Shkaqet e mosfunksionimit erektil tek burrat dhe si të trajtohet sëmundja

Mosfunksionimi ngrerë është një mosfunksionim seksual që është një problem serioz për burrat. Pothuajse çdo përfaqësues i seksit më të fortë të paktën një herë në jetën e tij ndjeu shenjat që shoqërojnë këtë sëmundje. Problemi është mungesa e ngurtësisë së penisit kur është në gjendje të ngacmuar. Mosfunksionimi seksual çon në faktin se marrëdhënia seksuale nuk zhvillohet.

Nëse mosfunksionimet ereksionale te burrat nuk trajtohen me kohë, atëherë ekzistojnë rreziqe të zhvillimit të komplikimeve të tilla si anuria (mungesa e urinës) dhe funksionet e dëmtuara të riprodhimit. Anuria mund të jetë rezultat i çrregullimeve të tjera, kështu që konsultimi i mjekut kërkohet në këtë rast. Kjo është arsyeja pse trajtimi i mosfunksionimit erektil tek burrat duhet të kryhet pas shfaqjes së simptomave parësore.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Llojet kryesore të shkeljeve

Specialistët dallojnë disa lloje kryesore të shkeljeve nga ana e funksioneve erektile:

  • Psikogjen (psikologjik). Zhvillohet në 20% të rasteve. Fillon papritur dhe ka një lidhje me situata stresuese, probleme në marrëdhëniet midis partnerëve seksualë dhe teprimit. Shkaku mund të jetë depresioni.
  • Organike. Shfaqet në sfondin e sëmundjeve autoimune, diabetit dhe hipertensionit. Mosfunksionimet organike përbëjnë rreth 75% të rasteve të mosfunksionimeve ereksione. Zhvilloni ngadalë. Me kalimin e kohës, mbajtja e një mbledhje bëhet më e vështirë. Mund të shfaqet në sfondin e terapisë së ilaçeve, kur përdorni ilaçe që ndikojnë në fuqinë. Në këtë rast, ejakulimi dhe epshi ruhen plotësisht. Ka vetëm ereksione nate.
  • Të përziera. Isshtë vërejtur në 5% të pacientëve që drejtohen te një specialist me ankesa për mosfunksionime seksuale. Në këtë rast, mund të ketë shenja të mosfunksionimeve psikogjenike dhe organike.

Për të shmangur zhvillimin e devijimeve serioze, është e nevojshme të merren masa në kohë për të korrigjuar çrregullimet që ndodhin në trup. Nuk ka nevojë të shkruani problemet me një mbledhje për lodhje ose grindje. Mosfunksionimet seksuale nuk mund të jenë normë. Me kohë, kontaktoni një specialist i cili do të zbulojë shkakun e vërtetë të shkeljeve dhe jepni këshilla mjekësore. Mosfunksionimi ngrerë vaskulogjen në fazat fillestare të zhvillimit është lehtësisht i prekshëm nga korrigjimi. Në raste të avancuara, ekziston nevoja për një operacion.

Problemet e ngritjes mund të ndodhin në mes të problemeve psikologjike.

Reagimi i trupit ndaj faktorëve të caktuar

Për të kuruar mosfunksionimin erektil, është e nevojshme të kuptoni rrënjën e problemit dhe të zbuloni shkakun e zhvillimit të tij:

  1. Anomalitë endokrine. Me një rënie të prodhimit të testosteronit në trupin e një njeriu, ndodhin keqfunksionime serioze. Kjo është e mundur kryesisht në sfondin e anomalive gjenetike, dëmtimeve dhe për shkak të sëmundjeve infektive. Shkaku i çrregullimeve endokrine mund të jenë edhe tumoret që zhvillohen në trup. Pas terapisë hormonale, mosfunksionimet erektive eliminohen.
  2. Terapia e ilaçeve. Marrja e ilaçeve të caktuara mund të ndikojë negativisht në funksionet e organeve gjenitale mashkullore, e cila ndodh përkundër sfondit të një rënie të niveleve hormonale. Po flasim për ilaçe që pengojnë aktivitetin e trurit dhe çdo substancë narkotike. Alkooli gjithashtu mund të shkaktojë mosfunksionime seksuale. Pas ndërprerjes së trajtimit dhe refuzimit të pijeve alkoolike, ereksioni rikthehet.
  3. Anomalitë neurologjike. Dështimi shfaqet në sfondin e sëmundjeve të nervave periferikë, palcës kurrizore ose trurit. Arsyeja është trauma ose çrregullimet autoimune. Ngritja zvogëlohet me qarkullim të pamjaftueshëm të gjakut në tru, me sklerozë, epilepsi dhe traumë në organet e brendshme.
  4. Anomalitë psikologjike. Mosfunksionimi ngrerë tek burrat shoqërohet me stres të zgjatur, depresion, neurozë dhe zakone apo varësi seksuale. Lodhja e thjeshtë e mashkullit gjithashtu mund të ketë një efekt negativ në fuqinë mashkullore. Por të injorosh shkelje të tilla është e papranueshme. Dështimet në shtrat gjithashtu mund të shoqërohen me një ndryshim në partnerin seksual.
Erofertil  Nëse ereksioni është zhdukur, kjo nuk është fjali!

Proceset inflamatore në fushën e strukturave vaskulare janë gjithashtu mjaft të rrezikshme për burrat. Kjo çon në faktin se një mbledhje ndodh menjëherë dhe zhduket me të njëjtën paprituri. Më shpesh, duhanpirësit e tillë vuajnë nga duhanpirësit e rëndë ose njerëzit që vuajnë nga sëmundje autoimune. Shpesh, arsyet e zhvillimit të mosfunksionimeve ngrerë shoqërohen me një shkelje të qarkullimit të gjakut në penis, e cila shkencërisht quhet angiospazëm.

Mosfunksionimi ngrerë mund të ndodhë për shkak të disa ilaçeve.

Ekzistojnë gjithashtu shkaqe të shqetësimeve siç janë ndryshimet anatomike në penis (sëmundja e Peyronie). Fotografia tregon se si duken shkeljet. Një tipar karakteristik i sëmundjes është degjenerimi fibroplastik i penisit. Sëmundja e Peyronie aktualisht është shumë e rrallë. Ndër manifestimet kryesore të patologjisë, dhimbja në zonën e penisit mund të dallohet, e cila ulet në pushim dhe rritet gjatë një ereksioni. Sëmundja e Peyronie në fazat fillestare të përparimit trajtohet në mënyrë konservatore. Nëse po flasim për një fazë të përparuar, atëherë ndërhyrja kirurgjikale është e domosdoshme.

Testimi dhe diagnostikimi i inervacionit

Trajtimi i mosfunksionimit seksual kërkon një diagnozë paraprake. Për ta bërë këtë, këshillohuni me një specialist me përvojë.

Funksionet e mbaresave nervore në penis testohen me ndihmën e testimit special që përcakton reflekset bulbocavernous. Procedura konsiston në shtypjen në kokën e penisit. Si rezultat, normalisht, anusi kontrakton.

Analiza e detyrueshme kryhet mbi sasinë e gonadotropinës (HCH) në trup. Hormoni korionik njerëzor ka një rëndësi të madhe në funksionimin e organeve gjenitale mashkullore.

Shahinclub Shqipëri