Penisi u ul dhe ereksioni

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Ulur penisin e mashkullit për shkak të sëmundjeve kronike

Aktiviteti seksual i një burri dobësohet me moshën për arsye natyrore: prodhimi i hormoneve mashkullore zvogëlohet. Pas 40 vjetësh, rastet e problemeve me potencën bëhen më të shpeshta: një mbledhje ndodh më rrallë, kërkon më shumë kohë për pamjen e saj, dhe dëshira e dobët dobësohet. Por kjo nuk është e gjitha: pas 50 vjetësh, pothuajse të gjithë burrat fillojnë një ulje graduale të penisit.

Penisi po humb peshë për disa arsye. Ndonjëherë rënia është imagjinare: njeriu ka fituar peshë, dhe shtresa e yndyrës në rajonin pubik mbulon pjesën e poshtme të organit. Në këtë rast, humbja e peshës do të ndihmojë në rritjen e madhësisë. Një mik i imi kishte një situatë të ngjashme: pasi u nda me një vajzë, duke dashur të rrisë vetëvlerësimin e tij, ai fitoi një zgjatës për të zmadhuar penisin dhe filloi stërvitjen. Në të njëjtën kohë, djali filloi të praktikojë në sallë dhe kaloi në ushqimin e duhur. Si rezultat, penisi u rrit dy muaj më vonë në një muaj, gjë që, natyrisht, nuk ndodhi me ndihmën e një zgjatësi: ai thjesht humbi peshën. Zgjatësi e dha rezultatin shumë më vonë, pas rreth 8 muajsh.

Arsyet e kësaj ulje të penisit (dhe jo sepse fshihet pas një shtrese dhjami) përfshijnë faktorë që lidhen me shëndetin ose moshën.

Pse penisi u ul: mosha dhe sëmundjet kronike

Rritja në moshë e indeve fibroze

Në moshën e rritur, një njeri zbulon disa ndryshime në trupin e tij. Në veçanti, nëse një i ri 30-vjeçar ka një diametër të testikut prej tre centimetrash, atëherë me 60 ai do të ulet në dy. Sidoqoftë, penisi gjithashtu zvogëlohet. Kjo ndodh sepse brenda trupave kavernozë të organit, indet fibroze (mbresë të ndryshuar) rriten gradualisht. Zgavrat e penisit, të cilat më parë ishin elastike, bëhen të ngurta, të shtrira dobët, si rezultat i së cilës rrjedhja e gjakut dobësohet në enët e organit. Meqenëse një mbledhje varet plotësisht nga cilësia e qarkullimit të gjakut, ajo zvogëlohet, dhe vetë organi zvogëlohet gradualisht, pasi funksionet e tij fillojnë të atrofizojnë pak nga pak.

Një arsye tjetër është e lidhur me qarkullimin e dobët të gjakut, me aterosklerozën. Kjo është një patologji sistemike, domethënë një sëmundje e të gjithë sistemit të organeve – qarkullimit të gjakut. Sëmundja shoqërohet me depozitimin e grimcave të yndyrës në muret e enëve të gjakut, të cilat parandalojnë gjakun të hyjë në të gjitha cepat e trupit, duke dhënë oksigjen dhe lëndë ushqyese. Enët e penisit janë shumë të hollë, më e vogla arrijnë vetëm 1 mm në diametër, prandaj, një shkelje e furnizimit të gjakut në të gjithë trupin reflektohet kryesisht në fuqi, dhe më vonë ndikon në madhësinë e penisit.

Presioni i lartë i gjakut

Një rrjedhë e dobët e gjakut në penis, duke bërë që ajo të ulet gradualisht, mund të shoqërohet me presion të lartë të gjakut në pjesën e sipërme të trupit. Në të njëjtën kohë, gjaku arrin gjysmën e poshtme të trupit dobët, kështu që lindin probleme me potencialin. Presioni i shtuar nuk vjen domosdoshmërisht me moshën: shkaku është trashëgimia dhe një mënyrë jetese e gabuar, e ulur. Vlen të kontaktohet me një mjek nëse një burrë vëzhgon probleme të zemrës, dobësi, dhimbje koke: ka shumë të ngjarë që ka probleme me anijet.

Rënia e testosteronit

Mungesa e androgjenit, ose një ulje e përqendrimit të hormoneve seksuale në gjak, ndikon në të gjitha aspektet e jetës së një njeriu, por kryesisht në aktivitetin e tij seksual. Libido zvogëlohet, mbledhja përkeqësohet, penisi në disa raste bëhet më i shkurtër dhe më i hollë. Sëmundjet kronike pengojnë prodhimin e testosteronit: sëmundja koronare e zemrës, diabeti mellitus, hipertensioni arterial. Si rregull, me terapinë e zëvendësimit të hormoneve, përmirësohet shëndeti dhe mirëqenia e një njeriu. Prandaj, pasi keni gjetur një ulje të interesit për jetën, gratë dhe marrëdhëniet seksuale, shoqëruar me një ulje të penisit, duhet të kontaktoni një endokrinolog për të kontrolluar sfondin tuaj hormonal.

Deformimi i penisit (lakimi)

Lakimi i penisit, ose sëmundja e Peyronie, shkakton një zvogëlim të ngadaltë të madhësisë për shkak të përhapjes së indeve fibroze në korpusin e korporatës. Sëmundja e Peyronie zhvillohet më shpesh për shkak të një dëmtimi të penisit. Prandaj, edhe pasi të keni marrë një këputje të lehtë në këtë pjesë të trupit (veçanërisht nëse penisi ishte në gjendje të ngrehur gjatë brusjes), duhet të kontaktoni një androlog. Ai do të përshkruaj një trajtim konservativ (për shembull, duke përfshirë përdorimin e një zgjatësi për një anëtar) ose operacionit nëse këndi i lakimit tejkalon 30%.

Disa mënyra për të parandaluar uljen e organeve gjenitale

Masat profilaktike do të ndihmojnë në vonimin e ndryshimeve të lidhura me moshën në kohë dhe parandalojnë sëmundjet kronike të ndikojnë në madhësinë e penisit. Shtë e nevojshme të rrisni rrjedhën e gjakut, të mos lejoni që gjaku të ngecë në zonën e legenit, të lëvizni dhe të hani siç duhet – një dietë e dobët mund të shkaktojë zhvillimin e arteriosklerozës. Këtu janë rekomandimet kryesore për të ruajtur shëndetin dhe madhësinë e dinjitetit në formën e tij origjinale:

 • bëni ushtrime të lehta fizike çdo ditë, bëni shëtitje;
 • vishni një zgjatues për të shmangur uljen e organeve dhe shtoni 2-3 cm në gjatësi;
 • hani ushqime që ndihmojnë në rritjen e niveleve të testosteronit,
 • Kryeni ushtrime Kegel
 • përdorni një pompë hidraulike çdo ditë për të parandaluar ngecjen;
 • merrni suplemente dietike për burrat, të cilat ndihmojnë në përmirësimin e rrjedhës së gjakut në rajonin inguinal dhe rrisin prodhimin e androgjeneve, për shembull, GNC ArginMax.
Erofertil  Si ndikon majdanozi në fuqi (2)

Shkaqet e një ulje dhe dobësimi të një ereksioni tek burrat

Pse ka një ulje në mbledhje, e cila provokon një rënie të mprehtë të penisit në seksin më të fortë? Këto nuk janë vetëm pyetje boshe – kjo është klithma e shpirtit të atyre burrave që duan të rivendosin aftësinë e tyre ngrerë, të kthehen në potencial normal, gjë që do t'i lejojë ata të shijojnë intimitetin e rregullt.

Dobësimi i një ereksioni shkatërron jetën seksuale, si dhe marrëdhëniet me një partner, çon në konflikte dhe grindje. Gjendja psikologjike dhe emocionale e burrit vuan, gjë që nga ana tjetër çon në vështirësi shtesë.

Shkaqet e mosfunksionimeve seksuale mund të jenë në një aeroplan të ndryshëm. Disa burra përjetojnë pafuqi psikologjike për shkak të depresionit, depresionit, problemeve në ndonjë zonë, etj.

Në të tjerët, provokatori është një sëmundje që çoi në një çekuilibër të ekuilibrit hormonal në trup, dëmtim të qarkullimit të gjakut në organet e legenit dhe penisit, gjë që shkaktoi një rënie të forcës së mashkullit.

Boner i keq dhe impotencë e plotë, cili është ndryshimi?

Nëse fuqia tek burrat është ulur, atëherë kjo gjendje patologjike karakterizohet nga një humbje e pjesshme e aftësisë për të patur intimitet seksual. Në të njëjtën kohë, seksi më i fortë ende ndjen një eksitim të fortë, ka një dëshirë për seks, zonat erogjene "reagojnë" ndaj stimulimit, dhe ka ereksione spontane.

Një ulje e fuqisë mund të përcaktohet pa ndonjë masë specifike diagnostike, sepse çdo njeri do të përqendrohet në një gjendje të dobët ngrerë.

Nga rruga, kjo simptomë duket se është simptoma më e zakonshme kur fuqia zvogëlohet.

Simptomat e mosfunksionimit patologjik në zonën gjenitale:

 • Kur njeriu është ngjallur, zbulohet një gjendje e ngadaltë ngrerë – organi riprodhues nuk është aq i fortë, dhe madhësia e tij është më e vogël se më parë.
 • Gjatë marrëdhënies seksuale, penisi mund të arrijë parametrat e kërkuar si ngurtësinë dhe elasticitetin, por bie në momentin më të papritur.
 • Rastet kur zvogëlohet fuqia ndodhin në mënyrë sporadike; pas nja dy javësh ose muajsh, ngritësi është normal.

Simptomat e mësipërme tregojnë një çrregullim seksual. Injorimi i situatës mund të çojë në mosfunksionim ngrerë (pafuqi) – gjendje fiziologjike për shkak të së cilës, përkundër sfondit të eksitimit të fortë, burrat nuk kanë vetë mbledhje. Shtë ky moment që dallon pafuqinë nga një rënie në forcën e mashkullit.

Këto dy gjendje në praktikën mjekësore quhen mosfunksionim ngrerë. Sidoqoftë, kur fuqia zvogëlohet, terapia është më e shpejtë dhe më e lehtë sesa nëse meshkujt u diagnostikuan me impotencë.

Pse fuqia tek burrat ulet?

Shtë vërtetuar se ndonjëri nga burrat mund të përjetojë një “mospërkatje” në shtrat. Etiologjia e kësaj situate ndryshon – mund të jetë stresi, lodhja e rëndë, nervozizmi, ankthi, ftohja, konflikti me të dashurën, etj.

Arsyet e tilla nuk janë një dukuri e jashtëzakonshme, prandaj është e nevojshme të pranohet fakti i një ulje të përkohshme të forcës mashkullore si të dhënë, pa u përqëndruar në të. Por shumë anëtarë të seksit më të fortë kanë tendencë të pësojnë një telashe si një tragjedi e klasit botëror, e cila përfundimisht bëhet e tillë.

Arsyet e dobësimit të ereksionit bazohen në faktorë të ndryshëm, si rezultat i të cilave fuqia mund të ulet, lëvizja seksuale do të zhduket, cilësia e gjendjes së ereksionit mund të përkeqësohet dhe mund të shfaqet derdhje e parakohshme.

Arsyet që zvogëlojnë aftësinë erektil të seksit më të fortë:

 1. Puna sedentare, domethënë, një njeri nuk lëviz shumë, gjë që çon në prishjen e qarkullimit të gjakut në legen, si rezultat, fuqia mund të ulet.
 2. Ulur ereksioni për shkak të kequshqyerjes, mbipesha, mbipesha, mungesa e sportit, abuzimi me alkoolin – më shpesh ndodh në një moshë të re.
 3. Disa sëmundje mund të zvogëlojnë fuqitë mashkullore: hiperplazinë e prostatës, çdo formë të diabetit mellitus, prostatitin, proceset inflamatore në sistemin gjenitourinar dhe sëmundjet e tjera.
 4. Disordersrregullime endokrine, probleme neurologjike, trauma në palcën kurrizore, penis, shpinë, dëmtim traumatik të trurit.

Një faktor ulës është marrja e ilaçeve të caktuara. Vihet re se përdorimi i disa antibiotikëve, glikozideve kardiake, steroideve dhe ilaçeve të tjera çon në një përkeqësim të funksionit seksual.

Jostabiliteti i një mbledhje mund të zhvillohet për shkak të parregullsisë së jetës seksuale. Dhe trajtimi i vetëm në këtë rast është seksi i rregullt.

Metodat e trajtimit të impotencës seksuale

Trajtimi përshkruhet vetëm pasi të përcaktohen shkaqet që çuan në uljen e dëshirës seksuale dhe simptoma të tjera. Bazuar në një diagnozë të aprovuar, rekomandohet terapi adekuate.

Para së gjithash, të gjitha forcat "nxitojnë" për të zhdukur provokatorin e sëmundjes, që ishte "shtysa" për një dështim patologjik. Emërimi bëhet nga mjeku i specializimit përkatës. Për shembull, një endokrinolog trajton diabetin, një neurolog trajton një dëmtim të palcës kurrizore.

Shtë e vështirë të mos vëresh një ulje në ereksion, por shumë burra tërhiqen deri në të fundit me shpresën se situata do të normalizohet më vete. Më shpesh, injorimi çon në përkeqësim të vështirësisë, duke dobësuar aftësinë erektil edhe më shumë.

Metodat e trajtimit të impotencës mund të përfshijnë si më poshtë:

 • Marrja e medikamenteve që synojnë rritjen e fluksit lokal të gjakut në penis.
 • Një vizitë te një psikoterapist, terapist seksi (nëse mosfunksionimi erektil bazohet në gjendjen psikologjike të një burri).
 • Procedurat fizioterapeutike – masazh i prostatës, terapi me vakum, magnetoterapi, terapi baltë, banja minerale, trajtim i valës së shokut dhe më shumë.
 • Ndërhyrja kirurgjikale përshkruhet në ato pamje klinike kur metodat e provuara më parë nuk dhanë efektin e kërkuar terapeutik.
 • Ushtrime fizioterapie. Një grup i veçantë ushtrimesh ndihmon në normalizimin e rrjedhës së gjakut, forcon muskujt përgjegjës për ngritësin e vështirë.
 • Emërimi i shtojcave dietike si i specializuar (nga impotenca mashkullore), dhe për të forcuar sistemin imunitar.

Nëse një njeri përkeqëson një mbledhje, një rënie në fuqinë, atëherë mund të përdoren gjithashtu metoda alternative të terapisë.

Regjimi i trajtimit në këtë ose atë situatë do të ndryshojë ndjeshëm, pasi terapia gjithmonë "pason" nga arsyet që çuan në impotencë mashkullore.

Erofertil  Si të rritet shpejt një anëtar në një kohë të shkurtër

Mënyra efektive popullore

Ju mund ta zgjidhni problemin mashkull përmes mjeteve juridike popullore. Mjekët vërejnë se terapia shtesë ndihmon për të shpejtuar procesin e rikuperimit, ndikon pozitivisht në funksionalitetin e trupit në tërësi.

Definitivisht, një efekt i menjëhershëm nuk duhet të pritet, pasi zierje / infuzione medicinale dhe forma të tjera të ilaçeve shtëpiake kanë një efekt të butë në trup, prandaj ato funksionojnë relativisht ngadalë.

Në ditët e vjetra besohej se një banjë është ilaçi më i mirë për një anëtar të ngadaltë. Në këtë rast, një njeri duhet të vihet në avull me anë të një thupre ose fshesie lisi. Procedura rikthen funksionin seksual, ndihmon në eliminimin e proceseve inflamatore.

Afrodiziakë të fuqishëm për burra:

 1. Infuzion alkoolik xhensen.
 2. Teaaj bimor me një kamomil të farmacisë dhe chisensis Schisandra.
 3. Lëng domate dhe selino.
 4. Koktej me vezë kajsi.
 5. Një përzierje e mjaltit, verës së kuqe dhe lëngut të aloe.
 6. Ð¡Ð¼ÐµÑ ÑŒ € ех ов и медР° (Ð · Ð ° пивР° ÑŽÑ Ð¼Ð¼Ð ”).

ŸÑ ² ² ¶ ¶ Ñ Ñ Ñ »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» ‚о иР· Ð ± Ð ° Ð²Ð¸Ñ‚ÑŒÑ Ñ Ð¾Ñ Ð´Ð¸Ñ ÑƒÐ½ÐºÑ ÑƒÐ½ÐºÑ ÑƒÐ½ÐºÑ † ии ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ Ð… оÐÖдение Ð ± Ð ¸ÐºÐ¾Ð¼ ÐÐо оРоРоРодной Ð¾Ñ Ð¾Ñ Ð¾Ñ Ð¾Ñ Ð¾Ñ Ð¾Ñ Ð¾Ñ Ð¾Ñ. ОднРко ко Ð´Ð Ñ Ñ Ð ÐºÑ ÐÐодтвРÐÐодтвРÐÐодтвРÐÐодтвР† иной.

Ð ¢ »» »» »» »» »» »» » ¸ Ð¿Ñ Ð¸Ñ Ð¸Ñ Ð½Ð Ð½Ð Ð½Ð Ð Ñ Ð Ð Ð Ñ.…. Ð ¢ º »» »μ» »» »» »» »,»,, Ñ € † Ð¸Ð ÑŒÐ½Ð ÑŒÐ½Ð ÑŒÐ½Ð ÑŒÐ½Ð ÑŒÐ½Ð ÑŒÐ½Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð ÑƒÑŽÑ ‰ ей ÑƒÐ³Ñ € оР· ой Ð ° Ð ± Ñ ÑŽÑ‚Ð½Ð¾Ð¹ »Ð¾Ð имÐоѾÑÐµÐ½Ñ †.

»» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» » »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »Ñ Ñ Ñ ´Ñ твом Ñ Ñ Ñ Ð Ð Ñ Ñ Ñ Ñ ÑƒÐ½ÐºÑ ÑƒÐ½ÐºÑ Ð¸Ð¸ ии ниÐ, ниРкого ÑƒÑ Ð¾Ð²Ð½Ñ Ð² € ови € ови, ÐÐÐ ÐÐÐ Ð¾Ñ Ð¾Ð³Ð¾ ого… ° Ð »Ð¾Ñ.

ÐŸÐ¾Ñ ‡ ему уменьшР° ÐµÑ‚Ñ Ñ Ñ ‡ Ð »ÐÐн: Ñ« Ð ° ÐºÑ‚Ð¾Ñ € ‹‹, вР»Ð¸Ñ ÑŽÑ ‰ ие нР° нР€ Ð €

КР° к иР· Ð²ÐµÑ Ñ‚Ð½Ð¾ кР° ÐÖдому Ð¼ÑƒÐ¶Ñ ‡ ине, Ñ € Ð ° Ð · Ð¼ÐµÑ € ÑÑ²Ñ ÐÐÐÐÐÐÐÐ Ñ‚Ð ° Ñ‚Ð¸Ñ ‡ Ð½Ñ ‹Ð¼. Ñ Ñ Ð ‚вРть в Ð Ð Ð Ð 2.0 2.5 XNUMX XNUMX… XNUMX-XNUMX Ñ. Ÿ ¾Ñ ¾ ¾ ¾ ¾ · · ¾Ñ · Ñ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ‡ Ð »ÐµÐ½ Ñ Ð‚Ð ° л меньше. Ñ Ñ ± ± »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» ?

Kjo është e rëndësishme! Një ilaç për fuqi të fuqishme, i cili vepron menjëherë. Lexoni më shumë >>>.

»» »» »» · »·» »» »» »» »« »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» и мРРРого Ñ Ð Ð Ð Ð¼Ð Ð¼Ð Ñ Ð ÐÐÐÐÐÐÐÑÑ ÐÐÐÐÐÐÐÑÑ ° ° ° ° ° ° ° ° ° °, ÐÐÐ ÐÐÐ ÐÐÐ Ð½Ð½Ñ Ñ Ñ Ñ Ñ ÐºÐ¾Ñ‚Ð¾Ñ ÐºÐ¾Ñ‚Ð¾Ñ Ñ,,,,,, Один иР· них â € ”Ñ Ð²Ð¸Ð´ÐµÑ‚ÐÐД кие ÐÐокР° Ð · Ð ° Ð½Ð¸Ñ Ð¶ÐµÐ½Ñ ‰ ин, Ð ° ÑÑÐ »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »,», »« »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» ÐÐÐÐÐÐÐÐРний Ðо ¾ тойµÐ¼Ðµ. Многие Ð¼ÑƒÐ¶Ñ ‡ Ð¸Ð½Ñ Ð´Ð¾Ð²Ð¾Ð ÑŒÐ½ÐÑ ÑŒÐ½ÐÑ ÑŒÐ½ÐÑ Ð Ñ Ñ Ð Ñ Ñ Ñ‚ÑŒÐ¸ тьи тьи тьи тьи тьи тьи тьи тьи € нР»Ð ° Ñ…, в интеинтРнете. Ð ¼ »» »» »» »» »» »Ñ» »Ñ» Ñ Ñ Ñ » Ð ½ ° ° ° ½ ° ° (° (,,, ¾ ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ð ± Ð »Ð¸Ð · Ð¾Ñ Ñ‚Ð¸).

Ð Ñ ‡ »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» » »» Ñ Ð¼Ð Ð½Ð¸Ð¿ÑƒÐ Ð Ñ Ð Ð Ð Ð Ð Ð ÑŽÐ´ÑŒÐ¼Ð¸ . ˜Ñ Ñ ¾Ñ »» ¿»Ð» »» »» »Ñ Ð Ð Ð ° ° ° °» »» «,,,,,,,,,,, Ð¿Ñ € име  «Â к ÑƒÐ²Ð Ð Ð Ð¸Ñ Ð¸Ð» и кРк к к умРовой овой овой овой Ð¼Ð¾Ð³ÑƒÑ Ð ± Ñ ÐºÐ ÐÖÐ ÐÖÐ Ð½Ñ Ñ »Ñ дРгРть Ñ Ñ Ð Ð½ÑРий, »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» » ° »» но, РоР»ÑŒÑˆÐµ Ñ» Ð Ð¼Ð½Ñ Ð¼Ð½Ñ Ñ Ð´ÐÐÐÐÐÐг дÐÐÐÐÐÐг дÐÐÐÐÐÐг

ÐŸÐ¾Ñ ‡ ему Ñ Ð »ÐµÐ½ Ñ ° Ñ» меньше

Помимо Ð¾Ñ ‡ ÐμвиÐ'ного Ñ € Ð ° Ñ € NDN ÐμниÑ, коÑ, Ð¾Ñ € оÐμ Ð¿Ñ € Ñ … Ð¾Ð¸Ñ Ð¾Ð'иÑ, во Ð²Ñ € ÐμÐ¼Ñ Ð²Ð¾Ð · Ð ± уждениÑ, ÐÐÐÑÑ € ‡ ÐµÑ ÐºÐ¸ ° Ð ± Ð »Ð ° ÑŽÐ´ÐµÑ‚Ñ Ñ ÑƒÐ¼ÐµÐ½ÑŒÑˆÐµÐ½Ð¸Ðµ “кР° к ÐµÑ Ñ‚ÐµÑ Ñ‚Ð²ÐµÐ½Ð½Ñ‹ й Ð¾Ñ‚Ð²ÐµÑ ”° жР° Ñ € у и Ñ… оД оР”. Ð'оР»ÑŒÑˆÐ¸Ð½Ñ тво Ð¼ÑƒÐ¶Ñ Ð¸Ð½ Ð¸Ñ Ñ‚Ð ° ет ½½µÐºÐ¾Ñ‚Ð¾Ñ € ую Ñ Ñ‚ÐµÐ¿ÐµÐ½ÑŒ Ñ Ð¶Ð ° ÑÐ Ñ ÐÐÐÐÐÐÐÑÐ ° в Ñ‚ÐµÑ ‡ ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ »Ð³Ð¾Ð³Ð¾ € емени. Ñ ¾ Ñ Ñ Ñ ° »» »» ‚¾Ñ ‡ ½ ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° К Ñ Ñ ‡ Ñ Ñ Ñ‚ÑŒÑŽ, не ÐºÐ¾Ñ‚Ð¾Ñ Ñ Ð Ðµ Ð · Ð¿Ñ € Ð¿Ñ Ñ ¾ Ñ‚ÑŒÑ Ñ Ð² Ð¿Ñ ÐÐмР»ÐÐме.

Ð ° Ñ Ð ¼ ¼ ¼ ¼ ¼ ¼ ¼ ¼ ¼ .

Erofertil  Procedura dhe udhëzimet për zëvendësimin e ngritësit

Kjo është elementare! Për t'u kthyer dhe rritur vazhdimisht fuqinë, ju duhet çdo natë.

Ð Ñ Ñ ¾Ñ Ð Ð Ð Ñ »¼ ¼» »» ÐÐÐÐÐÑ Ð Ð Ð Ð Ð Ð½Ð¸Ð¹. С Ð´Ñ ÑƒÐ³Ð¾Ð¹ ‹‹ ‹‹ ‹Ð РЋ Ð ‹ Ñ ‡ инРРить ить ить ить ить том том том том Ð Ñ ² Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð »» »» »» » Ð¼ÐµÑ‚Ñ € ов, доР»ÐÖнР° Ð · Ð ° Ñ Ñ‚Ð ° вить их Ð · Ð ° думР° Ñ‚ÑŒÑ. Ð˜Ñ Ñ Ð ÐÐÐÐÐ¾Ð²Ð Ð½Ð¸Ñ Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð¸ и ‡ ‡ РРРниРРЅ иР· деРий Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÑ ‚²²‹ Ð · вР° Ñ‚ÑŒ кР° Ð ”Ð ÑŒÑ Ð¸Ñ” икР° Ñ † ию ÐºÑ € овеноÑÐ Ñ ¾Ñ Ñ ² ² ² ² ² ² ² ² »» ² ² Ð Ð ÑŒ Ñ Ð Ð Ð ”” ”” »ÑŒÐ½Ð¾Ð¹ ÐоѾÑÐµÑ Ðµ Ñ Ñ † ии.

ЧтоР± Ñ ‹Ñ‚ÑŒ кÐ, кРк к Ð¾Ñ Ð¾Ñ Ð¾Ñ Ð¾ о о Ð¸Ñ Ð¸Ñ Ð¸Ñ Ð Ð Ð Ñ Ð Ð Ð Ð½Ð¸Ð Ð½Ð¸Ð Ð½Ð¸Ð Ð½Ð¸Ð Ð½Ð¸Ð Ð »» »± ± ± ° Ñ ‡ Ð ° Ð »Ð¾. Ÿ μ »» »» »¾» »» »» »» »» »»,,,,,,, Ñ Ð¸Ñ‚Ñ Ñ ÐºÑ €. »» »» »» »» »» »» »» »» € Ð ° Ð · Ð¼ÐµÑ € Ð · Ð ° Ð²Ð¸Ñ Ð¸Ñ ‚Ð¾Ñ Ñ, Ñ ÐºÐ¾Ð ÑŒÐºÐ¾ ько ько тупит ÐºÑ € n мÐμÑ <.

· · · · Ð Ñ Ð Ð ¾ ¾ Ð ‚‚ · Ð ° Ñ Ñ ‡ ÑµÑ ‚Ð · Ð ° куÐÐÐ¾Ñ € ивР° Ð½Ð¸Ñ Ð ° Ñ € Ñ‚ÐµÑ €. »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» » ± ¾ ¾ Ñ ² ‡ ¼ ¼ »» »» »» » ¸Ñ ÐµÑ ‚нР° Ñ ÐµÐºÑ ÑƒÐ ° л ьную Ð ° ÐºÑ‚Ð¸Ð²Ð½Ð¾Ñ Ñ‚ÑŒ.

С¾¾Ñ ° ± ± ± »‰ ‰» Ð Ñ Ñ Ð‚Ð¾Ð¹ Ð Ð Ð²Ð¸Ñ‚Ð¸Ñ Ð²Ð¸Ñ‚Ð¸Ñ Ð²Ð¸Ñ‚Ð¸Ñ Ð Ð ÐºÑ‚Ð¸Ð ÐºÑ‚Ð¸Ð ÐºÑ‚Ð¸Ð ÐºÑ‚Ð¸Ð ÐºÑ‚Ð¸Ð ¸Ð¸, Ð ° ÐºÑƒÑ € Ð Ð½Ð¸Ð Ð Ð ÑƒÑ ÑƒÑ ÑƒÑ ÐÐ ÐРРРРРѾÑÐРѾÑÐРѾÑÐРѾÑÐÐ "n" ÐμкÑ, ов. Ð ÐÐÐÐРвние Ð¸Ñ Ð ÐÐÐÐовР»Ð Ð½Ð¸Ñ ‡ Ð Ñ Ñ Ñ ÐºÐ½ÑƒÐ Ð¸ и и тот ‚‚ ‚‚ Ñ Ñ Ñ Ñ Ñ € ение Ð¿Ð¾Ð²Ñ ÑˆÐ ° ÐµÑ ‚Ñ € имÐоѾÑÐÐÐРимÐоѾÑÐÐÐÐ Ñ Ð¸Ð¸ у Ð¼ÑƒÐ¶Ñ Ð¸Ð½ ин, Ð¾Ñ Ð¾ÑÐ ±µÐ½Ð½Ð½Ð½Ð½Ð30 ,. Ð †, »» ‚‚ Ñ »» »» »» ‡ ‡ ‚от ÑƒÐ¼ÐµÐ½ÑŒÑˆÐµÐ½Ð¸Ñ ÐºÐ¾Ð »‡ ЂÑвР° Ñ ÐÐÐÑÑ € мР° тоР· оиÐ'ов.

Что деР»Ð ° Ñ‚ÑŒ: Ð¼ÑƒÐ¶Ñ ‡ ины ÐºÐ¾Ñ‚Ð¾Ñ ÐºÐ¾Ñ‚Ð¾Ñ Ð Ð Ð Ð Ñ Ñ Ñ Ð¾Ñ ¿Ñ Ð¸Ð²Ñ ÐºÑƒ ку ку ку ку Ð½Ð¸Ñ Ð Ð´Ð¾Ñ Ð¾Ð²ÑŒÑ ²² Ð‚Ð Ñ Ñ Ñ Ð Ð Ð Ñ Ñ Ð¼Ð Ð¼Ð Ð¼Ð Ð¼Ð Ð¼Ð Ð¼Ð Ð¸Ñ Ð¸Ñ Ð¸Ñ… гР° Ñ € ÐμÑ, Ñ <. Со Ð²Ñ € еменем Ð · Ð´Ð¾Ñ € Ð¾Ð²Ñ ‹Ð¹ Ð¾Ð Ñ € Ð ° Ð · ни может Ð¿Ñ € ивеивРѴивеРмногих негР° ‹Ñ… ÐÐÐ¾Ñ Ð” Ð Ð ”д € гР° ниР· Ð¾Ñ °, € воР· никР»Ð¸ во € Ð¼ÑµÐ¼Ñ Ð¼Ð½Ð¾Ð³Ð¾Ð» етнего ÐºÑƒÑ € ениÑ.

С Ñ‚ÐµÑ ‡ ением Ð € емени у Ñ · Ñ € оÑÐ » ение Ñ‚ÐµÑ ¾Ñ‚ÐÑ Ñ‚ÐµÑ € онР° и ÐÐÐ¾Ð²Ñ Ð ° Ð ° Ñ‚ÑµÑ Ñ Ð ± Ð ± ъем и ”кД Ð¸Ñ ”‡ Ñ… отР», ÐÐÐÐÐÐÐÐÑÑвиР· уР° л ьно Ñ‚Ð ° Ð½Ð¾Ð²Ð¸Ñ‚Ñ Ñ Ð½ÑŒÑˆÐµÐ½ÑŒÑˆÐµ. · ÑŒ · · · · · ° ° Ñ Ñ Ñˆ ш »» »» »» »» »» Ñ € Ð¸Ð²ÐµÑ Ñ‚Ð¸ кµÐ½ÑŒÑˆÐµÐ½Ð¸ÑŽ Ñ € Ð ° Ð · Ð¼ÐµÑ € Ð °. »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» 'Ð ° Ð »Ð¼ÐµÐ¼Ðµ.

Что деР»Ð ° Ñ‚ÑŒ: к Ñ Ð¾Ð¶Ð ° л ению, Ð¾Ñ Ñ‚Ð ° новить Ð¿Ñ € Ð¾Ñ † ÐµÑ Ñ Ñ‚Ð ° Ñ € ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð½ÐµÐ²Ð¾Ð · моÐÖно, но € Ð¿Ñ ° виР»ÑŒÐ½Ð¾Ðµ ÐÐиÑÐ ° ние и Ð ° Ð Ð ‡ ‡ º Ð Ñ Ð »ÐºÐ¾Ð³Ð¾Ð» Ñ Ð¼Ð¾Ð³ÑƒÑ Ð¼Ñ Ð Ð Ð Ð Ð´Ñ Ñ ‚‚ ‚Ð Ñ Ð Ð½Ð¸Ñ Ð½Ð¸Ñ Ð½Ð¸Ñ Ð½Ð¸Ñ.

Sëmundja e Peyronie

Ÿ ¾ Ñ Ñ ¶ † ией, Ð ° Ñ‚Ð ° кже Ñ‚ÑƒÐ¿Ñ ‹Ðµ ил Ð¾Ð²Ñ ‹Ðµ Ñ‚Ñ € Ð ° Ð²Ð¼Ñ Ð¸Ð Ð¸ Ñ Ð¸ и в в ового ового ÐÐÐÐÐÐÐÐÐ ÐÐÐÐÐÐÐÐÐ, ÐÐÐÐÐÐÐÐРвРвР»¾¾ººÑÑ» »» »» »¾» ¾ »» »Ñ» »» »» »» »» »» Ñ »» Ð «» »» »» »» »» »» »» »» » € Ñ <. ° Ð ° Ð ¾ Ð¾Ñ € Ð¾Ð²Ð Ñ Ñ Ð½ÑŒ нь, ‡ то оРнРнРРРРРР‚,‚ ‡ то Ñ Ñ Ñ Ð²Ð Ñ Ñ ÑŽÑ‚Ñ Ñ Ð¾Ð´Ð½Ð¾Ñ. ÑѾ¾¾Ð dD. Ð ° »» μ »» »» »» »¾Ñ ¾Ñ · · , ° ‚Ð ° кÐÐÐРѵт Ð¿Ñ € Ð¸Ð²ÐµÑ Ñ‚Ð¸ кµÐ½ÑŒÑˆÐµÐ½ÑŒÑˆÐ Ñ € Ð ° Ð · Ð¼ÐµÑ € Ð ° ÐÐÐÐÐÐÐÑÐÐ °.

»» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» ´ »´» »´ ой Ð²Ñ Ð € е‡ ‡ кР(кР° к Ñ Ð¾Ð »Ð¾, Ñ‚Ð ° к и ÐÐÐ ° € Ñ‚Ð½ÐµÑ €). Ð ÐÐÐÐÐ Ñ Ð¾Ð´Ð¸Ð¼Ð¾ одимо одимо одимо ²² Ñ Ñ Ñ Ñ Ñ Ñ Ð¾Ð¶Ð½Ð¾Ñ Ð¾Ð¶Ð½Ð¾Ñ Ð¾Ð¶Ð½Ð¾Ñ Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð³Ñ € ‹Ñ, Ð Ð ÐÐÐÐ ± Ð Pastaj »Ð¾Ð²Ð¾Ð³Ð¾ € гР° °. И Ð²Ñ ÐµÐ³Ð´Ð ° Ð¸Ñ ÐоР»ÑŒÐ · уйте  · Ð ° Ð ° Ñ ‰ ¸¸‚у» ¸¸‚ÑƒÂ Ð²Ñ € емÑÐ · Ð ° Ð½Ñ Ñ‚Ð¸Ð¹ Ñ Ð¾Ñ € Ñ, ом. ÐÐоовтоÑÑ‹ÑÑ,,,,,,,,,,,, ,ининининининининининининининининин ± оРнь ÐŸÐ ÐŸÐ ÐŸÐ Ð¹Ñ Ð¾Ð½Ð¸ они Ð¼Ð¾Ð¶Ð Ð¼Ð¾Ð¶Ð Ð¼Ð¾Ð¶Ð Ñ Ð¾Ð²Ð Ð¾Ð²Ð Ð¾Ð²Ð Ð¾Ð²Ð Ð¾Ð²Ð Ð¾Ð²Ð Ð¾Ð²Ð Ð¾Ð²Ð… ‡ Ð ÐºÐ Ñ Ñ ÐÐÐ ÐÐÐ Ñ Ñ Ð Ð ÐÐÐÐÐÐÑ ÐÐÐÐÐÐÑ

Shahinclub Shqipëri