Ushtrime për zgjerimin e penisit

Ekziston një thënie që edhe me një organ gjenital të vogël, mund të jesh e bukur në shtrat. Sidoqoftë, kjo nuk do t'i japë besim një mashkulli, dhe nuk ka gjasa të jetë e popullarizuar në mesin e grave. Prandaj, është më mirë të pranoni problemin tuaj dhe të filloni ta zgjidhni atë.

Sot, ka shumë pilula të ndryshme, kremra, llak, xhel për zgjerimin e penisit. Por shpenzimi i parave për këtë është jopraktike sepse në thelb e gjithë kjo është vetëm një dredhi marketingu e prodhuesve dhe ato nuk do të sjellin asnjë përfitim. Prandaj, mënyra më e mirë dhe më e sigurt për të rritur penisin do të jetë stërvitja në shtëpi. Avantazhi i këtyre ushtrimeve fizike është se nuk keni nevojë të shpenzoni para për këtë.

Vlen të përmendet se testet moderne mjekësore kanë provuar përfitimet dhe efektivitetin e lartë të këtyre ushtrimeve.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Si realizohet një trajnim i tillë

Ka shumë stërvitje për të zgjatur ose trashur penisin. Përdoren të dy duart dhe pajisjet ndihmëse, siç janë pajisjet e peshimit, falë të cilave penisi mund të nxirret.

"Shtë e rëndësishme! Fillestarët nuk duhet të kryejnë ushtrime për më shumë se 10-15 minuta. Më tej, gjatësia e kohës mund të rritet në gjysmë ore në ditë, por një tranzicion i mprehtë nuk duhet të bëhet. "

Koha më e favorshme për karikimin është mëngjesi ose mbrëmja. Gjëja kryesore është rregullsia dhe durimi. Mos prisni rezultate të menjëhershme, gjithçka vjen me kohën.

Përgatitja e trajnimit

Do ushtrim duhet të fillojë me ngrohjen. Në këtë rast, në kuptimin më të vërtetë të fjalës. Procedurat e ujit janë një element thelbësor i trajnimit. Një banjë ose dush i ngrohtë është më i miri, por do të jetë e mjaftueshme që thjesht të lagni një copë leckë në ujë të ngrohtë.

ushtrime

Për të rritur gjatësinë

Ushtrimi duhet të bëhet mjaft shpejt, sepse anëtari nuk duhet të ftohet. Nuk ka pse të jetë plotësisht i ngritur, kështu që duhet të mendoni për diçka jo tërheqëse.

Ju duhet të kapni kokën ose pak më të ulët dhe ta tërheqni para jush dhe ta mbani në këtë pozicion për 15 sekonda. Pastaj pason një pushim të shkurtër. Tjetra, penisi duhet të tërhiqet në anën e djathtë, duke e mbajtur atë për 15 sekonda, pastaj përsëri një pushim të vogël, dhe pastaj gjithçka është e njëjtë, vetëm në anën e majtë. Dhe kështu në një rreth 10-15 minuta.

“Këshillë: Mos e shtrini shumë penisin, përndryshe mund të lëndoheni. Tensioni duhet të ndihet, jo dhimbja. Gjithashtu gjatë pushimit, ju mund të masazhoni penisin për rrjedhjen e gjakut, gjë që rrit efektivitetin e ushtrimit. ”

Për të rritur trashësinë

Trajnimi i penisit duhet të kryhet me një mbledhje të pjesshme, dhe gjithashtu vetëm pas lubrifikimit të xhelit me një lubrifikant (lubrifikant). Organet gjenitale duhet të jenë të ngrohta pas larjes, dushit ose fshirjes me një copë të lagur indesh.

Erofertil  Pompë e zmadhimit të penisit - vakum, si funksionon

Shtë e nevojshme të merrni penisin nga rrënja me gishtin e madh dhe gishtin e madh për të formuar një rreth të këtyre gishtërinjve. Kështu, ju duhet të masazhoni penisin nga rrënja në kokë për 10-15 minuta. Kthehuni në pozicionin fillestar, pastaj pushoni pak dhe bëni të njëjtën gjë duke përdorur dorën tjetër.

Rezultati mund të shihet nëse e bëni ushtrimin çdo ditë për disa muaj.

Për lafshën

Anëtari duhet të ngrihet plotësisht, nuk ka nevojë të lubrifikohet.

Shtë e nevojshme me njërën dorë të kapni bazën e penisit, dhe me anën tjetër të tërheqni lëkurën në kokë. Lëkura duhet të tërhiqet mjaft e shtrënguar dhe të mbahet në këtë pozicion derisa të ulet mbledhja. Pushoni, pastaj kthejeni në një gjendje të ngritur dhe përsërisni këtë ushtrim për 10 minuta.

Ky ushtrim duhet të bëhet çdo ditë për të formuar një lafshë të bukur dhe të trashë.

Fleksioni i penisit

Për të zmadhuar penisin, duhet ta plotësoni këtë stërvitje. Sidoqoftë, kjo duhet të bëhet me shumë kujdes, si mund të dëmtojë penisin.

Shtë e nevojshme të lakoni penisin me një ngritje prej 50%. Ju duhet ta kapni atë me dorën tuaj dhe të ktheheni në drejtime të ndryshme. Mjafton të plotësoni stërvitjen për 7-10 minuta.

"Shtë e rëndësishme! Nëse ndjen dhimbje gjatë ushtrimit, duhet ta ndalosh. ”

Klemping

Këtu do t'ju duhet një imitues, me të cilin një anëtar do të shtrydhet në bazë. Shtë e nevojshme të arrihet një mbledhje e plotë, dhe pastaj për disa minuta (2-3 minuta është e mjaftueshme) për të shtrydhur organin.

Ky ushtrim përmirëson qarkullimin e gjakut, rrit ndjeshmërinë dhe përshpejton mbledhjen. Shtë më mirë të kryeni ushtrimin në kombinim me të tjerët.

Ushtrimi Kegel

Ushtrimi nuk do të ndihmojë në rritjen e penisit në gjatësi ose trashësi, por do të përmirësojë funksionin erektil. Dobishme për muskujt e penisit.

Shtë e nevojshme të shtrëngoni muskujt e perineumit, të rregulloni pozicionin për 10 sekonda, pastaj të relaksoheni, të merrni disa frymë dhe përsëri të forconi muskujt. Kryeni këtë ushtrim 2-3 herë në ditë.

Erofertil  Cilat janë ushtrimet për zmadhimin e penisit Opsionet më të mira të trajnimit në shtëpi

Në mënyrë që të kuptoni se ku janë këto muskuj, gjatë urinimit ju duhet të mbani rrjedhën. Muskuli që është i tensionuar është ai që është i përfshirë në trajnim.

"Shtë e rëndësishme! Ju nuk mund të bëni një stërvitje me një fshikëz të plotë, para kësaj ju duhet të shkoni në tualet. "

helikopter

Ky ushtrim ndikon në mënyrë të favorshme në fuqinë mashkullore, si penisi furnizohet mirë me gjak.

Ju duhet ta rrotulloni anëtarin 360 gradë në drejtim të akrepave të orës dhe në të kundërt të akrepave të sahatit për 30 sekonda. Përsëriteni këtë 5 herë.

Masazh penisi

Masazhi për zmadhimin e penisit është një lloj trajnimi. Përmirëson funksionin erektil dhe rrjedhjen e gjakut në penis.

Duhet të arrihet një ngritje e plotë. Tjetra, kryeni lëvizjen, si me masturbimin. Para përfundimit të procesit, duhet të shtrydhni penisin pranë kokës me gishtat, duke formuar një unazë. Jini në këtë pozicion për 5-7 minuta. Mos e ngjeshni fuqishëm organin, sepse ju mund ta plagosni atë.

Rekomandime pas trainimit.

 1. Mos bëni seks për 2-3 orë, sepse trupi duhet të pushojë;
 2. Mundohuni të shpëtoni nga zakonet e këqija, tk. ata nuk japin përparim në trajnime;
 3. Shmangni situatat stresuese;
 4. Hani drejt;
 5. Drejtoni një mënyrë jetese aktive;
 6. Përdorni pajisje të vogla për pezullim, siç janë peshat. Ata shtrinë indin e muskujve.

Efektet e ushtrimit

Do ushtrim ka të mirat dhe të këqijat e tyre. Zgjidhni ato.

Pro:

 1. Sipas eksperimenteve, 4 muaj trajnim ditor lejuan pjesëmarrësit të rritnin organet gjenitale të tyre me 1,8 cm;
 2. Përmirësimi i funksionit ngrerë;
 3. Nuk duhen investime në para.

Cons:

 1. Trajnimi kërkon shumë kohë, sepse ushtrimi duhet të kryhet jo vetëm një, por në kombinim;
 2. Teknika e gabuar mund të shkaktojë dëme në penis;
 3. Rezultati nuk do të jetë i menjëhershëm, do të duhen muaj.

Përfundim

Në mënyrë që ushtrimet të sjellin vetëm përfitime dhe rezultate të dukshme, thjesht duhet të ndiqni të gjitha rekomandimet dhe udhëzimet.

Shahinclub Shqipëri