Si të zgjasni marrëdhëniet seksuale

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Zgjatja e marrëdhënieve seksuale

Problemi i derdhjes së parakohshme është i njohur për shumë burra dhe gjithmonë ndikon negativisht në jetën seksuale të të dy partnerëve. Një grua e pakënaqur shkakton një ndjenjë të inferioritetit tek partneri, gjë që çon në përkeqësim të marrëdhënieve. Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë shkaqet e mundshme të këtij problemi dhe do të paraqesim disa këshilla që do t'i ndihmojnë burrat të kontrollojnë kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale dhe të rivendosin një jetë të shëndetshme, seksuale.

Para së gjithash, duhet të dini se shumë faktorë ndikojnë në shëndetin dhe fuqinë e mashkullit:

Erofertil  Cilat metoda do të ndihmojnë në rritjen e fuqisë

– mënyra e gabuar e jetës;

– Problemi i abstenencës seksuale të zgjatur.

Përveç kësaj, ekzistojnë një numër sëmundjesh, pasojat e të cilave janë marrëdhënie tepër e shkurtër:

– sëmundjet e sistemit gjenitourinar;

– vezikuliti kronik dhe infeksionet gjenitale.

Kjo është vetëm një listë e vogël e sëmundjeve që parandalojnë një jetë të plotë seksuale, dhe për të përballuar ato është e mundur vetëm kur kontaktoni një specialist.

Sidoqoftë, ka probleme të tjera që provokojnë këtë gjendje. Këto përfshijnë raste kur një marrëdhënie e shkurtër seksuale shoqërohet me ngjallje shumë të fortë të një burri. Momente të tilla ndodhin pas një abstenimi të zgjatur seksual, si dhe për shkak të një temperamenti të fortë seksual, i cili ka një cilësi të lindur. Burrat me këtë temperament janë të aftë për disa akte seksuale me radhë, por kohëzgjatja e tyre shpesh është minimale.

Fatkeqësisht, burrat me mbindjeshmëri të penisit të glans gjithashtu përjetojnë derdhje të parakohshme, të cilën ata nuk janë në gjendje ta frenojnë dhe kontrollojnë. Por në shumë raste situata mund të korrigjohet.

Disa këshilla për burrat

Nëse mashkulli është plotësisht i shëndetshëm, dhe problemi i derdhjes së parakohshme është akoma i rëndësishëm, ju këshillojmë të drejtoheni në disa metoda, të cilat do t'i përshkruajmë më poshtë.

1. Para së gjithash, burrat me problemin e derdhjes së parakohshme duhet të rishqyrtojnë stilin e jetës së tyre. Nëse puna juaj përfshin stres shumë të fortë fizik dhe mendor, lind lodhja, e cila, siç e dini, nuk ndikon në marrëdhëniet seksuale të plota në mënyrën më të mirë. Prandaj, sigurohuni që të rishikoni mënyrën e jetesës dhe dietën tuaj. Mësoni të relaksoheni, përfshini ushqime të shëndetshme dhe të shëndetshme në dietën tuaj. Relaksohuni më shumë nëse mendoni se lodhja është bërë shoqëruesi juaj i vazhdueshëm. Kështu, duke ndryshuar stilin e jetës tuaj, ju automatikisht do të përmirësoni jetën tuaj seksuale.

Erofertil  Sa vjeç djemtë marrin një ngritje dhe si të shmangin problemet

2. Këshillë tjetër që zgjidh në mënyrë efektive problemin e derdhjes së parakohshme është të përdorni një prezervativ të dendur të latex që përmban një lubrifikant anestezik. Një lubrifikant i tillë ndihmon për të zvogëluar ndjeshmërinë e penisit, pra, ndihmon për të kontrolluar kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale.

3. Sipas psikologëve, një nga arsyet pse ndodh derdhja e parakohshme është përqendrimi tek zgjimi seksual. Për të zgjatur marrëdhënien seksuale, ekspertët rekomandojnë të përpiqeni të shpërqendroheni dhe të mendoni për gjëra që janë krejtësisht jo tërheqëse. Shumë burra i drejtohen kësaj metode dhe vërejnë efikasitet të mirë. Gjëja kryesore është të mos e teproni në mënyrë që mbledhja të mos zhduket fare.

4. Nëse ju pëlqen të eksperimentoni, atëherë mund të drejtoheni në teknikën e jogës me anë të relaksimit dhe tensionit të muskujve të penisit, i cili do t'ju mësojë të kontrolloni derdhjen. Përveç kësaj, sipas ekspertëve, përkëdheljet paraprake oral në gjysmën e parë të marrëdhënieve seksuale mund të rrisin kohëzgjatjen e saj dhe të rrisin fuqinë.

5. Ushtrimet për muskujt riprodhues të Dr. Kegel janë shumë efektive si për burrat ashtu edhe për gratë. Trajnimi i rregullt do të përmirësojë ndjeshëm funksionimin e organeve gjenitale dhe muskujve të përfshirë në marrëdhënie seksuale dhe do të rrisë ndjeshëm cilësinë e seksit dhe ndjenjat që përjetojnë partnerët. Por nëse problemi i marrëdhënies seksuale të shkurtër është mjaft i mprehtë, atëherë më e arsyeshme do të jetë të kërkoni ndihmë nga një urolog-seksopatolog me përvojë. Ai do të përcaktojë shkakun e derdhjes së parakohshme dhe do të zgjedhë metodën më efektive të trajtimit në rastin tuaj.

Fatkeqësisht, shumë burra janë në siklet për të kërkuar ndihmën e specialistëve. Për të zgjatur marrëdhëniet seksuale, ata preferojnë të përdorin mjete juridike popullore.

Këtu janë disa këshilla dhe receta që mund t'ju ndihmojnë të arrini qëllimin tuaj:

  • Një sasi e vogël alkooli do të ndihmojë në zgjatjen e marrëdhënieve seksuale. Vera është veçanërisht e përshtatshme për këtë: ajo vepron me ngulm te një grua, dhe te një burrë mund të shurdhojë ndjeshmëri. Por me llogaritjen e gabuar të dozës së dëshiruar, rezultati do të jetë larg nga sa pritet – prandaj, jini të kujdesshëm dhe sens të zakonshëm.
  • Asajrat qetësues (nga nenexhiku, balsami i limonit), si dhe tinkturat tonike (si rrënja e xhensen, për shembull) do të jenë ndihmësit e mirë në përmirësimin e fuqisë dhe zgjatjen e marrëdhënieve seksuale.
  • Hani farat e papërpunuara të kungujve rregullisht – ato forcojnë përsosur gonadat.
  • Nëse derdhja e parakohshme është shkaktuar nga prostatiti, atëherë mikroklimat me një zierje të kamomilës do të ndihmojnë në përmirësimin e gjendjes.
Erofertil  Ndërtim i ulët

Kur drejtoheni në ndihmën e mjeteve juridike popullore për zgjatjen e marrëdhënieve seksuale, mos harroni se ato mund të ndihmojnë vetëm në raste të caktuara, dhe kur aplikoni këtë ose atë metodë, ende duhet të merret parasysh arsyeja e shfaqjes së mosfunksionimit seksual. Dhe pa një mjek, nuk është gjithmonë e mundur të përcaktohet me saktësi.

Sedativët mund të ndihmojnë në qetësimin e sistemit nervor, të shmangin efektet e stresit ose të eleminojnë pagjumësinë, gjë që shpesh çon në çrregullime të ndryshme seksuale. Filloni me përbërjet bimore: me zgjedhjen dhe pranimin e duhur, ilaçet bimore konsiderohen më të sigurta se ilaçet kimike.

Përdorur gjerësisht janë ilaçet e njohura për të rritur fuqinë, të tilla si Viagra, Cialis dhe Levitra.

Në çdo rast, ejakulimi i parakohshëm dhe marrëdhënia e shkurtër seksuale nuk duhet të shkaktojnë depresion ose refuzim të seksit fare. Mos harroni: të gjitha problemet janë të zgjidhshme. Prandaj, bëni seks me një partner të dashur dhe të kuptueshëm, praktikoni seks të rregullt, mësoni teknika dhe poza të reja dhe tregohuni të sigurt në veten tuaj!

Shahinclub Shqipëri