Injeksione për të rritur fuqinë tek burrat janë ilaçet më të mira

Tregu farmaceutik ofron shumë ilaçe për të rikthyer forcën e mashkullit në forma të ndryshme dozimi. Injeksione për të rritur fuqinë tek burrat konsiderohen mënyra më efektive për të normalizuar aktivitetin seksual në rast të problemeve serioze me ereksion. Cilat ilaçe përdoren për injeksion dhe si t'i përdorin ato në mënyrë korrekte?

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Përfitimet e injeksionit

Mjetet juridike të injektimit janë të mira me një listë të vogël të kundërindikacioneve dhe efekteve anësore.

Përgatitjet për përmirësimin e një mbledhje në formën e injeksioneve konsiderohen më të efektshmet për rivendosjen e shpejtë të potencialit normal. Ato kanë një numër efektesh pozitive në trup që kanë një efekt të dobishëm në funksionin erektil:

 • përmirësimi i qarkullimit të gjakut në penis;
 • rrisin epshin;
 • rrisin ndjeshmërinë e organeve gjenitale, duke ndihmuar për të arritur një ndjesi më të gjallë gjatë marrëdhënies seksuale.

Barnat e injektueshme që administrohen intramuskulare ose intracavernosally (në penis) kanë një listë relativisht të vogël të kundërindikacioneve dhe efekteve anësore dhe rrallë provokojnë zhvillimin e reaksioneve sistemike negative. Ato ju lejojnë të heqni qafe mosfunksionim ngrerë të plotë ose të pjesshëm të pothuajse çdo etiologjie.

Barnat e administruara si injeksione kanë një efekt shumë më të shpejtë se çdo formë tjetër e dozimit për të përmirësuar fuqinë. Komponentët aktivë, madje edhe me administrim intramuskular, depërtojnë menjëherë në gjak, dhe për shkak të aplikimit lokal menjëherë fillojnë të krijojnë efektin e dëshiruar. Përgatitjet e tabletës së pari thithen në traktin gastrointestinal, futen në qarkullimin e gjakut dhe më pas dorëzohen në penis. Injeksione për të rritur fuqinë aktualisht konsiderohen më të efektshmet ndër metodat e ilaçeve për rivendosjen e funksionit seksual të meshkujve.

Erofertil  Testosterone e ulët

Parimi i funksionimit

Nën ndikimin e ilaçit, enët zgjerohen, kështu që qarkullimi i gjakut bëhet më intensiv

Mekanizmi i veprimit të injeksioneve në penis është i thjeshtë: pas një injeksioni nën ndikimin e ilaçit, ndodh vazodilimi, për shkak të të cilit qarkullimi i gjakut bëhet më intensiv. Kjo është ajo që ndihmon në rritjen e fuqisë. Në të njëjtën kohë, një rritje në ereksion dhe këmbëngulja e saj vërehen edhe në mungesë të stimulimit seksual natyror. Në varësi të kohëzgjatjes së veprimit, injeksionet për të rritur fuqinë tek burrat ndahen në tre lloje:

 1. Droga me veprim të shkurtër. Ato përfshijnë propionatin e testosteronit, efekti i të cilit zgjat nga 48 deri në 72 orë. Një injeksion bëhet në muskulin gluteal, jo më shpesh se një herë në 2-3 ditë.
 2. Mjetet me kohëzgjatje mesatare. Komponentët shtesë të përfshirë në këto përgatitje lejojnë që ato të zhyten shumë shpejt në gjak. Efekti i përdorimit të tyre mund të zgjasë 3-4 javë, pas së cilës injeksioni duhet të përsëritet.
 3. Droga me veprim të gjatë. Ato përfshijnë nënkanoate testosteroni. Fondet e tilla mbajnë një nivel normal të testosteronit në gjak për 2-4 muaj. Në këtë rast, hormoni i seksit mashkull lëshohet dhe hyn në qarkullimin e gjakut gradualisht, duke siguruar një përgjigje ndaj stimulimit seksual natyror. Droga me veprim të gjatë nuk provokon ndryshime hormonale dhe nuk ndikon negativisht në mirëqenien dhe gjendjen shpirtërore të një burri.

Zgjedhja e grupit të barnave varet nga natyra dhe ashpërsia e problemeve me potencialin dhe duhet të kryhet në lidhje me mjekun që merr pjesë.

Droga hormonale

Nëse shkaku i impotencës është mungesa e hormoneve të seksit mashkull, atëherë injeksionet e rregullta në penis nuk do të kenë efektin e dëshiruar. Në raste të tilla, zakonisht përshkruhet terapi për zëvendësimin e hormoneve, e cila mund të zgjasë disa muaj ose edhe një jetë.

Megjithatë, disa hormone injektohen në penis. Para përdorimit të tyre, pacienti duhet t'i nënshtrohet një ekzaminimi për të konfirmuar praninë e mungesës së androgjenit. Më shpesh, mjekët përshkruajnë këto fonde:

 • Sustanon;
 • Propionat i testosteronit;
 • Omnadren;
 • Nebido.

Doza maksimale ditore e barnave hormonale është 1 ml. Intervali midis injeksioneve mund të jetë nga 7 deri në 21 ditë. Ilaçet hormonale shpërndahen vetëm me recetë, pasi përdorimi i tyre i pavarur mund të shkaktojë dëm serioz në shëndet, duke prishur prodhimin e testosteronit tuaj.

Ilaçet jo-hormonale

Ilaçet jo-hormonale janë të përshkruara për burrat mosfunksionimi ngrerë i të cilëve është shkaktuar nga një mungesë e plotë ose e pjesshme e përgjigjes ndaj stimulimit të zonave erogjene. Injeksioni ndihmon për të çlodhur muskujt e lëmuar të organeve gjenitale dhe rrit përqendrimin e cAMP, duke rezultuar në transmetim të përmirësuar të impulseve përgjatë fibrave nervore. Përveç kësaj, qarkullimi i penisit përmirësohet, gjë që është e nevojshme për funksionimin normal ereksion. Injeksionet bëhen direkt në penis, i cili siguron një mbledhje të qëndrueshme për të paktën 1 orë. Sidoqoftë, ato nuk ndikojnë në pjellorinë – aftësia e njeriut për t'u ngjizur. Doza e ilaçit përcaktohet për secilin pacient individualisht në konsultim me një specialist. Injeksione mund të bëhen jo më shumë se një herë në 2-3 javë.

Erofertil  E mprehtë, tërheqëse, e shurdhër ose dhemb - të gjitha llojet e dhimbjeve të ijëve te burrat

Droga popullore të injektueshme

Ka shumë ilaçe për të rritur fuqinë

Ndër ilaçet e injektimit për të rritur fuqinë, ilaçet e mëposhtme janë më të popullarizuara:

Papaverina ka një efekt antispazmatik. Kontribuon në relaksimin e muskujve të lëmuar të penisit, përmirëson qarkullimin e gjakut në këtë zonë. Prodhohet në formën e një zgjidhje në ampula, që kushton rreth 65 rubla. Ilaçi administrohet intracavernosally. Papaverina është efektive për shkelje të fuqisë së etiologjisë organike, psikologjike dhe mikse. Injeksioni duhet të bëhet menjëherë para kontaktit të pretenduar seksual. Doza maksimale e barit në ditë është 20 mg. Doza optimale dhe kohëzgjatja e trajtimit varet nga mosha dhe shëndeti i pacientit.

Samprost përmban substanca biologjikisht aktive që mund të normalizojnë funksionimin e prostatës. Përbëhet nga peptide, dhe lëndët e para kryesore për prodhimin e drogës janë gjëndrat e prostatës së bagëtive. Ky ilaç eliminon në mënyrë efektive impotencën e shkaktuar nga prostatiti dhe adenoma e prostatës. Normalizon funksionimin e gjëndrës së prostatës, rikthen mikroqarkullimin lokal, për shkak të të cilit stanjacioni në zonën e legenit eliminohet. Samprost përdoret gjithashtu për të trajtuar infertilitetin tek burrat, pasi ndikon pozitivisht në cilësinë e lëngut seminal.

Kaverdzhekt i përshtatshëm për trajtimin e mosfunksionimit ngrerë të etiologjive të ndryshme. Për të arritur efektin e dëshiruar terapeutik, ilaçi përshkruhet në kurse. Doza maksimale ditore është 2,5 mcg. Në disa raste, me lejen e mjekut, doza mund të dyfishohet. Mesatarisht, kohëzgjatja e një kursi të trajtimit është rreth dy javë.

Nebido është një ilaç për zëvendësimin e hormoneve dhe përdoret për impotencën e shkaktuar nga mungesa e hormoneve seksuale mashkullore. Përfshin nënekanoate testosteroni. Injeksionet e drogës, si rregull, bëhen në gjendje të palëvizshme në muskulin gluteal. Hyrja e fondeve në enët e gjakut është e papranueshme. Para secilës procedurë, pacienti duhet t'i nënshtrohet testeve për të përcaktuar nivelin e niveleve hormonale, pas së cilës, në varësi të parametrave të marrë, përcaktohet doza optimale e substancës. Më shpesh, një dozë prej 4 ml është e përshkruar. Injeksionet bëhen çdo 2-3 javë derisa problemi të zgjidhet plotësisht.

Si të bëni një injeksion?

Pasi të keni vendosur dozën e saktë, mund të bëni injeksionin vetë

Doza e saktë e ilaçit përcaktohet individualisht për secilin pacient, kështu që injeksionet e para duhet të bëhen të palëvizshme, nën mbikëqyrjen e mjekut që merr pjesë. Së pari, përdorni një dozë universale, e cila, nëse është e nevojshme, zvogëlohet ose, anasjelltas, rritet. Shumica e ilaçeve fillojnë të veprojnë brenda 10-15 minutave pas injektimit. Efekti zgjat deri në 60 minuta. Extremelyshtë jashtëzakonisht e rëndësishme të vëzhgoni dozën e vendosur nga mjeku: teprica e saj mund të provokojë zhvillimin e priapizmit – një gjendje në të cilën një njeri ka një mbledhje të dhimbshme për një kohë të gjatë. Në rast se priapizmi megjithatë u ngrit, nuk mund të presësh që ndjesitë e dhimbshme të kalojnë vetë; urgjentisht duhet të kontaktoni një specialist.

Erofertil  Si të rritet penisi dhe fuqia

Pas përcaktimit të dozës së saktë, procedura mund të kryhet në mënyrë të pavarur në shtëpi. Kjo duhet të bëhet menjëherë para marrëdhënies seksuale. Injeksionet kryhen si më poshtë:

 1. Për procedurën, merrni një shiringë të re, sterile të disponueshme me një gjilpërë matëse 27, maksimum 30.
 2. Gjilpëra futet në shishkën e solucionit dhe doza e nevojshme e substancës tërhiqet në shiringë. Gjatë kësaj procedure, ju nuk mund të prekni gjilpërën, kjo do të shkelë sterilitetin e saj.
 3. Po përgatitet një zonë ku do të bëhet një injeksion. Për këtë, penisi tërhiqet butësisht në kofshë, dhe baza e tij trajtohet me një antiseptik.
 4. Mbajtja e penisit në të njëjtin pozicion, me dorën tuaj të lirë ju duhet të merrni një shiringë dhe futni gjilpërën në bazën e penisit, pastaj ngadalë dhe me kujdes bëni një injeksion.

Me futjen e gjilpërës, duhet të vendoset rreptësisht pingul me sipërfaqen e penisit. Nëse gjithçka bëhet siç duhet, nuk do të shfaqet dhimbje gjatë procedurës.

Kundërindikimet dhe komplikimet e mundshme

Injectiondo injeksion duhet të përshkruhet vetëm nga një specialist.

Mungesa e barnave hormonale është një numër i madh i kundërindikacioneve dhe efekteve anësore. Përgatitjet e testosteronit nuk mund të përdoren në prani të patologjive të mëposhtme:

 • hypersensitivity;
 • prostatiti infektiv;
 • renal dhe dëmtimit hepatik;
 • dështimi i zemrës
 • diabeti mellitus;
 • sëmundjet endokrine;
 • lezione aterosklerotike e arterieve faltore;
 • patologjitë vaskulare;
 • çrregullime të qarkullimit të gjakut në zonën e legenit.

Disa burra gjithashtu kanë reagime anësore pas injeksioneve në formën e:

 • kërcitje në penis;
 • skuqje e lëkurës;
 • dhimbje në penis;
 • dhimbje në vendin e injektimit;
 • ngurtësimi i vendit të injeksionit;
 • formimi i indit koloidal brenda penisit;
 • lakimi i penisit.

Drugsdo ilaç i injektueshëm duhet të përshkruhet vetëm nga një specialist. Vetë-mjekimi duke përdorur ilaçe hormonale mund të çojë në zhvillimin e efekteve anësore serioze që do të ndikojnë jo vetëm shëndetin riprodhues, por edhe gjendjen e të gjithë organizmit. Përveç kësaj, për të zgjedhur ilaçin më të përshtatshëm në një rast të veçantë, është e nevojshme që të kryhet një ekzaminim i plotë dhe të përcaktohet shkaku i patologjisë, e cila mund të bëhet vetëm në një institucion mjekësor.

Shahinclub Shqipëri