Derdhja në burra siç ndodh

Mando njeri kompetent është i interesuar në çështjen e shëndetit të tij të mashkullit. Kur kuptoni se cilat procese ndodhin në trup, është shumë më e lehtë të njihen fenomenet patologjike në trup. Sot do të flasim për derdhje mashkullore. Se si funksionon mekanizmi i derdhjes, si ndodh ejakulimi tek burrat dhe cilat shenja tregojnë se shkeljet janë formuar në sferën riprodhuese, do t'i përshkruajmë më tej.

Kjo është e rëndësishme! Ilaç për zmadhimin e penisit, i cili vepron menjëherë. Lexoni më shumë >>>.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Derdhja tek burrat: si ndodh procesi i derdhjes

Derdhja është një proces natyror që formohet në sfondin e stimujve që hyjnë drejtpërdrejt në korteksin cerebral dhe japin premtime me origjinë seksuale:

 • Olfaktiv (i formuar nga aroma);
 • Auditori (perceptohet nga veshi);
 • Taktil (kur preket);
 • Vizuale (në pamjen e një objekti të dëshirës ose shikimin e një filmi të një subjekti të caktuar).

Nxitje të tilla aktivizojnë qendrën dhe fillojnë fillimin e këtij procesi.

Si ndodh ejakulimi te burrat

Në përfaqësuesit e seksit më të fortë, shprehet në dy faza, përkatësisht:

 • Emisioni. Kjo fazë shënohet me stimulim erotik: prekës, vizual. Në këtë fazë, kompresimi i testikujve, prostatës, njeriu ndjehet zgjim. Shkurtime të tilla hedhin një sekret natyror. Kur prostata, vezikulat seminale dhe vas deferens janë të ngjeshura, sperma fillon të sekretohet, e cila hyn në traktin urinar. Për këtë periudhë, deputeti i sferës është bllokuar. Falë këtij bllokimi, urina vonohet gjatë një akti intim;
 • Dëbim. Kjo fazë përfshin çlirimin e qelizave mikrob nga trupi në pjesën e jashtme. Procesi i paraqitur është formuar në mënyrë refleksive dhe nuk i nënshtrohet kontrollit. Në këtë rast, mund të mësoni të kontrolloni eksitimin. Në këtë fazë, lëngu seminal fillon të shtrydh pjesën e pasme të uretrës.

Mekanizmi i derdhjes është mjaft i ndërlikuar, dhe jo çdo njeri mund të kontrollojë ngjalljen e tij seksuale. Sidomos ky faktor vlen për adoleshentët që mund të ngjallen nga skena erotike në film, një vajzë e bukur, etj. Ndonjëherë hiperseksualiteti nuk i lë burrat e pjekur të cilët, kur shohin një stimul seksual, ngacmohen shpejt.

Në fazën e dytë, burri ndjen lumturi të plotë, e cila nuk mund të kontrollojë dhe orgazëm. Normalisht, sperma e mashkullit ekskretohet në një sasi prej 1-1,5 ml. Fiziologjikisht, kjo është e mjaftueshme për të fekonduar vezën. Kur ndodh një orgazëm, qarkullimi i gjakut ngadalësohet, ndjehet relaksim i plotë, ereksioni dobësohet. Derdhja e përsëritur është menjëherë e pamundur. Në burra të ndryshëm, periudha e rikuperimit ndodh në mënyra të ndryshme dhe ky kriter varet nga mosha, shëndeti dhe zgjimi seksual i burrit. Duhen 10-30 minuta për të rinjtë që të fillojnë procesin e derdhjes në një rreth të ri.

Erofertil  Asnjë ngritje çfarë të bëjmë

Derdhja e mashkullit: shkelje të mundshme

Një ereksion konsiderohet normale nëse mjafton për të kryer një marrëdhënie seksuale të plotë. Shumë burra shqetësohen për madhësinë e penisit të tyre gjatë mbledhjes.

Shumica e burrave me edukatë seksuale e kuptojnë se pika më erogjene tek gratë është grykë e vaginës dhe klitoris. Nëse një mbledhje në një burrë është mjaft e gjatë dhe ngurtësia e penisit është e rëndësishme – ky fakt nuk duhet të shkaktojë shqetësim.

Gjatë ejakulimit, organi gjenital rritet në gjerësi me një mesatare prej 4-7 mm, dhe në gjatësi deri në 1-2 cm.

Burrat modernë shpesh hasin disa devijime të vogla, por shumë të pakëndshme. Shpesh manifestohet:

Le të përshkruajmë llojet e shkeljeve të paraqitura në detaje.

Aneyakulyatsiya

Me këtë fenomen patologjik, konsiderohet mungesa e plotë e prodhimit të spermës. Pse po ndodh kjo? Kjo patologji mund të formohet, si në sfondin e sëmundjeve organike, ashtu edhe të patologjive mendore. Për më tepër, aneksimi mund të jetë i pjesshëm ose i situatës.

Derdhja e situatës mund të ndodhë për arsye të ndryshme. Për shembull, me njërën vajzë, një orgazëm ndodh në mënyrë të qëndrueshme, por me tjetrën nuk ndodh aspak. Gjithashtu, anejakulimi shpesh manifestohet kur kalon një analizë të spermogramit. Prandaj, mjekët shpesh e lidhin këtë gjendje me sfondin psikologjik të pacientit.

Kjo është elementare! Për t'u kthyer dhe rritur vazhdimisht fuqinë, ju duhet çdo natë.

Derdhje e parakohshme

Në fakt, ky pozicion u konceptua nga natyra si një tipar mbizotërues. Kështu thonë fiziologët. Në kohërat e lashta, një njeri ishte i rrezikuar në mënyrë kronike, kështu që për një kohë të gjatë ai thjesht nuk mund të zgjasë një akt intim. Një tipar i tillë i padëshirueshëm sot është reflektuar tek njeriu modern.

Erofertil  Mjetet për rritjen e fuqisë tek burrat

Ka shumë arsye për derdhje të parakohshme:

 • Stresi, çrregullime psikologjike (nervozizëm, tërbim, nervozizëm);
 • Probleme me partnerin (lëshime, skandale, fyerje reciproke);
 • Marrja e medikamenteve të caktuara
 • Sëmundjet kronike të sistemit gjenitourinar.

Gjithashtu, burrat e papërvojë që akoma nuk kanë mësuar të kontrollojnë procesin e zgjimit, i nënshtrohen kësaj gjendje.

Shtyrja e derdhjes

Kjo gjendje patologjike është më e zakonshme tek burrat modernë. Ky proces shënohet nga fakti se një njeri nuk mund të vijë në një orgazëm për një kohë të gjatë, dhe sperma nuk lëshohet. Por nuk është e nevojshme ta konsideroni këtë gjendje si avantazh, pasi nëse manifestohet sistematikisht, atëherë kjo tregon një shkelje të funksionit ngrerë.

Shtë e rëndësishme të kuptohet që vonesa në derdhje nuk ndikon në ngurtësinë e penisit, por në këtë gjendje nuk ka derdhje. Arsyet për zhvillimin e këtij procesi janë të shumta:

 • Sëmundjet organike të zonës gjenitale;
 • Komplikimet pas operacionit;
 • Sëmundjet neurogjenike;
 • Disordersrregullime endokrine;
 • Pabarazia hormonale;
 • Edukimi i gabuar i seksit.

Bazuar në arsyet e mësipërme, mund të konkludojmë se vonesa në derdhje ndodh mjaft shpesh.

Nëse ndodhin ndonjë anomali, duhet të ekzaminoheni nga një urolog dhe të bëni testet e nevojshme për të identifikuar shkakun e vërtetë të sëmundjes.

Shahinclub Shqipëri