Parandalimi i impotencës

Parandalimi i impotencës tek burrat. Potenciali është ajo që një njeri e vlerëson më shumë se gjithçka tjetër. Por siç tregon praktika, më shpesh me fjalë sesa në praktikë. Fatkeqësisht, impotenca është sot shumë e re dhe dinamika në këtë drejtim vazhdon. Por shpesh problemet me një ereksion mund të shmangen nëse udhëheqni një mënyrë jetese të shëndetshme dhe mendoni për parandalimin, dhe jo për trajtimin.

Por akoma, një përqindje e konsiderueshme bie në sëmundjet kronike dhe inflamatore, shkaku i të cilave shpesh është mënyra e gabuar e jetës.

Do ditë, një paketë cigaresh dhe çdo mbrëmje një shishe ose dy birra ndikojnë në cilësinë e jetës seksuale të një djali të ri. Dhe me kalimin e kohës, ne nuk po flasim fare për seksin – çështja nuk ia vlen. Dhe këtu është shumë e përshtatshme të fajësosh gjithçka për stresin, lodhjen, ritmin e furishëm të jetës, punën e vështirë apo diçka tjetër.

Por të heqësh dorë nga pirja e duhanit dhe pirja është gjëja e fundit që një djalë është gati të bëjë në rrugën e lumturisë së tij mashkullore. Epo, jo të gjithë pajtohen të pranojnë realitetin mizor: në mënyrë që të qëndroni në formë për një kohë të gjatë, ju duhet të mbroni shëndetin tuaj nga një moshë të re – kjo vlen për të gjitha organet dhe sistemet.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Rreth Parandalimit

Në përgjithësi, parandalimi i mosfunksionimit seksual zvogëlohet në parandalimin e shkaqeve të impotencës. Kjo është, natyrisht, situatat stresuese duhet të shmangen. Nëse kjo nuk është e mundur, mësoni të rikuperoni shpejt nga tronditjet, relaksohuni dhe kërcej përsëri.

Erofertil  Shtesa ushqimore

Me kohë, kërkoni ndihmë mjekësore në rast sëmundjesh të ndryshme. Drejtoni një mënyrë jetese të shëndetshme aktive, bëni stërvitje, hani ushqim cilësor të përgatitur në një mënyrë "të shëndetshme": steamed, zier ose pjekur. Sa i përket ushqimeve specifike, mëlçia, farat, arrat, gocat e detit, orizi, bukë thekre rekomandohen për fuqi.

Përdorimi i alkoolit nga burrat është shumë i rëndësishëm. Fakti është se alkooli shkatërron më parë mëlçinë, dhe është ky organ që luan një rol udhëheqës në shumë procese në trup. Gjendja dhe funksionaliteti i saj ndikon drejtpërdrejt në punën e sistemit riprodhues të mashkullit.

Me një fjalë, sa më shumë të vuan mëlçia (gjë që është e dukshme me abuzimin me alkoolin), aq më shumë dëmtohet aftësia ereksionale. Përveç mëlçisë, organet dhe sistemet e tjera gjithashtu vuajnë, veçanërisht kardiovaskulare dhe qarkullimi i gjakut, gjë që ndikon gjithashtu në aftësinë e ngritjes së penisit.

Përfundim: për të mbrojtur veten nga pafuqia, ju duhet të mbroni mëlçinë dhe shëndetin tuaj në përgjithësi, që do të thotë se duhet të pini më pak.

Varësia e duhanit nuk është më pak e dëmshme për shëndetin tuaj seksual. Shtë zbuluar se pirja e duhanit dyfishon rrezikun për tu bërë impotent. A nuk është kjo një arsye për të lënë?

Nëse nuk pini dhe nuk pini duhan aspak, kjo nuk do të thotë që gjithçka do të jetë mirë me fuqi. Puna e vështirë dhe aktiviteti fizik shterues (përfshirë sportin) dobësojnë drejtpërdrejt fuqinë.

Siguroni vetes një pushim të mirë, i cili do të jetë i krahasueshëm me forcat dhe energjinë e shpenzuar. Rastësisht, marrëdhëniet seksuale shumë të shpeshta gjithashtu varfërohen dhe çojnë në çrregullime seksuale. Mos u përpiqni të hidheni mbi kokën tuaj: bëni seks pikërisht aq herë sa kërkon trupi juaj, dhe jo situata ose dëshira e një partneri.

Erofertil  Cilat janë pilulat për ndalimin e listës së laktacionit dhe rishikimet

Mosha dhe fuqia

Me kalimin e viteve, nevoja fiziologjike për seks mund të bjerë natyrshëm. Për më tepër, mjekët i kushtojnë një theks të veçantë faktit që ndërprerja e marrëdhënieve seksuale dhe derdhja e pavlefshme dhe orgazma që kanë dështuar në këtë lidhje, gjithashtu sjell çrregullime të fuqisë.

Së bashku me këtë, përpiquni të merrni më pak ilaçe – shumë prej tyre shtypin edhe funksionin erektil. Për ta bërë këtë, përsëri, duhet të jeni të shëndetshëm. Ose të paktën lexoni me kujdes insertet për ilaçe dhe mos mjekoni vetë.

Epo, në fund, rregulloni jetën tuaj personale. Nëse një person është duke bërë mirë, ai ndihet mirë, është i shëndetshëm, i gëzuar dhe i gëzuar, ka një punë të mirë dhe një marrëdhënie të ngrohtë (mund të jetë miq, të afërm, fëmijë me gruan e tij), atëherë ai nuk ka probleme me një mbledhje.

Për të parandaluar zhvillimin e impotencës, arrini një ekuilibër në të gjitha fushat e jetës suaj. Të paktën afrohuni me këtë sa më shpejt që të keni mundësi.

Shahinclub Shqipëri