Kam pasur një mbledhje të dobët me një vajzë

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Tofarë duhet të bëni nëse një ereksion i dobët? Si të rregulloni problemet e fuqisë? Terapia seksuale në familje

Tani, në pritje, si psikoterapiste, psikologe familjare dhe seksologe, ishte një çift nga Moska. Së bashku ata janë pesë vjeç. Kishte një problem me potencialin, të cilin unë do të doja ta eleminoja në mënyrë që seksi të njihet.

Në përgjithësi, marrëdhënia në çift nuk është e keqe, dhe nëse ka një keqkuptim, atëherë ajo është e lidhur kryesisht, pikërisht, me këtë temë seksuale.

Ne arritëm në përfundimin se gjendja e dëshiruar (ajo që çifti duhet të çojë është disi ndryshe), secila do të ketë të vetin.

Për shembull, gruaja tha që dëshiron të ndjehet e mirëpritur. Por që kur burri i saj filloi të shfaqte pafuqi, ajo ka humbur besimin në vetvete. Kjo ishte fusha kryesore e problemeve për të.

Bashkëshorti deklaroi se kishte një frikë emocionale nga dështimi dhe arsyeja nuk ishte aspak që gruaja e tij të ishte e padëshiruar, por më shumë vështirësi në të.

M’u desh ca përpjekje për të konfirmuar fjalët e burrit tim dhe për të bindur vajzën për sinqeritetin e deklaratave të tij. Kështu ndodh shpesh tek burrat me sindromën e ankthit të dështimit seksual (STOS), nëse nëse ekziston një problem seksual, atëherë thjesht zhvlerëson të gjitha dëshirat e tjera, dhe vetëm një gjë tingëllon në kokën time: "nëse vetëm seksi funksionon".

Megjithëse, ekzistonte një ndërlikim i ndërmjetëm: burri nuk arrin ta eksitojë atë. Këtu qasjet e ndryshme u tërhoqën në seks, kur njëri prej bashkëshortëve është më i dashur se tjetri. Në këtë rast, gruaja ishte problemi. Për më tepër, ajo ishte një fëmijë i papëlqyeshëm. Dhe në versionin e saj: mos i jep aq dashuri, gjithsesi kjo nuk është e mjaftueshme. Ajo vazhdimisht do të dyshojë: a është e dashur dhe e dëshiruar? – Kur unë si seksolog, psikoterapist dhe psikolog familjar do të angazhohemi individualisht me secilin nga bashkëshortët, patjetër që do të punojmë në këtë temë dhe do të rreshtojmë gjendjen e vajzës, me harmonizimin pasues tashmë në çifte. Tani kthehu te burri, klienti im nga Moska.

Një klasik i seksologjisë ka dalë: kur një grua e padëshiron në mënyrë të panevojshme burrin e saj me temën e seksit. Ajo shpesh nuk merr parasysh se është i lodhur pas punës dhe dëshiron të pushojë. Tani që kemi bindur vajzën se ai ende e do atë, dhe me korrigjimin pasues të gjendjes së përgjithshme neurotike të klientit, besoj se ky problem do të hiqet.

Tjetra, ishte një temë e vetë-dyshimit në aspektin seksual. Ajo u identifikua në marrëdhëniet e mëparshme kur ishte partner i cili kishte shumë nevojë për seks, dhe klienti im nga Moska nuk mund ta kënaqte.

Vajza ishte goxha e çuditshme. Në pyetjen: "më thuaj, çfarë tjetër duhet të bëj që unë dhe unë të kemi një harmoni seksuale?" – Ajo u përgjigj shkurt: “Epo, çfarë po më shqetëson mua me pyetje të tilla. Të tjerët thjesht morën dhe kënaqën, dhe ju pendoheni me disa keqkuptime. Djaloshi ka filluar që të ketë probleme me ereksionin dhe fuqinë. Ai u bë i pakënaqur me veten e tij dhe u ndje i pa aftësishëm.

Tani e kam hequr këtë përvojë negative traumatike në mënyrë që të mos ketë asnjë gjurmë të saj.

Në përfundim të kësaj faze të punës sonë, arritëm në përfundimin se djali nuk e kuptonte vërtet rolin e tij në seks. Vajza e mëparshme dashur diçka në stilin e BDSM. Partneri aktual po priste gjithashtu një sulm dhe aktivitet nga ai. Por në thelb, klienti im nga Moska nuk është i tillë. Ai është i butë, miqësor dhe nuk tërhiqet aspak nga një rol i djalit "të keq". E gjithë kjo gjithashtu kontribuoi në sindromën e ankthit të dështimit seksual dhe probleme me fuqinë dhe ereksionin.

Klienti tha se: po, ai do të donte të ndryshonte sjelljen e tij. Kjo atij i mungonte gjithnjë në jetë. Me sa duket, është koha për të ndryshuar. Ndër të tjera, ne duhet ta modelojmë atë një sjellje të re seksuale të një burri që është i gatshëm të bëjë seks me gruan e tij, duke e shijuar atë dhe duke e lumtur gruan e tij.

Në këtë drejtim, ne do të vazhdojmë lëvizjen në pritjen tjetër psikoterapeutike.

Një burrë ka një ngritje të dobët: çfarë të bëj me një fuqi dobësuese

Fatkeqësia më e keqe që mund të ndodhë në jetën e një njeriu është një ngritje e dobësimit dhe një rënie e fuqisë. Një burrë fillon të "rritet" me komplekse, ndihet inferior, vetëvlerësimi bie, por nuk keni nevojë të flisni për vetëbesim, po i afrohet zero.

Erofertil  Potenciali dobësohet në mëngjes

Especiallyshtë veçanërisht e vështirë për ata përfaqësues të seksit më të fortë, kur gjysma e dytë nuk e kupton që çështja nuk është në dëshirën e vetë burrave, por në problemet shëndetësore.

Në situata kur vërehet një ereksion i dobët edhe nën ndikimin e përkëdheljeve intensive të partnerit, dhe fotografia nuk ndryshon për gjashtë muaj, atëherë mund të flasim për mosfunksionim ngrerë.

Dhe kur nuk ka ngritje fare, duhet të dëgjoni menjëherë alarmin, dhe të konsultoheni me një mjek. Shkaqet e ereksioneve të dobëta tek burrat janë të shumta, dhe kjo pamje kërkon korrigjim të menjëhershëm, prandaj mos prisni për një diagnozë të impotencës.

Shtë e nevojshme të kuptohet pse mund të ketë një mbledhje të dobët dhe cilat arsye çuan në këtë gjendje? Farë duhet të bëni në një situatë të tillë dhe si të krijoni një jetë seksuale?

Pse u bë një mbledhje e keqe?

Një mbledhje e dobët mund të jetë pasojë e çrregullimeve nervore dhe mund të sinjalizojë probleme serioze në zonën gjenitale.

Të gjitha shkaqet e një mbledhje të dobët mund të ndahen në dy grupe. E para përfshin faktorët psikologjikë, dhe e dyta – fiziologjike. Arsyet psikologjike përfshijnë stresin, lodhjen kronike, “sindromën e pritjes së dështimit”, sindromën depresive, çrregullimet neurotike dhe më shumë.

Bazuar në statistikat mjekësore, mund të thuhet se "sindroma e pritjes së dështimit" nuk është e rrallë, por vetë rutina e ritmit modern të jetës. Nëse një burrë u rrëzua dikur, atëherë jo çdo përfaqësues i seksit më të fortë do ta harrojë shpejt këtë situatë, mendërisht ai do të kthehet vazhdimisht në të, gjë që vetëm sa e përkeqëson problemin.

Nëse një burrë ka një partner të kuptuar, atëherë kjo gjendje mund të zgjidhet vetvetiu, gjëja kryesore është që burri beson në veten e tij, dhe përfundimisht jeta seksuale do të përmirësohet. Sa për problemet fiziologjike, në këtë rast, korrigjimi mjekësor është i domosdoshëm.

Ndërtimi i dobët mund të ndodhë në rastet e mëposhtme:

 • Patologjia e sistemit kardiovaskular.
 • Prania e diabetit.
 • Disrregullimi në funksionimin e trurit dhe palcës kurrizore.
 • Dështimi hormonal në trup, si rregull, më shpesh ai i referohet çrregullimeve të ndryshme të natyrës endokrine.
 • Marrja e ilaçeve të fuqishëm, si rezultat, nuk ka mbledhje.
 • Jeta e ulur, mbipesha, abuzimi i pirjes së duhanit dhe alkoolit, përdorimi i drogës.
 • Sëmundjet e organit gjëndër.

Në praktikën mjekësore, ka raste kur një ereksion i dobët diagnostikohet për shkak të një simbioze të shkaqeve psikologjike dhe fiziologjike.

Përkundër faktit se një pamje e tillë klinike është e rrallë, ajo vërehet në 5% të situatave.

Tofarë duhet të bëni nëse nuk ka ngritje?

Pse mund të ketë një ngritje të keqe, u zbulua, tani është e nevojshme të kuptoni se çfarë të bëni në një situatë të tillë?

Nëse një njeri është i sigurt se nuk ka ereksion për shkak të problemeve psikologjike, atëherë mund ta përballoni vetë situatën. Mundohuni të flisni sinqerisht me një partner, tregojini atij se nga ai frikësohet, etj.

Me lodhje kronike, normalizoni regjimin e ditës dhe pushoni, dhe pastaj, ndoshta, gjithçka do të funksionojë. Në një numër situatash kur problemet psikologjike shtrihen më thellë, këshillohet të vizitoni një psikolog. Një specialist shumë i kualifikuar me siguri do të gjejë shkakun e vërtetë të kësaj gjendje, do të ndihmojë për të korrigjuar situatën dhe problemet do të zhduken.

Nëse burri ka një ngritje të dobët, atëherë mund të merrni masa urgjente. Për shembull, përdorni mjete të posaçme që përmirësojnë qarkullimin e plotë në organet e legenit, dhe garantojnë një ngritje të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë. Për shembull, XL Sperm Spray është një llak intim për burrat që lufton në mënyrë aktive manifestimet e mosfunksionimit ngrerë.

Qasjet e mjekësisë zyrtare qëndrojnë në faktin se qëllimi kryesor është kurimi i sëmundjes shoqëruese, e cila çoi në një efekt të tillë. Metoda të tilla të trajtimit mund të përfshihen në terapi komplekse:

 1. Aktiviteti fizik optimal.
 2. Masazh i gjëndrës së prostatës.
 3. Pompimi vakum.
 4. Terapia e valës së goditjes.
 5. Dhe, si mënyra e fundit, ndërhyrja kirurgjikale.

Nëse një burrë nuk ka një mbledhje, dhe prostatiti diagnostikohet, atëherë mjeku përshkruan ilaçe që kanë për qëllim rivendosjen e gjëndrës së prostatës. Këto përfshijnë ilaçe që zvogëlojnë inflamacionin në prostatë.

Rekomandohet gjithashtu të masazhoni prostatën me masazhin ndihmës Prostata MP-1, i cili përmirëson qarkullimin e gjakut, lufton ngecjen, e cila, në kombinim me medikamente, çon në restaurimin e burrave dhe një mbledhje bëhet e plotë.

Masat parandaluese

Pasi të keni mësuar se çfarë të bëni nëse nuk ka ereksion, është e nevojshme të tregoni për masat parandaluese që nuk do të lejojnë probleme të tilla në të ardhmen për burrat.

Dobësimi i një ngritjeje mund të shmanget nëse ndiqni disa rregulla themelore. Si bazë, ju duhet të monitoroni dietën tuaj. Në fund të fundit, pesha e tepërt e trupit është një barrë serioze për sistemin kardiovaskular.

Sipas statistikave mjekësore, burrat me mbipeshë diagnostikohen me mosfunksionim ngrerë nja dy herë më shpesh sesa njerëzit e hollë. Ju duhet të përfshini në dietën tuaj ushqime që janë të pasura me zink, vitaminë E – sepse këto elemente kërkohen për funksionimin e plotë të sistemit riprodhues. Paralelisht me këtë, ju mund të merrni një ilaç novator, llak M 16 për burra.

Pirja e duhanit ndikon negativisht në muret vaskulare të enëve të gjakut. Dhe të gjithë e dinë për rreziqet e pijeve alkoolike. Padyshim, një gotë verë e kuqe ose 50 gram konjak i mirë nuk do të dëmtojë, por, më e rëndësishmja, mos e abuzo me atë.

Parandalimi është gjithashtu në aktivitetet e mëposhtme:

 • Gjumë i gjatë dhe pushim. Lodhja kronike, shqetësimi i gjumit – kjo është plagë e botës moderne, e cila ndikon negativisht jo vetëm në ngritjen e burrave, por gjithashtu çon në çrregullime më serioze në trup. Prandaj, rekomandohet të flini të paktën 8 orë në ditë, të refuzoni të punoni pa ditë pushimi, sepse shëndeti është më i kushtueshëm.
 • Përjashtimi i stresit. Padyshim që një faktor që nuk varet nga një person nuk mund të përjashtohet, por është e mundur që të reagoni ndryshe ndaj konflikteve dhe situatave të tjera. Shtë e nevojshme të lidheni me problemet e jetës me qetësi dhe pozitivitet, dhe yoga, teknikat medituese dhe psikoterapia do të ndihmojnë në këtë.
 • Kujdesi për shëndetin tuaj. Disa nga burrat vizitojnë një urolog, vetëm kur është e nevojshme, kur problemi është tashmë atje. Dhe kjo është thelbësisht e gabuar. Shumë infeksione nuk tregojnë praninë e tyre nga simptomat, dhe rrjedhën e tyre kronike mund të provokojnë mosfunksionim ngrerë.
Erofertil  Shtojcat më efektive dietike për potencialin tek burrat TOP-20

Siç tregon praktika, pakënaqësia me jetën seksuale mund të çojë në ereksione të dobëta tek burrat. Për shembull, një burrë nuk është i kënaqur me madhësinë e penisit të tij, ai ka frikë të tallet nga një partner, dhe të mos i pëlqejë asaj. Si rezultat, problemet mbivendosen me njëra-tjetrën, dhe situata përkeqësohet nga dobësimi i funksionit seksual.

Por në botën moderne ky problem mund të zgjidhet duke përdorur mjetin lokal të veprimit Titan Gel, i cili jo vetëm që siguron një anëtar të fortë dhe elastik gjatë një ereksioni, por gjithashtu rrit gjatësinë dhe trashësinë e tij.

Fatkeqësisht, askush nuk është imun nga problemet në sferën intime dhe dobësimi i ereksioneve nuk është vetëm vështirësi për burrat mbi 40 vjeç, por edhe për të rinjtë. Sidoqoftë, pavarësisht nga mosha, problemi duhet të rregullohet sa më shpejt që të jetë e mundur.

Prandaj, unë do të doja të dëgjoja mendimin tuaj dhe të zbuloja nëse keni pasur probleme me një ereksion, dhe çfarë keni bërë për të korrigjuar situatën?

Ngritje dobësuese

# 1 rigacci

# 2 këmbësorisë

 • Pjesëmarrësit
 • Përdoruesi 6340

  # 3 rigacci

  # 4 këmbësorisë

 • Pjesëmarrësit
 • Përdoruesi 6340

  Para kësaj, mbledhja ishte e dobët me vajzën. Dhe me masturbimin është i mirë. Tani, edhe me masturbimin, unë jam një fik dhe me një vajzë mendoj se do të ketë një kërcell në përgjithësi. Edhe pse kur unë vetëm shtrihem në shtrat dhe mendoj për seksin, anëtari ngrihet dhe të gjithë nishtyak. Por ia vlen të filloni të masturboheni pas disa kohësh ereksioni zhduket.
  mbase libidoja jote e ngacmon këtë surrogat ?! koka kërkon një vajzë, prekje dhe dashuri, por merr vetëm shqiptim dhe imagjinatë. ekziston një shans i tillë që në kokën tuaj të ketë një refleks të vërtetë për Fr. Dmth ju filloni të masturboheni dhe mbani mend se do të bëheni kar gati pas. në fakt, ky është opsioni më i mirë dhe drejtimi i duhur në të cilin duhet të lëvizni

  sa kohë luftoni Sa shpesh u prish?

  # 5 rigacci

  Para kësaj, mbledhja ishte e dobët me vajzën. Dhe me masturbimin është i mirë. Tani, edhe me masturbimin, unë jam një fik dhe me një vajzë mendoj se do të ketë një kërcell në përgjithësi. Edhe pse kur unë vetëm shtrihem në shtrat dhe mendoj për seksin, anëtari ngrihet dhe të gjithë nishtyak. Por ia vlen të filloni të masturboheni pas disa kohësh ereksioni zhduket.
  mbase libidoja jote e ngacmon këtë surrogat ?! koka kërkon një vajzë, prekje dhe dashuri, por merr vetëm shqiptim dhe imagjinatë. ekziston një shans i tillë që në kokën tuaj të ketë një refleks të vërtetë për Fr. Dmth ju filloni të masturboheni dhe mbani mend se do të bëheni kar gati pas. në fakt, ky është opsioni më i mirë dhe drejtimi i duhur në të cilin duhet të lëvizni

  sa kohë luftoni Sa shpesh u prish?

  Unë nuk po luftoj për shumë kohë. u përpoq të fillonte disa muaj më parë. një herë abstenoi për 20 ditë, pastaj një ndarje, një herë të dytë abstenoi për 25 ditë, pastaj një tjetër ndarje. dhe tani për tani unë abstenoj për maksimum 2 ose 3 ditë.

  Postimi është redaktuarRigacci: 27 Dhjetor 2011 – 16:42

  # 6 iuhenio

 • Pjesëmarrësit
 • Përdoruesi 8354

  Привет!
  Sa vjet keni bërë.?
  Sa herë në javë?
  Kishte pushim?
  Sa nuk po bën tani?
  A ka një ngritje në mëngjes?
  A ka dëshirë?
  Si është e keqe një ereksion?
  Sa zgjat?
  Sa kohë ka filluar derdhja juaj pa orgazëm?

  – përgjigjuni pyetjeve, do të jetë më e qartë

  # 7 rigacci

  Привет!
  Sa vjet keni bërë.?
  Sa herë në javë?
  Kishte pushim?
  Sa nuk po bën tani?
  A ka një ngritje në mëngjes?
  A ka dëshirë?
  Si është e keqe një ereksion?
  Sa zgjat?
  Sa kohë ka filluar derdhja juaj pa orgazëm?

  – përgjigjuni pyetjeve, do të jetë më e qartë
  Përshëndetje.
  Angazhuar në masturbim për më shumë se 10 vjet.
  Everydo ditë arrinte deri në 5,6,7 herë.
  Pushimet ishin të vogla. Një herë në muaj, hodhi, atëherë ndoshta nja dy ditë.
  Tani nuk masturbohem për disa orë.
  Ndonjëherë kam ereksione të vogla në mëngjes dhe gjatë natës.
  Dëshironi të masturboni apo të jeni me një vajzë? Dëshira është si atje ashtu edhe atje. Por ekziston edhe një dëshirë e madhe për të hequr dorë nga masturbimi.
  Me masturbimin nja dy ditë më parë ishte goxha e mirë, tani më keq.
  Nuk zgjat shumë. Filloj të masturbohem dhe pas disa kohësh ereksioni bie. Nëse nuk e përfshinë tërë fuqinë e imagjinatës, atëherë një mbledhje pothuajse plotësisht bie.
  Asnjëherë nuk ka pasur një ejakulim të vetëm pa një orgazëm, vetëm pas një orgazmi.

  # 8 iuhenio

 • Pjesëmarrësit
 • Përdoruesi 8354

  Përshëndetje.
  Angazhuar në masturbim për më shumë se 10 vjet.
  Everydo ditë arrinte deri në 5,6,7 herë.
  Pushimet ishin të vogla. Një herë në muaj, hodhi, atëherë ndoshta nja dy ditë.
  Tani nuk masturbohem për disa orë.
  Ndonjëherë kam ereksione të vogla në mëngjes dhe gjatë natës.
  Dëshironi të masturboni apo të jeni me një vajzë? Dëshira është si atje ashtu edhe atje. Por ekziston edhe një dëshirë e madhe për të hequr dorë nga masturbimi.
  Me masturbimin nja dy ditë më parë ishte goxha e mirë, tani më keq.
  Nuk zgjat shumë. Filloj të masturbohem dhe pas disa kohësh ereksioni bie. Nëse nuk e përfshinë tërë fuqinë e imagjinatës, atëherë një mbledhje pothuajse plotësisht bie.
  Asnjëherë nuk ka pasur një ejakulim të vetëm pa një orgazëm, vetëm pas një orgazmi.

  Erofertil  Si mund të rritet një burrë koha e marrëdhënieve seksuale

  Po, ju keni një përvojë mjaft të gjatë, shpresoj se keni marrë shumë gumëzhitje nga kjo, sepse nuk është aq e keqe të kapni një orgazëm pesë herë në ditë, apo jo? )) Por, unë mendoj se ju tashmë keni mjaft, pak mirë! )
  Ju nuk keni simptoma të akullit, Normalisht, një ngritje në mëngjes duhet të jetë si një gur çdo ditë dhe në borxh, gjithashtu një ngritje e mirë duhet të jetë në pornografi dhe mbi një vajzë, dhe, natyrisht, një dëshirë e shëndetshme!
  Unë mendoj se ju keni lexuar sa duhet për rreziqet e Fr. dhe nuk keni nevojë të shpjegoni se tepricat seksuale janë të dëmshme për shëndetin, sepse keni marrëdhënie seksuale kur dëshironi, dhe nëse nuk ndjeheni si kjo, nuk do të jeni në gjendje ta bëni, por oh. ju mund të kënaqeni të paktën 24 orë në ditë! Happensfarë ndodh nëse kënaqesh me teprime seksuale? Sistemi gjenitourinar nuk ka kohë për të pushuar, sepse pas një derdhje, e dyta dhe e treta pasojnë, pa ndërprerje, për shkak të kësaj anijet humbasin tonin e tyre, pushojnë së punuari ashtu siç duhet, nga këtu dhe ngritje të pamjaftueshme dhe mungesë të saj në mëngjes, vendosen edhe qendrat kurrizore të ereksionit dhe ejakulimit, gjë që çon gjithashtu në dobësim ereksionet dhe orgazmat Shkurt, si kjo) a tha dikur një urolog tjetër që një mesatare prej 5500 derdhje i është ndarë një burri në jetën e tij, sa herë e keni tejkaluar tashmë normën? Megjithëse, ndoshta ai është i gabuar))
  Atëherë, çfarë duhet të bësh? Ju duhet të:
  1. Mos shikoni porno dhe erotikë dhe në përgjithësi mos u kushtoni vëmendje grave, mos u emociononi fare!
  2. Mos prekni një anëtar me duart tuaja
  3. Mos fantazoni!
  Ju do ta bëni këtë për të paktën 2 muaj, dhe pastaj do të shihni se çfarë erdhi prej tij. Më tej, ose do të përmbaheni më tej derisa gjithçka të restaurohet plotësisht, ose të shkoni te mjeku (ka shumë të ngjarë një terapist seksi, më tregoni për problemet tuaja dhe ai do t'ju përshkruajë trajtim për ju), por unë mendoj se gjithçka duhet të kthehet në normale me kohën, nëse ndiqni udhëzimet DHE harrojeni.

  Postimi është redaktuariuhenio: 27 Dhjetor 2011 – 17:45

  # 9 rigacci

  Përshëndetje.
  Angazhuar në masturbim për më shumë se 10 vjet.
  Everydo ditë arrinte deri në 5,6,7 herë.
  Pushimet ishin të vogla. Një herë në muaj, hodhi, atëherë ndoshta nja dy ditë.
  Tani nuk masturbohem për disa orë.
  Ndonjëherë kam ereksione të vogla në mëngjes dhe gjatë natës.
  Dëshironi të masturboni apo të jeni me një vajzë? Dëshira është si atje ashtu edhe atje. Por ekziston edhe një dëshirë e madhe për të hequr dorë nga masturbimi.
  Me masturbimin nja dy ditë më parë ishte goxha e mirë, tani më keq.
  Nuk zgjat shumë. Filloj të masturbohem dhe pas disa kohësh ereksioni bie. Nëse nuk e përfshinë tërë fuqinë e imagjinatës, atëherë një mbledhje pothuajse plotësisht bie.
  Asnjëherë nuk ka pasur një ejakulim të vetëm pa një orgazëm, vetëm pas një orgazmi.

  Po, ju keni një përvojë mjaft të gjatë, shpresoj se keni marrë shumë gumëzhitje nga kjo, sepse nuk është aq e keqe të kapni një orgazëm pesë herë në ditë, apo jo? )) Por, unë mendoj se ju tashmë keni mjaft, pak mirë! )
  Ju nuk keni simptoma të akullit, Normalisht, një ngritje në mëngjes duhet të jetë si një gur çdo ditë dhe në borxh, gjithashtu një ngritje e mirë duhet të jetë në pornografi dhe mbi një vajzë, dhe, natyrisht, një dëshirë e shëndetshme!
  Unë mendoj se ju keni lexuar sa duhet për rreziqet e Fr. dhe nuk keni nevojë të shpjegoni se tepricat seksuale janë të dëmshme për shëndetin, sepse keni marrëdhënie seksuale kur dëshironi, dhe nëse nuk ndjeheni si kjo, nuk do të jeni në gjendje ta bëni, por oh. ju mund të kënaqeni të paktën 24 orë në ditë! Happensfarë ndodh nëse kënaqesh me teprime seksuale? Sistemi gjenitourinar nuk ka kohë për të pushuar, sepse pas një derdhje, e dyta dhe e treta pasojnë, pa ndërprerje, për shkak të kësaj anijet humbasin tonin e tyre, pushojnë së punuari ashtu siç duhet, nga këtu dhe ngritje të pamjaftueshme dhe mungesë të saj në mëngjes, vendosen edhe qendrat kurrizore të ereksionit dhe ejakulimit, gjë që çon gjithashtu në dobësim ereksionet dhe orgazmat Shkurt, si kjo) a tha dikur një urolog tjetër që një mesatare prej 5500 derdhje i është ndarë një burri në jetën e tij, sa herë e keni tejkaluar tashmë normën? Megjithëse, ndoshta ai është i gabuar))
  Atëherë, çfarë duhet të bësh? Ju duhet të:
  1. Mos shikoni porno dhe erotikë dhe në përgjithësi mos u kushtoni vëmendje grave, mos u emociononi fare!
  2. Mos prekni një anëtar me duart tuaja
  3. Mos fantazoni!
  Ju do ta bëni këtë për të paktën 2 muaj, dhe pastaj do të shihni se çfarë erdhi prej tij. Më tej, ose do të përmbaheni më tej derisa gjithçka të restaurohet plotësisht, ose të shkoni te mjeku (ka shumë të ngjarë një terapist seksi, më tregoni për problemet tuaja dhe ai do t'ju përshkruajë trajtim për ju), por unë mendoj se gjithçka duhet të kthehet në normale me kohën, nëse ndiqni udhëzimet DHE harrojeni.

  Faleminderit për këshillat! Sapo i kisha dhënë vetes qëllimin fillestar për të mos parë gratë, për të mos parë erotikën dhe për të mos prekur karin tim me duart, unë zgjati ato 25 ditë.

  # 10 këmbësorisë

 • Pjesëmarrësit
 • Përdoruesi 6340

 • Shahinclub Shqipëri