Krijimi zvogëlohet gjatë seksit

Përzgjedhja e burrit tim zvogëlohet pas fillimit të seksit. Para seksit, gjithçka është mirë, si një armë))) Dhe pastaj ajo fillon të zbutet, siç ishin. Nuk ka ndjesi nga kjo, një e mërzitur për mua. Unë nuk po them se nuk po ofendoj, unë jam duke luajtur në teatrin e një aktori .. Unë e pyeta disi, ata thonë, pse është kështu? Ai u përgjigj: mirë, ndodh.
Vajza, a i ndodh dikush tjetër burrat e tyre "të ndodhë"? Më duket se kjo nuk duhet të jetë aq normale. Dhe unë nuk do të di se çfarë të bëj me këtë ((Por unë ndjehem si duke u ndier, dhe jo duke menduar dhe portretizuar (

Ndodhi me mua, ai thotë menjëherë, unë isha e humbur, sepse ka kuptim të shtroja dyshemenë me një mur letargjik, me sa duket i hutuar apo i lodhur ose diçka tjetër, por kjo nuk ka ndodhur për një kohë të gjatë. Në përgjithësi, ju mund të kontrolloni shëndetin, ndoshta me prostatën.

Burri im e ka atë. Dhe ishte edhe më keq kur ata u takuan. Ndoshta për shkak të problemeve shëndetësore: zemra, etj para se të qëndrojë seksi, ashtu si duhet. Por gjatë preludit tashmë bie, ndërsa puth. Ose nëse ka qenë në mua për një kohë të gjatë, gjithashtu pas një kohe praktikisht nuk ka asnjë ndjesi, unë mendoj se është bërë e butë. Kurrë nuk kishte kënaqësi, ai e di këtë gjë, ai provoi poza të ndryshme, ai përpiqet, ai del me diçka të re, por nuk është asgjë e mirë. Më lëndon vetëm. Më parë, unë rinovova qëndrueshmërinë time me dorën e tij, por tani jam disi dembel dhe i pakëndshëm para tij. Në fakt, autori, në varësi të sa vjeç është burri. nëse nën 50 vjeç, atëherë gjithçka është e qartë. Dhe nëse në rajonin prej 30, siç e shoh, atëherë roja. Ende këtu në forum lexova që kjo mund të jetë nga ato që njeriu i bën shpesh vetes me dorën e tij. Kjo ka të bëjë me timin. ne kemi takuar për 9 muaj dhe nuk kemi fjetur. Ai nuk kishte tjetër. Trungu është i qartë, dora i dha kënaqësi vetes.

E imja ndodh kur ai është shumë i lodhur. Gjatë vitit kishte vetëm 2 herë. Unë mendoj se vërtet duhet të kontrollosh bashkëshortin.

Për versionin e Forumit Woman.ru, tiparet dhe dizajni i ri u shfaqën në kompjuterë.
Cilat janë përshtypjet tuaja për ndryshimet?

Përshëndetje, ne jemi takuar me MCH tonë për 2,5 vjet. Ndonjëherë kjo ndodh gjithashtu. Dhe unë gjej tre arsye për këtë. 1) Kur jam shumë e lodhur. 2) Kur jam nervoz ose i mbingarkuar. 3) Kur jam nën alkool, kjo gjithashtu ndodh rrallë.
Ai fillon të shqetësohet. por nuk më thotë asgjë
Unë gjithmonë e siguroj atë se nuk ka asgjë për t'u shqetësuar. E dua! Unë jam duke u përpjekur ta përkëdhel atë disi, dhe gjithçka menjëherë bie në vend)) në kuptimin e mirëfilltë të fjalës!) Kështu që unë mendoj se kjo nuk është shumë e frikshme!)))

Kishte një problem të tillë me një djalë, kam lexuar që tashmë mund të ishte psikologjik: duket sikur kjo ka ndodhur një herë, tjetri që ai mendon vetëm kaq, ai thjesht pret përsëri për probleme. Lexoni në internet, ka mënyra për të luftuar.

E kam pasur edhe në 20)))) Megjithëse nuk ka probleme. Vajza e bëri këtë, bëri një unazë me gishtat në bazën e penisit, kur ajo ishte futur tashmë në vaginë. Dhe anëtari përsëri u tendos

E kam pasur edhe në 20)))) Megjithëse nuk ka probleme. Vajza e bëri këtë, bëri një unazë me gishtat në bazën e penisit, kur ajo ishte futur tashmë në vaginë. Dhe anëtari përsëri u tendos

nënkupton papajtueshmërinë seksuale

E kam pasur edhe në 20)))) Megjithëse nuk ka probleme. Vajza e bëri këtë, bëri një unazë me gishtat në bazën e penisit, kur ajo ishte futur tashmë në vaginë. Dhe anëtari përsëri u tendos

Po, burri im më kërkon ta bëj këtë.

Une jam njeri. Do të përmend dy shkaqe të mundshme të problemit. Në zemër të gjëve kryesore është ulja e EKSPOZIMIT (fërkimi kundër mureve të vaginës) në penis, mbaresat nervore të tij (sidomos në kokë) gjatë marrëdhënies seksuale.
1. Lubrifikimi shumë në vaginë. Fërkimi kundër mureve pothuajse mungon. 2. Gërmimi i dobët i penisit (gjithashtu nuk prish). Ose një anëtar i hollë ose një vaginë “e bollshme” është shumë.
Nëse vendoset prezervativ, situata përkeqësohet për arsyet e mësipërme. Meqenëse ekziston një pengesë shtesë në kontakt midis mureve të vaginës dhe sipërfaqes së penisit

Erofertil  Udhëzime Afala për përdorim

Une jam njeri. Do të përmend dy shkaqe të mundshme të problemit. Në zemër të gjëve kryesore është ulja e EKSPOZIMIT (fërkimi kundër mureve të vaginës) në penis, mbaresat nervore të tij (sidomos në kokë) gjatë marrëdhënies seksuale.
1. Lubrifikimi shumë në vaginë. Fërkimi kundër mureve pothuajse mungon. 2. Gërmimi i dobët i penisit (gjithashtu nuk prish). Ose një anëtar i hollë ose një vaginë “e bollshme” është shumë.
Nëse vendoset prezervativ, situata përkeqësohet për arsyet e mësipërme. Meqenëse ekziston një pengesë shtesë në kontakt midis mureve të vaginës dhe sipërfaqes së penisit

Jam dakort plus plus seksi i lodhshëm monoton.
pasioni me eksitim largohet!

Po, burri im më kërkon ta bëj këtë.

Ka unaza ngritjeje. megjithëse masa gjysmë. por ndihmon!

Une jam njeri. Do të përmend dy shkaqe të mundshme të problemit. Në zemër të gjëve kryesore është ulja e EKSPOZIMIT (fërkimi kundër mureve të vaginës) në penis, mbaresat nervore të tij (sidomos në kokë) gjatë marrëdhënies seksuale.
1. Lubrifikimi shumë në vaginë. Fërkimi kundër mureve pothuajse mungon. 2. Gërmimi i dobët i penisit (gjithashtu nuk prish). Ose një anëtar i hollë ose një vaginë “e bollshme” është shumë.
Nëse vendoset prezervativ, situata përkeqësohet për arsyet e mësipërme. Meqenëse ekziston një pengesë shtesë në kontakt midis mureve të vaginës dhe sipërfaqes së penisit

Rzhka ime nuk mundet
Erdhi një burrë dhe shkroi që kjo grua është fajtore, kova është aty, të gjitha gjërat, yndyrat😅😅. Jo, i dashur im. Nuk është e nevojshme nga koka e sëmurë në atë të shëndetshme.

Oh, harrova
Klasikja e zhanrit – prezervativi është fajësia për gjithçka, justifikimet nuk janë të njëjta. Sa patetike po përpiqeni të zhvendosni dështimin tuaj mashkull te gratë. Ju nuk keni me të gjitha gratë. Të gjithë për të fajësuar, po

E imja ndodh nëse bëjmë seks më shumë se një herë në ditë. Ai ka një dëshirë, por tashmë nuk ka mundësi të mjaftueshme. Ne jemi në moshën 40+. Rreth një vit para se të takohej me mua ai nuk kishte seks – ai humbi gruan e tij, ai ishte vetëm. Unë mendoj se kam qenë i vetëkënaqur, jam mësuar me një forcë tjetër ndikimi, dhe tani takohemi vetëm gjatë fundjavave, pasi jetojmë në një distancë. Këtu, këto arsye janë komplekse. Në fillim, marrëdhënia ishte edhe më e keqe. Tani situata gradualisht po barazohet, por larg idealit.

Unë po flas në ballë, ju jeni të trashë, nesër do të jeni impotent aspak. Ju nuk keni para të mjaftueshme që unë të jem besnik i pafuqishëm. Humbni peshën! Dhe ai më tha këtë për shkak të zemrës dhe pilulave (ai pati një sulm në zemër në 34). Ai kishte stres në punë, në shkallë kombëtare, kishte një shans shumë të madh për t'u ulur. Kështu që për gjashtë muaj ai ra 30 paund, gati i bukur. Atëherë kuptova se cilat janë ngritjet dhe fuqia dhe aktiviteti i jetesës, si mbijetova nuk e di, jeta ishte si në një mjegull tre të ngurta. Hid, u zhvendos në shtëpi në një zhurmë dhe bajame të shkurtra. Pastaj u ndamë sidoqoftë, për ndonjë arsye isha i lodhur kaq shumë. Por ai shpejt u ushqye me ish dhe në punë u promovua dhe kolonelit iu dha.

Tani ju nuk do të habiteni me asgjë. Koha është e tillë. Ai tashmë kishte provuar gjithçka para dasmës. Ai nuk ju do dhe seksi është i mërzitshëm.
Ndoshta ka akoma papajtueshmëri në përmasa: ju keni një të gjerë dhe ai ka një laps. Dhe ai tashmë nuk dëshiron, dhe ***** nuk ndjen asgjë. Në përgjithësi, jo seks, por një detyrim i vazhdueshëm

Nëse kështu çdo herë. Kjo është e papajtueshme. Dhe ai do të mërzitet. Do të shikoni për një me ngritës CPM dhe brenda.

Ju nuk duhet të ofendoni komentuesin për vaginën e gjerë. Kjo është e vërtetë gjithashtu! Nëse e stimuloni atë me dorën tuaj (d.m.th., zgavra është e mirë), dhe në vaginë ajo vazhdimisht bëhet e ngadaltë, atëherë ndoshta me të vërtetë është në gjendje të pamjaftueshme. Në çdo rast, ushtroni muskujt tuaj të legenit, kjo është gjithmonë e dobishme. Tani ekzistojnë një mori pajisjesh: topa, dhe simulues kegel, dhe madje edhe stimulues të muskujve. Lexoni rishikimet dhe zgjidhni opsionin më të mirë për veten tuaj.

Erofertil  Tofarë duhet të bëni kur një ngritje e hershme

Dhe gjithashtu, nëse gjatë seksit dëgjohen tinguj "pordhë" ose nëse në joga, në poza të tilla si thupër, ajri del përsëri nga vagina, atëherë ai patjetër u bë pak i gjerë.

Autori, tani ju jeni thënë se një anëtar i dobët është normal dhe kjo ndodh për të gjithë, por unë do t'ju them, mos besoni se gratë e vjetra të pakënaqura! Nifiga nuk është normale! Me çfarë po torturoni veten? Gjatë seksit, është e keqe, e dhimbshme, nuk ndjen asgjë! Ju duhet një burrë për të trajtuar dhe t'i jepni tableta Erogan për të rritur fuqinë në mënyrë që të kënaqeni. Dhe mos lejoni që ky problem të shkojë rastësisht, atëherë do të pendoheni!

Më duket se probleme të tilla lindin nga monotonia dhe nga fakti që seksi është i mërzitshëm, ndodh në makinë. Ndoshta duhet të filloni me seks oral, të eksperimentoni me përkëdhelje të thella oral? Ndoshta burri juaj do t'ju pëlqejë përkëdheljet me gojë të anusit? Po, provoni të stërvitni muskujt e vaginës (nuk ju lë të kuptoj se gjithçka është shtrirë atje), mbase ai do t'ju pëlqejë nëse mund ta ngjeshni atje gjatë seksit, të paktën për 20-40 sekonda? Sidomos për shkak të kësaj, dhe orgazma ime është zakonisht më e ndritshme.
Ndoshta ka situata që ju fillojnë personalisht? Nëse burri ju sheh të digjet, edhe ai do të jetë mirë. Nuk u përpoqët të thuash asnjë fjalë gjatë seksit? Bisedoni me burrin tuaj, jo se ai ka një problem atje, por që ju ose ai do të dëshironi të provoni, që ai / ju jeni i kënaqur, dhe kjo, përkundrazi, shkakton një reagim të kundërt.
Nëse gjithçka tjetër dështon, atëherë është më mirë të shihni një mjek.

E kam pasur edhe në 20)))) Megjithëse nuk ka probleme. Vajza e bëri këtë, bëri një unazë me gishtat në bazën e penisit, kur ajo ishte futur tashmë në vaginë. Dhe anëtari përsëri u tendos

Se jeni duke kërkuar për një grua të pjekur nga Shën Petersburg në një degë fqinje, atëherë ju ***** plogësht në këtë degë
Tashmë vendosni se çfarë do të kënaqni gruan. Mos ofroni silikoni me motor kur takohen)))))

Vizitor jam njeri. Do të përmend dy shkaqe të mundshme të problemit. Në zemër të gjëve kryesore është ulja e EKSPOZIMIT (fërkimi kundër mureve të vaginës) në penis, mbaresat nervore të tij (sidomos në kokë) gjatë marrëdhënies seksuale.
1. Lubrifikimi shumë në vaginë. Fërkimi kundër mureve pothuajse mungon. 2. Gërmimi i dobët i penisit (gjithashtu nuk prish). Ose një anëtar i hollë ose një vaginë “e bollshme” është shumë.
Nëse vendoset prezervativ, situata përkeqësohet për arsyet e mësipërme. Meqenëse ekziston një pengesë shtesë në kontakt midis mureve të vaginës dhe sipërfaqes së penisit
Jam dakort plus plus seksi i lodhshëm monoton.
pasioni me eksitim largohet!

Jo seksi monoton, por kishte pak vodka)))) Dhe gruaja e tmerrshme ishte shtrirë aty pranë.))))

Pavarësisht nëse ju pëlqen apo jo, nëse në fillim ka një mbledhje dhe pastaj ajo zhduket brenda, kjo do të thotë që zhurma e tij është e dobët. Ndoshta penisi i tij është i hollë, mbase muskujt tuaj nuk funksionojnë shumë mirë, mbase ai shpesh stërvit (është më mirë të shtypni dorën), por ju keni një problem me të dhe kjo do të thotë se duhet të zgjidhet. E di si ishte – dikur në rininë time unë u josha nga një zonjë tashmë shumë e pjekur, mirë, ajo ishte shumë aktive në qëndrimin tim. Ata u bënë seks – ajo më jep një blowjob, por nuk më le mua – me duart e saj, një blowjob, çfarëdo që të pëlqen, një marten, etj., Dhe kështu që ajo të mos ketë marrëdhënie seksuale të mira, madje edhe me shirita gome. Epo, e përdredha gjithsesi, hyra dhe ajo e mori. të gjerë edhe në madhësitë e mia jo të dobëta. Në fillim nuk hyra, ndjej se fillova të bie. Do të shpërthejë në lot – kjo është lindja, e gjerë edhe për ju, etj. Epo, gjëja kryesore është që ne folëm për problemin. Por vendoset më thjeshtë se kaq – ajo e mbajti veten në bazë me një unazë, pastaj ajo u qetësua – dhe ajo tashmë e mbajti atë, pastaj shtova një gisht anëtarit të saj atje, e shtypja atë përmes gomarit tim, etj. Ju nuk mund ta lini zonjën të shkojë pa kënaqësi. Dua të them që nuk duhet të durosh dhe të mos zemërohesh me një njeri. A mendoni se ai nuk ndihet? Ndihet, por i trembur për të thënë. Unë jam i paturpshëm, po e shpërthejë atë në ballin ashtu si është, dhe ju keni një person të mirë. Dhe e preu këtë mur midis jush – zgjidhjet janë thjesht teknike, ndjehen së bashku dhe gjithçka do të jetë mirë. Organet për ju))

Erofertil  Si të rritet fuqia pas 60 vjetësh (2)

Pavarësisht nëse ju pëlqen apo jo, nëse në fillim ka një mbledhje dhe pastaj ajo zhduket brenda, kjo do të thotë që zhurma e tij është e dobët. Ndoshta penisi i tij është i hollë, mbase muskujt tuaj nuk funksionojnë shumë mirë, mbase ai shpesh stërvit (është më mirë të shtypni dorën), por ju keni një problem me të dhe kjo do të thotë se duhet të zgjidhet. E di si ishte – dikur në rininë time unë u josha nga një zonjë tashmë shumë e pjekur, mirë, ajo ishte shumë aktive në qëndrimin tim. Ata u bënë seks – ajo më jep një blowjob, por nuk më le mua – me duart e saj, një blowjob, çfarëdo që të pëlqen, një marten, etj., Dhe kështu që ajo të mos ketë marrëdhënie seksuale të mira, madje edhe me shirita gome. Epo, e përdredha gjithsesi, hyra dhe ajo e mori. të gjerë edhe në madhësitë e mia jo të dobëta. Në fillim nuk hyra, ndjej se fillova të bie. Do të shpërthejë në lot – kjo është lindja, e gjerë edhe për ju, etj. Epo, gjëja kryesore është që ne folëm për problemin. Por vendoset më thjeshtë se kaq – ajo e mbajti veten në bazë me një unazë, pastaj ajo u qetësua – dhe ajo tashmë e mbajti atë, pastaj shtova një gisht anëtarit të saj atje, e shtypja atë përmes gomarit tim, etj. Ju nuk mund ta lini zonjën të shkojë pa kënaqësi. Dua të them që nuk duhet të durosh dhe të mos zemërohesh me një njeri. A mendoni se ai nuk ndihet? Ndihet, por i trembur për të thënë. Unë jam i paturpshëm, po e shpërthejë atë në ballin ashtu si është, dhe ju keni një person të mirë. Dhe e preu këtë mur midis jush – zgjidhjet janë thjesht teknike, ndjehen së bashku dhe gjithçka do të jetë mirë. Organet për ju))

Përtac është zonja juaj. muskujt mund të pompohen!
Dhe gjithashtu zgjidhni një pozë. në rastin tim një kalorës. u përkul përpara.
gomar mbrapa dhe kishte fërkim të klitorisit dhe pikës A. zonën e qafës së mitrës!
Me një orgazëm, ajo e kompreson kokën kaq bukur.
Kështu që gjithçka zgjidhet!

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri