Në cilën moshë te burrat dobësohet ngritja

Epo, më falni për pyetjen. edhe pse jam djalë, pyes veten se sa vjeç do të bëhem i paaftë për të kënaqur një grua.

Epo, ka shumë faktorë që ndikojnë në mënyrën e parë të jetës, në numrin e aktiviteteve fizike, deri tek ushqimi dhe partneri juaj)

nuk varet nga mosha

Për versionin e Forumit Woman.ru, tiparet dhe dizajni i ri u shfaqën në kompjuterë.
Cilat janë përshtypjet tuaja për ndryshimet?

Nëse jeni aq i shqetësuar, atëherë mësoni ta kënaqni me gojë.

dikush vetëm pas 50, dhe dikush të drejtë deri në 30

nëse keni të paktën një gisht (në këmbë))) atëherë jeni burrë!)!)!)

Vura re që dëshira e burrit tim më pak u bë 35, (1-2 herë në javë, dhe më herët çdo ditë, ose çdo ditë tjetër). Dhe nëna thotë se pas 40, një mbledhje dobësohet.

Vura re që dëshira e burrit tim më pak u bë 35, (1-2 herë në javë, dhe më herët çdo ditë, ose çdo ditë tjetër). Dhe nëna thotë se pas 40, një mbledhje dobësohet.

dhe pse akoma janë trokitur atëherë.

dëshira dobësohet diku 33-35

Epo, më falni për pyetjen. edhe pse jam djalë, pyes veten se sa vjeç do të bëhem i paaftë për të kënaqur një grua.

Do të vëzhgoheni nga mjeku dhe në 70 mund të pëlqeni në 20.

dëshira dobësohet diku 33-35

Po plumboset e gjithë kjo. SchA kështu që të gjithë do të rregullojnë që në 33 kopetë do të jenë më të mira se në 16.

dikush tashmë deri në moshën 30 vjeç nuk ka ereksion

varet nga shumë faktorë, nuk mund të thuash menjëherë

Besoni plakun)

Rënia e ereksionit ndodh për tre arsye. Dështimi mendor, sëmundja dhe dështimi hormonal. E gjithë kjo po trajtohet për momentin.

Nëse mjeku do të vëzhgohet fare, harroni se cili është problemi me një ereksion.

Mch Unë jam 53. Asnjëherë nuk e konsideroja veten një gjigant seksi, por ka ende shumë potencial. Unë jam martuar për dekada. Gruaja tani është ashtu si një e afërme, kështu që seksi familjar nuk ndizet. Unë gjithmonë dua të jashtmit. Kur të krijohet mundësia, përpiqem të mos humbas. Në vitet e mia unë ende dua të marr frymë para një pleqërie të vërtetë. Kështu që autori i temës mos u shqetësoni se keni edhe shumë vite për t'u përfshirë në aktivitete seksuale. Siç kanë kishtarët, rinia gëzohet në rininë e tij.

Nuk varet nga mosha. Gjyshi im 70-vjeçar është ende duke kërcyer me gratë.)

këtu gjendja e anijeve luan një rol vendimtar. këtu, për shembull, nga ngushtimi i anijeve janë ngushtuar, përkatësisht, një ngritje është më e keqe. kështu, autor, mos pini duhan, luani sport dhe mos hani shumë mbeturina si nga McDonald, dhe gjithçka do të jetë në rregull me flokët gri!)

Unë kam një baba 44 vjeç, dhe bast gjithçka që lëviz)) kurrë nuk pi duhan, nuk pi kurrë, noton vazhdimisht, në formë të shkëlqyer fizike, në mënyrë që të ndizet hoo! Unë jam duke fjetur me një burrë, ai është gjithashtu 44 vjeç, ngritësi ka të drejtë dhe kur është e nevojshme, ai mund të prishet nja dy herë në mbrëmje dhe të minojë disa herë më shumë gjatë natës.

Mch Unë jam 53. Asnjëherë nuk e konsideroja veten një gjigant seksi, por ka ende shumë potencial. Unë jam martuar për dekada. Gruaja tani është ashtu si një e afërme, kështu që seksi familjar nuk ndizet. Unë gjithmonë dua të jashtmit. Kur të krijohet mundësia, përpiqem të mos humbas. Në vitet e mia unë ende dua të marr frymë para një pleqërie të vërtetë. Kështu që autori i temës mos u shqetësoni se keni edhe shumë vite për t'u përfshirë në aktivitete seksuale. Siç kanë kishtarët, rinia gëzohet në rininë e tij.

A digjet me të mitur në anët?

Unë kam një baba 44 vjeç, dhe bast gjithçka që lëviz)) kurrë nuk pi duhan, nuk pi kurrë, noton vazhdimisht, në formë të shkëlqyer fizike, në mënyrë që të ndizet hoo! Unë jam duke fjetur me një burrë, ai është gjithashtu 44 vjeç, ngritësi ka të drejtë dhe kur është e nevojshme, ai mund të prishet nja dy herë në mbrëmje dhe të minojë disa herë më shumë gjatë natës.

Erofertil  Si ndikon proteina në fuqinë e mashkullit

duke fjetur me babin, çfarë gjëje e keqe.

Dhe të rinjtë nuk janë të interesuar?

40. Do të thoja ndoshta më shumë!))))))))))))))

A digjet me të mitur në anët?

Jo, jo ai rreth miqsh. Ata do të jenë pak më të vjetër. Dhe tani dua më shumë në 53 sesa në 30-40, kjo është e vërtetë. Atëherë nuk pati asnjë ndjesi të fundit të afërt të fazës aktive, siç është tani. Nuk besoj se pas 60 mund të kënaqem posaçërisht dikë. Këtu është një filozofi.

Babai im është 67. Ai thotë se ai nuk ishte më i interesuar të jetonte. Unë dyshoj se kjo është për faktin se ai tashmë ka probleme.Më herët, ai ishte gjithnjë një shëtitës aktiv i gëzuar midis grave.Shumë burra janë aq primitivë saqë dikur pipirka e tyre thahet, jeta humbet të gjitha kuptimet. Nuk ka asnjë arsye të mendosh për shpirtin !))

Epo, unë kisha një maksimum prej 45 vjet, nëse nuk do të isha në moshë))) ai ishte akoma në çdo gjendje edhe pas një shishe raki)))

por ka dikush tashmë 30 ashtu-ashtu))) gjithçka është e ndryshme, varet nga gjenetika

nëse pini duhan dhe pini birrë sidomos atëherë nga 30-35 do të jeni të paaftë

Nuk varet nga mosha, por nga mënyra e jetesës. nëse mbytni birrë në litra, pini duhan, uleni gjithçka në kompjuter dhe nuk keni aktivitet fizik të dobishëm, atëherë mund të fryeni nga 30.

Babai im është 67. Ai thotë se ai nuk ishte më i interesuar të jetonte. Unë dyshoj se kjo është për faktin se ai tashmë ka probleme.Më herët, ai ishte gjithnjë një shëtitës aktiv i gëzuar midis grave.Shumë burra janë aq primitivë saqë dikur pipirka e tyre thahet, jeta humbet të gjitha kuptimet. Nuk ka asnjë arsye të mendosh për shpirtin !))

E vërtetë, nuk është interesante, le të bjerë, Walker heh. s!

dëshira dobësohet diku 33-35

Po, po, nga përvoja ime vet e di

Nuk varet nga mosha. Përkundrazi, nga mënyra e jetesës dhe dëshira e lindur.

Unë kam 47 vjeç, dhe pi dhe pi duhan, por ai është shumë aktiv, kështu që ai ndez TAAAAK, që jam 21 vjeç i lodhur. netë pa gjumë me të gjithçka)))) dhe vazhdimisht e mban veten në gjendje të mirë)))

Epo, më falni për pyetjen. edhe pse jam djalë, pyes veten se sa vjeç do të bëhem i paaftë për të kënaqur një grua.

Pse i mërzitur para kohe atëherë))) ??

Epo, bëni sporte në mënyrë aktive dhe mos u mbërtheni, atëherë në moshën 62 do të qëndroni akoma. Prostatiti prish tërë fuqinë. shmang atë)

Burri im është 55 vjeç, përfituesi është super. Unë gjithashtu lodhem shumë me të, për 3-4 orë ai mundet

Unë kam 47 vjeç, dhe pi dhe pi duhan, por ai është shumë aktiv, kështu që ai ndez TAAAAK, që jam 21 vjeç i lodhur. netë pa gjumë me të gjithçka)))) dhe vazhdimisht e mban veten në gjendje të mirë)))

Whatfarë tmerri. Pse je i ri me gjumë! Ka kaq shumë djem të rinj dhe të bukur! Jo, ju tërhiqen nga një trup i vjetër i egër. Stinkers janë me erë të keqe.

Whatfarë tmerri. Pse je i ri me gjumë! Ka kaq shumë djem të rinj dhe të bukur! Jo, ju tërhiqen nga një trup i vjetër i egër. Stinkers janë me erë të keqe.

Vetëm ato të bukura nuk janë aspak të mjaftueshme) Po, ka shumë donuts emo-gumëzhuese ose të lirshme.

Nëse nuk pini, pini duhan ose nuk hani asgjë, atëherë jo vetëm që do të jetoni gjatë, por edhe do të bëni seks për një kohë të gjatë. Nuk është me misër, por është.

Askush nuk ka nevojë

emri është i martuar në 18 vjeç

Dua te pakten pak pushime.

Женщины

A nuk e vuri re e dashura juaj?

Kur studioja në shkollë për 30-40 persona në moshën 23 vjeç, 2-3 tashmë ishte i ngadaltë. Nga rruga, unë kam një teori që njerëzit e moshuar, pra, pëlqejnë të mburren mes tyre për "arritjet", si provë e mashkullorisë së tyre.

Unë mendoj se pas 30 fillon të dobësohet. pak nga pak.

Jam dakord me shumë por gjithçka është individuale! Mund të më tregoj të 27-të timen, kështu që gjithçka ishte ngrënë mezi për të herën e fundit që ai do të ngrihej dhe pastaj do të binte poshtë. në mënyrë që të mos ju ofendojë, njeriu dëshiron të jetë gjithmonë poshtë, por mbase jo gjithmonë, nga rruga, unë do të martohem me të, por çfarë do të bëj tjetër! Unë jam i bukur, i zgjuar, energjik, pse i dua atij në prill 46 kaput, pse më duhet, por e dua, por e kam mbingarkuar veten dhe e kam hedhur jashtë, nuk ka kuptim, dhe nëse fëmijët shfaqen ai nuk ka shëndet! Unë nuk dua vajza, shikoj menjëherë sepse gratë që janë normale … dhe ato duken normale prej tyre burrat e ndjejnë atë. Mos u mashtroni nga njerëzit e moshuar. Shmangni pikën. Unë e di vërtet përvojën time! seksi duhet të jetë normal kuq aktiv dhe nëse ai nuk mund ta bëjë këtë, kjo është e gjitha!

Jam dakord me shumë por gjithçka është individuale! Mund të më tregoj të 27-të timen, kështu që gjithçka ishte ngrënë mezi për të herën e fundit që ai do të ngrihej dhe pastaj do të binte poshtë. në mënyrë që të mos ju ofendojë, njeriu dëshiron të jetë gjithmonë poshtë, por mbase jo gjithmonë, nga rruga, unë do të martohem me të, por çfarë do të bëj tjetër! Unë jam i bukur, i zgjuar, energjik, pse i dua atij në prill 46 kaput, pse më duhet, por e dua, por e kam mbingarkuar veten dhe e kam hedhur jashtë, nuk ka kuptim, dhe nëse fëmijët shfaqen ai nuk ka shëndet! Unë nuk dua vajza, shikoj menjëherë sepse gratë që janë normale … dhe ato duken normale prej tyre burrat e ndjejnë atë. Mos u mashtroni nga njerëzit e moshuar. Shmangni pikën. Unë e di vërtet përvojën time! seksi duhet të jetë normal kuq aktiv dhe nëse ai nuk mund ta bëjë këtë, kjo është e gjitha!

dëshira dobësohet diku 33-35

Po? Diqka je e zgjuar! 44 ime është më pak se 3 herë në natë nuk qetësohet.

Unë mund të rekomandojë një mjet të mirë për të rritur fuqinë – Levitra. Vepron shumë më efektive sesa Viagra. Ju mund të blini përmes Internetit këtu – www.24med.org Konkretisht, unë garantoj për cilësinë e levitra nga kjo dyqan personalisht, sepse ilaçi u testua në trupin tim =)

Nëse një mbledhje dobësohet, është e nevojshme të mjekohet. Për shembull, një ilaç shumë i mirë "Inforte". Një ilaç bimor ndihmon menjëherë. Dhe një burrë që kishte një problem të tillë përsëri ndjen vetëbesim.

Djema, do të ndaj me ju se si unë dhe burri im i ri e zgjidhëm këtë problem delikat. Tashmë e doja me këtë problem të vogël. Motivuar për të shkuar te mjeku. Dhe ne na rekomanduan të blinim Tongkat Ali Platinum. Faleminderit zot mamaja ime është farmaciste. Ajo këshilloi që të shkoni te tongkat-med.ru për të marrë kodin dhe për ta shkëmbyer atë në një farmaci për një paketë falas. Shpejtoni dhe së shpejti do të kënaqni të dashurën tuaj .. ose vajza

i afërmi im u bë impotent në 30 vjeç. Që atëherë, natyrisht, nuk ka asgjë.

Babai im është 67. Ai thotë se ai nuk ishte më i interesuar të jetonte. Unë dyshoj se kjo është për faktin se ai tashmë ka probleme.Më herët, ai ishte gjithnjë një shëtitës aktiv i gëzuar midis grave.Shumë burra janë aq primitivë saqë dikur pipirka e tyre thahet, jeta humbet të gjitha kuptimet. Nuk ka asnjë arsye të mendosh për shpirtin !))

Erofertil  Farë është mosfunksionimi ngrerë Simptomat, trajtimi, diagnostikimi i impotencës

Unë kam një baba 44 vjeç, ***** bast gjithçka që lëviz)) kurrë nuk pi duhan, nuk pi kurrë, noton vazhdimisht, në formë të shkëlqyer fizike, në mënyrë që të ndizet hoo! Unë jam duke fjetur me një burrë, ai është gjithashtu 44 vjeç, ngritësi ka të drejtë dhe kur është e nevojshme, ai mund të prishet nja dy herë në mbrëmje dhe të minojë disa herë më shumë gjatë natës.

menjëherë e dukshme. Një njeri-ëndërrimtar shkruan))

menjëherë e dukshme. Një njeri-ëndërrimtar shkruan))

Këtu, këtu. Dibrov, me siguri. Pagjumësia senile, varet nga Wuman.

Unë jam 54. Diku një vit më parë vura re një ngritje dobësuese. Pas një vizite te urologu, ai ndaloi së pirë birrë. Pini një kurs të erektogjenit plus injeksione të vitaminave. Kam kaluar teste për lëngje të prostatës (një procedurë disi e poshtër) Tani gjithçka është normale, nuk mund të marr maratona, por mund të garantoj dy shkopinj sensuale me cilësi të lartë gjatë natës. Dhe unë shpejt jam 55 vjeç dhe dal në pension (pensioni verior)

Përdoruesi i uebfaqes së Woman.ru kupton dhe pranon që ai është plotësisht përgjegjës për të gjitha materialet e publikuara pjesërisht ose plotësisht duke përdorur shërbimin Woman.ru. Përdoruesi i uebfaqes Woman.ru garanton që vendosja e materialeve të paraqitura prej tij nuk cenon të drejtat e palëve të treta (përfshirë, por pa u kufizuar me të drejtën e autorit), nuk dëmton nderin dhe dinjitetin e tyre.

Përdoruesi i uebfaqes Woman.ru, duke dërguar materiale, është i interesuar t'i botojë ato në faqen e internetit dhe shpreh pëlqimin e tij për përdorimin e tyre të mëtejshëm nga pronarët e faqes së internetit Woman.ru. Të gjitha materialet nga Woman.ru, pavarësisht nga forma dhe data e postimit në faqe, mund të përdoren vetëm me pëlqimin e pronarëve të faqes.

Përdorimi dhe ribotimi i materialeve të shtypura nga gruaja.ru është e mundur vetëm me një lidhje aktive me burimin. Përdorimi i materialeve fotografike lejohet vetëm me pëlqimin me shkrim të administratës së sitit.

Vendosja e pronësisë intelektuale (foto, video, vepra letrare, marka tregtare, etj.) Në grua.ru lejohet vetëm për personat që kanë të gjitha të drejtat e nevojshme për një vendosje të tillë.

E drejta e autorit (c) 2016-2020 LLC Botimi Hirst Shkulev

Publikimi i rrjetit "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Certifikata e regjistrimit të mediave masive EL Nr. FS77-65950 lëshuar nga Shërbimi Federal për Mbikëqyrjen e Komunikimeve, Teknologjive të Informacionit dhe Komunikimeve Masive (Roskomnadzor) më 10 qershor 2016. 16+

Themeluesi: Kompania Botuese Hirst Shkulev me përgjegjësi të kufizuar

Kryeredaktor: Voronova Yu. V.

Detajet e kontaktit të redaktuesve për organet shtetërore (përfshirë Roskomnadzor):

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri