A është e mundur të kurohet njëherë e përgjithmonë impotenca tek burrat

Zhvillimi i mosfunksionimit ngrerë është i mundur në çdo moshë. Shpesh, shumë përfaqësues të gjysmës së fortë të njerëzimit injorojnë praninë e këtij problemi, i cili në të ardhmen çon në impotencë të plotë. Mosfunksionimi ngrerë është paaftësia e një njeriu për të arritur një mbledhje, për ta ruajtur atë në nivelin e duhur për marrëdhënie seksuale.

A mund të shërohet impotenca? Asgjë nuk është e pamundur, sot çrregullimet erektile shërohen shpejt, me sukses. Gjëja kryesore është që menjëherë të kërkoni ndihmë nga mjekët. Një mbledhje ndodh tek burrat për shkak të rritjes së rrjedhës së gjakut, një vonesë të lehtë në strukturën vaskulare të penisit. Më parë besohej se impotenca shoqërohej kryesisht me çrregullime psikologjike në gjysmën mashkullore të njerëzimit, për shkak të frikës së tyre, mungesës së besimit, depresionit, stresit. Por sot është provuar tashmë se shpesh tiparet fiziologjike janë shkaqet e patologjisë.

Mosfunksionimi ngrerë në botën moderne është një çrregullim seksual i zakonshëm, shumë njerëz shtrojnë pyetje – A trajtohet impotenca tek burrat? Dhe për shkak të ndikimit të cilët faktorë lind?

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shkaqet e impotencës

Specialistët dallojnë grupet e mëposhtëm të faktorëve që provokojnë shfaqjen e impotencës:

Erofertil  Cili ilaç ndihmon për fuqinë

Për të rinjtë, çrregullimet psikologjike të fuqisë janë zakonisht karakteristike. Faktorët që ndikojnë në zhvillimin e mosfunksionimit ngrerë psikologjik:

 • theksoj;
 • Tension nervor;
 • lodhje;
 • konflikteve;
 • Frika të ndryshme;
 • Gjendja e vetë-dyshimit;
 • Siklet gjatë marrëdhënieve seksuale;
 • Shteti depresiv;
 • Takimi i parë seksual që përfundoi në dështim;
 • Pakënaqësia me partnerin tuaj seksual;
 • Sëmundje e përgjithshme.

Për të kuruar formën fillestare të çrregullimeve psikologjike të fuqisë, drogat rrallë kërkohen. Në këtë situatë, keni nevojë për një psikolog të mirë, duke rregulluar jetën e pacientit – gjendja e pushimit të mirë, gjumi i shkëlqyer kanë një rëndësi të veçantë, atëherë struktura nervore do të bëhet rezistente ndaj stresit dhe depresionit. Një mjek për të kuruar këtë formë të impotencës shpesh përshkruan qetësues tek pacienti për të normalizuar gjumin.

Disordersrregullimet fiziologjike të fuqisë zhvillohen për shkak të pranisë së patologjive të caktuara në trupin e një njeriu. Problemet e potencialit shpesh vërehen te meshkujt e moshuar, ato shfaqen për shkak të pranisë së fenomeneve të mëposhtme:

 • Diabeti mellitus;
 • Dështimi hormonal;
 • Patologji endokrine;
 • Sëmundja e zemrës;
 • Plagosje në organet e legenit;
 • Infeksione inflamatore;
 • Injeksione të shpeshta në zonën e penisit.

Pafuqia mund të zhvillohet si pasojë negative e çrregullimeve vaskulare. Nëse enët janë të bllokuara, atëherë qarkullimi i gjakut nuk arrin në penis. Një mbledhje mund të dobësohet për marrëdhënie seksuale ose të zhduket tashmë gjatë intimitetit seksual. Për të kuruar këtë formë të pafuqisë, përdoren medikamente.

Metodat kuruese të impotencës

A është sëmundja e shërueshme? Para se të përshkruani një kurë për impotencën, është e nevojshme të diagnostikoni patologjinë – është e rëndësishme të zbuloni shkaqet kryesore që shkaktuan shqetësimin në mënyrë që të eliminohen më tej ato, atëherë fuqia mund të rikthehet vetë, pa medikamente, por nëse nuk ka ndodhur normalizimi i funksionit erektil, atëherë tashmë kërkohen ilaçe të caktuara do të thotë.

Erofertil  Si të rritet epshi tek gratë do të thotë dhe këshilla

Sot ka shumë mënyra për të kuruar impotencën, madje një formë e lënë pas dore e patologjisë mund të eliminohet me trajtimin e duhur. Specialistët dallojnë opsionet e mëposhtme të trajtimit:

 • Metoda psikoterapeutike;
 • Metodat mjekësore;
 • Ndërhyrje kirurgjikale;
 • Injections.

Mosfunksionimi ngrerë gjithashtu mund të shërohet me ndihmën e pajisjeve speciale.

Kjo është elementare! Për t'u kthyer dhe rritur vazhdimisht fuqinë, ju duhet çdo natë.

Vetë-administrimi i pilulave që rrisin potencialin është rreptësisht e ndaluar, vetëm një mjek mund të përcaktojë ilaçe të sigurta dhe efektive, pa zhvillimin e reaksioneve anësore.

Kur zgjedh ilaçet e nevojshme, specialisti merr parasysh shkaqet e impotencës, gjendjen shëndetësore të pacientit, praninë e sëmundjeve kronike, karakteristikat fiziologjike individuale.

Stimuluesit e fuqishëm janë:

Ekspozimi i tyre është afatshkurtër, deri në maksimum 36 orë. Droga merret para kontaktit seksual. Ato karakterizohen nga punë e shpejtë, për shembull, për shkak të përdorimit të Viagra, zgjimi tek burrat fillon 40 minuta pas marrjes së tij, Cialis – 15-30 minuta. Gjithashtu, ilaçe të tilla si Erecton, Dapoxetine përdoren për të kuruar çrregullimet e potencës.

Mjeku mund të përshkruajë injeksione intracvernoze tek pacienti. Në këtë situatë, përdoren substanca – Papaverine, Phentolamine, Alprostadil. Injeksioni kryhet para kontaktit seksual, së pari me mbikëqyrjen e mjekut, me qëllim që të përjashtohet situata e një mbidozimi të mundshëm të barit.

Opsionet moderne për trajtimin e impotencës ofrojnë një përzgjedhje të gjerë të pajisjeve të ndryshme, pajisje për normalizimin e funksionit ngrerë. Pafuqia mund të shërohet me ndihmën e pajisjeve vakum, të përdorura për të forcuar rrjedhën e lopës në penis, duke krijuar një vakum afër tij, për shkak të të cilit rritet, dhe pastaj ndodh një mbledhje.

Oointments të ndryshme, krem, xhel shpesh përdoren për të kuruar çrregullimet e potencës – për shembull, Maxoderm, Himkolin, Viagrin, si dhe një ilaç si Impaza, shpesh përdoret si një profilaktik, Impaza njihet si një ilaç modern, që mund të rrisë ereksionin dhe epsh, dhe ka një efekt pozitiv në jeta intime.

Psikoterapisti mund të ndihmojë për të përballuar këtë patologji – zhvillimi i tij rëndohet zakonisht nga shfaqja e frikës së ndryshme, vetë-dyshimi, faji përpara partnerit seksual, ndjenja e inferioritetit. Mjeku është në gjendje të eliminojë të gjitha këto probleme, procesi i trajtimit përmban disa faza:

 • Analiza e situatës me pacientin – sqarohen arsyet që provokuan shfaqjen e impotencës, formohet një qëndrim pozitiv, rregullohet mënyra e jetesës së njeriut;
 • Puna me të dy partnerët seksual – mjeku ndihmon për të vendosur marrëdhënie besimi mes tyre, për të vendosur jetën e tyre seksuale.
Erofertil  Pafuqia kurrizore si të trajtohet

Ndonjëherë, në çrregullime të rënda, e vetmja shërim i mundshëm për impotencën është operacioni – revaskularizimi, i cili përmirëson rrjedhën e gjakut në penis dhe, prandaj, normalizon funksionin erektil. Ekzistojnë metoda të tjera të ndërhyrjes kirurgjikale për këtë problem – operacioni venoz për të vendosur shkelje në fushën e mekanizmit veno-gjithëpërfshirës të penisit, endofalloprostetika, etj.

Shahinclub Shqipëri