptomat që hiqen nëse ushtroni çdo ditë

Të gjitha këto simptoma të pakëndshme mund të hiqen nëse ndiqni këshillat tona, plotësoni detyrat tona dhe rritni gradualisht ngarkesën çdo ditë.

Me çfarë po përballemi:

 • letargjia e instrumentit tuaj edhe në procesin e ndërhyrjes;
 • në mëngjes nuk ka gjendje të ngritur të kaubojës (flet për probleme serioze);
 • testosterone e ulët, pushoi së tërhequri për seksin e kundërt;
 • bashkëshorti është i pakënaqur;
 • kohëzgjatja e zvogëluar e lojërave të miqësisë;
 • kërkon shumë kohë në mënyrë që të arrihet ngurtësia.

20 teknika trajnimi

1. Si të trokitni të dashurin tuaj në mëngjes

 1. Në mëngjes ne lëkundemi mikun tuaj. Kur sapo u zgjuat, si rregull, ai është në gjendje të lartë. Dhe ju filloni ditën tuaj saktësisht duke e bërë trupin tuaj të kërcejë.
 2. Në mënyrë të përsosur çdo ditë ju duhet të rrisni numrin e ngritjeve. Nuk ka nevojë për të bërë super jerks.
 3. Bëni 15% më shumë për të filluar krahasuar me ditët e mëparshme. Kështu, ne bëjmë ashensorë çdo mëngjes.
 4. Mbani një ditar dhe gjurmoni rritjen tuaj, regjistroni numrin e shtrydhjeve çdo ditë, monitoroni rritjen tuaj.
 5. Mos e detyroni veten, përndryshe mund të jetë e dëmshme. Dëgjojeni trupin tuaj. Nëse pësoni siklet, zvogëloni numrin e shtrydhjeve. Përndryshe, ushtrimi për fuqinë e burrave në shtëpi do t'ju dëmtojë, dhe jo përfitim. Dije masën.

Nëse kauboja juaj nuk po qëndron në mëngjes, do të duhet ta ngrini vetë.

Nëse jeni shtrirë në mëngjes, atëherë kjo tregon shkelje serioze. Kjo është e barabartë me sikur një grua ka humbur menstruacionin.

Pas një jave praktike

Për ata që tashmë kanë mësuar në heshtje të bëjnë më shumë se 30 shtrydh.

Tani e rritni kaubojën, mbajeni atë për 2-3 sekonda dhe uleni.

Ata që bëjnë më pak se 30 në një kohë si kjo ende nuk e kanë kënaqur.

Erofertil  Rimëkëmbja e forcës mashkullore

Për të përparuar dhe me përvojë

 1. Tani për ata që tundin 40-50 herë lehtë dhe lehtë në një kohë, ata fillojnë të vendosin diçka të lehtë në armë (për shembull, mbathjet e tyre) dhe vazhdojnë të lëkunden. Të gjitha njësoj, por me një ngarkesë të lehtë.
 2. Të cilit është lehtë të ngrihet me brekë, i vendos një peshqir të vogël.
 3. Për ata që nuk pompojnë 40 herë për qasje, vazhdon pa një ngarkesë. Asnjë fanatizëm nuk duhej.

Përparësitë e kësaj praktike janë se një pjesë e madhe e energjisë qi do të shfaqet në trupin tuaj për tërë ditën, rrjedha e gjakut do të përmirësohet, testosteroni do të rritet, i cili së bashku do të bëjë të mundur ruajtjen e gjendjes së punës të trupit disa herë më të gjatë.

2. Teknikë për stërvitjen e muskujve të dashurisë dhe prostatës

Ne do të analizojmë ushtrimin e mëposhtëm për të përmirësuar fuqinë në shtëpi te burrat.

Cila është thelbi i saj: vendosni gishtat në zonën midis vrimës së pasme dhe fillimit të rritjes së topave dhe tendosni këtë zonë. Në fillim, ne vendosëm gishtat atje vetëm për të ndjerë muskulin vetë.

Muskuli që kontraktohet quhet "muskujt e dashurisë", ose thënë ndryshe muskul LK. Emri tjetër i saj është muskuli Kegel për nder të mjekut.

Ne bëjmë 10 qasje të tilla:

 1. Tendosje.
 2. Mbajeni për aq kohë sa 3 sekonda, jo një rënie pa zvogëluar forcën e kompresimit.
 3. Relaksohuni dhe kështu 10 herë

Gjëja kryesore është të ruani forcën e tensionit, dhe jo vetëm ta tendosni atë.

Për njerëzit e përparuar me përvojë

 1. Ne gradualisht sjellim kohëzgjatjen e mbajtjes së tensionit në 10 sekonda (përsëri pa fanatizëm).
 2. Ne bëjmë 10 qasje të tilla, ku kompresojmë këtë zonë dhe mbajmë për 10 sekonda, dhe pastaj pushojmë.
 3. Më e efektshmja është mbajtja në mënyrë që të gjitha pjesët e tjera të trupit të jenë të qeta. Kjo është gjimnastikë Kegel për burra.

3. Rrotulloni pellgun dhe kthejini tetëdhjetë në aeroplanët e ndryshëm

 • Teknikë super e fortë dhe super magjike – këto janë lëvizje rrethore të legenit! Nëse keni praktikuar Jedi Yoga, atëherë ata e quajnë këtë praktikë "vallja e fitores".
 • Twist legen në aeroplanët e ndryshëm. Pse? Pastaj, furnizimi me gjak në zonën e ijëve do të jetë më i mirë.
 • Dhe nëse akoma nuk e dini, atëherë marrëdhënia seksuale duhet të kryhet nga lëvizje të ndryshme. Dhe në mënyrë që të jeni në gjendje ta bëni atë të freskët, së pari duhet të ktheni tetëdhjetë me një legen.
 • Ne kthejmë tetë për të shpërndarë stanjacionin e gjakut dhe të jemi të bukur me të dashurin tuaj në shtrat.

Këtu mund të shihni zbatimin e të gjitha këtyre ushtrimeve për prostatën dhe fuqinë në fotografi dhe gjithashtu në video. Rekomandimet tona për video dhe këshilla nga artikulli do të duhet të zbatohen.

4. Duke ecur në mollaqe

 1. Ekziston një mënyrë shumë e lezetshme për t’u stërvitur nga Jedi Yoga, përsëri, e cila rekomandohet shumë nga urologët.
 2. Ata u ulën në pikën e pasme, shtrinë këmbët përpara.
 3. Duart mund të zgjaten ose të përkulen në bërryla, të cilëve është i përshtatshëm.
 4. Dhe në këtë pozicion, ne përpiqemi të shkojmë në mollaqe të paktën 2 metra përpara, dhe të njëjtën mbrapa.
 5. Përndryshe rirregullimin e mollaqeve, hap përpara dhe mbrapa. Me çdo lëvizje të mollaqeve, përpiquni të hapni sa më shumë që të jetë e mundur.
 6. Në fillim duket e pamundur, megjithatë, rrit shëndetin e burrave shumë të lezetshëm. Kjo është një metodë kaq e vjetër e provuar. Ne folëm për metoda të tjera të ngjashme nga njerëzit në një botim tjetër.

5. Ngritja e këmbëve për veten të shtrirë në shpinë

 1. I shtrirë me kurrizin në shtrat, kokën gjysmë metri nga muri.
 2. Ngrini këmbët lart gradualisht dhe filloni ta ulni atë në kokë, sikur të përpiqeni të arrini muret me çorapët tuaja. Duart mund të mbajnë belin.
 3. Kjo është pak si një "thupër", por ndryshimi është se këmbët përkulen më larg se kokat e tyre në mur.
 4. Mbajeni këtë pozicion të pjerrët për 13 sekonda. Nëse shfaqet dhimbja – kthehuni në pozicionin origjinal.
 5. Bëni frymë, relaksohuni dhe rifilloni procedurën, përsëriteni atë rreth 6 herë. Këtu është një ushtrim për të rritur fuqinë në shtëpi që duhet të bëni.

 1. Pozicioni fillestar: ju shtriheni në stomakun tuaj, të qetë.
 2. Tani filloni të ngritni krahët dhe këmbët në të njëjtën kohë, duke i tërhequr lart, por në drejtime të kundërta. Shtrije krahët përpara dhe këmbët mbrapa me shtrirje maksimale.
 3. Në të njëjtën kohë, mollaqet forcohen. Mbajeni për rreth 4-5 sekonda dhe kthehuni në pozicionin origjinal.
 4. Kjo pozë i ngjan një varke që lëkundet në valë. Duart nuk kanë nevojë t’i mbyllin, më e rëndësishmja, t'i tërheqin përpara dhe lart.
 5. Një ngarkesë e veçantë është në mollaqe (toni i tyre rrit aftësitë tuaja në shtrat) dhe në pjesën e poshtme të shpinës. Për ata që e pyetën se çfarë të bëjnë për të zgjatur marrëdhënien seksuale, le ta marrë edhe një "varkë".

7. Ngritja dhe ulja e legenit në një pozicion të prirur

 1. Gënje, për shembull, duke përhapur një qilim në shpinë.
 2. Krahët janë përgjatë trupit, të mbështetur në dysheme, dhe këmbët gjithashtu janë mbështetur mirë në dysheme. Gjunjët janë të përkulur.
 3. Butësisht dhe ngadalë ngrini legenin sa më lartë, dhe kthejeni atë në pozicionin e tij origjinal.
 4. Përsëriteni herë 6-7.

8. Teknika me përqendrim

Ne jemi ulur të zhveshur deri në bel, por përkundrazi plotësisht të zhveshur.

Në këtë ushtrim, për të rritur fuqinë, një njeri zhvillon përqendrim dhe aftësi për të drejtuar energjinë. Gjithsej janë 5 nivele.

Të 5 nivelet kanë një kriter përmbushjeje – të shkaktojnë një ngritje.

Cilat janë 5 nivelet e ekzekutimit të teknologjisë

 1. Paraqitja e fotografive intime në kokën time dhe goditje paralele e butë e vetvetes në zonën e ijëve.
 2. Tani, me një kokë të zbrazët, duke u përqëndruar në ndjesitë tona, ne bëjmë të njëjtën gjë.
 3. Me një kokë të zbrazët, duke u përqëndruar në ndjesitë tona, ne godasim kaubojin, por vetëm me pjesën e pasme të dorës.
 4. Në këtë nivel, ne godasim veten dhe drejtojmë gjakun nga gjunjët në ijë, nga gjoksi në ijë, pa prekur organet gjenitale, por duke u përqëndruar në to.
 5. Ne ulemi, nuk prekemi fare, ne e transferojmë mikun tonë në një gjendje të ngritur të vështirë me ndihmën e vëmendjes.

Mundohuni të filloni menjëherë nga niveli 3-4.

Ngadalë, pak nga pak, lëvizni nga një nivel në një nivel më të lartë, por mbani mend se kalimi nga 4 në 5 mund të zgjasë të paktën gjashtë muaj.

Videoja jonë e ardhshme përfshin një sistem stërvitje për ata që humbasin një mbledhje gjatë seksit.

Këto teknika trajnimi janë të zbatueshme për një person të çdo moshe. Ndërsa për ata që tashmë merren me menopauzën, për të cilën kemi folur tashmë këtu, pra për brezin e ri.

9. Ngritja e gjunjëve në nivelin e shpatullave

 1. Në fund të fundit është që ne i ngremë gjunjët në nivelin e shpatullave në mënyrë alternative me këmbë të ndryshme ndërsa qëndrojnë në këmbë.
 2. Ngrini gjurin e djathtë në shpatullën e djathtë, gjurin e majtë në shpatullën e majtë.
 3. Shtë e përshtatshme për dikë që të bëjë të gjitha këto në një kërcim, duke ecur pak përpara, dhe për dikë është i përshtatshëm të qëndrojë në këmbë dhe të kërcej.
 4. Mbajeni shpinën drejt. Gjëja kryesore është që të ngrihet gjuri sa më lart që të jetë e mundur.
 5. Ju mund të bëni 3-4 grupe me pushim prej 10 ashensorëve të të dy këmbëve nga ana e tij.

Le të kalojmë në analizën e ushtrimeve të mëposhtme për të rritur fuqinë tek burrat dhe për të rivendosur epshin e tyre.

10. Biçikleta e shtrirë në shpinë

 1. Ndërsa shtrini në shpinë, përkulni paksa gjunjët dhe filloni të imitoni rrotullimin e pedals të biçikletave.
 2. Duart mund të vendosen përgjatë trupit.
 3. Zgjidhni një ritëm të përshtatshëm për veten tuaj.

11. Kërcim i përsosur

 1. Fillimisht në një pozicion në këmbë, gjerësia e shpatullave të këmbëve larg.
 2. Përgatiteni në atë mënyrë që gjunjët tuaj të prekin gjoksin tuaj, duart tuaja të mbështesin pëllëmbët tuaja në dysheme.
 3. Tani merrni këmbët tuaja prapa sikur të ishit në një pozicion push-up, por jo push-up.
 4. Kthehuni përsëri në pozicionin e mëparshëm, duke mbyllur gjunjët përsëri në gjoks.
 5. Tani nga ky pozicion, hidheni sa më lart.
 6. Përsëriteni procedurën dhjetë herë, duke bërë 3 qasje të tilla me ndërprerje. Ne gjithashtu kemi shkruar për teknika të ngjashme këtu.
Erofertil  Kur të kontaktoni një mjek mashkull dhe çfarë quhet ai

12. Thupër

Thelbi i thuprës është se:

 1. Shtrihuni në shpinë dhe ngrini këmbët vertikalisht lart, mbështeteni belin me duart tuaja, duke pasur mbështetje në bërrylat dhe shpatullat.
 2. Mbaji këmbët drejt për 15-20 sekonda dhe uli ato. Përsëriteni procedurën për 3 minuta.
 3. Qafa duhet të jetë e qetë.
 4. Për të avancuar, ju mund të komplikoni detyrën duke marrë pozicionin e dëshiruar dhe duke filluar të përhapni këmbët larg, rrotulloni ato.

13. Shkëputni thembrat, imitim i vrapimit

Konsideroni një ushtrim tjetër të mirë për të forcuar fuqinë mashkullore, e cila mund të kryhet si ngrohja e muskujve.

 1. Ne qëndrojmë Duart mund të mbështeten në mur. Shigjetat janë të qetë.
 2. Ocksorapet nuk duhet të grisen nga dyshemeja.
 3. Përndryshe ne heqim vetëm thembrat nga sipërfaqja njëra pas tjetrës.
 4. Këtu gjunjët dhe takat lëvizin më shumë. Ijet dhe mollaqet janë të relaksuara dhe të varura nga inercia e lëvizjes.
 5. Shpejtësia gradualisht po rritet. Këtu është një imitim i kandidimit në vend. Merrni dy grupe minuta.

Ne kemi përshkruar tashmë metoda të ngjashme trainimi në një udhëzues tjetër.

14. Unaza e mbyllur

 1. Le të shkojmë në jetë.
 2. Përkulni gjunjët dhe arrini këmbët tuaja me duar.
 3. Mbajeni në kyçin e këmbëve të shtrirë pas shpinës dhe përkuleni trupin përsëri me forcë maksimale.
 4. Ju duhet të ngrini në një pozicion të tillë, kur përkuleni sa më shumë që të jetë e mundur, rreth 30 sekonda.
 5. Relaksohuni dhe pastaj përsërisni përsëri.

15. Frog

 1. Merrni pozicionin shtytës – theksi i shtrirë në duar. Duart janë të drejtuara ose pak të përkulura në bërryla, ne mbështetemi në dysheme me pëllëmbë. Këmbët shtriheshin mbrapa.
 2. Tani fillojmë të marrim kthesat për të tërhequr gjurin e njërës këmbë në stomak, ta sjellim përsëri, dhe pastaj gjurin e këmbës tjetër.
 3. Merrni 3 nga këto qasje me pushime prej 10 herë. Në një kohë, konsiderohen 2 tërheqje të gjunjëve në secilën këmbë.
 4. Gradualisht, mund të rrisni ritmin.
 5. Praktikë e mirë për shpërndarjen e gjakut në muskujt inguinal, në legen.
 6. Kjo shtrëngim i këmbëve dhe gjunjëve nuk merret vetëm nga një grup ushtrimesh fizike për fuqinë dhe ereksionin. Isshtë realizuar gjithashtu në gjendje të përsosur dhe gjatë një ngrohje në artet marciale.

16. Gërshërë

 1. Shtrihuni në shpinë. Duart mund të vendosen përgjatë trupit ose të futen në kështjellë nga koka.
 2. Këmbët janë ngritur dhe shtrirë përpara sa më shumë që të jetë e mundur, çorape gjithashtu përpara. Mos u përkulni gjunjët, këmbët janë drejt.
 3. Filloni me amplituda maksimale për të kaluar këmbët drejt në ajër. Prandaj gërshërë emri.
 4. Bëni 3-4 qasje të tilla me interval prej 21 përsëritjesh.

17. Bëni mbledhje

 1. Ne mbledhim mundësisht edhe në mëngjes, sapo u zgjuam.
 2. Mbajeni shpinën drejt, këmbët mund të vendosen pak më të gjera se gjerësia e shpatullave.
 3. Sorapët duken paksa nga jashtë. Këmbët mos dilni nga dyshemeja.
 4. Uleni pikën tuaj të pestë sa më të ulët të jetë e mundur.
 5. Mollaqe të fryra flasin gjithmonë për aftësitë e një personi në shtrat. Kungujt përmirësojnë rrjedhën e gjakut në organet e legenit.
 6. Edhe këtu, nuk keni nevojë për fanatizëm, sepse një fillim rreth 14-20 do të jetë i mjaftueshëm, shikoni ndjenjat tuaja pas mbledhjeve.
 7. Ngarkesat duhet të rriten gradualisht. Tani shumë vijnë tek mjekët e tyre dhe pyesin: "tofarë duhet të bëjmë me mosfunksionim të butë ereksioni?" Dhe ata do t'ju tregojnë se kungujt janë mënyra të shkëlqyera për t'u marrë me çrregullimin tuaj.

18. Flutura

 1. Ashtu si në figurë, në një pozicion ulur, përkulni këmbët në gjunjë, përhapni ato në drejtime të ndryshme dhe kthejeni thembra të këmbëve drejt njëri-tjetrit.
 2. Pasi të keni lidhur këmbët, lëvizni sa më shumë që të jetë e mundur. Palmat i mbajnë këmbët.
 3. Pjesa e pasme duhet të jetë e drejtë, mos u rrëzoni, shikoni përpara, jo poshtë. Nuk është e vështirë për yogis të marrë një pozicion të tillë.
 4. Tani mundohemi t’i vendosim bërrylat në këmbë, në mënyrë që gjunjët të prekin dyshemenë.
 5. Mbajeni presionin për disa sekonda në mënyrë që gjunjët të mos bien nga dyshemeja, dhe pastaj të pushojnë.
 6. Kjo praktikë orientale mund t'i atribuohet ushtrimit fizik kinez për fuqi, gjithashtu që ende shihet nga murgjit tibetas.
 7. Zgjidhni normën, ku do të ketë tension të mesëm dhe pa dhimbje, rritni gradualisht ngarkesën. Pa fanatizëm. E gjithë kjo do të zgjasë muskujt tuaj inguinale, do të përmirësojë rrjedhën e gjakut në legen.

19. Për muskujt inguinale

 1. Pozicioni fillestar është të shtriheni në stomakun tuaj.
 2. Tani, me secilën këmbë, ne bëjmë kthesa duke bërë rotacione rrethore brenda dhe në drejtim të kundërt. Këmba duhet të jetë e drejtë, mos e përkulni.
 3. Mundohuni të bëni revolucionin maksimal me secilën këmbë, me amplituda maksimale. Merrni kohën tuaj.
 4. Bëni këto ndarje midis 3 grupeve.

20. Ushtroni kardio në ajër të pastër, përmirësoni funksionimin e zemrës

Puna me kardio përmirëson funksionimin e zemrës, dhe për këtë arsye, normalizon rrjedhën e gjakut në instrumentin tuaj të kënaqësisë.

Aktivitete që janë të dobishme

 1. Vrapimi në distanca të gjata dhe të shkurtra. Vrapimi është shumë i dobishëm për shpërndarjen e gjakut në legen. Drejtoni çdo 2 ditë ose 3 ditë të paktën 30-40 minuta.
 2. Pishina. Mësimet e notit mund të kombinohen me të tjerët. Kjo është një punë e shkëlqyeshme me kardio dhe qëndrueshmërinë tuaj.
 3. Trajnim për shtyp. Shtypi i fryrë flet për potencialin e madh të një personi në shtrat. Për ata që kanë një shtyp të stërvitur, është më e lehtë të kompresosh muskulin LK dhe është më e lehtë të vonosh fillimin e një përfundimi të parakohshëm. Ne biseduam për arsyet e këtij incidenti në një artikull tjetër.
 4. Trajnimi i arteve marciale në natyrë, boksi në hije. Luftimet, mundja ndikojnë shumë mirë në energjinë mashkullore dhe thelbin mashkullor.
 5. Joga në natyrë. Mjafton të marrësh një qilim me ty dhe kjo është e gjitha. Nëse tashmë keni përvojë, atëherë tashmë keni identifikuar disa nga ushtrimet më efektive të yogas për të rritur fuqinë. Ne kemi këtu në artikull ato janë përshkruar tashmë. Falë tyre, shumë energji shfaqen në trup, chakras të hapura.
 6. Pushup nga toka, bare dhe zhvilloni aktivitete. Për të ruajtur tonin e tërë trupit.

Parakusht për stresin në zemër

 • prania e ajrit të pastër;
 • rregullsia e ekzekutimit;
 • tejkalim gradual dhe i vazhdueshëm i vetvetes.

Rregulla dhe shënime

 1. Gjeni shiritin tuaj limit dhe shtoni 10% çdo herë në krahasim me rezultatet e mëparshme.
 2. Isshtë duke kapërcyer vetveten që shkakton një ndjenjë të lartë dhe ndjenjën e "Unë jam i kënaqur me veten"!
 3. Përsëri pa fanatizëm. Keni nevojë për aktivitet fizik të moderuar dhe punë me kardio.
 4. Ejani diçka për veten tuaj që ju inkurajon të ushtroheni dhe të merrni frymë aktive me oksigjen.
 5. Nëse zgjidhni midis sallës dhe rrugës, zgjidhni të dytën. Sepse pothuajse gjithçka mund të bëhet në rrugë dhe në të njëjtën kohë të marr frymë me oksigjen.

Disa fjalë për ushqimin

Pas stërvitjes së vështirë, është e rëndësishme të hani siç duhet.

Farë përmirëson epshin dhe ka një efekt pozitiv në nivelet e testosteronit:

 1. Peshku (perch, sardele, ton, harengë, halibut, krap).
 2. Frutat e papërpunuara (portokalli ose të verdha).
 3. Mishi është i ligët.
 4. Arra (arra, lajthi, kaçkavall).
 5. Ushqim deti (kallamar, karkaleca, butak, gocë deti).
 6. Perimet (lakra, speci i verdhë, kungulli).
 7. Erëza (hudhra, qepë, kardamom).
 8. Qull (hercules, elb, oriz, meli).
 9. Manaferrat (shalqi, boronicë, boronica, shegë, mjedër, qershi, kumbulla).
 10. Rrush të thatë.

Këtu është një përgjigje kaq e hollësishme për pyetjen se cilat ushtrime rrisin fuqinë dhe përmirësojnë shëndetin e burrave, ne ju japim.

Shahinclub Shqipëri