Tofarë duhet të bëni nëse një ngritje në një plazh nudist

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Tofarë duhet të bëni nëse një ngritje në një plazh nudist

Pse ndalohet një mbledhje në të gjitha rregullat nudiste (të shkruara dhe të pashkruara)? Ata këshillojnë, nëse ndodh një mbledhje, përpiquni të mendoni për diçka abstrakte, rrokulliset në stomakun tuaj ose hidheni në ujë të ftohtë. E fundit – ata thonë – "si ta heqësh me dorën tënde".

Dhe pse, në të vërtetë, ju duhet të hiqni një mbledhje? Janë nudistë
konsideroni penisin disa pjesë të veçanta, të pavendosura të trupit? Në fund të fundit, ata janë për një trup "të tërë". Pse një anëtar i relaksuar është një dukuri normale në një plazh nudist, por një anëtar i tendosur nuk është? A e ofendon këtë njeri? Në fund të fundit, kjo karakteristikë e një anëtari nuk kontrollohet (ose, të paktën, nuk kontrollohet plotësisht) nga vetëdija, që do të thotë se pronari i saj nuk ka ndërmend të ofendojë askënd.

A ka pasur ndonjëherë një sondazh masiv të nudistëve: "A ju shqetësojnë burrat me anëtarë të ngritur në një plazh nudist?"

Apo ndoshta shumica do të përgjigjet negativisht?

Pse fëmijët e nudistëve mund të shohin të gjitha pjesët e trupit pa përjashtim
një njeri i çdo gjinie, përveç një anëtari të tensionuar? Si mund ta fyejë këtë fëmijën? Epo, ai do të dijë se ka një ngritje. Po cfare

Rezulton në përgjithësi një lloj diskriminimi të nudistëve meshkuj: nuk u shqiptohen rregulla grave, dhe burrat janë të ndaluar të paraqiten me një mbledhje.

Unë do të kundërshtoj që gratë janë të ndaluara të paraqiten me menstruacion. Por një grua, si rregull, di për menstruacionet para se të shkojë në plazh dhe mund të largohet nëse fillon papritmas. Në një njeri, një mbledhje mund të ndodhë herë pas here, pavarësisht nga vetëdija e tij. Shumë burra, rezulton, kanë frikë vazhdimisht, pavarësisht se si ndodh mbledhja e tyre. (Ekziston një arsye tjetër pse menstruacioni nuk është i dëshirueshëm – higjenik).

Por midis grekëve të lashtë – koi mund të shërbejë si një shembull i himnofileve, një mbledhje nuk ishte e turpshme, por përkundrazi një nder. Mos harroni Priapus që peshon penisin e tij (afresku në Pompei).

Erofertil  Produkte ngritjeje (2)

Fakti që nudistët dënojnë një ngritje dhe heqin dorë nga kjo (të themi, ajo pothuajse nuk ndodh dhe gjithmonë mund të hidheni në ujë) është një lloj puritanizmi. Thuaj se jemi lakuriq – po, por jo seksi – në asnjë rast. Por më fal, trupi i njeriut nuk është një pemë, erotizmi dhe dëshira nuk janë të huaja për njeriun, edhe nëse ai është nudist. Fshehja e erotizmit tuaj është e njëjtë me fshehjen e trupit tuaj nën rroba.

Shtë marrëzi të zhvishesh gra dhe burra së bashku për qëllimin për të mohuar tërheqjen që çdo nudist mund të ketë.

Sipas mendimit tim, një shtyllë që ka një shtyllë ka të njëjtën të drejtë të plotë për jetën në një shoqëri nudiste si një e qetë, dhe diskriminimi i penisit është një kompleks inferioriteti nudist. [Ngjyra = e kuqe] [/ ngjyra]

Në parim, është afër natyrës
Në revistën në fotografi pashë se si në një fis afrikan të gjithë ecin lakuriq, por edhe burrat vendosin një anëtar në një tub të gjatë që është ngjitur në trup në mënyrë të tillë që e gjithë struktura të ngjitet vazhdimisht përpara dhe pak lart

Në parim, ju mund të provoni, por unë mund ta imagjinoj se çfarë do të thotë "shoqëria e civilizuar"

Ndërtimi topolak: si të veprojmë me një situatë të vështirë?

Një ngritje në plazh është një fenomen i zakonshëm me të cilin përballen shumë burra. Në mënyrë që të mos futeni në një situatë të vështirë, duhet të dini paraprakisht se si të silleni në vende të tilla. Ky problem është veçanërisht i zakonshëm në plazhet nudiste. Atje, shfaqja e një mbledhje nuk është e pazakontë, gjëja kryesore është të merren masat e nevojshme në kohë.

Pse burrat kanë një ngritje në plazh?

Mbushja e penisit me gjak nuk ndodh si reagim fizik ndaj një trupi të bukur, por provokohet nga truri

Plazhi Chubby është një dukuri mjaft e zakonshme. Ndodh për një arsye të vetme – ngjallje seksuale. Prandaj, ky problem është më i zakonshëm në plazhet nudiste, ku vajzat po bëjnë rrezet e diellit topless.

Një ngritje në plazh mund të ndodhë disa herë. Edhe pasi të jenë marrë të gjitha masat për ta eleminuar, ai mund të rishfaqet. Sidomos shpesh të rinjtë nga 18-25 vjeç përballen me këtë. Për më tepër, një ngritje mund të ndodhë tek adoleshentët. Në këtë situatë, ajo mund të jetë e pavullnetshme dhe e shkaktuar nga zhurma hormonale. Sistemi hormonal i adoleshentëve ende nuk është stabilizuar, kështu që në rastin e tyre, një mbledhje mund të ndodhë në mënyrë të pavullnetshme në mungesë të një faktori ngjallës.

Si të silleni gjatë një mbledhje?

Shumë burra janë të interesuar se si të sillen gjatë një mbledhje. Kjo çështje është veçanërisht e rëndësishme kur penisi rritet në mënyrë të pavullnetshme. Për të hequr një mbledhje, ekzistojnë disa mënyra. Ata do të ndihmojnë për të shmangur një situatë të vështirë në një vend publik.

Si ta fshehni ngritësin në bagazhet e notit?

Për të fshehur një ngritje në plazh, duhet të vishni pantallona të shkurtra të lirshme

Jo të gjitha bagazhet e notit ju lejojnë të fshehni ngritësin. Nëse një njeri e di paraprakisht për problemin e tij, atëherë rekomandohet që të japë përparësi për mbathjet e notit në formën e pantallonave të shkurtra, pasi ato e bëjnë më të lehtë fshehjen e një ngritjeje. Përveç kësaj, ju mund të përdorni sende të tjera të veshjeve. Për shembull, vishni një T-shirt të gjatë. Nëse një burrë tashmë dyshon për problemin e tij, atëherë ai posaçërisht mund të marrë me vete një element shtesë të veshjeve që i lejojnë atij të maskojë shpejt një mbledhje. Trungje noti të një stili standard nuk do të jenë në gjendje ta bëjnë këtë, prandaj ia vlen të drejtoheni në metoda të tjera.

Tofarë duhet të bëni në një plazh nudist?

Më shpesh, një mbledhje manifestohet në një plazh nudist. Në këtë zonë është shumë më e vështirë ta fshihni, pasi nuk ka veshje që ndihmojnë të maskoni gjithçka. Mënyra më e lehtë për të fshehur bonerin në plazh është të shtriheni në stomakun tuaj. Rekomandohet të mos vendosni lakuriq në rërë ose bar, pasi kjo rrit mundësinë e proceseve të ndryshme infektive. Kujdes duhet të bëhet paraprakisht dhe duhet të merret me vete një qilim special ose shtroja e zakonshme e krevateve.

Erofertil  Urë e shkurtër si të zgjidhësh një problem

Me një ngritje në një plazh nudist, duhet të merren masat e mëposhtme:

 • Uluni Kjo lëvizje do të ndihmojë jo vetëm që të fshihet penisi i penduar nga sytë prishës, por edhe të eleminojë ngritjen. Nëse është e mundur të zhvendoseni në një vend të shkretë, rekomandohet të kryeni një grup të shpejtë ushtrimesh fizike – të uleni ose shtyni disa herë.
 • Hyni në ujë. Uji do të relaksojë muskujt, dhe gjithashtu do të fshehë ngritjen nga të huajt.
 • Ju mund ta mbuloni ngritjen me një peshqir të banjës, një lëvizje e tillë nuk do të shkaktojë interes për të tjerët.
 • Nëse penisi është rritur, atëherë duhet ta tregoni me kujdes. Kështu që të tjerët do të jenë më pak të dukshëm në ngritje.

Për të qetësuar dhe fshehur një mbledhje, duhet të futeni në ujë

Nëse ka vende të pabanuara, mund të shkoni atje për një kohë dhe të vendoseni veten psikologjikisht. Do të ndihmojë gjithashtu të heqni qafe një ngritje. Qëndrimi psikologjik do të ndihmojë për të shmangur pamjen e tij të mëtejshme.

Shouldfarë duhet të bëj nëse djali im ka një ngritje?

Ndërtimi në adoleshentët, si dhe në moshë më të hershme, është mjaft i zakonshëm. Kjo është një gjendje absolutisht normale, pasi gjithçka ndodh në mënyrë të pavullnetshme, sfondi hormonal i të riut është përgjegjës për këtë.

Një mbledhje mund të ndodhë si gjatë larjes, ashtu edhe kur ndodhet në bregdet. Prindërit nuk duhet të bëjnë panik, e lëre më të shfaqin ankthin ndaj fëmijës së tyre. Shtë e ndaluar të qortosh adoleshentin dhe të reagosh në mënyrë joadekuate, ia vlen të merret parasysh që këtu nuk ka asnjë faj. Tek fëmijët e vegjël, një mbledhje mund të nënkuptojë që fshikëza është plot. Në këtë rast, është e nevojshme ta çoni fëmijën në tualet. Boshatisja e fshikëzës do të ndihmojë të shpëtoni shpejt nga një mbledhje.

Prindërit duhet ta ndihmojnë fëmijën të mos ngacmohet. Rekomandohet ta çoni në not ose të bartni lojëra dhe aktivitete të tjera. Nëse një ngritje në një fëmijë shoqërohet me dhimbje, skuqje ose ethe, atëherë duhet të kontaktoni urgjentisht një institucion mjekësor. Kjo mund të tregojë praninë e një procesi infektiv, infeksioni i të cilit mund të ndodhë në plazh. Nëse mbledhja bëhet shumë e gjatë, atëherë kjo është gjithashtu një rast për t'u këshilluar me një specialist. Nëse ka simptoma shtesë, do të kërkohet një ekzaminim i plotë diagnostik.

Si të mos futemi në një pozicion të vështirë?

Për të shmangur një situatë të vështirë, nuk duhet të lejoni fantazira erotike

Parandalimi i një ngritjeje paraprakisht është shumë më e lehtë sesa ta fshehni më vonë në plazh. Prandaj, rekomandohet të përgatiteni për një festë në plazh. Vlen të kujtohet rregullat e mëposhtme:

 1. Parandaloni fantazitë erotike. Për të imagjinuar se plazhi është një banjë e zakonshme publike, në mënyrë të nënvetëdijshme përjashton vetë për vete të gjithë faktorët emocionues.
 2. Rekomandohet të kaloni kohë në plazh në mënyrë aktive. Gamesdo lojë, siç është volejbolli, janë të përshtatshme për këtë. Noti i shpeshtë gjithashtu do të ndihmojë në parandalimin e ngritjes. Nëse e tërheq veten me diçka, atëherë mendimet erotike do të zhduken.
 3. Para se të shkoni në plazh, rekomandohet të bëni seks, kjo do të ndihmojë në lehtësimin e tensionit, dhe nuk do të ketë më nevojë për më tej.
 4. Për të vizituar plazhin nudist, duhet të përgatiteni paraprakisht. Rekomandohet një rishtar i ri për të zgjedhur ato ditë kur ka sa më pak njerëz të jetë e mundur. Kjo do të ndihmojë të ndjeheni më të qetë.
 5. Me shfaqjen e mendimeve emocionuese, duhet të përpiqeni urgjentisht të kaloni në temat e përditshme.
 6. Rekomandohet të shkoni në plazh me shoqërinë e miqve tuaj. Kështu që një njeri gjithmonë do të ketë tema për bisedë, ai do të shpërqendrohet dhe nuk do të përqendrohet në mendime erotike.
 7. Para se të vizitoni plazhin, mund të bëni aktivitete fizike, të bëni një grup ushtrimesh. Kjo jo vetëm që do t'ju lejojë të humbni energjinë tuaj, por edhe të shpërqendroheni.
Erofertil  Shitja e gjenerikëve si biznes.Në shembullin e ilaçeve për trajtimin e hepatitit C

Deri më 10 gusht, Instituti i Urologjisë, së bashku me Ministrinë e Shëndetësisë, zhvillojnë programin "Rusia pa prostatiti". Në kuadrin e së cilës ilaçi Predstanol është në dispozicion me një çmim preferencial prej 99 rubla. , të gjithë banorët e qytetit dhe rajonit!

Si të shmangni një ngritje në një plazh nudist?

Ndërtimi i penisit në një plazh nudist nuk është i rrallë. Pra, trupi i mashkullit është rregulluar që organi i ndjeshëm të reagojë në kohën më të pahijshme. Ky është një reagim i natyrshëm ndaj trupave femër të zhveshur. Por çfarë të bëni kur penisi u soll papritur, dhe të tjerët tashmë po i kushtojnë vëmendje? Një plazh nudist është një vend ku njerëzit mund të kontrollojnë emocionet seksuale dhe reagimet e trupit.

Po sikur të qëndroja në plazh?

Nëse ekziston një situatë e vështirë për shkak të një vështrimi në një trup të bukur lakuriq femëror, nuk keni nevojë të tërhiqni vëmendjen për veprimet tuaja.

 • Duhet të ulesh. Një lëvizje e tillë do të fshehë reagimin e trupit mashkullor nga sytë e panevojshëm dhe do t'i lejojë burrit të presë kohë derisa penisi të forcohet. Ai vetë do të kthehet në një gjendje pushimi.
 • Hyrja në ujë do të ndihmojë. Uji do të ndikojë pozitivisht në relaksimin e muskujve të lëmuar të penisit, dhe çfarë ndodh nën ujë, nudistët përreth nuk do të jenë të dukshëm.
 • Nëse ka filluar një mbledhje kur jeni duke bërë diell në rërë, mjafton që të rrokulliset në stomakun tuaj, hidhni një peshqir të egër në trupin tuaj. Një reagim i tillë është i natyrshëm, nuk do të shkaktojë interes tek të tjerët. Por do të fshehë pozicionin e pakëndshëm të burrit të pranishëm në plazh.
 • Me një penis të futur, duhet ta tregoni me kujdes në mënyrë që njerëzit t'i kushtojnë më pak vëmendje.

Si të shmangni një mbledhje?

Mbushja e penisit me gjak nuk ndodh si reagim fizik ndaj një trupi të bukur, por provokohet nga truri. Në mënyrë tipike, fenomeni shfaqet tek fillestarët nudistë, djem të rinj që nuk janë në gjendje të mbajnë emocionet seksuale në duart e tyre.

 • Nëse e dini që duhet të notoni në një plazh nudist, atëherë duhet të hidhni fantazira erotike dhe të imagjinoni që ky është vetëm një udhëtim në një banjë publike.
 • Kur shikoni një trup të bukur lakuriq femëror, ju mendoni ndryshe se gruaja është nënë që ka fëmijë, burra. Morali njerëzor do të mbizotërojë mbi instinktin, nuk do të jetë e nevojshme të kesh frikë nga reagimet e paparashikuara të trupit.
 • Para se të shkoni në plazh, tensioni seksual do të ndihmojë në lehtësimin e seksit me një grua, masturbimin. Mundohuni të bëni diell më pak, lëvizni më shumë në ujë. Trupi do të lodhet, do të kalojë në një valë pushimi dhe pushimi.
 • Mos u përqëndroni në emocionues, kaloni mendimet tuaja në temat e përditshme. Mundohuni të notoni kur ka pak njerëz në plazh. Nëse jeni një e re nudiste, nuk duhet të vizitoni plazhin gjatë fundjavave, festave.
 • Së pari duhet të vizitoni plazhet e egra nudiste ku njerëzit, thjesht të zhveshur, lahen. Këtu njeriu do të jetë vetëm, fantazitë nuk do të shqetësojnë.
 • Një mënyrë e mirë: shkoni në një plazh nudist në një kompani të madhe. Kompania ka shumë tema për komunikim, një burrë do të pushojë t'i kushtojë vëmendje nudizmit, të përqëndrohet në gratë e bukura.

Mos harroni se për plazhet nudiste ekziston një rregull: "Shikojeni, por mos prekni". Një burrë mund të konsiderohet një i çoroditur nëse penisi ngrihet dhe vetëm kërkon të largohet nga plazhi.

Shahinclub Shqipëri