Si të trash një anëtar

Kërkimi dhe zgjedhja e trajtimit në Rusi dhe jashtë saj

Përmbajtja e artikullit
 1. lundrim
 2. Kërko
 3. SEKSUAL – I trashë

lundrim

 • ortopedi
 • Andrology
  • • Hipogonadizmi mashkullor
  • • Testosterone – hormon seksi mashkullor
  • • Ulur testosteronin
  • • Ilaç kundër plakjes
  • • Menopauza mashkullore
  • • Simptomat e hipogonadizmit mashkullor
  • • Diagnoza e mungesës së androgjenit
  • • Trajtimi i mungesës së androgjenit
  • • Anomalitë testikulare
  • • Varikocele
  • • Prevalenca e varikocelës
  • • Klasifikimi i varikocelës
  • • Shkaqet e varikocelës
  • • Simptomat e varikocelës
  • • Steriliteti mashkullor me varikocele
  • • Diagnoza e varikocelës
  • • Metodat e trajtimit të varikocelës
  • • Trajtimi kirurgjik për varikocelën
  • • Kirurgji endoskopike për varikocelën
  • • Varicocele – skleroterapi
  • • Revaskularizimi mikrokirurgjik i testiseve
  • • Pas operacionit të varikocelës
  • • Hidrocele – pika e testikut
  • • Anatomia e testiseve
  • • Shkaqet e hidrocelës
  • • Simptomat e pikës së testikulit
  • • Diagnostifikimi i pikës së testikut
  • • Komplikimet e hidrocelës
  • • Trajtimi i pikës së testikut
  • • Operacioni i Winkelmann në hidrocelë
  • • Operimet e Bergman dhe Lordit me hidrocele
  • Skleroterapia me hidrocele
  • • Testiku i pavendosur – kriptorchidism
  • • prolapsi i testikut
  • • Klasifikimi i kriptorchidism
  • • Shkaqet e kriptorchidism
  • • Cryptorchidism false
  • • Diagnostifikimi i kriptorchidism
  • • Komplikimet e kriptorchidism
  • • Trajtimi konservativ i kriptorchidism
  • • Orkipexia
  • • Komplikimet e operacionit të orkidopeksisë
  • • Trajtimi i kistit të kurrizit spermatik
  • • Fimoz
  • • Format dhe shkallët e phimosis
  • • Komplikimet e ngushtimit të lafshës
  • • Trajtimi i penisit kryesor të fshehur
  • • Rrethprerja
  • • Rrethprerja e lafshës për arsye mjekësore
  • • Metodologjia e rrethprerjes
  • • Frenulotomia – furi plastike e penisit
  • • Hypospadias e penisit
  • • Trajtimi i hipospadisë
  • • Diagnostifikimi i epispadias
  • • Trajtimi i epispadias
  • • Lakimi i penisit
  • • Shkaqet e sëmundjes së Peyronie
  • • Trajtimi i lakimit të penisit
  • • Trajtimi konservativ për sëmundjen Peyronie
  • • Metodat e trajtimit kirurgjik të sëmundjes Peyronie
  • • Trajtimi kirurgjik i sëmundjes Peyronie
  • • Pyetje dhe përgjigje për trajtimin e sëmundjes së Peyronie
  • • Priapizëm
  • • Shkaqet e fibrozës kavernoze të penisit
  • • Fibroza kavernoze – implantimi i protezave penile
  • • Kavernosografia dhe cavernosometria
  • • Oleogranulema
  • • Trajtimi kirurgjik i oleogranulomës
  • • Pyetje dhe përgjigje për heqjen e oleogranulomës
  • • Mosfunksionim ngrerë – impotencë
  • • Anatomia e penisit
  • • Shkaqet e mosfunksionimit ngrerë
  • • Diagnostifikimi i mosfunksionimit ngrerë
  • • Trajtimi i impotencës
  • • Trajtimi kirurgjik i mosfunksionimit ngrerë
  • • Llojet e tumoreve penile
  • • Leukoplakia e penisit
  • • Eritroplasia e penisit
  • • Kancer penile
  • • Diseksion i nyjeve limfatike të legenit
  • • Trajtimi i tumoreve testikulare
  • • Prostata
  • • Diagnostifikimi i sëmundjeve të prostatës
  • • Adenoma e prostatës
  • • Shkaqet e adenomës së prostatës
  • • Simptomat e adenomës së prostatës
  • • Diagnostifikimi i adenomës së prostatës
  • • Diagnostifikimi i adenomës së prostatës
  • • Komplikimet e adenomës së prostatës
  • • Trajtime konservative për adenomën e prostatës
  • • Kirurgji minimale invazive për adenomën e prostatës
  • • Trajtimi kirurgjik i adenomës së prostatës
  • • Llojet e operacioneve për adenomën e prostatës
  • • Kistostomia
  • • Termoterapia mikrovalore transuretrale (TUMV)
  • • Prerje transuretrale e prostatës (TUIP)
  • • Ablacioni transhethral i gjilpërës (TIA)
  • • Reseksioni transurethral i adenomës së prostatës (TURP)
  • • Adenomektomia transversale me adenomën e prostatës
  • • Kanceri i prostatës
  • • Anatomia e prostatës
  • • Shkaqet e kancerit të prostatës
  • • Faktorët e rrezikut për kancerin e prostatës
  • • Simptomat e kancerit të prostatës
  • • Diagnoza e kancerit të prostatës
  • • Ekzaminimi i kancerit të prostatës
  • • Ekzaminimi dixhital i rektumit të prostatës
  • • Biopsi me ultratinguj dhe prostatë
  • • Test i ri gjenetik për kancerin e prostatës
  • • Antigjeni specifik i prostatës – PSA
  • • Indikimet për antigjen specifik të prostatës – PSA
  • • Rritja e niveleve të PSA pas trajtimit parësor për kancerin e prostatës
  • • Prognoza e kancerit të prostatës dhe nivelet e PSA
  • • Fazat e kancerit të prostatës
  • • Kanceri i prostatës në fazën e hershme
  • • Shkalla e prevalencës së kancerit të prostatës
  • • Identifikimi i formave agresive të kancerit të prostatës
  • • Mitet dhe faktet në lidhje me kancerin e prostatës
  • • Kanceri i prostatës – Trajtimi
  • • Taktikat e pritshme për kancerin e prostatës
  • • Protetektomia radikale për kancerin e prostatës
  • • Përgatitja për prostatektominë
  • • Trajtimi kizurgjik për kancerin e prostatës
  • • Diseksion i nyjeve limfatike të legenit
  • • Lumpektomia për kancerin e prostatës
  • • Efekti i trajtimit kirurgjikal të kancerit të prostatës në mbijetesën
  • • Rimëkëmbja pas operacionit të kancerit të prostatës
  • • Trajtimi i kancerit të prostatës – pyetje te mjeku
  • • Brachytherapy për kancerin e prostatës
  • • Brachytherapy për kancerin e prostatës të përhershëm dhe të përkohshëm
  • • Brachytherapy – efektet anësore
  • • Funksioni ngrerë dhe brachytherapy
  • • Terapia me rrezatim të dyfishtë për kancerin e prostatës
  • • Terapia hormonale për kancerin e prostatës
  • • Efektet anësore të terapisë hormonale për kancerin e prostatës
  • • Rritja e niveleve të PSA gjatë terapisë hormonale për kancerin e prostatës
  • • Rreziku i zhvillimit të sëmundjeve të zemrës me terapi antandrogjene
  • • Diabeti mellitus dhe terapia hormonale për kancerin e prostatës
  • • Kimioterapi për kancerin e prostatës
  • • Kimioterapi për trajtimin e kancerit të prostatës
  • • Efektet anësore të kimioterapisë për kancerin e prostatës
  • • Kanceri i prostatës – terapi në shënjestër
  • • Robotët në kirurgji për kancerin e prostatës
  • • Kanceri i prostatës dhe metastazat
  • • Metastazat e kockave
  • • Hiperkalcemia në kancerin e prostatës
  • • Dhimbje me metastaza
  • • Kanceri i prostatës – efektet anësore të trajtimit
  • • Shkelje e urinimit në kancerin e prostatës
  • • Funksionimi i dëmtuar i zorrëve në kancerin e prostatës
  • • Impotenca në kancerin e prostatës
  • • Kanceri i prostatës dhe infertiliteti mashkullor
  • • Kanceri i prostatës dhe parandalimi i osteoporozës
  • • Kanceri i prostatës dhe cilësia e jetës
  • • Rreziku i zhvillimit të kancerit të prostatës në obezitet
  • • Ushqyerja për kancerin e prostatës
  • • Parandalimi i kancerit të prostatës – Frutat dhe Perimet
  • • Përfitimet e vitaminave dhe mineraleve në kancerin e prostatës
  • • Beta-karoten, vitaminë E dhe selen për kancerin e prostatës
  • • Mishi dhe dhjami për kancerin e prostatës
  • • Dieta për kancerin e prostatës
  • • Përfitimet e domates në kancerin e prostatës
  • • Kanceri i prostatës dhe dieta e ulët e karbohidrateve
  • • Kanceri i prostatës dhe një dietë vegjetariane
  • • Farë liri dhe xhensen për kancerin e prostatës
  • • Kanceri i prostatës dhe vaksinimi
  • • Kanceri i prostatës dhe trajtimet eksperimentale
  • • Barna të reja për kancerin e prostatës
  • • Kanceri i prostatës – Taktika e pritshme
  • • Kanceri i prostatës dhe përdorimi i statinës
  • • Klasifikimi i kancerit të testikullit
  • • Llojet e kancerit të testikullit
  • • Shkaqet e kancerit të testikullit
  • • Simptomat e kancerit të testikullit
  • • Metodat e trajtimit të kancerit të indit
  • • Kimioterapi për kancerin e testikut
  • • Kanceri i indit – terapi rrezatimi
  • • Orkektomia për kancerin e testikujve
  • • Kanceri i testusit dhe qelizat burimore
  • • Derdhje e parakohshme
  • • Derdhja e parakohshme – shkaqe
  • • Ilaçet për derdhje të parakohshme
  • • Trajtimi kirurgjik i derdhjes së parakohshme
  • • Penis – madhësi
  • • Metodat e zgjatjes së penisit
  • • Ligamentotomia
  • • plastike penis VY
  • • Zgjatja e Penileve – Parashikimi
  • • Zgjatës për zmadhimin e penisit
  • • Shëndeti i burrave dhe gjatësia e penisit
  • • Penisi – trashje
  • • Trashje e penisit – mbushja e buzëve
  • • Transplantimi i fletëve të mollëzave të dhjamit të lëkurës
  • • Trashje e penisit
  • • Kirurgji për trashje të penisit
  • • Zgjerimi i penisit të glans
  • • Futja e vazelinë për të trash penisin
  • • Protetika testikulare
  • • Protetikë penile
  • • Falloprostetika
  • • Amputimi i penisit
  • • Sterilizimi i burrave – vazektomi
 • urologji
 • onkologji
 • KNIFE CYBER
 • THERAPI I PROTONIT
 • Kirurgjia kurrizore
 • PROSTETIKA DENTARE
 • NDIKIMI DENTAL
 • TRAJTIMI I DENTALIT
 • OTOLARYNHOLOHYYA
 • okulistikë
 • Gjinekologji
 • THERAPIA E ZGJEDHJES
 • Kirurgji oral dhe maksilofaciale
Erofertil  Ushtrimet për mbledhje janë thelbi i metodës, avantazhet e tij dhe kompleksi më efektiv

Kërko

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

SEKSUAL – I trashë

E vërteta për trashjen e penisit

Përkundër faktit se kohët e fundit ka pasur metoda efektive të trashjes së penisit, pyetja mbetet e hapur: "A është e nevojshme të trash aspak penisin?"

Me ndihmën e operacionit, është e mundur që të trash penisin e një njeriu. Por në të njëjtën kohë, një trashje e penisit jo gjithmonë e zgjidh problemin nëse nuk është në pamjaftueshmërinë e trashësisë së penisit, por në një teknikë seksuale të varfëruar. Zakonisht një burrë që ka një penis me trashësi normale, kërkon ndihmë mjekësore pas pakënaqësisë së një gruaje, kur zvogëlon të gjitha dështimet në marrëdhëniet seksuale në një madhësi të pamjaftueshme të penisit. Pas operacionit, kjo situatë nuk do të zgjidhet në asnjë mënyrë, pasi në raste të tilla arsye për pakënaqësinë e gruas është teknika e dobët seksuale e partnerit.

Erofertil  Psikologjia e potencialit

Duhet të kuptohet që një penis i trashë mund të mos jetë i përshtatshëm për llojet alternative të seksit për shkak të madhësisë së tij.

Nga ana tjetër, nëse një njeri është i kënaqur me madhësinë e penisit të tij dhe arsyeja kryesore është "papajtueshmëria individuale anatomike" e partnerëve, është më e arsyeshme të drejtoheni në kirurgji për të zvogëluar madhësinë e vaginës, e cila është shumë më e thjeshtë dhe më e sigurt se transplantimi i flapave të muskujve që rrisin vëllimin e penisit. Në mënyrë tipike, kjo situatë vërehet pas lindjes së fëmijëve në një grua.

Një operacion është më i justifikuar nëse një burrë dëshiron të marrë një penis të një lloji përfaqësues, i cili nuk do të ishte i turpshëm për të demonstruar, për shembull, në një banjë.

Një plus i teknikës së trashjes së penisit është që penisi jo vetëm që bëhet më i trashë, por edhe vizualisht më i gjatë në gjendje të qetë. Fakti është se një rrahje e muskujve e fiksuar në membranat e penisit nuk e lejon atë të kontraktojë në mungesë të një mbledhje. Prandaj, asnjë situatë stresuese, qoftë ftohje ose ftohje e papritur, nuk do të çojë ndonjëherë në një reagim të tillë të indeve të corpora cavernosa dhe tkurrjes së penisit.

Para se të mendoni për trashjen e penisit, duhet të peshoni qartë të mirat dhe të këqijat dhe të kuptoni se "gjëja kryesore nuk është madhësia, por aftësia …"

(495) 50-66-101 – trajtimi në Gjermani – klinikat më të mira në Gjermani

Shahinclub Shqipëri