Shkaqet dhe parimet e trajtimit të ereksionit të shpejtë

Ju mund të mos më besoni mua, por plotësisht eliminimi i të gjitha frikave tuaja nuk është vetëm e mundur, por edhe plotësisht e realizueshme. Gjeni si ta arrini këtë vetë dhe filloni të jetoni pa frikë!

Antidepresantët janë ilaçe që kanë një efekt të theksuar psikotropik në trupin e njeriut. Ilaçet rekomandohen me qëllim të eliminimit të depresionit, depresionit, dhe ato ndikojnë në përqendrimin e neurotransmetuesve. Orderrregullimi i gjendjes mendore të një njeriu çon në letargji, letargji, humor të dobët dhe sfond emocional negativ. Frika dhe ankthi i paarsyeshëm, shfaqet tensioni nervor. Kjo është arsyeja pse mjeku i përshkruan pacientit ilaçe kundër depresionit, të cilat ndihmojnë në normalizimin e mirëqenies së pacientit, eliminojnë shqetësimin e gjumit, rivendosjen e oreksit dhe rivendosjen e humorit normal. Antidepresantët dhe fuqia, a janë këto dy koncepte në përputhje? Si ndikojnë droga në fuqinë e burrave dhe a ia vlen të pihet fare? A janë ata në gjendje të rritin fuqinë, ose anasjelltas, provokojnë uljen e saj? Si ndikojnë antidepresantët në trupin mashkullor? Industria moderne farmakologjike paraqet një listë të madhe të barnave që kontribuojnë në eliminimin e sindromës depresive dhe çrregullimeve mendore.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Si të tejkaloni problemet e ngritjes

Një numër i faktorëve organikë dhe psikologjikë mund të shkaktojnë çrregullime në ciklin e reagimeve seksuale dhe të shkaktojnë probleme të tilla si humbja e dëshirës seksuale ose zgjimi seksual, vështirësia në orgazëm, dhimbja gjatë marrëdhënies seksuale dhe neveria ndaj seksit. Edhe pse nuk dihet saktësisht se sa njerëz vuajnë nga këto dhe çrregullime të tjera funksionale seksuale gjatë gjithë jetës, provat shkencore sugjerojnë që përqindja e tyre është shumë e lartë.

Erofertil  Si të zgjasni marrëdhëniet seksuale

Faktorët organikë dhe psikologjikë janë po aq përgjegjës për mosfunksionimin seksual. Në disa raste, një kombinim i të dy këtyre faktorëve çon në të. Shkaqet organike diseasedo sëmundje e lidhur me sistemin nervor, gjendjen hormonale ose qarkullimin e gjakut mund të shkaktojë mosfunksionim seksual.

Cilësia e një mbledhje është një tregues i fuqisë së një njeriu. Frika se seksi nuk do të ketë sukses provokon vetëm atë që njeriu do të thotë fjalë për fjalë "menopauzë mashkull" nënkupton një ulje hap pas hapi të burrave.

Mando njeri të paktën një herë në jetën e tij e gjeti veten në një situatë ku mbledhja e tij u zhduk shpejt gjatë seksit. Kjo gjendje quhet detumescence. Nëse një njeri është i shëndetshëm dhe të gjitha sistemet e trupit të tij funksionojnë normalisht, tensioni i penisit mbetet në nivelin e duhur. Sidoqoftë, ndonjëherë ndodh që disa përfaqësues të ereksionit më të fortë seksual zhduken mjaft shpesh.

Frika nuk është aq e tmerrshme sa duket :) Do të gjeni një mënyrë të vlefshme për të hequr qafe plotësisht të gjitha frikën tuaj këtu. Klikoni në link dhe lexoni se si mund ta bëni!

Normalisht, një mbledhje dobësohet shpejt pas marrëdhënies seksuale, domethënë pas një derdhjeje. Së pari, penisi bëhet i butë, zvogëlohet përgjysmë, dhe pastaj kthehet në gjendjen e tij normale. Kjo për shkak se gjaku lë kafe cavernosa, të cilat janë përgjegjëse për zgjerimin e madhësisë së penisit. Kohëzgjatja e këtij procesi varet tërësisht nga karakteristikat individuale të burrit.

Po sikur kjo të ndodhë gjatë seksit? Kjo gjendje konsiderohet patologjike dhe kërkon sqarimin e shkaqeve. Përballja e problemeve të tilla nënvlerëson vetëvlerësimin e një burri, ai humbet besimin në aftësitë e veta dhe ka frikë nga marrëdhënia seksuale e ardhshme. Rezultati i përvojave të tilla mund të jetë zhvillimi i çrregullimeve të rënda psiko-emocionale: Për të përcaktuar saktë se çfarë duhet të bëni në këtë situatë, një njeri duhet të zbulojë për veten e tij se cilat faktorë shkaktuan dobësimin e funksionit ngrerë gjatë marrëdhënies seksuale ose para fillimit të tij.

Ulje ereksionit. impotencë

Isfarë karakterizohet nga një ereksion flaksid? Disa të rinj, kryesisht burra të rinj, besojnë se problemet me fuqinë mund të ndodhin vetëm tek njerëz mjaft të moshuar. Dhe në këtë ato janë plotësisht të gabuara, sepse marrëdhëniet intime mund të jenë në hije jo vetëm nga impotenca e plotë, por edhe nga problemet e tjera. Cili është ndryshimi midis një ngritjeje të ngadaltë dhe një të mjaftueshëm dhe cilat shenja karakterizon? Para së gjithash, një mbledhje jo e plotë shprehet nga elasticiteti i dobët i penisit, si dhe ngurtësia e pamjaftueshme e tij dhe rritja jo e plotë.

Pra, një burrë mund të ketë probleme me depërtimin e penisit në vaginë.

Mos harroni se ndonjëherë paaftësia për të arritur një mbledhje dhe marrëdhënie seksuale, për shembull, statusi hormonal – një rënie në sekretimin e testosteronit; Sa e madhe është frika e burrit kur, pas marrëdhënies seksuale, ai tashmë e di.

Pse, së bashku me një rënie në ereksion, dëshira zhduket gjatë seksit? Këtu janë disa prej tyre: Përvoja e parë e pasuksesshme e kontaktit seksual me një partner. Kjo arsye mund të lërë një gjurmë në të gjitha sjelljet e mëtejshme seksuale të burrave. Kontakti i parë seksual është shumë i rëndësishëm për vetëvlerësimin dhe vetëbesimin e mashkullit. Sidomos nëse jo vetëm seksi i parë ishte i pasuksesshëm, por edhe disa kontakte pasuese.

Erofertil  Zgjatëse për të rritur organin mashkullor

IMPOTENCIA – SHPALLJE E FUNKSIONIT ARSIMOR – Terapia seksuale – Kaplan H.S.

Njohuria për proceset kryesore që kontribuojnë në fillimin e mbledhjes së penisit, ndihmon seksin më të fortë të shmangë problemet me potencialin dhe të ruajë një jetë të plotë seksuale për shumë vite. Impulse lindin në trurin e një njeriu, dhe pastaj përhapen përmes palcës kurrizore në nyjet dhe nervat e organit gjenital. Prandaj, fuqia e zmadhimit të penisit është rezultat jo vetëm i stimulimit prekës, por edhe një përgjigje ndaj mendimeve, kujtimeve, fantazive dhe përvojave erotike.

Fuqia e një njeriu gjithashtu varet nga puna e sistemit nervor periferik, i cili rregullon punën e të gjitha organeve të brendshme.

"Mekanika e ereksionit është e kundërta e një nxitimi të adrenalinës, enëve të gjakut, e cila ndikon në muskujt e lëmuar në penis dhe zvogëlon rrjedhën e gjakut.

Pse zhduket një mbledhje gjatë seksit? Një rast i vetëm i humbjes së ereksionit gjatë marrëdhënies seksuale nuk është një patologji, dhe është mjaft i zakonshëm tek burrat. Gjëja kryesore nuk është t'i kushtohet rëndësi dështimeve të përkohshme dhe ta shikojmë atë si një ngjarje të rastit. Një gjë tjetër është kur një dështim i dha një çrregullim psikologjik në të cilin ndodh siklet seksuale me çdo marrëdhënie seksuale.

Një siklet i tillë seksual ndikon shumë besimin e burrit në aftësitë e tij dhe si rezultat mund të çojë në frikë nga intimiteti seksual dhe një refuzim i plotë i marrëdhënieve seksuale. Për të shmangur këtë, është e nevojshme të përcaktohen shkaqet e sakta të humbjes së ereksionit dhe eliminimi i tyre derisa ato të bëhen të përhershme. Arsyet e zhdukjes së një mbledhje gjatë seksit 1. Në pjesën dërrmuese të rasteve të zhdukjes së një mbledhje gjatë ose para marrëdhënies seksuale, ekzistojnë arsye psikologjike.

Si rregull, arsye të tilla janë natyra individuale, më të zakonshmet prej të cilave janë:

Sindromi i Alert i Dështimit Seksual

Harrojeni për penisin dhe ereksionin. Këshillë dy – mos kini frikë të bëni dashnorë të rinj. Me një partner të ri mund të bëni shumë më mirë sesa me atë të mëparshmin, i cili tashmë di për ngritjen tuaj të dobët.

Cilat janë shkaqet e një mbledhje të dobët dhe çfarë mund të bëhet me një mbledhje për ta përfunduar atë, dhe mungesa e plotë e një mbledhje, si dhe një rënie e dëshirës seksuale. për shkak të punës, konfliktit, pasigurisë ose frikës së së ardhmes).

Sayfarë thonë ekspertët Nëse një mbledhje zhduket gjatë marrëdhënies seksuale, atëherë në mjekësi quhet mosfunksionim ngrerë. Arsyeja për zhdukjen e një ereksioni është një mbushje e dobët e penisit me gjak, kjo është arsyeja pse humbet stabilitetin. Pse ndodh kjo, konsideroni më poshtë. Më shpesh, dështime të tilla vërehen në përfaqësuesit e gjysmës së fortë pas dyzet. Shkaku i keqfunksionimeve të fuqisë tek burrat në moshën madhore mund të jetë mungesa e hormoneve mashkullore, sëmundjeve kardiovaskulare ose diabeti.

Shpesh fajtori i fuqisë së dobët është sëmundjet e sistemit nervor. Të rinjtë, nga ana tjetër, vuajnë nga forca e dobët e mashkullit për shkak të dëmtimeve të penisit ose organeve të legenit. Stresi i rregullt, depresioni dhe neuroza ndikojnë negativisht në funksionimin e një organi të rëndësishëm mashkullor. Shpesh, ndër shkaqet mund të vërehet mospërputhje psikologjike.

Seksologjia dhe Seksopatologjia – ordersrregullime seksuale psikogjene

Stresi akut ose kronik është shkaku më i zakonshëm i mosfunksionimit ereksion. Stresi është përgjigja e trupit ndaj një stresori. Një stresues ose një shkak i stresit mund të jetë çdo gjë që shqetëson një mënyrë të matur të jetës. Në varësi të karakteristikave të stresit, dallohen dy forma të stresit:

Karakterizohet nga një rënie në ereksion dhe një përkeqësim i dëshirës seksuale. ose mosgatishmëri e plotë për t'u përfshirë në marrëdhënie intime, ndonjëherë frikë.

Ekzistojnë dy faktorë të mosfunksionimit seksual: disordersrregullimet organike përfshijnë sëmundje të sistemit gjenitourinar, lezione të gjëndrave endokrine, lezione të strukturave të thella të trurit, lezione të karakterizuara nga lokalizimi kurrizor i fokusit patologjik të mielitit, skleroza e shumëfishtë, tumoret, dëmtimet e palcës kurrizore, etj. Faktorët psikogjenikë, nga ana tjetër, ndahen endogjene kongjenitale, kushtetuese dhe ekzogjene reaktive, situative.

Erofertil  Fjalë derdhje të bukur topolak

Meqenëse çrregullimet organike nuk janë në kompetencën e psikologëve, atëherë kjo punë do të përqendrohet në sfondin psikologjik të mosfunksionimit seksual. Ekzistojnë disa klasifikime të çrregullimeve të potencës. Unë do të jap klasifikimin më të zakonshëm bazuar në konceptin fiziologjik të fazave dhe përbërësve të ciklit kolektiv dhe në teorinë e sistemeve funksionale P. Group – Grupi pseudo-impotencë – çrregullime të komponentit neurohumoral të grupit copulativ Grupi – shkelje e përbërësit mendor Grupi – shkelje e komponentit ereksionit Grup – shkelje e komponentit ejakulues të domosdoshëm gjithashtu duket se sqaron termin impotencë, e cila do të ndodhë më tej.

Pafuqia është një gjendje në të cilën një burrë nuk mund të kryejë marrëdhënie seksuale ose të sigurojë kënaqësi seksuale për të dy partnerët. Termi "impotencë" pothuajse ka dalë jashtë përdorimit në literaturën moderne seksologjike. Kjo është për shkak të pasigurisë së termit, i cili në fazat e hershme të zhvillimit të seksopatologjisë tregonte një gamë të gjerë çrregullimesh nga infertiliteti në forma të ndryshme të dishormonia seksuale, dhe përdorimi i tij në një kuptim tjetër si simptomë, sindromë, madje edhe një formë nosologjike.

Në këtë punë, do të përpiqem të konsideroj shkelje të funksionit seksual jo vetëm tek burrat, por edhe tek gratë. Disordersrregullimet seksuale funksionale janë një nga përbërësit pothuajse të detyrueshëm të depresionit që gjenden në strukturën e kushteve neurotike shumë më shpesh sesa mendohet.

SHPISRNDARJES SEKUALE PSIKOGENIKE

Unë jam absolutisht i shëndetshëm për atë që mësova sot.Por fakti është që nuk e ndjeja eksitimin! Meqenëse nuk e di si mund të reagojë ajo. Më pëlqen me siguri! A është ajo e dashuruar me mua është një pyetje. Ajo kishte një marrëdhënie të ndërlikuar para kësaj dhe mbase tani ajo nuk ka nevojë fare për të.

Sidoqoftë, nuk ka asnjë arsye frike, edhe nëse mjeku ju vë dy ose tre vjeç, ata flasin për një ulje minimale të këtij ndryshimi.

Burrë, 61 vjeç, martuar 40 vjeç Ka probleme me ereksion, më thuaj ku të shkoj? Një burrë, 54 vjeç, i divorcuar 4 vjet më parë Kohët e fundit, nuk funksionon gjithmonë, ndodh mashtrime. Gruaja, 62 vjeç, e martuar 38 vjeç. Si të përmirësohet aftësia e burrit nën disa kufizime? Një burrë, 57 vjeç, u martua 36 vjet. Diçka shkoi keq, por unë nuk dua të heq dorë. Njeri, 72 vjeç, i ve 8 vjeç Pas 60 vjetësh, epshi filloi të bie, ereksioni është dobësuar, cilat pilula rekomandoni? Grua, 64 vjeç, beqare.

Po sikur të ketë ngritje gjatë marrëdhënies seksuale? Një burrë, 56 vjeç, martuar 31 vjet. Një vit më parë nëna ime vdiq. Për dy vjet ajo ishte shumë e sëmurë, nuk doli nga shtrati. Që atëherë, marrëdhëniet me gruan e tij në shtrat nuk kanë përfunduar. Gruaja ime është 4 vjet më e re se unë.

Shahinclub Shqipëri