Si të rritet një anëtar në shtëpi

Për çdo njeri, duke filluar nga adoleshencat e tij, organet gjenitale të tij janë pjesa më e brendshme e trupit. Qëndrimi ndaj penisit është gjithmonë aq serioz sa të jetë e mundur dhe çdo frazë komike drejtuar dinjitetit mashkullor perceptohet si një fyerje vdekjeprurëse. Prandaj, çështja e madhësisë së penisit është veçanërisht e rëndësishme për seksin më të fortë, pasi rrallë ajo që njeriu nuk do të dëshironte ta bënte atë më të madh. Ekzistojnë shumë teknika për zgjerimin e penisit, por jo të gjitha janë efektive, dhe disa përbëjnë një kërcënim për shëndetin e burrave.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Ushtrime për zgjerimin e penisit

Një nga mënyrat më të njohura mund të quhet ushtrime për zmadhimin e penisit. Ka shumë ushtrime të tilla të shkëlqyera, dhe secili njeri mund të zgjedhë teknikën më të përshtatshme për veten e tij në kompleksitet dhe kohëzgjatje. Ushtrime speciale për zgjerimin e penisit i referohen metodave për rritjen e penisit në shtëpi, gjë që e bën këtë zgjedhje shumë të përshtatshme për burrat që punojnë.

Erofertil  Analoge të Blemaren - në përbërje, që është më mirë, zëvendëson

Para se të filloni ushtrimet, keni nevojë për trajnim të veçantë:

 • Zgjidhni një vend ku askush nuk do t'ju shqetësojë ose shpërqendrojë. Kryerja e ushtrimeve për të zmadhuar penisin kërkon përqendrim;
 • Zhyt një leckë të butë në ujë të ngrohtë, duke e mbështjellur dhe mbështjellur një anëtar në të për tre minuta;
 • Për efektin më të mirë, përsërisni këtë procedurë 2 ose 3 herë;

Ushtrimet për të rritur penisin kanë për qëllim shtrirjen e tij dhe ngritjen e ereksionit. Teknikat e shtrirjes kryhen në një gjendje të relaksuar dhe të drejtë të penisit. Mando njeri mund të zgjedhë teknikën e duhur për të në internet ose në literaturë të specializuar. Theelësi i suksesit të kësaj metode është rregullsia. Disavantazhet përfshijnë kohëzgjatjen e kësaj metode të zmadhimit të penisit dhe nevojën për të gjetur rregullisht kohë të lirë për ta kryer atë.

masazh

Metoda tjetër, si të zgjeroni penisin është masazhi. Efekti është për shkak të përmirësimit të mikrokirulacionit të gjakut në indet mashkullore:

 • Masazhi, si ushtrimet, i referohet metodave se si ta zmadhoni penisin në shtëpi, që do të thotë se është i disponueshëm për të gjithë;
 • Ju nuk do të keni nevojë për pajisje shtesë;
 • Nëse ndiqni me kujdes udhëzimet se si të zgjeroni një penis me një masazh, atëherë rreziku i efekteve anësore eliminohet;
 • Përveç zgjatjes së penisit, një burrë rrit qëndrueshmëri seksuale, përmirëson fuqinë;
 • Një përzgjedhje e madhe e teknikave ju lejon të zgjidhni më efektivin për secilin njeri;
 • Për rezultate më të mira, ju mund të kombinoni masazh dhe krem ​​për të zmadhuar penisin;

Disavantazhi kryesor i kësaj metode është shpenzimi i madh i kohës për zbatimin e tij.

Kremra dhe ointments

Një mënyrë shumë e popullarizuar për të rritur dinjitetin e mashkullit vitet e fundit është bërë një krem ​​për zgjerimin e penisit. Një gamë e gjerë e këtyre mjeteve ofron një mundësi për të zgjedhur për çdo shije dhe buxhet. Zmadhimi i penisit ndodh për shkak të veprimit të përbërësve aktivë të kremës në indin e tij. Sipas mekanizmit të veprimit, ato ndahen:

 1. Krem për zgjerimin e penisit me veprim të shkurtër. Efekti zgjat disa orë. Aplikoni më mirë pak para marrëdhënies seksuale. Mundësia më e mirë është se si të rritet shpejt një anëtar;
 2. Krem me veprim të gjatë Efekti vërehet disa kohë pas përdorimit të rregullt. Prodhuesit premtojnë një rritje të vazhdueshme të gjatësisë dhe vëllimit të penisit;
 3. Ndihmës për zmadhimin e penisit. Një krem ​​i tillë përdoret në ndërthurje me ushtrime, masazh ose metoda të tjera të zmadhimit të penisit. Përdorimi i pavarur i një kremi të tillë është i paefektshëm;
Erofertil  A trajtohet impotenca tek burrat dhe si të kurohet

Para se të përdorni ndonjë krem ​​ose vaj për zgjerimin e penisit, sigurohuni që të lexoni udhëzimet. Kruajtja ose skuqja e lëkurës në penis mund të jetë një manifestim i një alergjie. Në këtë rast, është më mirë të braktisni përdorimin e këtij mjeti. Disavantazhi kryesor i kësaj metode, si të rritet madhësia e penisit, është kostoja e lartë. Krem ose vaj i cilësisë në dyqanet e seksit është i shtrenjtë, dhe përdorimi i produkteve të lira nuk është vetëm i paefektshëm, por edhe i rrezikshëm për shëndetin.

Pompë vakumi

Zgjerimi i penileve duke përdorur një pompë vakumi është mjaft e zakonshme sot. Kjo pajisje përdoret gjithashtu për të trajtuar impotencën dhe mosfunksionimin erektil. Pompë vakumi për zgjerimin e penisit është një cilindër ovale plastike me një pompë për pompimin e ajrit. Zgjerimi i penisit ndodh si më poshtë:

 • Së pari, një krem ​​ndihmës zbatohet në zonën gjenitale;
 • Një anëtar vendoset në një cilindër dhe ajri pompohet duke përdorur një pompë. Presioni mund të kontrollohet nga një matës i presionit të integruar;
 • Nën presionin e ajrit, zgavrat e trupave kavernozë zgjerohen, dhe krijohet një rrjedhë shtesë e gjakut, si rezultat, gjatësia dhe vëllimi i penisit rritet;

Disavantazhi i kësaj metode të zmadhimit të penisit është kohëzgjatja e shkurtër e tij. Procedura duhet të kryhet menjëherë para marrëdhënies seksuale.

Duke përdorur zgjatuesin

Një mjet tjetër për zmadhimin e penisit është përdorimi i zgjatuesve. Mekanizmi i efektit të tyre është rezistenca e indeve ndaj një peshe të caktuar. Pesha mund të shkojë nga 400 deri në 1100 gram. Rritja e vëllimit dhe gjatësisë ndodh si një reagim kompensues i trupit ndaj efekteve të peshës. Zgjatësit për zgjerimin e penisit janë metoda afatgjata, efekti i tyre zgjat një kohë të gjatë. Duke përdorur këto pajisje ju gjithashtu mund të eliminoni lakimin e penisit. Sidoqoftë, për të arritur një rezultat pozitiv, ju duhet të përdorni zgjatuesin rregullisht dhe për mjaft kohë. Me konfigurim, pajisjet janë:

 • Zgjatësit me një rrip;
 • Zgjatjet e llojit të petalit;
 • Zgjatësit Universal;

Përdorimi jo i duhur i zgjatësit për zmadhimin e penisit mund të çojë në dëmtime të lafshës.

Operacion

Mënyra më efektive për të rritur me të vërtetë një anëtar është operacioni. Jo çdo njeri mund të kapërcejë frikën e tij nga mjekët, por duke vendosur për një operacion për të rritur një penis, ju mund të merrni një rezultat të mirë. Të gjitha ndërhyrjet kirurgjikale ndahen në tre grupe:

 • Operacionet për të rritur gjatësinë e penisit;
 • Operacionet e rritjes së vëllimit;
Erofertil  Diagnostifikimi i mosfunksionimit ngrerë për të përcaktuar arsyen e zgjedhjes së një trajtimi

Operacioni për të rritur gjatësinë e penisit kryhet me prerjen e aparatit ligamentoz të penisit. Në këtë rast, kirurgu përdor një prerje në formë Y ose vertikale. Në këtë mënyrë, penisi mashkullor mund të shtohet rreth 4 cm.Pas operacionit, penisi gjatë mbledhjes do të zërë një pozicion më horizontal. Gjithashtu, pas operacionit, mund t'ju duhet të vishni një zgjatues.

Rritja e trashësisë së anëtarëve me anë të operacionit është një metodë e përdorur gjerësisht. Indi dhjamor i pacientit (zakonisht nga rajoni i femurit) injektohet nënlëkurësisht në penis. Përdoren edhe alografet. Zgjedhja e metodologjisë në shumicën e rasteve varet nga aftësitë financiare të burrit, si dhe nga prania ose mungesa e kundërindikacioneve mjekësore.

Për një qartësi më të madhe, mund të shikoni një video të operacionit për të rritur një anëtar në Internet.

Para se të aplikoni ndonjë nga metodat e zmadhimit të penisit, sigurohuni që të jetë me të vërtetë efektiv dhe jo i rrezikshëm për shëndetin tuaj.

Shahinclub Shqipëri