Ilaçet për potencial

Fuqia mashkullore në jetën e secilit njeri luan një rol të rëndësishëm, megjithatë, dhe është jetëshkurtër. Sa më i vjetër bëhet një burrë, aktiviteti i vogël seksual fillon të ulet, dhe kjo vjen për shkak jo vetëm të ndryshimeve në trup, por edhe në stilin e jetës së tij. Për fat të mirë, mjekësia moderne në arsenalin e saj ka shumë metoda, ilaçe të ndryshme, produkte, pilula dhe ilaçe që mund të ndihmojnë një burrë të rimarrë fuqinë e tij të mëparshme mashkullore.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Fuqia dhe ilaçi mashkullor për ta mirëmbajtur atë

Sot, si më parë, fuqia për burrat luan një rol shumë domethënës. Potshtë fuqia normale që është faktori kryesor në një marrëdhënie të lumtur dhe të qëndrueshme midis partnerëve. Sidoqoftë, me moshën, forca e mashkullit gradualisht dobësohet, dhe shkaku i kësaj mund të jetë edhe çrregullimet psikologjike dhe zhvillimi i sëmundjeve të ndryshme. Prandaj, shumica e specialistëve në fushën e seksologjisë, urologjisë, psikiatrisë, i kushtojnë vëmendje mjaft të madhe zvogëlimit të fuqisë. Pra, çfarë është fuqia?

Përkthyer nga latinishtja, fuqia do të thotë "aftësi për të vepruar".

Sot, vlera mund të formulohet si aftësia e burrave për të patur një marrëdhënie seksuale të mirë, e cila lejon jo vetëm të kënaqë një grua, por edhe të krijoj një fëmijë.

Kriteret për fuqi normale:

Nëse fuqia tek burrat plotëson plotësisht kriteret e mësipërme, mund të themi me siguri se fuqia është në një gjendje normale. Sidoqoftë, jo çdo njeri mund të mburret me forcën ideale të mashkullit sot, prandaj, për të mbajtur një ngritje në gjendje të mirë, duhet të konsultoheni me një specialist.

Arsyet e zvogëlimit të fuqisë

Paradoksal siç mund të duket, një rënie në fuqinë vërehet jo vetëm tek burrat e moshës. Sot, gjithnjë e më shumë të rinj ankohen për problemet me ereksionin. Po pse? Pse varet fuqia mashkullore? Cilat ilaçe dhe pilula do të ndihmojnë në rivendosjen e një mbledhjeje?

Shëndeti seksual i burrave ndikohet nga shumë faktorë, kryesorët e të cilëve janë:

Në shumicën e rasteve, çrregullimet psikologjike janë të zakonshme midis brezit të ri, të cilët sapo kanë filluar të njihen me jetën seksuale. Më shpesh, shkaqet e fuqisë shoqërohen me dëmtime psikologjike që u morën në moshë të re, kur prindërit filluan ta bindin fëmijën se seksi është një gjë e turpshme. Përveç kësaj, një shkelje e funksionit ngrerë mund të shoqërohet me përvoja të ndryshme, papërvojë, lloje të ndryshme sëmundjesh, etj.

Me arsye psikologjike, vetëm një konsultë me një psikolog mund të ndihmojë. Një rol të madh luajnë marrëdhëniet seksuale me një partner, i cili mund të shkaktojë një rënie të fuqisë dhe një metodë të trajtimit.

Siç e dini, sistemi endokrin është përgjegjës për prodhimin e hormoneve seksuale. Testosteroni është hormoni kryesor mashkull përgjegjës për ngjalljen dhe fuqinë. Në rast të prishjes endokrine si rezultat i sëmundjeve të ndryshme (trauma, neoplazma, tumoret, dështimi gjenetik, sëmundjet sistemike), sfondi hormonal "vuan", gjë që çon në një ulje të ereksionit. Një endokrinolog do të ndihmojë në identifikimin e sëmundjes dhe përshkrimin e trajtimit.

Shumë ilaçe, për shkak të përbërjes së tyre farmakologjike, mund të dëmtojnë funksionin seksual të burrave. Për shembull, trajtimi i pacientëve me kancer nënkupton përdorimin e ilaçeve që përmbajnë hormonet femërore. Përveç kësaj, diuretikët, ilaçet për të zvogëluar aciditetin, dhe gjithashtu një ilaç i tillë si difenhidramina mund të shkaktojë një ulje të funksionit ngrerë. Prandaj, para se të filloni trajtimin, është e nevojshme të konsultoheni me një mjek dhe të lexoni me kujdes udhëzimet për një ilaç të veçantë.

 • Shkaqet e një natyre neurologjike.

Një ulje e fuqisë tek burrat është gjithashtu e mundur si rezultat i sëmundjeve neurologjike: Sëmundja e Parkensonit, epilepsia, dëmtimet e perinealit, skleroza, mosfunksionimi cerebral, etj. Anydo sëmundje që është natologjike nga natyra është shumë e rrezikshme për fuqinë. Në shumicën e rasteve, specialistët nuk janë në gjendje të ndihmojnë në zgjidhjen e problemit me fuqi të dëmtuar. Mundësia e vetme është një protezë gjenitale.

 • Shkaqe të tjera të problemeve të potencës.

Në një çerek të rasteve, një rënie në fuqinë shoqërohet me sëmundje vaskulare që çojnë në mosfunksionim të qarkullimit të gjakut në arteriet ose në rritje të rrjedhjes venoze, gjë që ndikon negativisht në fuqinë e mashkullit. Gjithashtu, shkaku i një ulje dhe përkeqësimi të një ereksioni mund të jetë: shkaqe neurogjenike, zakone të këqija, mënyrë jetese të ulur, ushqim të hedhurinave, seks të parregullt.

Si ta kapërceni sëmundjen?

Potenciali mund të ruhet si në mënyrë të pavarur ashtu edhe duke kontaktuar një specialist me përvojë. Sa i përket vetë-trajtimit.

Mënyrat më të thjeshta për të ruajtur fuqinë në nivelin tuaj janë marrëdhëniet e rregullta seksuale, një mënyrë jetese aktive, të hani ushqime të shëndetshme dhe të hiqni dorë nga zakonet e këqija.

Shumë burra, kur fillojnë të pinë duhan ose abuzojnë me alkoolin, kurrë nuk mendojnë se kjo mund të minojë fuqinë e tyre mashkullore. Vetëm pas shumë vitesh, kur problemi tashmë "nuk po ik", shumë fillojnë të kuptojnë, megjithatë, të heqësh qafe varësinë është tashmë mjaft e vështirë.

Ushqimi i duhur, i shëndetshëm, i ngopur me komplekset e nevojshme minerale dhe vitaminave, gjithashtu do të ndihmojë në mirëmbajtjen e aktivitetit të meshkujve.

Një ndikim i madh në fuqinë mashkullore ushtrohet nga:

 • Arre.
 • Ushqim deti.
 • Farat e lulediellit.
 • Produkte të qumështit.
 • Fig.
 • Hudhër.
 • Viçi dhe qengji.

Me fjalë të tjera, për të ruajtur fuqinë në normë, është e nevojshme të konsumoni çdo ushqim të pasur me fosfor dhe zink ose tableta, të cilat përfshijnë mineralet dhe vitaminat e nevojshme.

Obeziteti është gjithashtu një shkak i dëmtimit të fuqisë, kështu që ju duhet të monitoroni me kujdes kilogramët, veçanërisht ato shtesë.

Një funksion i dobët ngrerë bëhet edhe nga tensioni nervor, kështu që një njeri duhet domosdoshmërisht të vëzhgojë një gjumë normal dhe të pushojë më shumë.

Zgjidhja e drogës për problemin

Nëse gjithçka është e qartë për vetë-trajtimin, atëherë trajtimi nga një specialist do të kërkojë pak më shumë kohë dhe energji nga një njeri. Gjëja më e rëndësishme është që të përputhen plotësisht me të gjitha recetat e mjekut.

Para fillimit të trajtimit, një specialist duhet të identifikojë shkakun rrënjësor të funksionit të ereksionit të ulur.

Diagnostifikimi mund të përfshijë:

 • Inspektimi fillestar.
 • Prekje.
 • SHBA.
 • MRI në rastin e një tumori.
 • Studimi i sfondit hormonal.
 • Biopsi.
Erofertil  Mjetet juridike popullore për fuqi të dobët

Vetëm pas një ekzaminimi gjithëpërfshirës, ​​specialisti mund t'i përshkruajë pacientit trajtimin e saktë. Shumica e burrave besojnë se të ktheheni te një specialist, do të përshkruhet terapi e plotë me ilaçe. Sidoqoftë, kjo nuk është plotësisht e vërtetë, trajtimi mund të konsistojë në një dietë të zakonshme, rekomandime për barna të caktuara ose thjesht në konsultë.

Në shumicën e rasteve, me një ulje të fuqisë, mjeku përshkruan:

 • Një ilaç që përfshin cantharidin;
 • Mjetet e një lloji të përgjithshëm forcimi;
 • Përgatitjet bazuar në johimbine.

Të gjitha ilaçet kanë për qëllim stimulimin e proceseve natyrore, domethënë, ato aktivizojnë oksidin nitrik, i cili është faktori kryesor në një mbledhje të gjatë dhe të plotë.

Përveç kësaj, ilaçe të tilla mund të normalizojnë qarkullimin e gjakut dhe të rrisin rrjedhjen e gjakut në organin mashkull, i cili është gjithashtu i rëndësishëm për aktivitetin seksual normal. Përgatitjet janë në dispozicion në forma të ndryshme: pluhur, vaj, tableta, supozitorë.

Willfarë do të rrisë një mbledhje?

Mos u dekurajoni nëse hasni një shkelje të fuqisë. Sot, mjekësia moderne do të përballojë shpejt zgjidhjen e këtij problemi.

Vendi i parë, natyrisht, është Viagra. Të gjithë e dinë emrin e barit, rishikimet mund të gjenden në çdo vend. Komponenti kryesor i ilaçit është sildenafil, i cili përmirëson dhe rikthen qarkullimin e gjakut në penis. Tabletat fillojnë të veprojnë brenda një ore, efektiviteti zgjat rreth tre deri në katër orë. Shqyrtimet për ilaçin janë mjaft të mira, e vetmja negative është se efektiviteti i ilaçit shfaqet vetëm kur njeriu është në një gjendje të ngazëllyer.

Droga e dytë, jo më pak e reklamuar, Cialis. Gjithashtu ka vlerësime pozitive nga burrat. Ilaçi shpejt fitoi popullaritet për shkak të kohëzgjatjes së veprimit.

Për dallim nga Viagra, kohëzgjatja e Cialis është më shumë se 30 orë. Tabletat janë efektive gjatë gjithë natës dhe ditës.

Sidoqoftë, ilaçi nuk është pa efekte anësore: një njeri mund të shoqërohet me dhimbje koke, kongjestion nazal, dispepsi.

Ndërsa për Levitrën. Tabletat nga tre frenuesit kryesorë dallohen nga mungesa e efekteve anësore, por për sa i përket kohëzgjatjes së veprimit ato janë të krahasueshme me Viagra. Ilaçi, për nga forca e tij, konsiderohet më i fuqishmi i grupit të tij, siç janë edhe vlerësimet.

Përveç ilaçeve të mësipërme, nëse ulja e fuqisë tek burrat shoqërohet me çekuilibër hormonal, mjekët rekomandojnë ilaçe të tilla si:

Shqyrtimet e reklamuara nuk janë rekomandime për përdorimin e drogave, prandaj, përpara se të përfshiheni në vetë-mjekim, është mirë që të konsultoheni me një specialist.

Energjia seksuale mashkullore është shumë e rëndësishme për çdo përfaqësues të gjysmës së fortë të njerëzimit. Por, për fat të keq, për një numër arsyesh, nuk është gjithmonë e mundur të jesh "në krye". Një burrë mund të vuajë nga impotenca dhe të mos tërhiqet nga gratë. Sidoqoftë, ekziston një rrugëdalje në një situatë të tillë, është e nevojshme të zgjidhni ilaçet e duhura për trajtimin e fuqisë tek burrat. Pas një kursi trajtimi, ju mund të rritni epsh, të bëheni një dashnor i pakrahasueshëm dhe ta bëni partnerin tuaj të lumtur.

Problemet në seks – a është kjo normale?

Në fakt, nëse një burrë nuk përjeton ngjallje, nuk keni nevojë ta shkruani menjëherë atë në impotent. Ai ndoshta ka pasur një ditë të vështirë, ai ka përjetuar stres në punë, ose thjesht një grua po kërkon me ngulm shumë kontakt seksual. Sipas ekspertëve, nëse ngurrimi për të bërë seks nuk është sistematik, atëherë ky është normë. Mbi të gjitha, njeriu nuk është robot dhe ka të drejtë të pushojë. Sidoqoftë, nëse një dashnor shpesh refuzon të përkëdhel, duke bërë seks, atëherë në këtë situatë duhet të mendoni. Me shumë mundësi, do të kërkohen ilaçe për trajtimin e fuqisë tek burrat. Ju nuk mund ta filloni sëmundjen, sepse pafuqia seksuale prek një person në mënyrën më negative: ai zhvillon depresion, ai përjeton stres. Mosfunksionimi ngrerë ndikon në vetëvlerësimin, bëhet shkak i nervozizmit, nervozizmit dhe humorit të keq.

Farë duhet të bëni me pafuqinë seksuale

Gjëja kryesore nuk është të bësh panik, ekzistojnë ilaçe për trajtimin e prostatitit dhe rritjen e fuqisë. Por marrja e medikamenteve ose shtojcave dietike nuk rekomandohet pa u konsultuar më parë me një mjek. Së pari duhet të vizitoni një specialist, t'i tregoni atij për problemin, të përshkruani simptomat dhe ankesat. Bazuar në testet dhe ekzaminimet laboratorike, ai do të rekomandojë një ilaç për të rritur fuqinë dhe, ndoshta, të përshkruajë një dietë të caktuar për të rritur epshin. Kështu, vetë-mjekimi dekurajohet fuqimisht. Para se të merrni ilaçin, duhet të kuptoni dietën tuaj ditore, të eliminoni zakonet e këqija.

Si ta trajtojmë impotencën mashkullore

Përgatitjet për trajtimin e prostatitit dhe fuqinë e rritur mund të jenë shtesa medicinale ose dietike. Ata ndryshojnë nga njëri-tjetri në atë që ilaçet kanë kaluar prova klinike dhe është vërtetuar efektiviteti i tyre, i cili nuk mund të thuhet për shtesat dietike. Pra, si ta trajtojmë fuqinë dhe të zgjidhim problemet që lidhen me zvogëlimin e saj? Mjekësia zyrtare është më e përshtatshme për këtë. Shpesh, ilaçet dhe psikoterapia përdoren, në raste ekstreme, ndërhyrje kirurgjikale. Shtë e nevojshme për të trajtuar fuqinë tek burrat gjithëpërfshirës. Disa ilaçe mund të mos japin efektin e dëshiruar. Meqenëse problemet psikologjike lindin në sfondin e mosfunksionimit ereksion, duhet të punoni me një psikoterapist. Kirurgjia në vendin tonë është përdorur në raste shumë të rralla. Falloprostetika kryhet vetëm kur terapia e ilaçeve nuk jep një rezultat pozitiv.

Ilaçet e impotencës

Nëse një person ka probleme në një marrëdhënie dashurie, është e nevojshme të zgjidhni një mjet efektiv për të zgjidhur problemin. Tabletat për trajtimin dhe mirëmbajtjen e fuqisë janë të ndryshme, ndryshojnë në përbërjen dhe kategorinë e çmimeve. Sidoqoftë, nuk mund të përfshiheni në vetë-mjekim, mund të dëmtoni vetëm shëndetin tuaj. Pini një pilulë të përshkruar nga mjeku juaj. Ilaçet më të famshme dhe efektive janë:

– "NeuroDose" dhe të tjerët.

Të gjitha këto ilaçe merren menjëherë para marrëdhënieve seksuale, i vetmi ndryshim është koha e birësimit.

"Viagra" konsiderohet një mjet efektiv, pihet një orë para seksit. Ju nuk mund ta merrni ilaçin me pije alkoolike, ilaçe të tjera dhe me sëmundje të sistemit kardiovaskular. Me kujdes, ata pinë ilaçin për sëmundjet e traktit gastrointestinal, ulcerat dhe sëmundjet e mëlçisë. Mjeti rrit qarkullimin e gjakut në organin gjenital, rrit madhësinë e tij dhe shkakton një mbledhje. Një burrë ka një dëshirë të rritur seksuale për një partner dhe mund të zgjasë kohën e kontaktit seksual. "Viagra" konsiderohet një ilaç i fuqishëm, kështu që nuk do të jetë e tepërt të konsultoheni me një specialist për mundësinë e marrjes së drogës.

Një tjetër mjet jo më pak i efektshëm që shumë burra kanë vlerësuar është Levitra. Nëse një përfaqësues i gjysmës së fortë të njerëzimit ka zvogëluar epshin dhe fuqinë, trajtimi sigurisht që do të japë një rezultat të mirë. Besohet se ky mjet është 15% më efektiv se ilaçet e tjera. Merrni atë para marrëdhënies seksuale në 10 minuta. Efektet anësore përfshijnë dhimbje koke, ulje të mprehtësisë vizuale, skuqje të lëkurës dhe kruajtje. Levitra nuk mund të përzihet me alkoolin dhe të merret për çrregullime të traktit gastrointestinal dhe sëmundjeve të zemrës.

Cialis merret gjithashtu 10 ose 15 minuta para fillimit të marrëdhënieve seksuale. Një mbledhje ndodh shpejt dhe zgjat deri në një ditë e gjysmë. Ky është një ilaç mjaft i efektshëm i fuqishëm që ndihmon një njeri të përballojë pafuqinë, të rrisë tërheqjen dhe të ndjehet si njeri. Ashtu si ilaçet e tjera, Cialis ka kundërindikacione – sëmundje të zemrës, probleme gastrointestinale, sëmundje të mëlçisë dhe veshkave dhe pije që përmbajnë alkool.

Ilaçi "NeuroDose" ndihmon për të shmangur derdhjen e parakohshme, duke zgjatur marrëdhëniet seksuale. Stimulon prodhimin e testosteronit, nga i cili varet fuqia mashkullore. Përbërja e mjetit përfshin shumë përbërës: magnez, glutaminë, vitaminë B6, tirozinë dhe të tjerët. Efektiviteti i trajtimit arrin në 70 përqind. Ilaçi është në dispozicion në kapsula.

Medikamente të tjera efektive për trajtimin e impotencës

Sildenafil-SZ shitet në tableta. Ata janë marrë për të rritur fuqinë dhe dëshirën seksuale. Marrëdhënia seksuale me cilësi të lartë është e mundur vetëm me stimulim seksual, pas marrjes së drogës. Shtë e nevojshme për të trajtuar impotencën tek burrat me vetëm një "Sildenafil", pa e kombinuar atë me ilaçe të tjera. Doza e ilaçit tregohet në udhëzime, por së pari duhet të konsultoheni me mjekun, pasi rritja e dozës çon në efekte anësore të theksuara, dhe ulja e tij nuk do të japë rezultatin e dëshiruar. Zakonisht, nëse pacienti ka sëmundje të mëlçisë, doza e ilaçeve zvogëlohet sa më shumë që të jetë e mundur. Por mjeku e llogarit atë në atë mënyrë që një burrë të mund të ndiejë qëndrueshmërinë e tij seksuale.

Erofertil  Kostoja e trajtimit të prostatitit

Asnjë ilaç më pak efektiv nuk është hidroklorur Yohimbina. Tabletat merren për mosfunksionim ngrerë, një ulje në tërheqjen ndaj seksit të kundërt. Rezultati i pranimit do të jetë i dukshëm pas një kohe, rekomandohet ta merrni ilaçin vazhdimisht ose të pini tabletat në kurse. Një kurs i pranimit zgjat nga 1 deri në 2,5 muaj. Për të kuruar mosfunksionimin erektil me ndihmën e "hidroklorurit" Yohimin ", është e nevojshme të konsultoheni me një mjek në lidhje me kohën e trajtimit dhe dozimit. Ju lutemi vini re se tabletat nuk duhet të dehen nëse keni sëmundje të mëlçisë ose veshkave. Mos kini frikë nga gjatësia e marrjes, ilaçi është i lirë, krahasuar me ilaçet e tjera.

Ilaçet që synojnë trajtimin e pafuqisë seksuale nuk janë në dispozicion vetëm në tableta. Mund të jenë ointments, suppositories (rektal), injeksione dhe zgjidhje që injektohen në uretër. Përsëri, para se të vendosni për trajtimin mjekësor dhe të zgjidhni një ilaç, regjistrohuni për një konsultë me një mjek. Mjeku do të ndihmojë në përcaktimin jo vetëm të dozës, por gjithashtu të përshkruajë formën e ilaçit dhe kohëzgjatjen e terapisë. Vlen të vizitohet një specialist për shkak të karakteristikave individuale të trupit të pacientit dhe fazës së sëmundjes së tij.

Trajtimi i fuqisë tek burrat – ilaçet më të mira

Stimuluesit natyrorë më efektivë të fuqisë konsiderohen të jenë: "Inforte", "Impaz", "Alikaps", "Yarsagumba". Ato jo vetëm që rritin ereksionin dhe epsh, por gjithashtu kanë një efekt pozitiv në të gjithë organizmin.

Në mënyrë që të kuptoni efektin e secilit ilaç, duhet t'i konsideroni ato më në detaje. "Inforte" rrit prodhimin e testosteronit, është përgjegjës për aktivitetin seksual dhe tërheqjen e burrave. Ilaçi ka një përbërje natyrale: rrënjë xhensen, yams (kineze), goryanka me lule të mëdha.

"Impaza" rrit madhësinë e penisit, rrit epshin, dhe ndikon në mënyrë të favorshme në fuqinë. Si rregull, ju duhet të pini ilaçin me një kurs prej disa muajsh. Por nuk është e ndaluar të marrësh ilaç menjëherë përpara se të bësh dashuri. "Alikaps" – përbërja e ilaçit përmban vetëm përbërës natyralë. Mjeti gjithashtu mund të merret para marrëdhënieve seksuale ose të marrë një kurs, kohëzgjatja e të cilit është një muaj.

"Yarsagumba" – përdoret në mënyrë aktive për impotencë. Meqenëse përbërja përmban një kërpudha tibetane, proceset metabolike në trup normalizohen, ajo forcohet dhe përtërin paralelisht. Falë kërpudhave, ilaçi pasurohet me aminoacide dhe përbërës të tjerë të rëndësishëm që ndikojnë pozitivisht në funksionimin e sistemit nervor. Pas marrjes së këtij ilaçi, dëshira seksuale rritet, funksionet riprodhuese funksionojnë mirë, trajtohen shkaqet e impotencës.

Mos harroni për injeksione. Ilaçet injektuese rrisin qarkullimin e gjakut, penisi bëhet më i madh. Si rregull, përdorimi i injeksioneve rekomandohet në rastin kur ilaçet janë të këqija. Injeksione injektohen në penis me një shiringë. Dhe menjëherë ndodh një mbledhje, ndërsa është plotësisht opsionale të përjetosh ngjallje seksuale.

Receta popullore

Ilaçet për impotencë u shfaqën në shitje relativisht kohët e fundit, disa dekada më parë. Por problemet me fuqinë tek burrat kanë qenë në çdo kohë. Prandaj, njerëzit u përballën me ta duke përdorur metoda popullore. Mjalti dhe produktet e tjera të bletarisë, si dhe rrush të errët, arra, fara kungulli, ishin shumë të njohura. Një mjet efektiv në trajtimin e mosfunksionimit erektil konsiderohej se ishte mjalti i përzier me lëng aloe ose karrote, me xhensen ose arra.

Përfundim

Siç e dini, në luftën kundër impotencës, vetë-mjekimi nuk rekomandohet. Nëse një njeri kujdeset për shëndetin e tij, ai patjetër që duhet të këshillohet me një mjek. Kaloni të gjitha testet laboratorike, kaloni një ekzaminim dhe tregoni atij se çfarë saktësisht po e shqetëson atë. Vetëm pas kësaj, specialisti do të jetë në gjendje të përshkruajë trajtim kompetent. Gjithashtu, në mënyrë që një person të ndiejë energjinë e tij seksuale mashkullore, është e nevojshme të hiqni dorë nga të gjitha zakonet e këqija. Filloni të hani saktë dhe futuni për sport. Të gjitha këto manipulime do të ndihmojnë në një kohë të shkurtër për të rritur epshin dhe fuqinë.

Kur zgjidhni një kurë për mosfunksionimin erektil, duhet të kuptoni që ilaçet kushtojnë mjaft shumë para. Më të shtrenjtat janë: Levitra, Cialis dhe Viagra, dhe mjetet më të përballueshme – Hidroklorur Yohimbina. Por ju duhet të merrni parasysh faktin se disa ilaçe merren vetëm para marrëdhënieve seksuale, ndërsa të tjerët marrin kursin.

Fotografitë e barnave për trajtimin e fuqisë

 • Shkaqet e fuqisë së dobët
 • Simptomat e çrregullimit të potencialit
 • Mungesa e plotë e fuqisë
 • Shenjat e çrregullimit të potencialit tek burrat pas 40 vjeç
 • Barnat efektive për fuqinë e zvogëluar
 • Ilaç potencial
 • Mjekësia Përmirësimi i Potencialit
 • Potenciali pas trajtimit të prostatitit
 • Pilula me fuqi të ngadaltë
 • Trajtim gjithëpërfshirës i fuqisë së dobësuar
 • Si të mos humbasim fuqinë
 • Farë duhet të merrni për të parandaluar fuqinë
 • Shqyrtime dhe mendime të trajtimit të potencialit

Shkaqet e fuqisë së dobët

Sot, ka shumë arsye për fuqinë e dobët. Më të zakonshmet prej tyre janë: kongjestioni në organet e legenit për shkak të aktivitetit të ulët fizik, alkoolit dhe pirjes së duhanit, pranisë së sëmundjeve infektive dhe inflamatore të sistemit gjenitourinar. Gjithashtu, sëmundja mund të zhvillohet me nivele të ulëta të testosteronit, peshë të tepërt, stres të shpeshtë dhe tendosje nervore.

Ndonjëherë një fuqi e dobët është një shenjë e sëmundjeve të organeve të brendshme. Veçanërisht ndikojnë negativisht në cilësinë e sëmundjeve të ereksionit të sistemeve kardiovaskulare dhe endokrine.

Simptomat e çrregullimit të potencialit

Simptomat e çrregullimeve të fuqisë janë:

 • ngacmueshmëria e pamjaftueshme për seksin;
 • mungesa e dëshirës dhe dëshirës seksuale;
 • mungesa e ngritjes në mëngjes tek të rinjtë;
 • ndjeshmëri e dobët e zonave erogjene;
 • derdhje e parakohshme.

Një manifestim i vetëm i këtyre simptomave mund të rezultojë nga mbingarkesa ose depresioni. Nëse shenjat e fuqisë së dobët manifestohen rregullisht, është e nevojshme të bëhet një ekzaminim dhe të eliminohet shkaku i patologjisë.

Mungesa e plotë e fuqisë

Një mungesë e plotë e fuqisë mund të vërehet te burrat me përdorim të zgjatur të një numri të barnave antihipertensivë. Këto fonde janë të nevojshme për të normalizuar presionin e gjakut. Përdorimi i shpeshtë i tyre shkakton impotencë të përkohshme.

Mjekët i konsiderojnë alkooli dhe substancat narkotike, qetësuesit dhe ilaqet kundër depresionit si shkaktarë më të mundshëm të mungesës së fuqisë. Distrregullime serioze në funksionimin e sistemit nervor dhe pamjaftueshmëri rrethore gjithashtu mund të bëhen shkaku i sëmundjes. Mungesa e plotë e një mbledhje tregon praninë e patologjive serioze të mëlçisë dhe veshkave.

Shenjat e çrregullimit të potencialit tek burrat pas 40 vjeç

Shenjat e çrregullimit të fuqisë tek burrat pas 40 vjetësh janë:

 1. Aktivitet i ulët seksual.
 2. Mungesa e dëshirës seksuale.
 3. Ngritja e dobët ose mungesa e saj e plotë.
 4. Lëshimi i parakohshëm i lëngut seminal.
 5. Pamundësia për të arritur orgazmën.

Dhimbja dhe siklet gjatë marrëdhënies seksuale mund të shërbejnë gjithashtu si shenja të pranisë së sëmundjeve inflamatore të sistemit gjenital, me të cilin përballen shumica e burrave mbi 40 vjeç.

Barnat efektive për fuqinë e zvogëluar

Barnat efektive për zvogëlimin e fuqisë kontribuojnë në rritjen e qarkullimit të gjakut në organet e legenit. Ato rrisin tonin e muskujve të lëmuar të penisit dhe shkaktojnë një ereksion të fortë. Një numër i produkteve sintetike parandalojnë derdhjen e parakohshme, duke rritur disa herë kohëzgjatjen e intimitetit midis një gruaje dhe një burri. Midis këtyre ilaçeve, mund të dallohen Viagra, Levitra, Cialis dhe gjenerika e tyre.

Stock Foto Cialis pilula 10 tableta

Përbërja – Tadalafil 20 mg

Fillimi i veprimit është në 20-30 minuta

Koha e veprimit – deri në 36 orë

Pirja me alkool – kompatibil

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Droga për të rritur fuqinë

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Mimi – 1470 RUB për 10 tableta

Tableta Foto Levitra 10

Përbërja – Vardenafil 20 mg

Fillimi i veprimit është në 20-40 minuta

Koha e veprimit – deri në 10 orë

Pirja me alkool – kompatibil

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Droga për të rritur fuqinë

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Mimi – 1600 RUB për 10 tableta

Erofertil  Cilat tableta për larjen e enëve janë më të mirat (përshtypjet)

Foto Viagra 100 mg 10 tableta

Përbërja – Sildenafil 100 mg

Fillimi i veprimit është në 30-50 minuta

Koha e veprimit – deri në 5 orë

Pirja e alkoolit është e papajtueshme

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Droga për të rritur fuqinë

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Pricemimi – 1350 RUB 10 tableta

Nëse ka probleme shëndetësore (në veçanti, sëmundje të zemrës, mëlçisë ose veshkave), rekomandohet të përdorni shtesa natyrale për të rritur fuqinë. Suplementet stimulojnë në mënyrë efektive një mbledhje dhe rrallë shkaktojnë reaksione anësore. Shtesat më të njohura përfshijnë: Kapsulat Wimax dhe Fujunbao Super.

Kapsula Foto Vimax 60 kapsula

Përbërja – 100% natyrale

Fillimi i veprimit është në 2-3 javë

Kohëzgjatja – deri në 6 muaj

Pirja me alkool – kompatibil

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Droga për të rritur potencialin + zmadhimin e penisit

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Mimi – 2750 RUB 60 kapsula

Ilaç potencial

Një ilaç për problemet me potencialin duhet të zgjidhet bazuar në shkallën e neglizhencës së mosfunksionimit ngrerë, si dhe moshën dhe karakteristikat individuale të trupit të njeriut. Burrat e rinj që nuk kanë probleme me sistemin kardiovaskular mund të përdorin me siguri ilaçe selektive bazuar në frenuesit.

Pra, këto substanca ndikojnë në gjendjen e sistemit riprodhues, duke siguruar një rezultat të shpejtë dhe të qëndrueshëm. Përgatitjet për rritjen e potencialit mund të përmbajnë frenuesit e mëposhtëm: Sildenafil, Tadalafin, Anavafil, Vardenafil, Dapoxetine. Ato grumbullohen në gjak në doza të vogla, kanë disa kundërindikacione nga mëlçia dhe veshkat, dhe gjithashtu mund të shkaktojnë reaksione të buta anësore.

Në pleqëri ose në prani të një përfaqësuesi të gjysmës së fortë të patologjive kronike, duhet të përdoren përgatitjet organike, të cilat përmbajnë stimulues:

 • rrënjë xhensen;
 • hidhërim me lule të mëdha;
 • tribul i rrëshqitur;
 • dreri Ponte;
 • evrikoma;
 • ekstrakt i piperit të zi;
 • murriz.

Shtojcat janë të ngopura me vitamina të nevojshme për funksionimin e shëndetshëm të sistemit gjenitourinar. Veprimi i tyre është i sigurt për trupin.

Tableta Dapoxetine 60 mg 10 mg

Përbërja – Dapoxetine 60 mg

Fillimi i veprimit është në 5-10 minuta

Koha e veprimit – deri në 3-4 orë

Pirja me alkool – kompatibil

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Qëllimi – Derdhje e parakohshme

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Pricemimi – 1650 RUB 10 tableta

Mjekësia Përmirësimi i Potencialit

Një ilaç për të forcuar fuqinë mund të merret në mënyrë sporadike nëse është një ilaç sintetik. Një shtesë aktive rekomandohet të merret rregullisht për një periudhë të gjatë kohore. Ilaçet si Super Vilitra, Super Vidalista dhe Super P-Force janë të përshtatshme për përdorim të rregullt.

Tableta Foto Super Vilitra 10

Përbërësit – Vardenafil + Dapoxetine

Fillimi i veprimit është në 30-40 minuta

Koha e veprimit – deri në 3-4 orë

Pirja me alkool – kompatibil

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Derdhje e parakohshme + Droga për të rritur fuqinë

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Pricemimi – 1580 RUB 10 tableta

Tableta Foto Super Vidalista 10

Përbërja – Tadalafil + Dapoxetine

Fillimi i veprimit është në 20-40 minuta

Koha e veprimit – deri në 3-4 orë

Pirja me alkool – kompatibil

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Derdhje e parakohshme + Droga për të rritur fuqinë

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Pricemimi – 1699 RUB 10 tableta

Fotografitë super të forcës P

Përbërësit – Sildenafil + Dapoxetine

Fillimi i veprimit është në 30-40 minuta

Koha e veprimit – deri në 4-5 orë

Pirja e alkoolit është e papajtueshme

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Derdhje e parakohshme + Droga për të rritur fuqinë

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Mimi – 1370 RUB 4 tableta

Pacienti duhet të monitorojë me kujdes dozën e marrë, pasi që një mbidozë e këtyre barnave është e rrezikshme me reaksione serioze negative. Stimulimi i shtojcave dietike (VigRX Plus dhe Fuqia e Perandorit) janë të padëmshme kur përdoren çdo ditë. Ata tolerohen mirë nga burrat e moshuar, dhe gjithashtu janë në përputhje me ilaçet.

Foto VigRX Plus

Përbërja – 100% natyrale

Fillimi i veprimit është në 1-2 javë

Kohëzgjatja – deri në 6 muaj

Pirja me alkool – kompatibil

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Droga për të rritur potencialin + zmadhimin e penisit

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Mimi – 2780 RUB 60 kapsula

Foto Perandori Fuqia 10 kapsula

Përbërja – 100% natyrale

Fillimi i veprimit është në 30-40 minuta

Koha e veprimit – deri në 4 orë

Pirja me alkool – kompatibil

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Droga për të rritur fuqinë

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Mimi – 1570 RUB 10 kapsula

Potenciali pas trajtimit të prostatitit

Potenciali pas trajtimit të prostatitit, si rregull, rikthehet, duke i rikthyer një mashkulli mundësinë për të drejtuar një jetë seksuale të shëndetshme dhe aktive. Prania e prostatitit ndikon negativisht në gjendjen e fuqisë. Në formën kronike të sëmundjes, një njeri shpesh ka një ereksion të dobët dhe të shkurtër, ndjeshmëri të ulët të organeve dhe gjithashtu ka probleme me derdhjen.

Inflamacioni i indeve të gjëndrës së prostatës prish qarkullimin aktiv të gjakut brenda organeve të legenit. Përgatitjet për trajtimin e prostatitit janë të sigurta për fuqinë. Ato nuk shkelin proceset fiziologjike të sistemit riprodhues dhe nuk zvogëlojnë prodhimin e lëngut seminal, duke kontribuar në normalizimin e rrjedhës së gjakut në penis.

Pilula me fuqi të ngadaltë

Pilulat me fuqi të ngadaltë e ndihmojnë njeriun të rrisë epshin dhe të arrijë një ngritje të fortë në kohën më të shkurtër të mundshme. Shumica e ilaçeve për të rritur fuqinë fillojnë të punojnë brenda gjysmë ore pas administrimit, duke siguruar qarkullim të shëndetshëm seksual deri në 36 orë.

Efekti më i qëndrueshëm është Cialis Soft (deri në 36 orë) dhe FUZHUNBAO Suplement shtesë dietik (deri në 5 ditë). Veprimi i tabletave për potencialin është të qetësojë muskujt e lëmuar të penisit, të ngopë gjakun me oksigjen, të rrisë prodhimin e testosteronit dhe të shtypë derdhjen e parakohshme duke bllokuar enzimat.

Tableta Photo Cialis Soft 10

Përbërja – Tadalafil 20 mg

Fillimi i veprimit është në 20-30 minuta

Koha e veprimit – deri në 36 orë

Pirja me alkool – kompatibil

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Droga për të rritur fuqinë

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Mimi – 1430 RUB për 10 tableta

Super Fujunbao Foto

Përbërja – 100% natyrale

Fillimi i veprimit është në 20-30 minuta

Koha e veprimit – deri në 5 ditë

Pirja me alkool – kompatibil

Analoge në farmacinë tonë

Udhëzime për përdorim

Emërimi – Droga për të rritur fuqinë

Disponueshmëria e produktit – Në magazinë

Mimi – 1950 RUB 8 kapsula

Trajtim gjithëpërfshirës i fuqisë së dobësuar

Trajtimi kompleks i potencës së dobësuar duhet të përbëhet nga:

 1. marrja e barnave cilësore për të stimuluar epsh;
 2. heqja dorë nga zakonet e këqija;
 3. rrit aktivitetin fizik;
 4. mbajtja e një diete të shëndetshme;
 5. adresojnë shkaqet e stresit ose depresionit;
 6. trajtimi i patologjive që ndikojnë në cilësinë e një ereksioni.

Trajtimi efektiv për mosfunksionim ngrerë kërkon stimulim të shëndetshëm seksual. Në varësi të shkallës së zhvillimit të sëmundjes, rivendosja e fuqisë mund të zgjasë nga disa javë në disa muaj. Kur përdorni ilaçe të specializuara që stimulojnë fuqinë, është e rëndësishme të ndiqni dozën e rekomanduar nga prodhuesi.

Si të mos humbasim fuqinë

Në mënyrë që të mos humbni fuqinë, ju duhet të udhëheqni një mënyrë jetese aktive, të monitoroni dietën tuaj, të shmangni sëmundjet infektive dhe inflamatore të sistemit gjenitourinar, dhe gjithashtu të parandaloni mosfunksionimin erektil.

Për të ndihmuar në parandalimin e zhvillimit të çrregullimeve në sistemin e plotë të burrave mund të marrin shtesa të veçanta të dobishme, të cilat përmbajnë një kompleks të vitaminave dhe mineraleve të nevojshme për trupin.

Farë duhet të merrni për të parandaluar fuqinë

Për të parandaluar impotencën, rekomandohet të merrni një kurs të shtesave organike. Pra, përbërja e ilaçeve përmban afrodiziakë dhe përbërës forcues që rivendosin ndjeshmërinë, forcojnë eksitimin, përmirësojnë furnizimin me gjak në penis, dhe gjithashtu rregullojnë nivelet hormonale.

Si profilaksi, rekomandohet të përdorni fonde një herë në vit. Mjekët këshillojnë t’i kushtojnë vëmendje Lovelace Forte, Yarsagumba Forte, Arab Viagra, Viardo Forte, Kuaj të Artë. Për të shmangur shfaqjen e reaksioneve anësore para trajtimit, këshillohuni me një specialist.

Shahinclub Shqipëri