Djaloshi nuk mund të sperma për një kohë të gjatë

Përshëndetje për të gjithë!
Përballë një problemi të tillë: një djalë nuk mund të përfundojë për një kohë të gjatë gjatë marrëdhënies seksuale.
djali nuk kishte marrëdhënie seksuale për 7 muaj por në të njëjtën kohë kishte bërë seks oral. cfare te bej mund të hani ndonjë tablet?
Ndoshta ai e ka zakon të përfundojë vetëm nga seksi oral? apo është kjo ndikim 7 muaj? si ta shpejtoni procesin =)))))? Më tregoni ju lutem)

Sa kohë është sa ??

E di që nuk është e vështirë të zgjidhet kjo, por me ndihmën e një profesionisti.

me mire me shume se me pak.

Për versionin e Forumit Woman.ru, tiparet dhe dizajni i ri u shfaqën në kompjuterë.
Cilat janë përshtypjet tuaja për ndryshimet?

me mire me shume se me pak.

e mallkuar, është kaq tërheqëse. Ishte kështu, gjysmë ore mund ta dëmtonte, ta mallkonte. Një djalë i ri, i shëndetshëm, nga rruga!

ndoshta të çojë në kuzhinier. Ose gjithçka do të zgjidhet, siç e bëni rregullisht

Përshëndetje për të gjithë! Përballë një problemi të tillë: një djalë nuk mund të përfundojë për një kohë të gjatë gjatë marrëdhënieve seksuale. Djali nuk kishte marrëdhënie seksuale për 7 muaj, por në të njëjtën kohë kishte seks oral. cfare te bej mund të hajë ndonjë pilulë? Mbase ai ka një zakon të përfundojë vetëm nga seksi oral? apo është kjo ndikim 7 muaj? si ta shpejtoni procesin =)))))? Më tregoni ju lutem)

Për të filluar, bie në gjumë se nuk varet nga ju. (Unë dua të them tërheqjen tuaj seksuale, etj.) Ky është problemi i TIJ. Pyetja është nëse doni ta zgjidhni këtë problem PGRGJIGJE.

Nëse nuk mundesh, atëherë kjo është një vajzë

Kishte një që nuk mundej asnjëri. Kështu që ishit me fat që nuk mund ta bënit dot për gjysmë ore, të njëjtën minimum prej 3 orësh, por zakonisht shtrihej në 4x. Këtu është tmerri.

Edhe i dashuri im aktual, në fillim për një kohë të gjatë nuk mundi, për një orë) madje më duhej të kërkoja të ndaloja.

Dhe pas ca kohësh (2 javë seks të rregullt), ajo ka kaluar, mbaron në 10-15 minuta, koha është ideale për mua)) Ai thjesht duhej të mësohej me mua pas dorës së tij)) Para meje, gjithashtu, nuk kishte qenë vajzë për një vit.

Dhe nga goja, ai nuk mbaron. Pse eshte keshtu Por nuk më shqetëson.

Kam bërë seks për 4 orë sot. Unë zae * za!

kishte edhe një problem të tillë. Seksi zgjati rreth një orë e gjysmë – dy. Ishte jashtëzakonisht e tendosur, unë nuk duhej me të vërtetë aq shumë dhe gjatë. Atëherë ne praktikuam pak – dhe voila =) 15 minuta, më optimale për mua =)

Përkundrazi, më pëlqen kur zgjat për një kohë të gjatë. Unë vetë kam kohë të përfundoj 4 herë. Ne madje me qëllim e ngadalësojmë ritmin për të shtyrë derdhjen e tij) Seksi për 15 minuta është disi i trishtuar (

oh, e kisha edhe dje. Nuk e duroja dot më shumë se një orë, veçanërisht në klub. ajo tha që shkoi te mjeku, çfarë për mua më duhet kjo

Më pëlqen super kur burri im nuk mbaron për një kohë të gjatë dhe më fërkon me orë të tëra me pushime të shkurtra

Djemtë më thonë pse i dashuri im përfundon vetëm nga seksi oral?! Ai ka gjithçka, gjithçka është në rregull dhe unë e emocionoj atë, thjesht nuk mund ta kuptoj pse ai përfundon vetëm nga seksi oral (((aq fyes

Dhe i dashuri im tha që ai kurrë nuk kishte mbaruar seks oral. Unë bëra një punë goditje për të për gjysmë ore, pothuajse një refleks gag nuk u zgjua, e gëlltita atë. Unë u përpoqa të mbaja buzët, ndihmova me dorën time – zero. Ai thotë se unë jam duke bërë gjithçka super. Duket se askush nuk iu ankua, por të gjithë u kapën maksimalisht pas 10 minutash. Më trishton që ai nuk mund të përfundojë. Mbase vajzat keni pasur probleme të tilla, dhe ju i keni zgjidhur disi? Unë tashmë kam vetëm një lloj parimi, në mënyrë që ai të përfundojë nga goja dhe sa më shpejt që të jetë e mundur. Ai nuk mban, unë e pyeta.

Dhe i dashuri im tha që ai kurrë nuk kishte mbaruar seks oral. Unë bëra një punë goditje për të për gjysmë ore, pothuajse një refleks gag nuk u zgjua, e gëlltita atë. Unë u përpoqa të mbaja buzët, ndihmova me dorën time – zero. Ai thotë se unë jam duke bërë gjithçka super. Duket se askush nuk iu ankua, por të gjithë u kapën maksimalisht pas 10 minutash. Më trishton që ai nuk mund të përfundojë. Mbase vajzat keni pasur probleme të tilla, dhe ju i keni zgjidhur disi? Unë tashmë kam vetëm një lloj parimi, në mënyrë që ai të përfundojë nga goja dhe sa më shpejt që të jetë e mundur. Ai nuk mban, unë e pyeta.

Erofertil  Si të trajtojmë impotencën e plotë

ai është një frikacak. boitz dhëmbësh.

Po, vështirë se nuk kam dhëmbë)))))))))))))))

vuri një gisht në gishtin e tij në atë kohë.

do të thotë ose gjithçka është thyer atje (një laps në një gotë) ose është e ngushtë!

përshëndetje të gjithëve! këtu jam përballur edhe me një problem të tillë, i dashuri im mbaroi vetëm një herë dhe pastaj pas 20-30 minutash dhe nuk mbaron më ai nuk mundet, edhe pse ai thotë se me të vërtetë i pëlqen gjithçka dhe gjithçka, madje ndonjëherë kam edhe tantrume në lidhje me këtë të ndodhë, më thuaj çfarë të bëj. ((((

Gjeti një zgjidhje. Unë hodha këtë djalë, takova një tjetër dhe gjithçka është e mrekullueshme. Nuk ka nevojë të bëni blowjob për 30 minuta ose më shumë. Pra, problemi ishte tek fshatari!

Ndoshta më thoni, kam një problem të ngjashëm. Djali është 20 vjeç, deri në atë kohë ai ishte i virgjër. Duhet të them që ai nuk masturbohej. Ne kishim marrëdhënie seksuale 2 herë, të dyja herë ai nuk mund ta mbaronte. Me një ngritje dhe gjithçka tjetër, gjithçka është në rregull, thotë se merr kënaqësi, por disi nuk funksionon dhe kjo është ajo. Ndoshta nuk ndjeheni sa duhet? Këshilloni çfarë, mb kjo është për faktin se ai nuk ka përvojë

bëni një kapje nga vezët, përfundoni menjëherë

burri im nuk do të zgjasë shumë, vetëm kur nuk pi shumë))))))))))))))

Vizitorë | 06.01.2012/12/34, 15:XNUMX:XNUMX

bëni një kapje nga vezët, përfundoni menjëherë

Edhe i dashuri im aktual, në fillim për një kohë të gjatë nuk mundi, për një orë) madje më duhej të kërkoja të ndaloja.

Dhe pas ca kohësh (2 javë seks të rregullt), ajo ka kaluar, mbaron në 10-15 minuta, koha është ideale për mua)) Ai thjesht duhej të mësohej me mua pas dorës së tij)) Para meje, gjithashtu, nuk kishte qenë vajzë për një vit.

Dhe nga goja, ai nuk mbaron. Pse eshte keshtu Por nuk më shqetëson.

E njëjta situatë. Sapo ishte mësuar me masturbimin. Pas ca kohësh, fillova të mbaroj orët e rregullta. Në fillim, vetëm në disa poza të caktuara, pastaj pas dy vjetësh, tashmë në çdo mënyrë fillova të jem në gjendje. Por ai thotë se ashtu si dikur ka qenë një fuqi e mirë, ai mund të "mbajë prapa" për tre orë, dhe tani ajo "përfundon" shpejt. Hesht)))))

Unë jam martuar për më shumë se 20 vjet, dhe gjithmonë burri im nuk ka mbaruar gjatë. Kisha kohë për tu kënaqur dhe u lodha, por ai ishte më i gëzuar se kurrë, i gjithë procesi nga momenti kur u prezantua anëtarja arriti një orë, tani, pas dyzet vjetësh, ai filloi të përfundojë më shpejt, por ende shumë gjatë – rreth gjysmë ore. Kam dëgjuar për dikë që përfundon në më pak se një minutë. Më mirë si imja sesa me një zjarr kaq të shpejtë.

Vajzat i kanë të gjitha këto probleme që nga masturbimi, kur një djalë punon me dorën e tij, ai shtrëngon kokën e penisit për të përfunduar më shpejt, dhe ndjeshmëria e kokës zvogëlohet gradualisht, është më e vështirë të përfundosh, ka akoma disa të ashtuquajtura tradita, të cilat ai është përdorur gjatë masturbimit, për shembull, të mbajë frymën e tij, dhe ai është thjesht jo e përshtatshme për ju që të ndiqni këto tradita, kështu që është edhe më e vështirë të mbaroni, para së gjithash, provoni atë në një pozicion "stil të qenit", së pari, një vrimë tashmë, më shumë fërkime, dhe së dyti do të jetë më e lehtë për të të vuajë sepse nuk e shihni fytyrën e tij, Pomo Deklaroni homoseksual direkt për të ndaluar masturbimin

së bashku një vit. Kur pi, nuk mund të marrë fund. Një orë, dy .. Nuk mund ta bëj më atë. Unë nuk mund ta duroj atë thjesht Ndonjëherë nuk mbaron, dhe më zemëron dhe me të vërtetë më ndez.

Kishte një që nuk mundej asnjëri. Kështu që ishit me fat që nuk mund ta bënit dot për gjysmë ore, të njëjtën minimum prej 3 orësh, por zakonisht shtrihej në 4x. Këtu është tmerri.

Kishte një që nuk mundej asnjëri. Kështu që ishit me fat që nuk mund ta bënit dot për gjysmë ore, të njëjtën minimum prej 3 orësh, por zakonisht shtrihej në 4x. Këtu është tmerri.

Këtu kam lexuar, dhe si për mua gjithçka, 2-3 orë, gjë që unë thjesht nuk e bëra))))), por ai ende nuk e bëri. )))) HORROR.

Ju zonja të reja dëshironi shumë: të merrni kënaqësi gjithashtu. Varet nga ju të lindni dhe të lindni. Dy djem dhe dy vajza të tjera. Dhe kështu që vendi ka një popullsi më të madhe

Erofertil  Një përmbledhje e prolonguesve më të efektshëm të marrëdhënieve seksuale për burrat (kremra, llak, xhel dhe ointments)

Sa kohë është sa ??

mirë, mbase 30 minuta më shumë

ndihmoni vajzat të më thoni çfarë të bëj

Djaloshi nuk mund të mbarojë për një kohë të gjatë, ne mund të bëjmë 2 orë dhe ai ende nuk mund të bëjë asgjë. Shouldfarë duhet të bëj? Unë nuk do ta lë atë çmendurisht.

Me të vërtetë xheloze, më thuaj

Grim i përhershëm i industrisë së bukurisë

Dhimbje koke. Ndihmë.

Mblodhi. Me vjen keq tani

Arsyeja pse nuk bëjnë pasaportë për një kohë të gjatë!

dhe unë e dua aq shumë kur ato nuk mbarojnë për një kohë të gjatë. Ju keni kohë, me gojë, me gojë, poza të ndryshme, për të përfunduar. vajzë, ju nuk e vlerësoni atë!

Unë gjithashtu dua kur për një kohë të gjatë, me një djalë shpejt, por me një dashnor për rreth një orë)

e mallkuar, është kaq tërheqëse. Ishte kështu, gjysmë ore mund ta dëmtonte, ta mallkonte. Një djalë i ri, i shëndetshëm, nga rruga!

ndoshta të çojë në kuzhinier. Ose gjithçka do të zgjidhet, siç e bëni rregullisht

ju duhet të thithni me aftësi!

Gjeti një zgjidhje. Unë hodha këtë djalë, takova një tjetër dhe gjithçka është e mrekullueshme. Nuk ka nevojë të bëni blowjob për 30 minuta ose më shumë. Pra, problemi ishte tek fshatari!

Vajzat i kanë të gjitha këto probleme që nga masturbimi, kur një djalë punon me dorën e tij, ai shtrëngon kokën e penisit për të përfunduar më shpejt, dhe ndjeshmëria e kokës zvogëlohet gradualisht, është më e vështirë të përfundosh, ka akoma disa të ashtuquajtura tradita, të cilat ai është përdorur gjatë masturbimit, për shembull, të mbajë frymën e tij, dhe ai është thjesht jo e përshtatshme për ju që të ndiqni këto tradita, kështu që është edhe më e vështirë të mbaroni, para së gjithash, provoni atë në një pozicion "stil të qenit", së pari, një vrimë tashmë, më shumë fërkime, dhe së dyti do të jetë më e lehtë për të të vuajë sepse nuk e shihni fytyrën e tij, Pomo Deklaroni homoseksual direkt për të ndaluar masturbimin

Epo, ju jeni një shofer me përvojë

Unë gjithashtu dua kur për një kohë të gjatë, me një djalë shpejt, por me një dashnor për rreth një orë)

Ndoshta më thoni, kam një problem të ngjashëm. Djali është 20 vjeç, deri në atë kohë ai ishte i virgjër. Duhet të them që ai nuk masturbohej. Ne kishim marrëdhënie seksuale 2 herë, të dyja herë ai nuk mund ta mbaronte. Me një ngritje dhe gjithçka tjetër, gjithçka është në rregull, thotë se merr kënaqësi, por disi nuk funksionon dhe kjo është ajo. Ndoshta nuk ndjeheni sa duhet? Këshilloni çfarë, mb kjo është për faktin se ai nuk ka përvojë

kush ju tha për masturbimin))) po ai është ndershmëria .. të gjithë masturbohen përveç meje =)

Më mundon edhe një pyetje e ngjashme, ne mund të bëjmë seks për një kohë shumë të gjatë, por këtu është fundi i problemit, megjithëse nuk e shqetëson atë, dhe unë jam i lartë. Dhe gjatë seksit në mëngjes, ai kurrë nuk mbaron dhe thotë se kjo është norma për të. Unë jam i shqetësuar, papritmas, ai nuk merr kënaqësinë e duhur me mua)

Më mundon edhe një pyetje e ngjashme, ne mund të bëjmë seks për një kohë shumë të gjatë, por këtu është fundi i problemit, megjithëse nuk e shqetëson atë, dhe unë jam i lartë. Dhe gjatë seksit në mëngjes, ai kurrë nuk mbaron dhe thotë se kjo është norma për të. Unë jam i shqetësuar, papritmas, ai nuk merr kënaqësinë e duhur me mua)

oh vajza, vajza. Pra, përgjigjja është aq e vjetër sa kjo botë. Nëse ai nuk mund të përfundojë për një kohë të gjatë, ai ka të ngjarë të pinte Levitra. Ky është një analog më i lirë i Viagra. Një veprim natyral më i butë, por ka një pengesë – zvogëlon ndjeshmërinë e kokës së penisit dhe partneri nuk mund të përfundojë për një kohë të gjatë.

sepse Viagra ose Cialis janë më të shtrenjta, burrat Rashen e blejnë atë

ilaç mjaft i fuqishëm dhe i lirë. Nëse pini një pilulë të tërë, ndonjëherë mund të ketë bllokime të hundës dhe skuqje të fytyrës. Prandaj, meshkujt kryesisht pinë gjysmën. Ngjitësi do të jetë më i butë sikur të jetë i natyrshëm, nuk ka efekt të menjëhershëm dhe më e rëndësishmja nuk ka fytyrë të kuqe dhe kongjestion të hundës. Epo, çmimi shkon rreth 150 rubla për një natë dashurie. Unë ua përshkruaj vetë pacientëve.

Erofertil  Fuqia e argininës

Por fiku është mjek për ju))) Për shembull, kurrë nuk kam përdorur asgjë stimuluese – por gjithmonë kam problem me një vajzë të re – në fillim nuk më duhet, atëherë nuk mund të mbaroj për një kohë të gjatë, mësohem në takim në 5-7 ngadalë. Pastaj – pas disa muaj takimesh – mund të mbaroj brenda 1-2 minutash pasi vajza është lodhur nga seksi – për shembull, 5-10 minuta pas fillimit) – Unë thjesht gjej pozën në të cilën ka shumë të ngjarë))).

Problemi kryesor është që lëvorja ime është prerë dhe ndjeshmëria e kokës është zvogëluar vërtet. Dhe pasi vajza është e re, atëherë kërkohet prezervativ, dhe kjo zvogëlon më tej ndjeshmërinë.

Kam vërejtur – gjithçka rezulton mirë herën e parë (dhe pastaj edhe më mirë) me vajza që zotërojnë muskuj vaginal)))

Problemi kryesor është që lëvorja ime është prerë dhe ndjeshmëria e kokës është zvogëluar vërtet. ))))

këtu biseda ishte për burra të zakonshëm dhe jo me koka të prera dhe anëtarë të shkurtuar

Nëse ka një temperaturë të butë para seksit, një rrahje të shpejtë të zemrës, skuqje të syve, një hundë të mbushur (megjithëse do të jetë e vështirë për ju ta kontrolloni këtë) dhe djali nuk e ka kapur të ftohtin, nuk ka pirë alkool dhe ka marrëdhënie seksuale, siç shkruani, 30 minuta-3 orë, atëherë ai mori një nga stimuluesit droga. Nëse ai përfundon përfundimisht, dhe pajisja vazhdon të jetë në formë luftarake, atëherë kjo është një konfirmim prej 99,9% të përdorimit të "doping". Ky është efekti kryesor për djemtë e shëndetshëm nga marrja e ilaçeve. Nuk ka një eksitim dhe gatishmëri të tepruar për të diskredituar të gjithë dhe gjithçka ashtu siç njerëzit shpesh mendojnë dhe / ose shkruajnë. Teknikë e pastër, madje edhe në udhëzimet e disa prej prodhuesve shkruhet se duhet të ketë një "objekt" dhe thjesht nuk do të ngrihet.

Përdoruesi i uebfaqes së Woman.ru kupton dhe pranon që ai është plotësisht përgjegjës për të gjitha materialet e publikuara pjesërisht ose plotësisht duke përdorur shërbimin Woman.ru. Përdoruesi i uebfaqes Woman.ru garanton që vendosja e materialeve të paraqitura prej tij nuk cenon të drejtat e palëve të treta (përfshirë, por pa u kufizuar me të drejtën e autorit), nuk dëmton nderin dhe dinjitetin e tyre.

Përdoruesi i uebfaqes Woman.ru, duke dërguar materiale, është i interesuar t'i botojë ato në faqen e internetit dhe shpreh pëlqimin e tij për përdorimin e tyre të mëtejshëm nga pronarët e faqes së internetit Woman.ru. Të gjitha materialet nga Woman.ru, pavarësisht nga forma dhe data e postimit në faqe, mund të përdoren vetëm me pëlqimin e pronarëve të faqes.

Përdorimi dhe ribotimi i materialeve të shtypura nga gruaja.ru është e mundur vetëm me një lidhje aktive me burimin. Përdorimi i materialeve fotografike lejohet vetëm me pëlqimin me shkrim të administratës së sitit.

Vendosja e pronësisë intelektuale (foto, video, vepra letrare, marka tregtare, etj.) Në grua.ru lejohet vetëm për personat që kanë të gjitha të drejtat e nevojshme për një vendosje të tillë.

E drejta e autorit (c) 2016-2020 LLC Botimi Hirst Shkulev

Publikimi i rrjetit "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Certifikata e regjistrimit të mediave masive EL Nr. FS77-65950 lëshuar nga Shërbimi Federal për Mbikëqyrjen e Komunikimeve, Teknologjive të Informacionit dhe Komunikimeve Masive (Roskomnadzor) më 10 qershor 2016. 16+

Themeluesi: Kompania Botuese Hirst Shkulev me përgjegjësi të kufizuar

Kryeredaktor: Voronova Yu. V.

Detajet e kontaktit të redaktuesve për organet shtetërore (përfshirë Roskomnadzor):

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri