Shkaqet e problemeve të potencialit në 30 vjeç

Gëzuar që të shoh përsëri në blog, të dashur lexues. Në kontakt, Alexander Burusov është një ekspert në klubin e burrave Viva Man. Sot do të flasim për problemet me potencialin në 30 vjet, shkaqet e tyre dhe metodat e trajtimit.

Mando njeri është i sigurt se impotenca është ajo që shqetëson ekskluzivisht burrat e moshuar dhe sigurisht jo burrin e saj në kryeministrin e jetës. Fatkeqësisht, kur një i ri kapërcehet nga problemet me potencialin në moshën 30 vjeç, ai përballet jo vetëm me mungesën e të kuptuarit se si mund të ndodhte kjo, por edhe me faktin se ai nuk di se çfarë të bëjë me këtë problem. Pafuqia në moshën 30 vjeç përkeqëson cilësinë e përgjithshme të jetës së një njeriu, duke u bërë shkak i vetë-dyshimit, provokon strese të forta, nervozizëm dhe gjithashtu ndikon negativisht në marrëdhëniet me një partner.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shenjat e impotencës

Të rinjtë me fuqi të dëmtuar duan të fshehin dështimin e tyre erektil në mënyra të ndryshme. Disa janë të mbyllur në vetvete, janë të heshtur dhe e zvogëlojnë jetën e tyre intime në minimum, nga e cila vuajnë ata vetë dhe partneri i tyre.

Të tjerët përfshihen në ekzagjerim të qëllimshëm të "shfrytëzimeve" të tyre seksuale, duke u përpjekur të fshehin problemin e tyre pas tyre. Dhe gjatë marrëdhënies seksuale, në rast të dështimit, ata shprehin hutim të sinqertë, gjë që gjithashtu ndikon negativisht në marrëdhëniet e tyre.

Sidoqoftë, burrat që kanë zgjedhur një nga mënyrat për të fshehur problemet e tyre intime kanë një veçori të përbashkët – ata nuk do të njohin të vërtetën për shkaqet dhe metodat e vërteta të trajtimit. Një rreth vicioz, të cilin mund ta thyejnë vetëm mjekët profesionistë.

Në radhë të parë, natyrisht, simptoma më e dukshme është një rënie në ereksion, dhe kjo mund të ndodhë si para ashtu edhe gjatë marrëdhënieve seksuale. Për më tepër, një shenjë e rëndësishme është edhe ulja e interesit dhe dëshira seksuale për gratë, e cila nuk duhet të jetë normale tek burrat e rinj. Shenja e tretë e problemeve me potencën në 30 apo edhe në një moshë më të hershme është derdhja e parakohshme, veçanërisht nëse nuk e keni përjetuar këtë më parë.

Një simptomë tjetër është mungesa e një mbledhje në mëngjes ose natë. Një tregues i shëndetit intim të një njeriu është kryesisht një ngritje e qëndrueshme në mëngjes, e cila zhduket 10-15 minuta pas zgjimit, në mungesë të kontaktit seksual.

Shkaqet e impotencës

Pra, nëse vëzhgoni veten ose një nga të gjitha shenjat e fuqisë së dobët në moshën 30 vjeç, duhet t'i përgjigjeni pyetjes vijuese për veten tuaj – cila ishte arsyeja? Konsideroni shkaqet më të zakonshme:

 1. Psikologjike. Kjo arsye është më e zakonshme tek burrat nën moshën 30 vjeç. Arsyeja kryesore është trauma psikologjike që i është shkaktuar djalit në fëmijëri ose adoleshencë; frika nga dështimet e mundshme pas një marrëdhënie seksuale të dështuar; ulje e vetëvlerësimit; punë fizike; theksoj; depresioni, i cili bëhet kronik; ankthi; frika e kontraktimit të një sëmundjeje sëmundjeje. Pafuqia e shkaktuar nga shkaqe psikologjike çon në probleme serioze me një shok, i cili shkakton probleme edhe më të mëdha me potencialin (konflikte të vazhdueshme, pakënaqësi me partnerin dhe veten, tjetërsimin, pakënaqësinë psikologjike dhe fizike, tradhtinë, divorcin).
 2. Dozimi. Përdorimi i cilitdo agjent terapeutik, për shembull, për trajtimin e ulcerave, sëmundjeve mendore dhe kardiovaskulare, mund të shkaktojë një ulje të fuqisë deri në humbje të plotë. Vihet re se pas ndalimit të marrjes së ilaçeve, ndodh një restaurim i plotë i fuqisë. Sidoqoftë, është e rëndësishme që e para, arsyeja psikologjike, të mos ketë kohë për t’u zhvilluar.
 3. Fizike. Një tipar i rëndësishëm i fuqisë fizike është shfaqja graduale e simptomave të mosfunksionimit ngrerë. Ndodh si pasojë e sëmundjeve të sistemit kardiovaskular (takikardia, ateroskleroza, hipertensioni) dhe sistemi endokrin (diabeti dhe diabeti insipidus, goiter nodulare, kanceri i tiroides), sëmundjet e sistemit nervor qendror (skleroza e shumëfishtë, sëmundja e Alzheimerit, goditja), sëmundjet e sistemit gjenitourinar (prostatiti, etj.) uretriti, orkiti). Potenciali fiziologjik (organik) mund të ndodhë në sfondin e STD (klamidia, sifilizi, gonorrea), dhe me qëllim që të rivendoset plotësisht fuqia, së pari është e nevojshme të heqësh qafe sëmundjen themelore.
 4. Të përziera (të përgjithshme). Ky lloj kombinon shkaqet fizike dhe psikologjike kur një "rrjedh" nga një tjetër ose është pasojë. Oneshtë një nga më të vështirat për të eleminuar arsyet, pasi kërkon një kombinim jo vetëm të trajtimit mjekësor, por edhe të punojë me një psikolog. Lista e shkaqeve të përziera psikologjike dhe organike gjithashtu përfshin mosrespektimin e kulturës së marrëdhënieve seksuale, përdorimin e shpeshtë të zëvendësuesve të tij (masturbim). Si rezultat i të cilave, "mësohesh" për vetë-kënaqësinë dhe mendimet për padobësinë e grave për të arritur orgazmën. Sidoqoftë, vetë-kënaqësia nuk duhet të konsiderohet e keqe e jashtëzakonshme. Masturbimi duhet të jetë i pranishëm tek burrat nëse nuk është e mundur të bëni seks me seksin e kundërt, pasi abstinenca e zgjatur, siç tregohet më lart, është e dëmshme për sistemin riprodhues.
Erofertil  Farë përcakton fuqinë mashkullore

Metodat e trajtimit të impotencës

Nuk ka nevojë të përpiqeni ta zgjidhni vetë këtë problem dhe nuk ka nevojë të keni turp të kontaktoni një specialist. Në fund të fundit, është shumë më e lehtë psikologjikisht të konsultoheni me një mjek i specializuar në zgjidhjen e kësaj sëmundje sesa të dështoni pas dështimit për një grua. Konsideroni gabimet kryesore dhe më të zakonshme të burrave që janë përballur me shenja të dobësimit të fuqisë:

 • bie ndesh me partnerin seksual, si rezultat i të cilit shkelet rregullsia e akteve seksuale dhe cilësia e tyre;
 • siklet dhe shtypje e problemit të dikujt;
 • përpjekje të vetë-mjekimit (marrja e ilaçeve dhe përdorimi i metodave alternative), të cilat mund të përkeqësojnë ndjeshëm problemin;
 • neglizhenca e rregullave të higjenës personale dhe e një stili jetese të shëndetshëm;
 • refuzimi për të shkuar te specialisti.

Shtë e rëndësishme të shmangni të gjitha këto gabime! Në fund të fundit, sa më shpejt një njeri të drejtohet te një specialist, aq më shpejtë dhe më e lehtë do të jetë të rregulloni problemin e tij.

Para fillimit të trajtimit, mjeku duhet të mbledhë një histori të plotë mjekësore, si rezultat i së cilës është zhvilluar një dobësim i fuqisë. Trajtimi ka për qëllim eliminimin e shkaqeve të impotencës. Në rastin e llojit psikologjik, është e nevojshme të punoni me një psikolog, i cili do të ndihmojë për të përballuar problemin dhe për të lehtësuar depresionin. Pafuqia fiziologjike eliminohet duke eleminuar një sëmundje shoqëruese, shkaku ose efekti i së cilës ishte një rënie në ereksion.

Arsyeja e drogës eliminohet me anulimin ose zëvendësimin (është e rëndësishme që mjeku të përshkruajë ilaçet e nevojshme!) Të agjentëve terapeutikë. Të heqësh qafe impotencën e përzier është e mundur me një kombinim të terapisë së psikoterapistit dhe eliminimin e sëmundjes themelore.

Erofertil  Shkaqet e infertilitetit tek burrat

Kështu, është e nevojshme të kuptohet se impotenca në 30 vjet është e mundur, por absolutisht dhe plotësisht e trajtueshme.

Shahinclub Shqipëri