Rritja e burrërisë

Kjo temë është shumë e popullarizuar këto ditë. Le të shohim disa teknika dhe të zgjedhim më praktikat.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Zgjerimi i penisit me masazh

Më e vjetra, por praktike është mënyra në të cilën penisi masazhohet me duar. Kjo është teknika më e mirë. Ka shumë më shumë përparësi sesa teknikat e tjera. Jo shumë teknika na kanë ardhur, por këtu do të flasim për më të mirat.

Erofertil  Funksioni i dobët erektil çfarë të bëjë për njeriun

Pse masazhi manual është kaq i mirë?

1. Mund të përdoret në shtëpi.
2. Nuk ka nevojë të investosh.
3. Ju mund të zgjidhni teknikën, e cila quhet "për veten".
4. Ky masazh promovon fuqinë.
5. Ndihmon në rritjen e qëndrueshmërisë gjatë marrëdhënies seksuale.
6. Kjo është mënyra më e sigurt, me kusht që të ekzekutohet në mënyrë korrekte.

Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet pikës së gjashtë. Duke aplikuar masazh për të zmadhuar penisin, është e nevojshme që në mënyrë rigoroze të respektohen të gjitha rekomandimet e përshkruara në teknikën e zgjedhur. Gjëja kryesore nuk vlen për këtë me fanatizëm, në mënyrë që të mos dëmtojë veten.

Njerëzit kanë shpikur një numër të madh mënyrash të ndryshme për të manipuluar penisin me dorë duke përdorur masazh manual. Problemi lind kur është e nevojshme të përcaktohet zgjedhja e metodologjisë dhe zbatimi i saktë i saj. Le të shohim teknikat më praktike dhe të përballueshme për zgjerimin e penisit.

Si të zgjeroni një anëtar duke përdorur teknikën e shtrirjes

Kjo teknikë është e përshtatshme për njerëzit që nuk mund t'i kushtojnë shumë kohë këtij problemi në baza ditore. Zbatimi i kësaj teknike do të zgjasë vetëm pesë deri në gjashtë minuta, por pavarësisht kësaj, brenda dy muajsh do të çojë në një rritje të penisit për disa centimetra. Ky ushtrim duhet të kryhet në mënyrë të përsëritur gjatë gjithë ditës. Nuk ka asgjë të turpshme për këtë. Parimi mbi të cilin bazohet kjo teknikë është krijimi i një tensioni të caktuar në indet e buta të penisit duke shtrirë epidermën e saj (lëkurën) kur është në fazën e ngacmimit. Kjo e bën lëkurën të zgjuar dhe vëllimi i penisit rritet. Kjo është për shkak të fluksit të gjakut në trupin shpellësor të organit gjenital.

Erofertil  Pafuqia kurrizore si të trajtohet

Udhëzimet dhe rekomandimet

Lubrifikoni penisin. Ulur në buzë të një divan ose karrige, vazhdoni të stroking një anëtar. Kapeni atë me gishtin e madh dhe treguesin e parë. Lëkura duhet të tërhiqet sa më shumë që të jetë e mundur, duke lëvizur me dorën tuaj nga baza në kokën e penisit dhe pa e hequr kthetrat fikse. Kur bëni lëvizje në rënie, rritni gradualisht forcën e mpiksjes. Kështu, vëllimi i gjakut që mbetet në penis do të rritet. Pas vazhdoni të kryeni lëvizjet lart.

Duke rritur shpejtësinë e lëvizjeve të tilla, por duke mos dobësuar forcën e mashtrimit, duhet të ndjeheni zgjim. Shtë e nevojshme të përpiqemi për të arritur një kulm të ereksionit (gjysmë-ngacmimi është i pranueshëm dhe lejohet vetëm në teknikën e jelking). Sapo mbledhja të bëhet më e plotë, duke mbajtur penisin në bazë me një rrokje tashmë të njohur, vazhdoni të ushtroni, duke u përpjekur të mbani gjakun në indet e tij. Pas kësaj, kapni penisin pranë kokës me dorën tuaj të lirë, siç keni bërë më parë, dhe përpiquni ta shtrini në drejtime të ndryshme me të dy duart.
Duhet mbajtur mend që kontrolli dhe vajosja e duhur janë rregullat më të rëndësishme dhe më të rëndësishme në këtë teknikë.

Nëse ndiqni të gjitha rekomandimet në mënyrë korrekte, atëherë nuk do të ketë ndjesi të dhimbshme dhe të pakëndshme.

Sistemi i ushtrimeve i zhvilluar nga Aaron Kemmer

Rezultati i këtij kompleksi nuk është vetëm një rritje në madhësinë e dinjitetit mashkullor, por edhe anije të shëndetshme, organe gjenitourinare dhe muskuj të fortë të legenit.

Teknika zhvillohet bazuar në ushtrimet e mëposhtme:

    1. shtrydhja – është e nevojshme që në mënyrë të ngadalshme dhe shpejt të shtrydhni dhe hapni penisin, kjo kontribuon në rrjedhjen e gjakut dhe një rritje të vëllimit të organeve;
    2. shtrirje – është shtrirja graduale e trupit. Sa herë që duhet të rrisni ngarkesën. Indet e penisit janë mjaft elastike, kështu që ato janë lehtësisht të prekshme nga ky ushtrim.
Erofertil  Si të trajtojmë impotencën në diabet

ProExtender

Kjo është një pajisje e veçantë. Ajo ka për qëllim shtrirjen dhe korrigjimin e organeve gjenitale të burrave. Veprimi i tij përcaktohet nga forca që shfaqet gjatë tensionit. Prodhimi i saj përdor çelik inox, silikoni, plastike. Completelyshtë plotësisht i sigurt në përdorimin e tij, pasi ka kaluar të gjitha testet e nevojshme klinike dhe teknike. Këtë e konfirmojnë mjekët kryesorë. Nuk është e nevojshme të shikoni një mjek kur përdorni këtë pajisje.

Metoda e shtrirjes së penisit është përdorur për një kohë të gjatë dhe e ka provuar veten nga ana më e mirë. Për një rezultat të vërtetë, pajisja duhet të vishet çdo ditë për të paktën gjashtë orë. Edhe pse koha është thjesht individuale. Rezultati rritet në përpjesëtim me kohën e përdorimit të pajisjes. Pothuajse 100% e burrave nga grupi eksperimental që përdorën pajisjen për pesë muaj, vunë re zgjerimin e penisit për më shumë se tre centimetra.

Nëse keni një dëshirë për të blerë një ekspansion të tillë, atëherë përgatituni. Duhet të vishen për tetë orë për tetë muaj. Kompleti përfshin katër bare për të shtrirë penisin, si dhe udhëzime dhe një disk DVD.

Në këtë artikull, ne takuam jetën e vërtetë dhe teknikat e sigurta për të zgjatur "krenarinë tuaj mashkullore". Me siguri i keni mësuar dhe mbani mend këto këshilla dhe mashtrime praktike.

Shahinclub Shqipëri