Ushtrime për të rritur trashësinë e penisit

Pakënaqësia me madhësinë e dinjitetit të tyre duhet të shërbejë si një arsye që një burrë të fillojë stërvitjen në zonën intime. Ushtrimet për të rritur trashësinë e penisit gjithmonë ndihmojnë për të arritur rezultatin e dëshiruar, por për këtë ju duhet të përsërisni veprimet në mënyrë sistematike dhe të mos lini pas dore përdorimin e mjeteve ndihmëse. Një prej tyre është kremi Titan Gel për burra. Ndihmon për të stabilizuar qarkullimin e gjakut në trupat shpellorë të penisit, i cili, i kombinuar me aktivitetin fizik, ju lejon ta bëni trupin më të gjerë në trashësi. Për shkak të këtij efekti, Titan Gel është aq i popullarizuar në mesin e burrave.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Exercisesfarë ushtrimesh për të rritur trashësinë e penisit?

Ekziston një gamë e tërë ushtrimesh që do të ndihmojnë për ta bërë një anëtar më të gjerë, dhe vetëvlerësimin – më të lartë. Nuk ka kundërindikacione të veçanta për zbatimin e tyre, por secila nga llojet e këtyre stërvitjeve kërkon përsëritje të rregullt, ndryshon në shkallën e intensitetit dhe suksesit në një rast të veçantë. Jelking është i përshtatshëm për një njeri, ndërsa për një tjetër ai do të ketë një efekt më pak të theksuar.

Erofertil  Mjetet për fuqinë tek burrat

Ndikimi fizik në indin e penisit përfshin fërkimin, zgjatjen, pezullimin, ngrohjen. Të gjitha manipulimet duhet të kryhen me kujdes, pa zell, pasi ekziston një probabilitet i lartë i thyerjeve, hemoragjive, dëmtimeve të pakthyeshme që mund të shkaktojnë impotencë për jetën (nëse nuk keni një operacion të shtrenjtë). Ushtrimet më efektive (të gjitha kryhen në një anëtar pjesërisht të ngritur):

 1. Bending. Penisi duhet të kapet me dorë, gradualisht të përkulet në drejtime të ndryshme. Qëllimi i veprimit është forcimi i trungut të penisit, i përbërë nga trupa shpellë. Ato lidhen me kërc, kështu që paraqitja e çdo dhimbjeje, dridhje, ënjtje është e papranueshme. Koha e kaluar për procedurën – 3-5 minuta – jo më shumë. Mbivendosja e trupave kavernozë mund të komplikohet nga dhimbja – nëse jo menjëherë, atëherë pas stërvitjes, në periudhën e rikuperimit.
 2. Jelqing. Një metodë popullore për rritjen e trashësisë së penisit. Fjala jelk do të thotë procesi i mjeljes. Thelbi i saj qëndron në tërheqjen e lëkurës (ju duhet të kapni jo vetëm epitelin, por edhe pjesërisht pjesën kërc të penisit) dhe të çoni duart nga baza e penisit në kokë. Shtë e nevojshme të aplikohen përpjekje të vogla; ndikimi në kokë nuk nënkupton kruajtje. Përsëriteni procedurën të paktën një herë në ditë, mundësisht në mbrëmje. Këshillohet që të bëni deri në 200 përsëritje. Gjatë stërvitjes, mund të përdorni një mjet të veçantë, por është e pranueshme të bëhet pa përdorimin e tij (i ashtuquajturi pelte i thatë).
 3. Rritet qarkullimi i gjakut. Kryerja e lëvizjeve rrethore të penisit pas kapjes paraprake me dorën në bazë do të ndihmojë në rritjen e rrjedhës së gjakut. Në fund të fundit, nëse qarkullimi është i shqetësuar, trupat shpellorë privohen nga mundësia për t'u pajisur plotësisht, dhe ata nuk do të jenë në gjendje të zgjerohen në trashësi. Ju duhet ta përsërisni veprimin çdo ditë, të paktën 20 lëvizje në secilin drejtim. Kështu që manipulimi nuk është i kotë, ju duhet të shtrydhni penisin në mënyrë të plogësht, por jo me përpjekje të veçantë, pasi qëllimi është të stimuloni rrjedhën e gjakut, dhe të mos dëmtoni organin.
 4. Shtrihje ndërsa jeni ulur. Në fillim të kursit, shtrini penisin jo më shumë se 15 sekonda, deri në 10 herë në ditë. Mund të aplikoni një ngarkesë të vogël, duke e varur atë në bazën e penisit.
 5. Klemping. Termi përkthehet si "kapje" dhe përfshin fiksim afatshkurtër në bazën e një anëtari të kapës, i cili do të bllokojë rrjedhën e gjakut në trupat shpellorë. Nuk është e nevojshme të prisni që organi të kthehet në blu – është i rrezikshëm dhe i mbushur me hipoksi të indeve. Kur pajisja hiqet shpejt, rrjedhja e gjakut dyfishohet, gjë që e bën cavernosa corpora edhe më të ngopur, pastaj stimulon ënjtjen e tyre dhe, si rezultat, rrit penisin në trashësi.
Erofertil  Si të trajtoni një kollë - mjeti më i mirë

Ju duhet të shtoni ushtrime të reja vetëm nëse varietetet e listuara janë joefektive. Ju gjithashtu mund të këshilloheni me një urolog ose androlog – një specialist do të tregojë gabime dhe do të japë rekomandime të vlefshme. Procesi i përshtatjes së kërcit të penisit në ngarkesat e energjisë ndodh në burra të ndryshëm individualisht. Forconi kontrollin vetëm pas një muaji (minimumi). Natyrisht, secila prej trajnimeve të listuara duhet të kryhet në shtëpi.

Përkundër efektivitetit të lartë të ushtrimeve të mësipërme, për të konsoliduar rezultatin, duhet të përdorni një ilaç të një cilësie të lartë të krijuar për të forcuar trupat shpellorë të penisit – këto janë segmentet kryesore të organit gjenital. Një nga mjetet efektive të llogaritura për këto qëllime njihet si xhel mashkull për zgjerimin e një anëtari të Titan Gel: do ta bëjë efektin e marrë nga trajnimi më afatgjatë. Efekti kryesor i ilaçit është të sigurojë:

 • furnizimi me gjak;
 • ereksionit;
 • ngasje seksi;
 • hypersensitivity;
 • derdhje në kohë;
 • fuqi e plotë.

Gjithashtu, efekti i dobishëm mund të fiksohet me një masazh ngrohjeje, i cili përfshin mbështjelljen e një peshqire të ngrohtë terry pasi të përfundojë procedura. Kërkohet gjithashtu për të normalizuar qarkullimin e gjakut.

Shahinclub Shqipëri