Si të rritet fuqia tek burrat pa drogë

Skorja e shekullit të njëzet e parë për pjesën mashkullore të popullsisë së botës është një rënie e fuqisë. Në mjekësi, ky çrregullim quhet "mosfunksionim ngrerë". Në gjuhën e thjeshtë njerëzore – kjo është "pafuqia" e penisit të një njeriu. Ky artikull do të diskutojë faktorët që kontribuojnë në një ulje të fuqisë, si dhe mënyrat për ta rritur atë pa përdorimin e drogës.

Shkaqet dhe faktorët kryesorë që ndikojnë në fuqinë

Gjatë pothuajse një shekuj e gjysmë të kaluar, bota ka pësuar hapa të jashtëzakonshëm në fusha të tilla si shkenca, teknologjia, mjekësia, kultura, etj. Këta faktorë ndikuan në ekologjinë, ritmin dhe mënyrën e jetesës së një personi në tërësi.
Realitetet moderne na tregojnë se jo vetëm burrat pak mbi dyzet vuajnë nga problemi i zvogëlimit të aktivitetit seksual, por ky problem bëhet çdo vit "më i ri dhe i ri".
Kjo është kryesisht për shkak të një rënie në aktivitetin fizik. Shpesh, burrat e moshës së mesme zgjedhin në vend që të vrapojnë në mëngjes dhe gjimnastikë në mbrëmje "pushimin e shtratit" me shikimin e programeve "shumë inteligjente" mbi "njeriun zombie". Për më tepër, me zhvillimin e inxhinierisë dhe teknologjisë, dita e punës shkon në një gjendje ulëse, në një zyrë të mbushur me kompjuter. E gjithë kjo çon në probleme të tilla si: mbipesha, çrregullimet metabolike dhe shëndeti i dobët në përgjithësi.
Po djemtë e rinj që janë të prirur për modë dhe kanë një mënyrë jetese të shëndetshme? Në këtë rast, lodhja kronike dhe puna e tepërt mund të bëhen shkaku i moskompetencës së dinjitetit mashkullor. Të rinjtë janë plot forcë dhe ambicie. Ata janë në nxitim për të kapur gjithçka, në mënyrë që të arrijnë suksesin në karrierë dhe mirëqenien financiare, ndërsa harrojnë gjumin dhe relaksimin, dhe kjo ndikon drejtpërdrejt në dëshirën dhe mundësitë seksuale.

Erofertil  Format e sëmundjes së diabetit, sëmundja, efekti mbi fuqinë dhe trupin e njeriut në tërësi

Një arsye tjetër për pafuqinë seksuale mund të jetë stresi. Everydo ditë burrat i ekspozohen asaj në punë, në shtëpi, në bllokime të trafikut. Shumë nuk dyshojnë se çfarë dëmi mund të shkaktojë trupi. Për shembull, një zonjë e zemrës mund të tregojë pa dashje për të dashurit e saj gabimet dhe pasaktësitë e saj gjatë aktit të marrëdhënies seksuale, të cilat ai me pasion i konsideron si. Dhe kjo është! Burri ishte i stresuar, humbi besimin në vetvete, ishte i mërzitur, por ai ishte i mërzitur, që do të thotë se "shoku" i tij ishte i mërzitur. Rezultati do të jetë dëshira e natyrshme e një njeriu për të mos hyrë në këtë "lumë" për herë të dytë.

Si të përballeni me një sëmundje pa përdorur trajtim mjekësor?

Pavarësisht se sa burra të fortë dhe këmbëngulës duken, ata heqin dorë kur përballen me probleme që lidhen me një ereksion. Në vend që të shkoni te një doktor që studionte për pesë ose gjashtë vjet në Akademinë prestigjioze të Shkencave Mjekësore, atëherë kaloi edhe katër vjet të tjera duke bërë një praktikë me ndriçuesit më të mirë në këtë fushë, me kalimin e viteve ai ka marrë një sasi të jashtëzakonshme të dijes dhe përvojës, ata ulen në shtëpi dhe shpresojnë për shanse ose më keq – ata fillojnë të përdorin këshillat e "shëruesve tradicionalë", të cilët kanë një reputacion të dyshimtë. Për shkak të delikatesës së problemit, pengesës psikologjike dhe gjithashtu për shkak të krenarisë së tyre, është e vështirë për burrat që të vendosin të shkojnë në një institucion mjekësor për të parë një specialist. Por kjo procedurë jo shumë e këndshme duhet të bëhet, sepse vetëm një mjek është në gjendje të vlerësojë "shkallën e shqetësimit" dhe vetëm ai është në gjendje të përshkruajë trajtimin e duhur, dhe vëzhgimi nga një specialist do të minimizojë pasojat negative që mund të lindin gjatë trajtimit.

Erofertil  Dreamndërrim topolak pse ndodh


Shtë një keqkuptim i thellë që mjekët trajtojnë vetëm me pilula, injeksione dhe pilula – kjo nuk është kështu. E gjitha varet nga rasti specifik. Situatat në të cilat mosfunksionimi ereksion është një sëmundje e pavarur janë shumë të rralla. Në thelb, ekspertët rekomandojnë masat e mëposhtme për të rritur fuqinë:
1. Ngurtësim ose dush me kontrast, shëtitje në banjë. Këto procedura janë të nevojshme për trainimin dhe stimulimin e sistemit të qarkullimit të gjakut.
2. Aktivitetet sportive. Para se të kandidoni për të blerë një abonim në një klub fitnesi, duhet të konsultoheni me mjekun tuaj. Do të ndihmojë në përcaktimin e llojit dhe shkallës së lejueshme të aktivitetit fizik.
3. Ushqimi i duhur (i ekuilibruar). Dieta duhet të përfshijë produkte që stimulojnë prodhimin e hormonit testosterone. Gjithashtu, mos harroni për produktet e detit, erëzat dhe perimet.
4. Masazhi i prostatës. Kjo procedurë përmirëson qarkullimin e gjakut, lehtëson shqetësimin në zonën gjenitale mashkullore dhe ndikon në një qëndrim pozitiv. Një burrë mund të bëjë masazhin vetë, vetëm pasi të këshillohet me një specialist.
Para problemeve në lidhje me shëndetin e "pjesës së poshtme" të trupit, burrat janë plotësisht të pafuqishëm. Në këto momente, ata kanë nevojë për mirëkuptim, mbështetje, dashuri dhe dashuri si kurrë më parë.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri