Si të zmadhoni një anëtar duke përdorur një pompë hidraulike

Ka djem për të cilët një marrëdhënie është problem. Sigurisht, është kënaqësi të dëgjosh nga një metroseksual i pompuar deri në dy metra me një anëtar që bie në gjunjë që vajzat nuk u interesojnë rritja, madhësia e penisit dhe bukuria e jashtme. Ju mund të bëni vetë rritjen tuaj përmes sporteve dhe bareve horizontale, të filloni të kujdeseni për veten tuaj, por çfarë të bëni me burrërinë? Nuk ndodh që të ecni përgjatë rrugës dhe të shihni reklama si "Wing Chun: ju do të fitoni aftësi për vetëmbrojtje, një karin të madh, vetë-disiplinë dhe paqe të mendjes". Dhe në internet në përgjithësi, ju mund të çmendeni me reklama të shumta, baza e të cilave është marrëzia e ujit të pastër. Seriozisht: as mos mendoni të përdorni sode! Por, si atëherë për të rritur penisin tuaj dhe akoma të mos shkoni nën thikë? Përgjigja është një: Pompë hidraulike Bathmate.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Hydropump Bathmate

Asnjë mjet tjetër nuk do t'ju japë një efekt të tillë si një pajisje për zmadhimin e penisit nga kompania angleze Bathmate. Kjo pajisje funksionon duke krijuar presion negativ rreth penisit, i cili siguron një nxitim të gjakut në trupat shpellorë dhe ai bëhet më i madh. Në një gjendje të zmadhuar, mund të zgjasë deri në 8 orë, por për të arritur rezultate të tilla rekomandohet të përdorni një pompë hidraulike të paktën pesë herë në javë. Këtu qëndron veçantia e procesit të rritjes: gjatë trajnimit të rregullt, zgjerimi i enëve të gjakut çon në shfaqjen e qelizave shtesë, për shkak të të cilave ndodh rritja. Përafërsisht, penisi fillon të përshtatet me mjedisin e tij të pazakontë. Si diku tjetër, do të kërkohet durim dhe disiplinë, prandaj për rezultatin e plotë është e nevojshme të vëzhgoni shpeshtësinë e trajnimit. Mesatarisht, mbi 6 muaj përdorimi i një pompë hidraulike, një rritje ndodh me 30%. Në varësi të të dhënave dhe nevojave tuaja fillestare fizike, ju mund të zgjidhni nga Hercules (presioni -0,35bar), Hydromax (presioni -0,55bar) ose Xtreme (presioni -0,60bar). Përveç rritjes, pompa hidraulike Bathmate do të ndihmojë në rregullimin e lakores së penisit, rritjen e fuqisë dhe forcimin e ngurtësisë gjatë një ereksioni, pasi presioni negativ lokal (terapia LOD) përdoret me sukses në mjekësi, duke rivendosur fuqinë mashkullore.

Parimi i operacionit

Avantazhi i Bathmate është përdorimi i ujit në vend të ajrit si një medium pune për të krijuar një vakum rreth penisit. Dendësia e ujit ju lejon të stërvitni në mënyrë efektive dhe të sigurt një anëtar, duke minimizuar efektet anësore dhe përshpejtimin e procesit të rritjes. Gjë është se uji është shumë më i dendur se ajri, domethënë duke zhvendosur çdo sasi uji, anëtari menjëherë reagon, duke mbushur vëllimin e zbrazur, i cili ju lejon të kontrolloni shkallën e rritjes. Për shkak të kësaj metode të punës, nuk do të merrni efekte anësore ose helmim, si nga pilulat. Nëse krahasohet me zgjatuesin, atëherë duke holluar mediumin ujor, penisi rritet në mënyrë të barabartë për shkak të stërvitjes së sistemit vaskular dhe muskujve të lëmuar. Nëse dëshironi të mësoni më në detaje jo vetëm për parimin e funksionimit të pompës hidraulike Bathmate, por edhe për teknikën e përdorimit, si dhe të mbani krah për krah lajmet dhe ngjarjet më të fundit në industrinë e zgjerimit të penisit, atëherë duhet t'i bashkoheni grupit të tyre zyrtar VKontakte. Aty do të gjeni jo vetëm tekst dhe fotografi, por edhe video të dobishme, si dhe do të keni mundësi të bëni një pyetje me interes dhe të merrni shpejt reagime.

Erofertil  Qigongu për trajtimin e adenomës së prostatës

Cilësi

Pavarësisht se si ju pëlqen humori vulgar, duhet ta merrni një anëtar seriozisht dhe me përgjegjësi. Përndryshe, ai nuk do të qëndrojë në këmbë ose të bjerë poshtë (vendosni vetë se cili është më keq). Prandaj, nëse vendosni të blini një simulator për penisin, atëherë shmangni mashtrimet. Pompat hidraulike origjinale Bathmate janë prodhuar në fabrikën tonë në Angli dhe janë bërë nga Lexan, një plastikë me forcë të lartë që zëvendëson xhamin, ku forca është më e rëndësishme se kostoja. Përveç faktit se falsifikimet përbëhen nga plastikë të brishtë, pleksiglas dhe materiale të ngjashme të lira që kanë forcë të ulët, bëhet e mundur që të dëmtoheni veten me toksicitetin e pjesëve, dhe më e rëndësishmja, të mos merrni rezultatin e dëshiruar për shkak të montimit të dobët ose mungesës së presionit. Për të identifikuar produktet origjinale të Bathmate, mund të përdorni shërbimin e tyre të konfirmimit të identifikimit të produktit (kodi PID), i cili ndodhet në shkallën matëse të pompës hidraulike.

Shahinclub Shqipëri