Shoqata Ndërkombëtare e Urologëve dhe Andrologëve

Në konferencën shkencore-praktike "Ndërhyrja ndërdisiplinore në diagnostikimin dhe trajtimin e impotencës", urologu më i mirë i vendit Koshelev Alexander Petrovich bëri një deklaratë provokuese: "Impotenca është shkaku i arrestit të papritur kardiak".

Së bashku me këtë, shkencëtari propozoi një mënyrë të besueshme për të zgjidhur problemin dhe paraqiti zhvillimin e shumëpritur të Institutit të Kërkimit të Urologjisë – një ilaç që do të zgjidhë rrënjësisht problemin e impotencës.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

"Impotenca shkurton jetën e një njeriu me një mesatare prej 15%"

Koshelev Alexander Petrovich

Doktor i kategorisë më të lartë, urolog, doktor i shkencave mjekësore

Përvojë pune: 27 vjet

Kryetari, autor i qindra artikujve mjekësorë, pjesëmarrës nderi i konferencave dhe forumeve ndërkombëtare mbi urologjinë.

Erofertil  Ushtrimet për mbledhje janë thelbi i metodës, avantazhet e tij dhe kompleksi më efektiv

"Nga 100 burrat që vdisnin nga një sulm në zemër, 94 ishin të pafuqishëm. Këto statistika janë dëshmi të mëtejshme të rëndësisë kritike të trajtimit në kohë të impotencës.

Por nëse mosfunksionimi ngrerë më parë nuk mund të kurohej plotësisht (ose ishte e mundur me pjesëmarrje serioze mjekësore), sot unë deklaroj me besim dhe përgjegjësi absolute për fjalët e mia: impotenca mund të kurohet vetë në çdo fazë dhe pavarësisht nga shkaqet themelore të sëmundjes.

Për të hequr qafe impotencën me një metodë të re, një njeri do të jetë në gjendje të zgjidhë disa probleme shëndetësore menjëherë: të rivendosë fuqinë dhe të shmangë sëmundjet kardiovaskulare.

Mosfunksionimi ngrerë (pafuqia) është një nga shenjat kryesore të hershme të një sëmundjeje progresive të zemrës. Sot, kushdo që kërkon kujdes mjekësor për impotencë duhet të trajtohet si një person me sëmundje kardiovaskulare, derisa të provohet ndryshe.

Numrat e frikshëm

Kolegët tanë në klinikën Mayo vëzhguan një grup burrash të moshës 40 deri në 49 vjeç me mosfunksionim ngrerë dhe zbuluan se secili prej tyre kishte dy herë shanse për të zhvilluar një sulm në zemër sesa burrat që nuk kishin probleme seksuale.

Një studim tjetër zbuloi se dy në tre pacientë me sëmundje kardiovaskulare vuanin nga impotenca, zakonisht për disa vjet para se të kishin një sëmundje të zemrës.

Si lidhet kjo

Ngushtimi dhe ngurtësimi i arterieve prishin rrjedhën e gjakut në penis, gjë që parandalon një mbledhje normale. Dhe duke qenë se këto arterie janë më të ngushta se arteriet që çojnë në zemër, kjo simptomë alarmante ndodh më herët.

Çfarë duhet të bëni

Me simptomat e para të impotencës, duhet të filloni menjëherë trajtimin në një mënyrë amtare. Kjo do të thotë që nuk mund të vihet në dyshim ndonjë stimulues!

Ereksionet e dobëta, dëmtimet gjatë marrëdhënieve seksuale dhe madje edhe impotenca e plotë nuk janë indikacione për marrjen e kimikateve më të ashpër si Viagra dhe analoge, pasi substancat e tyre aktive vetëm përkeqësojnë situatën dhe në 97% të rasteve çojnë në sindromën e papritur të arrestit kardiak.

Erofertil  Shëndeti i grave dhe burrave

Pafuqia ndodh kundër një sfondi të qarkullimit të dobët të gjakut në enët. Nëse nuk keni një ngritje, atëherë, para së gjithash, keni probleme me anijet dhe duhet të shpëtoni prej tyre! Dhe vetëm atëherë punoni për të rregulluar intensitetin, kohëzgjatjen e marrëdhënies seksuale, ngurtësinë e penisit në gjendje të ngritur. "

Zhvillimi nga Dr. Koshelev

Duke u marrë me problemet e mosfunksionimit seksual të mashkullit për më shumë se 25 vjet, Profesor Koshelev ka zhvilluar dhjetëra metoda të trajtimit. Njëri prej tyre pretendon një revolucion global në fushën e urologjisë dhe trajtimit të fuqisë.

U bë ilaçi Erostone – një përqendrim i fuqishëm i ekstrakteve natyrore të bimëve të egra dhe bimëve që janë të vështira për t'u përdorur në vendin tonë. Alexander Petrovich kaloi më shumë se 10 vjet për të verifikuar pajtueshmërinë molekulare, biodisponibilitetin e lartë dhe efektivitetin e ilaçit grandioz.

Testet laboratorike tek minjtë treguan një rezultat 100%, pas së cilës një grup studimor i drejtuar nga Profesor Koshelev kreu një seri provash klinike me pjesëmarrjen e më shumë se 10 mijë vullnetarëve.

Sipas rezultateve të tyre, u morën rezultatet e mëposhtme:

 • Rimëkëmbja e funksionit erektil – 99,7%
 • Rritja e dëshirës seksuale – 86,4%
 • Kohëzgjatja e marrëdhënies seksuale – u rrit në 50-90 minuta
 • Rreziku i sulmit në zemër dhe goditje në tru – ulur në 0,4%
 • Rreziku i trombozës së venave të thella – u ul në 0,7%
 • Rreziku i arrestit të papritur kardiak – u ul në 0,1%

Në praktikë, Erostone stimulon funksionin seksual dhe ndihmon në zgjidhjen e problemeve të mëposhtme mashkullore:

 • Përmirëson lëvizjen seksuale;
 • Rrit ashpërsinë e ndjesive gjatë marrëdhënies seksuale;
 • Rrit seksin dhe zgjat fuqinë te burrat;
 • Shkurton pauzën zjarrduruese midis ereksioneve, rrit vëllimin dhe cilësinë e spermës;
 • Mbështet sistemin imunitar dhe gjëndrat mbiveshkore;
 • Ka një efekt të butë anti-inflamator në gjëndrën e prostatës.

Si të merrni Erostone?

Zhvillimi i Alexander Petrovich po përgatitet për një lëshim në shkallë të gjerë. Për momentin, ilaçi shpërndahet nën programin preferencial FALAS. Për të marrë Erostone, ndiqni lidhjen në faqen zyrtare të internetit.

Erofertil  Mjete efektive për përmirësimin e fuqisë mashkullore

Shtuar: Prodhuesi specifikoi që promovimi të jetë i vlefshëm deri në përfshirje. Para përfundimit të tij, kapsulat origjinale EROSTONE mund të merren përmes faqes zyrtare të internetit falas!

Erostoni piu një muaj më parë. Në pjesën më të madhe për parandalim (nuk mendoj se në 38 vjet mund të ketë impotencë). Efekti është natyrisht kozmik. Pas nja dy muajsh, unë do të përsëris kursin për tu konsoliduar. Por nuk kam dëgjuar për përfitime më parë.

Unë do t'ju zhgënjej, pafuqia mund të jetë në 30, dhe madje edhe në 20 vjet. Në të vërtetë, gjithçka varet nga anijet. Epo, pothuajse gjithçka. Prandaj, duhanpirësit janë në rrezik si gjithmonë.

Përdorimi i zgjatur i Viagra çon në hepatit të ilaçeve më tej në kancer të mëlçisë dhe ky nuk është kufiri.

Për herë të parë dhe të fundit në jetën time, unë mora Viagra-50mg. Në zonën e plexusit diellor kam pasur ngërçe të rëndë, pështymje, varrosje. Vendosa një nazofaringë. Mendova se do të vdisja në vend. Në ferr me këto eksperimente, unë as nuk shikoj në kimiozë!

Dhe shoku im vdiq nga Viagra, dhe fshatari ishte vetëm 55 (.

Autori i artikullit:
Koshelev Alexander

Në urologjinë e NMU, kemi kryer një studim të vetive të ilaçit
"Erostone"

Si rezultat i një studimi 30-ditor të një grupi vullnetarësh nga 82 njerëz që vuajnë nga impotenca dhe mosfunksionimi ngrerë. Rezultatet e mëposhtme u morën:

1. Të gjithë vullnetarët morën një ngritje të fuqishme.

2. Gjatë përdorimit të Erostone efektet anësore nuk u zbuluan.

3. Shumica e vullnetarëve vunë re një rritje të konsiderueshme në kohën e marrëdhënies seksuale (deri në 2-3 orë).

4. Shumë vullnetarë vunë re një rritje në gjatësinë dhe trashësinë e penisit gjatë mbledhjes.

5. notedshtë vërejtur një rritje e numrit të spermës me orgazëm.

6. Orgazma është bërë më e ndritshme dhe më e gjatë.

Jeni nga? Prisni!

Nga qyteti dhe rajoni juaj marrim numrin më të madh të ankesave në lidhje me problemet e potencialit te burrat në moshë të re!

Vetëm një ditë – në arka, të gjithë vendasit "Erostone" është falas!

Shahinclub Shqipëri