Ushtrimi për prostatit, video

Nuk është sekret që një mënyrë jetese aktive, aktiviteti fizik janë të mira për shëndetin, pavarësisht se në cilën moshë është një person. Ngarkesat jo vetëm që forcojnë gjendjen e përgjithshme, por mbajnë edhe vetitë shëruese, duke aktivizuar pikat jetësore të trupit. Për të gjitha llojet e sëmundjeve, mjekët rekomandojnë një ose një tjetër grup ngarkesash motorike, e njëjta vlen edhe për patologjinë mashkullore në organet gjenitale. Sëmundja jo vetëm që mund të parandalohet, por edhe të trajtohet me stërvitje me prostatit. Nga ngarkesat, ka një nxitim të gjakut në organe, duke përmirësuar qarkullimin në zonën e legenit, sistemi nervor i njeriut qetësohet, toni rritet, muret e enëve bëhen më të forta, proceset inflamatore hiqen, etj. Llojet kryesore të ngarkesave përfshijnë ushtrime që kanë një efekt të dobishëm në gjendjen e shtyllës kurrizore, forcimin e muskujve të nyjeve të hip. Kjo është duke vrapuar, duke ecur, duke lëkundur shtypin, mbledhjen dhe "thupër".

Për njerëzit me patologji të gjëndrës së prostatës, prostatitit, është e nevojshme të filloni çdo ditë me aktivitet të lehtë fizik, të monitoroni higjenën e organeve gjenitale. Frymëmarrja e duhur është e rëndësishme: merrni frymë thellë përmes hundës, bëni pauzë për 2-3 sekonda dhe nxjerrni ngadalë përmes hundës. Do ditë duhet të rrisë pauzën. Por duhet të mbani mend se edhe ngarkesat e lehta duhet të rekomandohen nga mjeku që kryen ushtrimet, duhet të konsultoheni paraprakisht. Meqenëse mund të ketë lloje të tjera të patologjive në trup, për të cilat jo çdo lloj ngarkese mund të jetë i dobishëm.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Ushtrimi për trajtimin e prostatitit

Tani i drejtohemi ushtrimeve fizike për trajtimin e prostatitit, të cilat drejtpërdrejt kanë një efekt domethënës dhe të dobishëm në sëmundje.

 1. Ne e pranojmë pozicionin fillestar. Shtrihuni në shpinë dhe maksimalizoni tërheqjen e anusit, duke mbajtur në pikën e arritjes për 5-6 sekonda. Atëherë relaksohuni. Ky lloj ushtrimi mund të kryhet edhe gjatë qëndrimit në këmbë ose ulur.
 2. Ushtrimi tjetër është të shtriheni në shpinë. Ne marrim frymë thellë, duke fryrë stomakun. Një vonesë prej 10-15 sekondash dhe nxjerr barkun.
 3. Pozicioni fillestar është shtrirë në shpinë. Ne i rregullojmë këmbët, i bashkojmë dhe i ngremë. Ne bëjmë të njëjtën gjë duke përkulur gjunjët.
 4. Shtrihuni në anën tuaj. Ne e përkulim këmbën në gju dhe e shtypim atë në gjoks. Këmba e dytë është drejt, ne bëjmë lëvizje rrotulluese me të. Pastaj, bëni të njëjtën gjë me një këmbë të përkulur. Gjatë ushtrimit, ne ndryshojmë pozicionin e këmbëve.
 5. Shtrihuni në stomakun tuaj. Duart janë drejtuar përgjatë trupit dhe mbahen në këtë pozicion deri në fund të stërvitjes. Shkëputni gjoksin nga dyshemeja, këmbët lart. Në rast ndarjeje, bëni një vonesë deri në provën e sikletit. Për t'u çlodhur.
 6. Pozicioni fillestar – shtrihuni në stomakun tuaj. Së pari së bashku, pastaj rrisni në mënyrë të alternuar, këmbët e drejta, i racës dhe i kryqëzoni.
 7. Pozicioni – i shtrirë në stomakun e tij. Nën stomak ju duhet të vendosni një top të vogël gome. Ne i mbështesim duart në dysheme dhe e hipim topin me gjithë trupin tonë për 5 minuta.
 8. Uluni në dysheme me këmbët tuaja të shtrira përpara jush. Ne shtrijmë duart në këmbë, këmbët në një pozicion të drejtë.
 9. Ne ulemi në dysheme. Zgjat këmbët dhe pjesën. Ne bëjmë "hapa" me mollaqe. Së pari përpara disa hapa, pastaj përsëri. Ne i rregullojmë këmbët në gjunjë drejt.
 10. Ne bëjmë lëkundje të këmbëve në këmbë. Së pari, një këmbë mbrapa dhe me radhë, pastaj e dyta.
 11. Në një pozicion në këmbë, ne përkulemi duke u kthyer trupi ..
 12. Ne pranojmë një pozicion në këmbë. Ne bëjmë hedhje, duke rritur lartësinë. Në fillim bëjmë 50 kërcime, pastaj rritemi në 250-300.
Erofertil  Si të përcaktoni madhësinë e penisit sipas pamjes së mënyrave popullore të një njeriu

Ushtrimi sigurisht që është i dobishëm për shëndetin e burrave, por jeta aktive seksuale është mënyra më efektive për të stabilizuar gjendjen e gjëndrës së prostatës. Për të shmangur problemet me epsh dhe ereksion, për meshkujt rekomandohet të përdorni një qasje të integruar, e cila përfshin dietën e duhur, masazh, ushtrime joga për të përmirësuar fuqinë, zierjet dhe tretësirat. Sidoqoftë, opsioni i fundit nuk ka gjithmonë një efekt pozitiv, nuk mund të mendoni me dozën dhe "shkoni shumë larg". Kështu që kjo të mos lejohet, ne rekomandojmë marrjen e një kompleksi të bimëve medicinale për të përmirësuar epshin dhe ereksionin Eromax. Duke përdorur teknologjinë inovative të grirjes së krojeve, ilaçi ruan të gjitha vetitë shëruese dhe efektet pozitive të bimëve natyrore!

Për të studiuar më qartë ushtrimet me prostatinë, videoja e ngarkesave komplekse do të japë shembuj vizualë për të kryer.

Shahinclub Shqipëri