Injeksione potenciale

Vështirësitë me një mbledhje lindin papritmas. Dhe jo vetëm te burrat e moshuar. Arsyet mund të përfshijnë çekuilibrin hormonal, stresin, pirjen e duhanit, konsumimin e tepërt të alkoolit. Fatkeqësisht, jo gjithmonë metodat konservative të trajtimit japin rezultatin e dëshiruar dhe kthehen në një jetë intime të plotë. Por mund të përpiqeni të përdorni injeksione për të rritur fuqinë.

Lexuesit tanë rekomandojnë

Lexuesi ynë i rregullt u shpëtua nga problemet me potencialin me një metodë efektive. Ai e testoi atë vetë – rezultati është 100% – eleminim i plotë i problemeve. Ky është një ilaç natyral i bazuar në barishte. Ne kontrolluam metodën dhe vendosëm ta këshillojmë atë. Rezultati është i shpejtë.METODA EFEKTIVE.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Përfitimet e barnave të injektueshme

Përparësitë e mëposhtme të injeksioneve mbi pilula mund të dallohen:

 1. Injeksion intramuskular: ilaçi fillon të veprojë më shpejt, pasi hyn në qarkullimin e gjakut, duke anashkaluar traktin gastrointestinal.
 2. Administrimi intrakavvernoz (direkt në penis): ekspozimi lokal dhe fillimi i efektit të dëshiruar. Efektet në organet dhe sistemet e tjera janë minimale, pasi substanca e drogës administrohet në vend.
Erofertil  Pse zhduket një mbledhje gjatë marrëdhënies seksuale dhe çfarë të bëni

Përcaktoni ilaçe të injektueshme, zgjidhni një dozë, duhet të jetë mjek pas një ekzaminimi të plotë dhe masave të nevojshme diagnostikuese. Të gjitha ilaçet kanë disa kundërindikacione dhe efekte anësore. Cila është e përshtatshme, mjeku mund të përcaktojë pasi të ketë identifikuar shkaqet e zvogëlimit të fuqisë.

Parimi i funksionimit

Pasi mjeku të përcaktojë pse ka probleme me ereksion, rekomandohet një ilaç. Një arsye e shpeshtë për zgjedhjen e një injeksioni është një shkelje e funksionimit të sistemit vaskular ose mungesa e prodhimit të testosteronit. Në rastin e parë, ilaçet vazoaktive janë të përshkruara, në rastin e dytë, zgjedhja bie mbi ilaçet hormonale. Një qasje kompetente për trajtimin jep një parashikim të shkëlqyeshëm për restaurimin e ereksionit.

Produktet mjekësore vazoaktive ndihmojnë në uljen e tonit të muskujve të lëmuar, gjë që përmirëson qarkullimin e gjakut në legen. Kjo çon në fillimin e ereksionit të vazhdueshëm dhe bën të mundur që të keni një marrëdhënie seksuale të plotë.

Substancat medicinale me hormonet për trajtimin e impotencës përbëjnë mungesën e testosteronit në gjak, promovojnë rritjen e dëshirës seksuale mashkullore, përmirësojnë jetën intime, rrisin dëshirën seksuale dhe vetëbesimin, rrisin kohëzgjatjen e marrëdhënies seksuale dhe madje forcojnë imunitetin.

Droga hormonale

Ilaçet hormonale janë ilaçe të fuqishme. Injeksioni përshkruhet kur niveli i ulët i testosteronit në gjak konfirmohet me teste laboratorike. Llojet e fondeve të përdorura aktualisht ndahen sipas kohëzgjatjes:

 1. Afatshkurtër Një ilaç i tillë duhet të injektohet çdo 2-3 ditë. Efekti zgjat nga 48 deri në 72 orë.
 2. Kohëzgjatja e mesme. Frekuenca e administrimit është një herë në dy deri në tre javë (në varësi të ashpërsisë së shkeljes). Ky lloj ilaçi lejon që substanca aktive të lëshohet në gjak gradualisht, duke zgjatur veprimin e ilaçit.
 3. Duke vepruar gjatë. Frekuenca e përdorimit – një herë në 3-4 muaj. Përbërësit e ilaçit për një kohë të gjatë mbajnë një përqendrim të lartë në gjak dhe eliminohen gradualisht nga trupi. Sfondi hormonal është i ekuilibruar gjatë një periudhe të gjatë. I referohet ilaçeve të fuqishëm, administrohet nën mbikëqyrjen e rreptë të një mjeku pas një ekzaminimi të plotë.

Shpesh, përdorimi i injeksioneve për të rritur fuqinë është pjesë e një trajtimi gjithëpërfshirës. Pritja e tabletave të kombinuara me përdorimin e xhel, ointments të ndryshme, arna për qëllime të specializuara.

Erofertil  Pse nuk ka ngritje në mëngjes

Ilaçet jo-hormonale

Karakteristika kryesore e këtij grupi është trajtimi simptomatik duke përmirësuar qarkullimin e gjakut. Barnat vazoaktive zvogëlojnë tonin e muskujve të lëmuar, gjë që çon në zgjerimin e enëve të gjakut të penisit. Trupat shpellorë rriten në vëllim, ekziston një mbledhje e vazhdueshme, gjë që bën të mundur kryerjen e një marrëdhënie seksuale të plotë.

Injeksione popullore

Anydo nga fondet e mëposhtme duhet të përshkruhet nga një mjek pas ekzaminimit dhe diagnozës laboratorike, pasi ajo ka një numër të kundërindikacioneve dhe efekteve anësore.

Papaverine. Ilaçi jo-hormonal, antispazmatik. Ndihmon në relaksimin e muskujve të lëmuar, gjë që përmirëson rrjedhën e gjakut në cavernosa korporative. Ju mund të ngjiteni direkt në penis 5-10 minuta para kontaktit seksual.

Nga efektet anësore vërehet marramendja, dobësia, një reaksion alergjik, një ulje në presionin e gjakut, siklet dhe ngjeshje në vendin e injektimit.

Samprost. Substanca aktive është një ekstrakt i indeve të prostatës të gobies që kanë arritur pubertetin. Ky ilaç përdoret si pjesë e një kompleksi për trajtimin e impotencës dhe infertilitetit për shkak të prostatitit ose adenomës së prostatës. Ndihmon për të eleminuar bllokimet në organet e legenit të burrave, përmirëson cilësinë e lëngut seminal, lëvizshmërinë e spermës, stimulon gjëndrën e prostatës.

Një efekt anësor i aplikacionit është një reagim alergjik.

Kaverdzhekt. Itshtë përshkruar për trajtimin e mosfunksionimit ngrerë, administrohet intracavernosally (në bazën e penisit). Përmirëson furnizimin me gjak të trupave kavernozë, rrit mikrokirurgjinë, çon në shfaqjen e ereksionit të vazhdueshëm 5-10 minuta pas injektimit.

Efektet anësore të zakonshme: dhimbja dhe djegia në vendin e injektimit, formimi i nyjeve fibroze, ereksioni i zgjatur i dhimbshëm, marramendja, rritja e presionit të gjakut.

Sustanon. Ilaç hormonal. Administrata është e përshkruar për mungesën e testosteronit. Kohëzgjatja e veprimit të ilaçit është rreth 72 orë. Trajtimi i mundshëm i kursit për një periudhë 2 deri në 8 javë.

Efektet anësore: ereksion i zgjatur i dhimbshëm, jo ​​i shoqëruar me zgjimin seksual, gjinekomastinë, vjellje, rritje të presionit të gjakut, shfaqjen e akneve, kruajtje dhe djegie në vendin e injeksionit.

Nebido. Ilaç hormonal. Nekankanoat përbërës aktivë të testosteronit. Karakteristika kryesore e këtij ilaçi është veprimi i tij i zgjatur. Injeksioni përshkruhet një herë në 1-10 javë, në mënyrë intramuskulare.

Efektet anësore: ngjeshja dhe dhimbja e zgjatur në vendin e injektimit, aknet.

Omnadren-250. Një ilaç androgjenik që përmban estere të ndryshme të testosteronit. Në rast të mosfunksionimit erektil është përshkruar në mënyrë intramuskulare, 1 herë në 14 ditë.

Efektet anësore: nauze, funksionim i dëmtuar i mëlçisë, tullac i modelit mashkull, puçrra, dhimbje koke, shqetësime në vendin e injeksionit.

Erofertil  Si ta trajtojmë fuqinë me hithrat

Si të bëni zgjedhjen e duhur

Cilin nga ilaçet ekzistuese për të përshkruar, cila do të jetë doza optimale dhe shpeshtësia e administrimit duhet të përcaktohet nga mjeku. Do të jetë më e përshtatshme të konsultoheni me një specialist për një ekzaminim të plotë. Kjo do të zbulojë shkaqet e mosfunksionimit erektil. Shtë gjithashtu e nevojshme të përcaktohet prania e sëmundjeve shoqëruese. Të gjithë këta faktorë janë thelbësorë në trajtimin e impotencës. Ilaçet kanë kundërindikacione, dhe vetë-mjekimi mund të çojë jo vetëm në shfaqjen e reaksioneve anësore dhe shëndetin e dobët, por edhe në pasoja më serioze.

Pacienti mund të bëjë një injeksion më vete, nëse më parë ka kaluar ekzaminimin dhe ka marrë udhëzime të qarta se si të administrohet injeksioni. Ju duhet të mbani mend pikat kryesore:

 • Një injeksion duhet të bëhet vetëm me një shiringë të re të disponueshme, ripërdorimi është i papranueshëm.
 • Vendi i injektimit duhet të trajtohet plotësisht me një dezinfektues. Nëse kjo gjendje nuk përmbushet, një infeksion mund të futet në vendin e birë.

 • Për të shmangur shfaqjen e hematomave dhe vulave, çdo herë për të dhënë një injeksion në vende të ndryshme.
 • Shmangni hyrjen në venat e vendosura nën lëkurën e hollë të penisit.
 • Kufizoni konsumimin e alkoolit për periudhën e trajtimit.
 • Ndiqni udhëzimet e marra nga mjeku juaj për dozën e barit.
 • Kontradiktat e mundshme

  Përkundër efektit të shkëlqyeshëm terapeutik që injeksionet japin për të rritur fuqinë, ekzistojnë një numër i kundërindikacioneve për përdorimin e tyre:

  • dështimi i zemrës;
  • gynecomastia;
  • mbindjeshmëria ndaj drogës;
  • një histori e kancerit;
  • dështimi i veshkave;
  • deformim penile;
  • mosha është më pak se 18 vite;
  • diabeti mellitus;
  • prania e një implanti penile;
  • presioni i ulët i gjakut (hipotension);
  • mosha mbi 70 vjeç.

  Aftësia për të jetuar një jetë të plotë seksuale është shumë e rëndësishme për burrat. Prandaj, në rast të vështirësive me fuqinë, është mirë që sa më shpejt të kërkoni ndihmë nga një specialist.

  Keni probleme serioze me POTENCIAL?

  A keni probleme me ERECTION? A keni provuar shumë mjete dhe asgjë nuk ka ndihmuar?

  Këto simptoma janë të njohura për ju të dorës së parë:

  • ngritje e ngadaltë;
  • mungesë dëshire;
  • mosfunksionimi seksual.

  E vetmja mënyrë operacioni? Prisni dhe mos veproni me metoda radikale. Potenciali për ta rritur është e mundur! Ndiqni lidhjen dhe zbuloni se si ekspertët rekomandojnë trajtimin.

  Shahinclub Shqipëri