Si të kryeni jelking – rezultatet e fotografive para dhe pas

Jelking është një teknikë e lashtë dhe një sistem i thjeshtë ushtrimesh që mund të rrisin ndjeshëm penisin, siç bënë burrat shumë shekuj më parë.

Kushti kryesor për zgjerimin e garantuar të penisit do të jetë nevoja për të kryer saktë një sërë ushtrimesh të thjeshta. Ngjarja kryesore e këtyre ushtrimeve mund të quhet edhe fakti që performanca e tyre e vazhdueshme dhe e rregullt çon domosdoshmërisht në përmirësimin e qarkullimit të gjakut të penisit dhe eliminon problemet me legenin e vogël.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Parimet themelore të procedurës

Kjo teknikë piçantike është më shumë si një masazh ose mjelje e plotë e penisit, e cila është e ndryshme në atë që duhet ta bëni rregullisht, në të njëjtën kohë.

Shumë burra që masazhuan faltin duke përdorur këtë teknikë arritën të vërenin se madhësia e penisit të tyre ka ndryshuar ndjeshëm. Shtë sqaruar se në vetëm njëqind e njëzet ditë, një penis i vogël ishte zgjatur me gati katër centimetra.

E RNDSISHME T K BNI! Mjekët janë të shtangur! Mënyrë efektive për të rritur më shumë potencialin! Duhen vetëm 5 minuta më parë. Lexoni më shumë >>

Teknika e jelking ju lejon të mbani rezultatin e arritur në nivelin e arritur, në kontrast me kremrat, xhelat dhe vajrat intime, të cilat sigurojnë një rritje të përkohshme.

Aspektet pozitive të ushtrimit të rregullt përfshijnë:

 • shtrirja e penisit;
 • rrisin elasticitetin e lëkurës;
 • elasticiteti që lind pas stërvitjes;
 • manifestimi i lehtësimit të theksuar në penis;
 • marrja e marrëdhënies seksuale të zgjatur;
 • forcimi maksimal i penisit;
 • aftësia për të rritur shumë qëndrueshmërinë seksuale;
 • një rritje e konsiderueshme e dëshirës seksuale;
 • aftësia për të maksimizuar ndjeshmërinë e kokës së phallus;
 • aftësia për të vonuar derdhjen dhe kontrollin e fillimit të saj;
 • kënd i rritur i ngritjes;
 • parandalimi i besueshëm i impotencës së parakohshme.
Erofertil  Ushtrime potenciale në shtëpi (2)

Jelqing nga mësimet e videos mund të zotërohet në vetëm disa ditë, sepse teknika përfshin ndikimin në penis me dorën tuaj, në mënyrë që gjaku të nxitohet në të dhe gradualisht shtrin indet. Për shkak të shtrirjes së vazhdueshme të disa milimetrave në ditë, indet prishen butësisht dhe e ndihmojnë atë të rritet.

Për të arritur zgjerimin maksimal të penisit, ia vlen të kryeni saktë çdo lloj pelteje, domethënë, t'i prodhoni ato çdo ditë për shumë muaj me radhë.

Llojet e ushtrimeve

I gjithë kompleksi jelq për gjysmën mashkullore të shoqërisë u përmirësua dhe u plotësua për vite me radhë, derisa të shfaqen dy llojet e tij:

Dallimi kryesor midis këtyre dy teknikave është se pelteja e thatë është më traumatike, pasi bëhet pa u lagur.

Metoda e kutit të thatë duhet të kryhet sa më shumë të jetë e mundur, pasi dëmton indin e penisit. Për të ulur shkallën e fërkimit, duhet të kontrolloni veten sa më shumë që të jetë e mundur dhe të përqendroheni në shtrirjen graduale të indeve. Nëse pelte e thatë kryhet si duhet, i riu do të jetë në gjendje të mbajë gjatësinë në të njëjtin nivel, por ta rrisë atë në vëllim, sipas rishikimeve në forume për burra.

Nga kutia e lagësht, rezultatet do të jenë paksa të ndryshme, pasi teknika këtu është modifikuar pak dhe ka për qëllim fërkimin e penisit, në mënyrë që ta zgjas atë në gjatësi. Për rrëshqitje të përmirësuar, ndryshe nga pelteja e thatë, do të duhet të përdorni çdo lubrifikant me cilësi të lartë, të tilla si vazelinë, xhel, intime ose vaj ulliri.

Ushtrimet Jelking kryhen për një kohë të gjatë, kështu që djali duhet t'i kushtojë periodikisht vëmendje pranisë dhe sasisë së lubrifikimit në penis, në mënyrë që të mos dëmtojë atë.

Si të përgatiteni për pelte saktë

Ju nuk mund ta filloni procesin pa menduar, pasi pa shikuar fotot me shpjegime dhe mësime në video në rusisht, është e vështirë të kuptoni se si të bëni masazh të saktë në mënyrë që të shmangni lotët dhe lëndimet.

E RNDSISHME T K BNI! Mjekët janë të shtangur! Mënyrë efektive për të rritur më shumë potencialin! Duhen vetëm 5 minuta më parë. Lexoni më shumë >>

Për t'u përgatitur për procedurën jelq, një burrë do të duhet të bëjë një numër manipulimesh të thjeshta nga mësimet:

 • qëndroni nën një dush të ngrohtë ose shtrihuni në një banjë të nxehtë;
 • atëherë aplikoni një peshqir të nxehtë në penis për të rritur rrjedhën e gjakut për pesë minuta;
 • një sinjal në fund të ngrohjes do të jetë rritja maksimale e gypit në vëllim dhe zbutja e tij;
 • mund ta fusni në një gjendje gjysmë të ngacmuar, por të mos arrini në ngritje maksimale, në mënyrë që të mos ejakuloni ose dëmtoni penisin;
 • të paktën shtatë minuta për të kryer një goditje të fortë dhe fërkim të gypit, duke shtrydhur gishtin e madh dhe gishtin e madh në ringtel;
 • prodhoni një pelte për rezultatin butësisht dhe ngadalë, thjesht duke çuar nga koka e penisit në shpinë;
 • për lehtësi, njerëzit e djathtë duhet të përdorin vetëm dorën e djathtë, dhe njerëzit e dorës së majtë vetëm të majtën, pa i ndryshuar ato në proces;
 • përgatitja e një anëtari është i ngadaltë, si në një video në Rusisht, duke marrë rreth dhjetë minuta.
Erofertil  Si pirja e duhanit ndikon në fuqinë tek burrat

Për të qenë i dobishëm vetëm për jelqing, si ta kryeni atë siç duhet duhet të trajtohet paraprakisht. Sipas rishikimeve dhe fotove të shumta, organet gjenitale duhen kapur sa më fort që të jetë e mundur për të siguruar qarkullimin e gjakut përmes sistemit. Fillestarët janë të ndaluar rreptësisht të shtrydhin gungën fort në bazë ose të tërheqin shumë lafshën e saj në mënyrë që të mos dëmtojnë atë.

4 Mënyrat më të Mira për të Rritur PENIS!

 1. Mjeti më i efektshëm dhe i provuar i Fuqishëm. Ata shkruajnë shumë për të, recensionet mund të lexohen këtu.
 2. Rritja me një ngritës të gjatë në kurriz të fondeve – Urotrin. Sa më gjatë "pajisja" të jetë në pozicionin e gatshëm, aq më e gjatë bëhet. Lojtarët e basketbollit janë një shembull i mirë, unë shpesh kërcej, kjo është arsyeja pse ata janë kaq të lartë.
 3. Ju mund të përdorni ushtrime të ndryshme për të zmadhuar penisin.
 4. Përdorimi i pajisjeve zmadhuese siç është një zgjatues.
 5. Dhe, natyrisht, rruga kirurgjikale është një operacion i rrezikshëm, por është duke punuar 100%.

Metodat e thata ose të lagështa nuk duhet të shndërrohen në masturbim banal, pasi derdhja nuk duhet të përfshihet në planet në fund të procedurës.

Disa ide për trajnim

Me metodën e ngjitjes së thatë, ushtrimet kryhen me kujdes dhe në faza:

 • ne përqafojmë organin me tërë dorën tonë, si në foto;
 • ngadalë lëviz dorën nga baza në kokë, duke shtrydhur penisin me lëvizje të ndërprera;
 • në fund, bëni një figurë tetë me dorën tuaj dhe vazhdoni me kujdes poshtë;
 • bëni një procedurë të tillë për të paktën njëzet sekonda;
 • pasi të ngrihesh mirë, dhe të ulësh dorën poshtë me tensionin e lëkurës së penisit.

Nëse përdorni ushtrime jelqing në video që lidhen me metodën e lagësht, atëherë përdoret një vaj ose vaj, i cili aplikohet në penis me lëvizje të barabarta masazhi. Padyshim që ia vlen të praktikoni për të bërë një unazë të ngushtë të vogël nga gishtat tuaj për një ngushticë të ngushtë të penisit, pastaj shtrëngoni atë me gishtat e dorës tuaj të djathtë dhe tërheqni dorën nga scrotum në kokë.

Një teknikë ideale është lëvizja e unazës nga testikujt në kokë në jo më shumë se tre sekonda. Lëvizjet ritmike duhet të bëhen disa dhjetëra herë (në mënyrë ideale njëqind herë me secilën pëllëmbë), duke ndryshuar në mënyrë periodike shpejtësinë e lëvizjes dhe forcën e presionit në organet gjenitale.

Një teknikë si bërryl është e njohur në rrjetë: një këshillë dhe rezultati i së cilës vlerësohet nga çdo fillestar. Profesionistët këshillojnë të rregullojnë rritjen e faltusit në një nivel specifik, dhe për këtë:

 • bëni një grup ushtrimesh për dy javë;
 • në shtatë ditët e para, masazh i lagësht dyqind ose treqind herë duke përdorur lubrifikant me cilësi të lartë;
 • Mos bëni më shumë se njëqind e njëqind e pesëdhjetë lëvizje me një dorë në një qasje;
 • shtypni organin me forcë të mesme për të shmangur deformimin;
 • një qasje nuk duhet të kalojë dhjetë minuta në kohë;
 • të vendosë rregullsinë e trajnimit dhe të heqë dembelizmin;
 • çdo javë, kohëzgjatja e ushtrimeve duhet të rritet për pesë minuta;
 • java e tretë do të rrisë numrin e lëvizjeve deri në pesëqind herë në grup;
 • në javën e tretë, lejohet të rritet intensiteti dhe forca e presionit në organ, dhe gjithashtu të zgjasë kohën e trajnimit në pesëmbëdhjetë ose njëzet minuta.
Erofertil  Dëmi nga pirja e cigareve ndikon në trupin e njeriut, pasojat

Siguria e Jelk

Vendosja në forume në internet të videos me cilësi të lartë në rusisht dhe rishikime të hollësishme nga ata që e kanë provuar vetë metodën, na lejon të nxjerrim përfundime të informuara në lidhje me procedurën.

Kur studioni metodat e lëkundjeve, vlen të merren parasysh masat e sigurisë, domethënë:

 • mos e shtrydhni organin që kapilarët të mos shpërthejnë dhe misrat të mos formohen;
 • mos e tejkaloni kohëzgjatjen e procedurës, në mënyrë që të mos merrni pjesë në mënyrë të përhershme me një mbledhje dhe fuqi pas disa muajve të trajnimit;
 • të jetë i sigurt për të kryer ndonjë fazë të trajnimit në një trup gjysmë të ngazëllyer;
 • të gjitha stërvitjet duhet të bëhen vetëm në mëngjes, sepse testosteroni në këtë kohë rrotullohet dhe çon në anestezi natyrore;
 • mund të përdoret vetëm një dorë, pasi aplikimi i dy duarve menjëherë mund të çojë në presion të tepërt në penis dhe lakimin e tij;
 • nuk mund ta çoni veten në derdhje, në mënyrë që të mos hiqni gjakun nga penisi;
 • ushtroni rregullisht dhe në të njëjtën kohë për të arritur një efekt.

Nëse procedura e kutjave nuk kryhet si duhet, rishikimet tregojnë shfaqjen e mavijosjeve dhe gërvishtjeve, siklet të vazhdueshëm në penis dhe skuqje të indeve të organit. Patologjia më e rëndë mund të jetë një formë e ndryshuar e gypit dhe ënjtjes kronike të kokës së saj.

Para se të ankohemi drejt jelking, rezultatet duhet të sqarohen jo në internet në forume, por nga specialistë profesionistë. Mjeku do të jetë në gjendje të shpjegojë se si t'i kryejnë ushtrimet në mënyrë korrekte dhe çfarë duhet t'i kushtojnë vëmendje për të shmangur dëmtimet në rritje.

Padyshim që ia vlen të shikoni mësimet e trajnerëve jelq para se të bëni asgjë me karin tuaj. Të gjitha veprimet tuaja duhet të sillen në një gjendje automatike, duke rritur gradualisht nivelin, kohën e veprimeve të ndërmarra dhe ngarkesën në trup.

Nëse përjetoni ndjesi të pakëndshme ose humbja e rregullt e trajnimit, atëherë shpejt duhet të bëni një pushim në trajnim për rreth tre ditë. Padyshim që ia vlen të pezulloni klasat nëse fuqia papritmas zvogëlohet ose shfaqen probleme me funksionin erektil, ndërsa kontaktoni mjekun tuaj në të njëjtën kohë.

Të gjitha ushtrimet e mësipërme do të duhet të bëhen vetëm numrin e caktuar të kohëve, në mënyrë që të mos dëmtojë trupin tuaj. Rekomandohet fuqimisht që të këshilloheni me një mjek që e kupton jelq para se të filloni stërvitjen. Ne nuk duhet të marrim parasysh faqet që ofrojnë një sistem ekstrem stërvitje ose ointments që mund të maksimizojnë burrërinë e tyre në dy seanca.

Shahinclub Shqipëri