Trajtimi i mosfunksionimit ngrerë – ekziston një zgjedhje

Mosfunksionimi ngrerë është një problem me të cilin përballet çdo njeri i 5-të në planet. 1 Mosfunksionim ngrerë nënkupton pamundësinë për të arritur dhe / ose mbajtjen e një mbledhje të mjaftueshme për të kënaqur aktivitetin seksual që është vërejtur për më shumë se 3 muaj. 2

Më parë, besohej se shumica e problemeve me ereksioni janë arsye psikologjike. Sot, shkencëtarët ia atribuojnë këtë deklaratë vetëm 10-20% të të gjitha çrregullimeve të fuqisë. Mosfunksionimi ngrerë shpesh është simptomë e sëmundjeve të tjera. Shtë e nevojshme për të trajtuar mosfunksionimin erektil me ilaçe speciale.

Tani ilaçet për trajtimin e mosfunksionimit ngrerë janë në dispozicion në forma të ndryshme (tabletë, tabletë e tretshme, film). Më parë, vetëm një formë ishte në dispozicion të konsumatorëve – tableta. Në këtë rast, burrat mund të kenë situata kur seksi është i mundur pa planifikim paraprak (për shembull, nuk ka ujë për të pirë një pilulë), ose vërtet dëshironi që partneri të mos vërejë ilaçe, duke ndjerë natyralitetin absolut të asaj që po ndodh. Sipas rezultateve të një studimi të gjerë, 4 rezultoi se njëri nga katër burrat e anketuar me ED dëshironte të “kishte pranë” as një pilulë, por një formë të përthithshme të ilaçit që e ndihmon atë. Në përgjigje të kësaj kërkese, një tabletë e tretshme së pari u shfaq në treg, dhe më pas një formë inovative, film.

Përmbajtja e artikullit
  1. film
  2. tabletë
  3. Tabletë e tretshme

film

• Shkrihet në gjuhë brenda 1 minutash, nuk ka nevojë ta pijë atë me ujë. 8

• Nuk shkakton domosdoshmërisht shoqërim me ilaçe tradicionale. 6

• Për disa, ky format mund të duket tepër inovativ.

tabletë

• Një format i njohur prej kohësh në pothuajse të gjitha kategoritë e drogave. 5

• Forma tradicionale, 6 e cila mund të jetë e rëndësishme për konservatorët.

Tabletë e tretshme

• "Hapi kalimtar" për ata që nuk janë ende gati për diçka përparimtare.

• Mund të jetë i hidhur kur përthithet. 7

• Ai ndryshon nga një tabletë tradicionale në atë që përthithet së pari dhe nuk gëlltitet.

1. Gresser W., Glater S. H., European Journal of Research Medical, 29 Tetor 2002, 7 (10): 435–46.

2. Hatzimuratidis K., Amar E., Erdley I., Giliano F., Hatzichristu D., Montsori F., Vardi I., Vespes E., "Një Guide for Funksioni Seksual Mashkullor: Mosfunksionim ngrerë dhe Shkëputje e Parakohshme". Urologjia Evropiane, maj 2010, 57 (5): 804-14.

3. Heidelbauch JJ, "Trajtimi i mosfunksionimit ngrerë", Mjek i Familjes Amerikane, Shkurt 2010, 81 (3): 305–12.

4. Agjensia e llogaritjes, Studimi i kategorisë së mosfunksionimit erektil, 2016, 1116 të anketuar

5. Forma e dozës së tabletës është e njohur që nga shekulli XIX. EG Elyashevich, Buletini i Farmacisë Nr. 19 (4) 50.

6. Sipas mjekësisë / formës së dozës tradicionale i referohet formës së tabletës, e cila është e njohur që nga shekulli XIX. EG Elyashevich, Buletini i Farmacisë Nr. 4 (50) 2010.

7. Shevchenko AM, Kovalevskaya EG, Karakteristikat teknologjike të zhvillimit të përbërjes dhe metodave të prodhimit të formave të dozës orodispersed, Zhvillimi dhe regjistrimi i ilaçeve, Nr. 6, 2014, f.26-30.

8. Muhammad Irfana, Sumeira Rabela, Quratulain Bukhtara, Muhammad Imran Qadirb, Farhat Jabeenc, Ahmed Khand filma që shpërbëhen gojarisht: Një ekspansion modern në sistemin e ofrimit të ilaçeve Saudi Pharma Journal, Vëllimi 24, Issue 5, Shtator 2016, Faqet 537-546.

Produkte të lidhura: Dynamo, Viagra, Vizarsin, Sildenafil-C3, Vildegra, Dynamo Forward, Revazio.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri