Farë duhet të bëhet në mënyrë që një mbledhje të jetë e gjatë

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Ngritje e gjatë

Ndërtimi i mashkullit mund t'i atribuohet komponentit më të rëndësishëm të marrëdhënieve normale midis partnerëve në jetën e tyre intime. Gjendja e saj është baza e seksit me cilësi të lartë dhe të shëndetshme. Një pasqyrim i ngjashëm i gjendjes fizike të mashkullit është i ndryshëm. Me një mbledhje të shpejtë, seksi përfundon në fazën e derdhjes së parakohshme, e cila nuk është normë në marrëdhëniet intime. Me një mbledhje të gjatë, të dy partnerët arrijnë kënaqësinë maksimale nga seksi që rezulton. Prandaj, për shkak të asaj lloj burrash që kanë një ngritje të shpejtë ose të gjatë, varet jeta intime e përfaqësuesve të gjysmës së fortë të njerëzimit dhe grave të partnerëve të tyre të seksit të barabartë.

Farë shkakton një ngritje të gjatë

Ndërtimi tek burrat është një fenomen fiziologjik, për shkak të të cilit organi i tyre gjenital riprodhues bëhet më i madh dhe më i fortë. Kjo është, në kohën e gjendjes së përshkruar, trupi i mashkullit është shkaktuar nga një numër procesesh që konsiderohen mjaft normale për burrat në një moshë të caktuar.

Ngritja më e gjatë është një aftësi e caktuar e gjysmës së fortë të njerëzimit për tu ngjallur seksualisht dhe, duke qenë në këtë gjendje për një periudhë të gjatë kohore, për të kryer marrëdhënie seksuale në një rresht.

Një kohëzgjatje e tillë e mbledhjes është e këndshme për gratë që, për shkak të kohëzgjatjes së marrëdhënieve seksuale, ndiejnë plotësinë e kënaqësisë së marrë nga seksi.

Pra, sa zgjat një mbledhje? Disa burra mund të arrijnë kulmin e kënaqësisë në 15 minuta, ndërsa të tjerët nuk janë të mjaftueshëm dhe orë e gjysmë. Por, përkundër faktit se një mbledhje tek burrat mund të zgjasë rreth 5 minuta, kjo nuk do të konsiderohet një patologji, megjithëse një pronë e tillë mund të ndikojë në cilësinë e seksit mjaft negativisht.

Lexuesit tanë rekomandojnë

Lexuesi ynë i rregullt u shpëtua nga problemet me potencialin me një metodë efektive. Ai e testoi atë vetë – rezultati është 100% – eleminim i plotë i problemeve. Ky është një ilaç natyral i bazuar në barishte. Ne kontrolluam metodën dhe vendosëm ta këshillojmë atë. Rezultati është i shpejtë. METODA EFEKTIVE.

Por ka raste të ereksionit patologjikisht të gjatë në praktikën mjekësore. Ato shkaktohen nga stimulimi i pavullnetshëm i penisit dhe nuk kanë asnjë lidhje me dëshirat seksuale të burrave.

Mbledhja e zgjatur është një tregues i rëndësishëm në seks

Një gjendje e tillë e ngazëllyer mund të shoqërojë një njeri për 7 orë, apo edhe më gjatë, veçanërisht në një ëndërr. Së bashku me një mbledhje të gjatë, një njeri mund të ndiejë dhimbje, të vëzhgojë një ndryshim në hijen e lëkurës së penisit për shkak të rritjes së rrjedhës së gjakut në të.

Kushtet e përshkruara në një njeri duhet të trajtohen duke sqaruar shkaqet kryesore të një ngritjeje të tillë patologjikisht të gjatë.

Arsyet e dobësimit të ereksionit

Nëse nuk po flasim për patologji, atëherë një mbledhje e gjatë është një tregues i rëndësishëm në seks, duke treguar dobinë dhe cilësinë e jetës intime të çdo burri. Por ndonjëherë problemet ekzistuese në formën e sëmundjeve të ndryshme që ndodhin në trupin e njeriut ndikojnë negativisht dhe dobësojnë fuqinë e burrave.

Ndërtimi normal dhe dobësimi i tij mund të vijnë nga:

 • Ndryshimet në lidhje me moshën në trupin e njeriut;
 • Sëmundje të ndryshme në formën e diabetit, aterosklerozës, sëmundjeve të sistemit vaskular;
 • Shkeljet e organeve gjenitale;
 • Inflamacion në legen;
 • Varësitë ndaj alkoolit dhe pirjes së duhanit;
 • Mbipeshë.

Kontrolli kur afrohet një ereksion mund të kryhet me metodën e tërheqjes së testikujve

Aktualisht, mosfunksionimi seksual në formën e mosfunksionimit ngrerë është sëmundja më e zakonshme tek burrat.

Metodat efektive të zgjatjes së një mbledhjeje

Si të rritet kohëzgjatja e marrëdhënieve seksuale duke përdorur kontrollin e një mbledhje? Një pyetje e ngjashme është bërë nga shumë burra, ndonjëherë duke vuajtur një fiasko në fushën seksuale dhe duke mos ditur për metoda efektive të zgjatjes së një mbledhje.

Mënyrat për të kontrolluar një mbledhje dhe në këtë mënyrë të rritet kohëzgjatja e marrëdhënies seksuale:

 1. Për të kontrolluar një mbledhje, është e nevojshme në kulmin e ngacmimit vetë, me shfaqjen e ndjesive të përfundimit të procesit, merrni frymë thellë. Por një metodë e tillë në fillim nuk do të japë rezultate, do të duhet kohë dhe aftësi për të marrë efektin;
 2. Ju mund të kontrolloni ereksionin duke fiksuar organin gjenital mashkull në kohën e duhur. Një kontroll i tillë i një mbledhje kryhet duke shtrydhur kokën e penisit derisa të ndjehet ndjenja e orgazmës. Dhe në këtë mënyrë, kohëzgjatja e marrëdhënies seksuale, duke zgjatur një mbledhje mund të përdoret në mënyrë të përsëritur.
 3. Kontrolli kur afrohet një ereksion kryhet edhe me metodën e tërheqjes së testikujve.
Erofertil  6 shenja që një burrë është i dashuruar me ty

Në kohën e afrimit të orgazmës, testikujt i nënshtrohen një fasha, dhe me vonesën e tyre në kohë, marrëdhëniet seksuale mund të vazhdojnë për ca kohë më shumë.

Ju mund të shtrëngoni marrëdhëniet me një prolog

Dhe përgjigjja më e thjeshtë për pyetjen se si të rritet koha e ngritjes dhe kohëzgjatja e marrëdhënieve seksuale është ndryshimi i pozitës së partnerëve seksual. Kjo do të thotë, një rritje në kohëzgjatjen e marrëdhënies seksuale përfaqësohet nga një ndryshim në sjellje, nxjerrja e penisit dhe vendosja e partnerëve në një pozicion krejtësisht tjetër, në të cilin marrëdhëniet e mëtejshme seksuale do të vazhdojnë.

Metoda shtesë të përdorura për të zgjatur marrëdhëniet seksuale

Teknikat e mëposhtme mund të përdoren për të zgjatur marrëdhëniet seksuale:

 • Ju mund të ngacmoni klitorisin femëror deri në fillimin e orgazmës, dhe vetëm pasi të keni injektuar penisin në vaginë;
 • Në procesin e marrëdhënieve seksuale, ju mund të kufizoni veten në lëvizje të ngadalta që ndihmojnë në zgjatjen e seksit më gjatë;
 • Ju mund të mësoni art, të zgjasni marrëdhëniet seksuale. Në mjekësi, kjo quhet zgjatje. Kjo do të thotë, në kohën e fillimit të derdhjes, një burrë pezullon të gjitha ndikimet e tij seksuale dhe vetëm pas një rënie në zgjimet e zgjimit për të vazhduar marrëdhëniet seksuale.

Pak prej burrave nuk janë dakord me idenë se do të ishte më mirë nëse me mjete artificiale, por të zgjatnin marrëdhëniet seksuale sesa të linin veten dhe partnerin e tyre pa kënaqësinë e nevojshme të sjellë nga seksi.

Nëse është e pamundur të arrini një mbledhje të gjatë, mund të drejtoheni në mjekim

Ilaçet për të përmirësuar një mbledhje

Nëse është e pamundur të arrini një mbledhje të gjatë me metodat e mësipërme, mund të drejtoheni në mjekim.

Barnat më të njohura janë ilaçet e mëposhtme:

 • Viagra është një ilaç me substancën aktive në formën e sildenafilit, përmirëson lëvizjen e gjakut, dhe për shkak të furnizimit të bollshëm në organin gjenital mashkullor, zgjat një mbledhje. Tabletat e përshkruara janë më të përshtatshme për t'u marrë menjëherë përpara marrëdhënieve seksuale, efektiviteti i të cilave do të zgjasë seksin me udhëzime për disa orë;
 • Cialis është një ilaç që ndikon në një mbledhje vetëm disa minuta pas gëlltitjes. Ilaçi ka fituar popullaritet të veçantë midis burrave, për kohëzgjatjen e veçantë të ekspozimit të tij, duke arritur në bazë të udhëzimeve deri në ditë të tëra;
 • Levitra është një ilaç që, falë përbërësit në formën e vardenafilit, ka një efekt pozitiv në një mbledhje të gjatë. Falë përdorimit të tij, enët e gjakut të sistemit të qarkullimit të gjakut zgjerohen, për shkak të të cilave organi gjenital mashkull është i mbushur me gjak, dhe kohëzgjatja e ereksionit mund të rritet.
 • Impaza është një ilaç i përshkruar shpesh nga mjekët për ruajtjen normale të funksionit ngrerë. Me përdorim të zgjatur të Impaz, në trupin mashkullor ekziston një prodhim i rritur i testosteronit, i cili është i nevojshëm për një funksion të mirë seksual.

E rëndësishme! Futja e ndonjë ilaçi, dhe zgjedhja e teknikave të nevojshme për zgjatjen e një ereksioni, duhet të bien dakord me mjekun dhe të përdoren sipas udhëzimeve për përdorim.

Keni probleme serioze me POTENCIAL?

A keni provuar shumë mjete dhe asgjë nuk ka ndihmuar? Këto simptoma janë të njohura për ju të dorës së parë:

 • ngritje e ngadaltë;
 • mungesë dëshire;
 • mosfunksionimi seksual.

E vetmja mënyrë operacioni? Prisni dhe mos veproni me metoda radikale. Potenciali për ta rritur është e mundur! Ndiqni lidhjen dhe zbuloni se si ekspertët rekomandojnë trajtimin.

Ngritje e gjatë te burrat. Farë ju nevojitet për një ngritje të gjatë

Ngritja e gjatë është në dispozicion për të gjithë njerëzit. Për të arritur një ngritje të gjatë, nuk është absolutisht e nevojshme të merrni pilula për një ngritje të gjatë – të tilla si Viagra, Levitra, Cialis dhe gjeneratat e tyre. Si ta mbani një ngritje më të gjatë, cilat përgatitje për një ngritje të gjatë janë më të mira dhe ato që ju nevojiten për një ngritje të gjatë, lexoni në këtë material.

Një ngritje e gjatë dhe seksi me cilësi të lartë nuk është vetëm kënaqësi, por edhe një përfitim për trupin. Fakti shkencor: marrëdhënia e zgjatur seksuale stimulon prodhimin e hormonit të lumturisë, i cili ka një efekt pozitiv në të gjithë trupin, e rinovon atë dhe ndihmon në mirëmbajtjen e një figure. Ka rregulla që ndihmojnë që një mbledhje të zgjasë më gjatë.

Si për të bërë një mbledhje të gjatë

Një ngritje e fortë dhe e gjatë është rezultat i punës së integruar me trupin tuaj. Kjo është ushqimi për fuqinë, ushtrimin, ndërprerjen e duhanit.

Një kurë e lashtë për një mbledhje të gjatë është çajrat bimorë me zgjedhjen e duhur të ushqyesve. Ata duhet të përfshijnë bimë të tilla: rrënjë xhensen, gjethe çaji Ivan, limonrass, hithër.

Kurë më e mirë për një mbledhje të gjatë është heqja dorë nga pirja e duhanit.

Dëmi i nikotinës përhapet në të gjitha organet, një ngritje e gjatë e duhanpirësve meshkuj është pothuajse e pamundur. Pasi të heqësh qafe këtë zakon të keq, duhet të rivendosni trupin, të hani më shumë peshk dhe ushqim deti, të cilat rivendosin sistemin e qarkullimit të gjakut të dëmtuar nga nikotina.

Si të arrihet një ngritje e gjatë? Ulja e stresit!

Pse ndodh një ngritje e gjatë rrallë në banorët e megacities? Banorët e qyteteve të mëdha janë në një gjendje stresi të vazhdueshëm, i cili është bërë gjendja e tyre normale. Gjatë stresit, trupi i njeriut prodhon hormonin adrenalinë, me ekspozim të vazhdueshëm ndaj të cilit arteriet bëhen më të vështira. Organet gjenitale të një mashkulli varen nga shëndeti i sistemit të qarkullimit të gjakut, në prani të shkeljeve nga ana e saj, mbledhja dobësohet dhe bëhet e shkurtër.

Për të hequr qafe stresin, ekzistojnë shumë metoda. Njëra prej tyre është të përqendrohet në çdo organ sens çdo mëngjes. Pesë shqisat: erë, dëgjim, shikim, shije, ndjesi prekëse. Secilit prej tyre duhet t'i jepet një detyrë, të dallojë se çfarë pëlqen më shumë: erën e preferuar, ngjyrën, tingullin, etj.

Si të mbash një mbledhje më të gjatë? Kurë gërhitës!

Ekziston një marrëdhënie midis gërhitës dhe forcës mashkullore. Gërhitja parandalon sasinë e nevojshme të oksigjenit nga hyrja në trup, si rezultat i së cilës indet nuk furnizohen siç duhet me të, të gjitha organet dhe sistemet e trupit të njeriut, përfshirë edhe atë riprodhues, vuajnë nga kjo. Për të hequr qafe gërhitjen, mund të përpiqeni të ndryshoni këndin e prirjes së trupit tuaj gjatë gjumit – koka duhet të jetë më e lartë se thembrat. Ose konsultohuni me një specialist për të përcaktuar dhe eliminuar shkakun e gërhitës. Gjumi i shëndetshëm është një ngritje e gjatë.

Erofertil  Fjalë derdhje të bukur topolak

Chocolateokollata e errët do të ndihmojë në arritjen e një mbledhje të gjatë

Chocolateokollata e errët e vërtetë ka një efekt të dobishëm në sistemin e qarkullimit të gjakut, duke zgjeruar enët e gjakut. Do ditë duhet të konsumoni jo më shumë se 30 g të këtij produkti. Shkencëtarët pohojnë se një shtesë e tillë dietike hollon enët e gjakut me 10%, duke rezultuar në një mbledhje të fortë dhe të gjatë.

Hormoni më pak femëror

Estrogjeni është një hormon femëror që prodhohet në sasi minimale në trupin e çdo njeriu. Nëse niveli i tij rritet, sasia e hormoneve mashkullore zvogëlohet automatikisht, gjë që ndikon në forcën seksuale. Mënyra për të arritur një mbledhje të gjatë është t'i përmbaheni një diete me minimumin e ushqimeve që përmbajnë estrogjen. Formimi i tepërt i peshës, i cili gjithashtu duhet të eliminohet, kontribuon në formimin e tepërt të hormoneve femërore.

Akupunktura si mjet për një mbledhje të gjatë

Teknika lindore e akupunkturës ka përcaktuar se çfarë duhet të bëhet në mënyrë që mbledhja të jetë e gjatë dhe e fortë. Kjo teknikë është gjithashtu efektive në rastet kur mosfunksionimi seksual është psikologjik në natyrë. Sipas rezultateve të studimeve pas 1,5 muaj terapie, 64% e pacientëve kanë rritur forcën seksuale.

Ilaçi për një mbledhje të gjatë "Sekreti i Casanova"

Arsyeja pse një ereksion është i dobët dhe jo i gjatë shpesh është për shkak të furnizimit të pamjaftueshëm të gjakut në penis. Ilaçi për një mbledhje të gjatë "Sekreti i Casanova" ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, rritjen e kohëzgjatjes së marrëdhënieve seksuale dhe rritjen e dëshirës seksuale mashkullore. Ngritja më e gjatë është e mundur me të, pasi efekti pas administrimit fillon në 15-20 minuta dhe zgjat tre ditë. Përveç rritjes së forcës së mashkullit, ilaçi përmirëson metabolizmin, duke forcuar kështu tërë trupin.

Pas një mbledhje të gjatë, trupi mashkull duhet të rimbush burimet e shpenzuara. Për ta bërë këtë, ai duhet të hajë në mënyrë të vendosur ushqimet e duhura që përmbajnë vitaminat e nevojshme. Vitamina e parë më e rëndësishme në listë është vaji i ullirit, bajamet dhe ushqimet e detit. Për ruajtjen maksimale të vitaminave në ushqim, duhet të konsumohet pas trajtimit minimal të nxehtësisë, ndoshta të papërpunuar. Artikulli është vetëm për udhëzime dhe në mënyrë sipërfaqësore përshkruan problemet e një mbledhje të gjatë. Thirrni numrat e telefonit dhe merrni një konsultë të gjerë të ekspertëve tanë dhe rekomandime për përdorimin e drogës për një mbledhje të gjatë "Sekret Casanova" për të arritur një mbledhje të gjatë.

 • +38 ( 096)860-44-96
 • +38 ( 050)285-71-87
 • office@cazanovasekret.com
 • Blog
 • FAQ
 • Çmimet
 • Pagesa dhe dorëzimi
 • Shqyrtime
 • kontaktet

Të gjitha mënyrat për të përmirësuar një ngritje në shtëpi

Mjetet juridike popullore, produktet, përgatitjet

Aktiviteti seksual normal për çdo burrë është treguesi më i rëndësishëm i shëndetit. Prandaj, kur për disa arsye fillojnë problemet me funksionin seksual, kjo ndikon jo vetëm shëndetin seksual, por edhe dëmton rëndë burrin psikologjikisht. Në një situatë të tillë, është e rëndësishme të zbuloni shkakun dhe të mësoni se si të përmirësoni një mbledhje nëse është e mundur pa përdorur kimikate.

Tani ka shumë mënyra për të ndihmuar burrat të kapërcejnë problemet me ereksionin dhe të udhëheqin një mënyrë jetese normale të shëndetshme pa probleme seksuale.

Affectsfarë ndikon në një mbledhje?

Një ereksion është një gjendje e penisit, ngurtësimi i tij, i cili i lejon një mashkulli të ketë marrëdhënie seksuale. Rolin kryesor në kontrollin dhe rregullimin e ereksionit luan truri, i cili "kontrollon" mbledhjen, duke marrë një sinjal nga një stimul seksual. Dhe sa më i fortë të jetë efekti i stimulit, aq më i madh është sinjali që truri jep në mënyrë që të rritet një mbledhje te një njeri.

E RNDSISHME T K BNI! Mënyra e vërtetë për të rritur penisin me +7 centimetra! Lexoni më shumë >>>

Probleme të shpeshta tek burrat (mbledhje e paqëndrueshme ose e dobët, derdhje shumë e shpejtë) mund të ndodhin për arsye të ndryshme.

Prandaj, kur shfaqen probleme seksuale, hapi i parë gjithmonë duhet të jetë refuzimi i burrit nga të gjitha zakonet e këqija, sportet aktive.

Meshkujt zakonisht vihen në siklet të drejtohen te mjekët për të zbuluar se si të zgjidhin problemet e ereksionit, dhe për këtë arsye ose kërkojnë informacione në rrjet ose përdorin Viagra, e cila ndihmon vetëm për një kohë.

Sëmundjet që ndikojnë në ereksionin mashkullor:

 • sëmundjet e sistemit gjenitourinar (prostatiti akut dhe kronik, cystitis, adenoma e prostatës, uretriti);
 • sëmundjet e sistemit nervor (neuroza, stresi, gjendjet depresive, apatia, dystonia e BC, skleroza e shumëfishtë, demenca senile, etj.);
 • sëmundja e testikut;
 • sëmundjet kardiovaskulare (sëmundje koronare, hipertension, hipertension arterial, goditje në tru dhe krizë hipertensionale, sulm në zemër, aterosklerozë vaskulare, etj.);
 • sëmundjet endokrine (nivele të ulëta të testosteronit, mbipesha, menopauza mashkullore, diabeti mellitus, anoreksia);
 • shkaqe psiko-emocionale (sindromi i pritjes së dështimit në seks, dyshimi, problemet me psikikën);
 • aktiviteti fizik i zgjatur dhe lodhja;
 • operacioni ose dëmtimi;
 • stili i jetës i shoqëruar me punë ulur dhe pasivitet;
 • pirja e duhanit dhe abuzimi me alkoolin dhe drogën;
 • faktorët e dëmshëm: rrezatimi dhe rrezatimi elektromagnetik;
 • ngrënie yndyrore, kequshqyerje, sodë dhe birrë, ushqime të shpejta dhe ëmbëlsirat;
 • sëmundje dhe infeksione seksualisht të transmetueshme;
 • infeksione fëminore
 • mosha e përparuar (përkeqësimi i një mbledhje ndodh nga 45 në 80 vjet).

Receta popullore për përmirësimin e ngritjes

Ka shumë receta për mjekësinë tradicionale, të cilat mund të arrijnë ngritje në shtëpi përmes përdorimit të infuzioneve bimore dhe përzierjeve.

Këtu janë disa prej tyre:

Rezulton se një ilaç i njohur prej kohësh ndihmon në rritjen e fuqisë! Riser për 2 orë të garantuara.

Nga rrënja e xhensen

Hidh 100 l ujë të vluar për 0,5 g rrënjë, insistoni 3 ditë në nxehtësi, më pas ziejini në zjarr të ulët për 4 orë.Pas ftohjes, shtoni 2 lugë. kanellë dhe 50 g mjaltë, përzieni mirë. Ju duhet të konsumoni 100 g 2 herë në ditë – dhe sigurohet një boner i mirë.
Tinktura e trumzës: copëtoni barin dhe derdhni 10 g ujë të valë, lëreni për 30 minuta. dhe tendosje, pini 0,5 tbsp. 2 f. në ditë

Infuzion i hithrës

50 g hithër të freskët jeshile hidhni 1 lugë gjelle. ujë të valë, insistoni, kullojeni, vendosni 1 lugë. mjaltë. Një ilaç i tillë popullor për ngritësin duhet të merret direkt në 30 minuta. para kontaktit seksual.

Kernelat e arrës (200 g) me mjaltë

llokoçis (mjalti duhet të mbulojë përzierjen), mbajeni në një banjë me ujë për 2-3 minuta. dhe derdhni në një enë qelqi, insistoni 3 javë. Merrni 2 tbsp. çdo ditë, më mirë me çajin.

Këshilla për përmirësimin e një ngritjeje

 • shpesh ecin zbathur, duke stimuluar pika aktive në këmbë që i përgjigjen aftësive mashkullore;
 • aplikoni një dush me kontrast kur bëni banjë, mund të bëni dy herë në ditë;
 • vendosni mustardë në këmbë për 1 orë, duke veshur çorape të ngrohta, pastaj shpëlani këmbët me ujë të ftohtë dhe pastrojeni mirë – të keni një efekt në forcimin e një mbledhjeje;
 • ushtrime fizike që përmirësojnë qarkullimin e gjakut në legen dhe në sistemin gjenitourinar; një nga komplekset e njohura është ushtrimet speciale të Kegelit: thelbi i tyre është të stërvitni muskujt e legenit për t'i forcuar ato (këto janë muskujt që burrat përdorin për të ndaluar urinimin) – 18 kontraksione çdo ditë në një pozicion shtrirë ose ulur dhe sigurohet një ngritje e fuqishme;
 • Ekzistojnë gjithashtu disa ushtrime që ju lejojnë të zgjatni ngritësin për aq kohë sa të jetë e mundur dhe të mësoni se si të kontrolloni procesin e derdhjes, për shembull, teknikën "stop art" ose teknikën "shtrydh", etj.
Erofertil  6 Ushtrime Kegel për burra që do të përmirësojnë fuqinë dhe cilësinë e seksit

Lista e produkteve – Afrodiziakë natyralë për burra

Një dietë e shëndetshme dhe e ekuilibruar ka një ndikim të madh jo vetëm në përmirësimin e figurës dhe normalizimin e peshës së një burri, por edhe në aftësitë e tij fizike dhe seksuale. Ekzistojnë disa produkte që përmirësojnë ngritjen që konsiderohen afrodiziakë natyrorë:

 • më të njohurat: kafe dhe verë (në sasi të vogla), çokollatë të errët, goca deti dhe piper i nxehtë;
 • produktet e qumështit;
 • llojet e hudhrave dhe qepëve – kanë një efekt pastrues në enët e gjakut dhe rrisin rrjedhën e gjakut;
 • vezë të papjekura ose të ziera me qepë (vezë të fërguara);
 • ëmbëlsirat që ndikojnë në zgjimin: mjaltin, lajthitë dhe llojet e tjera të arrave, farat e lulediellit, farat e susamit, etj .;
 • enët e mishit, peshkut (veçanërisht peshkut dhe butakëve) (por jo me yndyrë dhe jo të skuqur!);
 • perime: karrota, marule, majdanoz, piper dhe kopër.

Konsumi i rregullt i produkteve të tilla do t'i ndihmojë një burri të zgjidh problemet me ereksionin me kalimin e kohës.

Barnat – efektive dhe shumë efektive

Ilaçet që përmirësojnë ngritjen ndahen sipas substancës përbërëse të tyre:

 • fondet me vardenofil, një substancë sintetike për trajtimin e impotencës, kanë efektivitet të mirë, efekti i vetëm anësor: dhimbje të lehta në rajonin e mesit, dhe me një mbidozë, dhimbje koke dhe marramendje janë të mundshme;
 • fonde me yohimbine (një alkaloid që përmbahet në lëvoren e pemës afrikane me të njëjtin emër) – ngacmoni sistemin nervor, stimuloni prishjen e yndyrave në trupin mashkull, funksionin seksual dhe ju lejon të rritni kohëzgjatjen e një mbledhje; efektet anësore janë minimale (marramendje, presion i rritur);
 • produkte që përmbajnë cantharidin (një analog sintetik i një lënde që merret nga mizat) – një helm i fortë që pothuajse nuk përdoret kurrë në ilaç, por në doza minimale gjendet në ilaçet që përmirësojnë një mbledhje; një mbidozë është e rrezikshme për shëndetin (dehje e rëndë).

Për të hequr qafe shpejt problemet e ereksionit, mjekët rekomandojnë gjithashtu marrjen e medikamenteve për fuqinë mashkullore: Viagra, Cialis, Levitra dhe të tjerët. forconi ngritjen dhe rrisni fuqinë në periudha të vështira për burrat.

Një nga problemet që lindin me mosfunksionim ngrerë është derdhja e shpejtë, e cila në masë të madhe zvogëlon mundësinë dhe cilësinë e marrëdhënieve seksuale.

Si të rritet koha e ngritjes? Për të zgjatur kohëzgjatjen e kontakteve seksuale, farmakologët modernë kanë zhvilluar ilaçe që pengojnë derdhjen shumë të shpejtë – zgjatësit.

Zgjatësit më të efektshëm që lejojnë të rrisin kohëzgjatjen e një ereksioni:

 • Dapoxetine – ndikon në aktivitetin e asaj pjese të trurit që stimulon derdhjen. Në prani të një problemi të dyfishtë: fuqi e dobët dhe derdhje e shpejtë, dapoxetina merret me Viagra – kjo do ta bëjë një ngritës guri.

 • Sexil është një përgatitje barishtore që nuk ka efekte anësore negative, e cila zgjat kohën e kontaktit seksual duke lehtësuar ankthin për shkak të kontaktit seksual të pasuksesshëm.

Metoda më efektive moderne që ju lejon të merrni një ngritje të fuqishme të penisit me injeksion (injeksion) në penisin e ilaçit (zakonisht Papaverine), i cili hollon enët e gjakut, duke rritur kështu rrjedhën e gjakut dhe duke bërë një mbledhje "në rregull". Kjo do t'i lejojë burrit të ketë një mbledhje të plotë, dhe pavarësisht nga dëshira seksuale.

Injeksione rekomandohen nga mjekët për ata pacientë që nuk përfitojnë më nga pilula dhe mënyra të tjera për të përmirësuar funksionin erektil, më së shpeshti për shkak të sëmundjeve (diabeti mellitus, dëmtimet e trurit, etj.).

Injeksione të tilla mund të bëhen rregullisht edhe për një kohë të gjatë pa ndonjë pasojë shëndetësore. E keqja e vetme (sipas pacientëve) është një dhimbje e vogël në vendin e injektimit.

Qëndrueshmëria është çelësi i suksesit

Vetë cilësia dhe funksioni erektil varet nga sfondi hormonal i trupit të burrit, mirëqenia e tij psiko-emocionale dhe gjendja shëndetësore e të gjitha organeve të përfshira në procesin e ereksionit: enët e gjakut, gjëndra e prostatës, testikujt.

Justshtë thjesht fillore! Për t'u kthyer dhe forcuar fuqinë, ju duhet çdo natë.

Shkaqet më të zakonshme të ereksioneve të dobëta janë psikologjike, të cilat mund të shoqërohen me jetën seksuale të parregullt, mbivlerësim ose ngacmim të pamjaftueshëm, frikë, etj.

Prandaj, aktiviteti i rregullt seksual me të njëjtin partner është një stimulues i mirë për të rritur fuqinë dhe do të ndihmojë në forcimin e një mbledhje në një burrë.

Riser ose jokonsistent

Pasi të keni studiuar të gjitha shkaqet dhe problemet me një ereksion në burra, mund të nxirret përfundimi më i rëndësishëm: për të zgjidhur problemin e "ngritësit", para së gjithash duhet të drejtoni një mënyrë jetese normale të shëndetshme, të keni seks të rregullt dhe të jeni më pak nervoz – dhe pastaj sigurohet ngritësi i hekurt!

7 komente Të gjitha mënyrat për të përmirësuar një ngritje në shtëpi

Ushqyerja dhe stërvitja në çështjen time të lënë pas dore nuk ndihmojnë vërtet, duhet të pi pilula (Sildenafil-SZ), vetëm në këtë rast mundem.

Pasi kam marrë sildenafide, nuk mund të mbaroj për një kohë shumë të gjatë

Kam probleme vetëm me gruan time … 10 vjet së bashku …. ajo është zjarr me 31 figura …

Unë mendoj se është shumë për të ngrënë në pako …

Ekziston një mjet i fuqishëm. Ju duhet të blini kërmijtë e vërtetë të arritjeve afrikane (madhësia e një karin të madh). Thani ato, shtypni në pluhur (5 kërmijtë), merrni 50g me mjaltë 3 herë në ditë. Ngjitësi është si një elefant.

Ju këshilloj me forcë të provoni Efful tribulus Evalar. Përbërja e analogëve është jashtëzakonisht e vogël dhe ato janë shumë të shtrenjta. Përgatitja përmban vetëm përbërës natyralë, konsideroni se trajtohet me barishte.

Miq, për një kohë të gjatë ka ilaçe moderne. Merrni të njëjtën eoksinë ose potentex. Aty, në fund të fundit, arsyet eliminohen shpejt dhe gjithçka qëndron ashtu siç duhej! Të paktën kjo этот

Koment Cancel përgjigje

 • Patogjenët më të mirë për gratë me veprim të shpejtë Kategoria: Arritja dhe tërheqja
 • Pilulat më efektive për zgjatjen e marrëdhënieve seksuale. Kategoria: Ndihma mjekësore për burra
 • Si të rruajeni siç duhet ijën e një njeriu Kategoria: Rreth IT
 • Teknikat dhe metodat se si ta ngacmoni njeriun saktë Kategoria: Eksitim dhe tërheqje
 • Të gjitha mënyrat për të përmirësuar një ngritje në shtëpi. Kategoria: Mjetet juridike popullore për fuqinë
 • Si ta çoni një vajzë në orgazëm? Kategoria: Rreth IT

Shahinclub Shqipëri