Kujdes, ushqimet që ulin fuqinë!

Shumë faktorë përcaktojnë shëndetin e një njeriu, dhe në të njëjtën kohë, fuqinë e tij. Një nga më të rëndësishmet është ushqimi. Varet prej tyre forca dhe kohëzgjatja e ereksionit mashkull, dhe në përgjithësi fuqia. Vlen të përmendet se me moshën ky problem bëhet më i rëndësishëm. Por kjo vlen edhe për të rinjtë. Fakti është se industria moderne e ushqimit është e mbushur me një sasi të madhe të të gjitha llojeve të ushqimeve dhe enëve të gatshme që përmbajnë shumë substanca të dëmshme që ulin fuqinë. Në disa raste, përdorimi i pakontrolluar i ushqimeve që ulin fuqinë mund të çojë në impotencë.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Llojet kryesore të uljes së ushqimeve për të shmangur

Llojet e mëposhtme mund t'i atribuohen produkteve që ndikojnë negativisht në cilësinë e fuqisë:

 • Yndyrore dhe me kalori të lartë.
 • Erëza dhe e thartë.
 • Tepër i ëmbël dhe i kripur.
 • Me përmbajtjen e konservuesve, emulsifikuesve, stabilizuesve, zëvendësuesve ose përmirësuesve të aromës dhe të tjerët.

Përdorimi i zgjatur i këtyre produkteve ndikon negativisht në shëndetin e burrave në përgjithësi, në veçanti fuqinë e tij. Një ushqim i tillë çon gjithashtu në qarkullim të dobët dhe procese metabolike në trup. Kjo, nga ana tjetër, mund të shkaktojë shfaqjen e sëmundjeve të tilla si hipertensioni, dështimi i zemrës dhe mbipesha. E gjithë kjo gjithashtu drejtpërdrejt shkakton një përkeqësim të fuqisë.

Ushqimet që duhet të fshihen nga dieta juaj ose të kufizohen ndjeshëm

 • Mbëlsira dhe ëmbëlsira.
 • Pica, burgers, skuqura franceze dhe produkte të tjerë të shpejtë të ushqimit.
 • Salca të gatshme, majonezë.
 • Mish yndyror, yndyrna shtazore.
 • Produkte buke – rrotullon, cookie-t, bukë.
 • Alkooli.
 • Pije të gazuara – Coca-Cola, Pepsi.

Nëse është e mundur, këto produkte duhet të hidhen ose kufizohen në dietën e tyre. Sigurisht, nuk keni nevojë të hiqni dorë nga alkooli, duhet të pini në moderim dhe rreth. Pafuqia dhe alkooli janë të ndërlidhura, por efekti negativ i alkoolit në fuqinë ndikon vetëm me përdorimin e tepërt të tij. Ju gjithashtu nuk keni nevojë të refuzoni bukën, thjesht mos e teproni.

Vlen të braktisësh plotësisht produktet e magazinimit afatgjatë që përmbajnë preservatives dhe një gamë të tërë të substancave të tjera që sigurojnë pamjen, erën dhe shijen e tyre të freskët. Produkte të tilla quhen "kimike" dhe kjo është e vërtetë. Fatkeqësisht, nuk do të gjeni mbishkrime në dyqane – me kujdes, produkte që ulin fuqinë, kështu që duhet të mësoni të lundroni veten në mijëra emra, të njihni konceptet themelore (shih më lart) që tregojnë dëmin e produktit.

Erofertil  Arsyet e dobësimit të fuqisë

Mënyra më e mirë për të thjeshtuar detyrën tuaj nuk është të zgjidhni produktin më pak të dëmshëm nga një numër pozicionesh, por menjëherë të blini ushqim të shëndetshëm që është i mirë për fuqinë. Justshtë po aq e thjeshtë. Ushqimi i shëndetshëm është i freskët dhe natyral, pa ruajtës dhe kimikate të ndryshme.

Cilat ushqime ndikojnë pozitivisht në fuqinë?

 • Fruta dhe perime të freskëta ose të steamed.
 • Drithëra / drithëra të plota.
 • Mish me pak yndyrë, përfshirë pulat.
 • Veza e pulës
 • Peshk i freskët dhe ushqim deti.
 • Lëngje, manaferrat, arrat.
 • Do zarzavate.

Nga lista e paraqitur, është e qartë se për të udhëhequr një mënyrë jetese të shëndetshme nuk keni nevojë të bëheni vegjetarian. Të gjitha produktet për potencialin mashkullor përmbajnë një numër të madh elementësh gjurmë dhe vitamina. Prej tyre mund të gatuani enët shumë të shijshme, dhe më e rëndësishmja, të shëndetshme. Nëse porosisni ushqim në një restorant, përpiquni të shmangni enët e skuqura, të tymosura, të kripura ose speca.

Blog »Efekt mbi fuqinë» Kujdes, produkte që ulin fuqinë!

Shahinclub Shqipëri