Si ndikon proteina në fuqinë tek burrat

Një trup muskulor dhe i skalitur është dëshira e shumë burrave. Almostshtë pothuajse e pamundur të arrihet sukses i dukshëm pa sport dhe ndryshime në të ushqyerit. Jo vetëm një program individual i trajnimit është i nevojshëm, por edhe ushqimi sportiv, i cili rrallë shpërndahet me përdorimin e shtesave ushqimore.

Kur vendosni për konsumin e një shtese ushqimore, një njeri pyet veten nëse proteina ndikon në fuqinë, si do të ndikojë konsumi i tij në aktivitetin seksual? Këto pyetje kanë të bëjnë kryesisht me mendimin e vendosur për rreziqet e lëkundjeve të proteinave, por a është vërtet kështu?

Në botën moderne, dilema e "përfitimeve" dhe "dëmtimit" për funksionin erektil mbetet e rëndësishme, pasi nuk ka konsensus të shkencëtarëve dhe mjekëve. Disa mjekë thonë se shtojcat e proteinave kanë një efekt pozitiv në forcën e mashkullit.

Të tjerë shprehin mendimin e kundërt, duke vërejtur se proteina është e dëmshme për fuqinë, pasi ndryshon jo vetëm sfondin hormonal, por edhe të gjithë mekanizmin e spermatogenesis. Le të zbulojmë se çfarë efekti ka proteina në funksionin seksual, si ndikojnë stërvitjet e tharjes dhe rraskapitjes?

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Farë është proteina?

Meshkujt që stërviten në mënyrë aktive, kërkojnë marrje shtesë të përbërësve të proteinave, e cila siguron një grup të masës muskulore. Në botën moderne, ekzistojnë qindra lloje të këtyre produkteve që ndryshojnë në prodhimin e proteinave, përqendrimin dhe karakteristikat e tjera.

Ekziston një mendim se një lëkundje e proteinave është një përbërës i rrezikshëm i të ushqyerit, i cili ka shumë efekte anësore, ndihmon në uljen e fuqisë dhe në mënyrë të konsiderueshme përkeqëson një mbledhje. Për të zbuluar nëse kjo është në të vërtetë kështu, konsideroni se çfarë është një proteinë?

Proteina është një produkt natyral shumë i përqendruar që përmban proteina, e cila përftohet me një metodë të veçantë nga produktet e zakonshme ushqimore. Soja përdoret ndonjëherë.

Avantazhi kryesor i një shtese diete është përmbajtja minimale e karbohidrateve dhe lipideve, përkatësisht, proteina dorëzohet në destinacionin e saj pa pengesa dhe përbërës shtesë në formën e yndyrës.

Konsumi i shtojcave ushqyese është i justifikuar kur një njeri është i përfshirë profesionalisht në sport. Ekzistojnë disa lloje kryesore të koktejeve:

  • Izolimi është një produkt i hirrës që ju ndihmon të fitoni shpejt masën e muskujve. Ka një kosto më të lartë në krahasim me produktet e tjera;
  • Proteina e sojës. Ky opsion është i përshtatshëm për vegjetarianët, siguron ndërtimin e muskujve;
  • Proteina e kazeinës karakterizohet nga një veprim i zgjatur, i konsumuar shpesh menjëherë para gjumit;
  • Veza është në kërkesë të madhe, sepse ndihmon në mënyrë aktive për të rritur muskujt dhe është e lirë.

Mjekësia beson se konsumi kompetent në mungesë të sëmundjeve të mëlçisë dhe veshkave nuk është i dëmshëm. Ndërkohë, ka shumë mendime se një efekt negativ në fuqinë mashkullore ende vërehet.

Kjo është për shkak të faktit se shumë atletë dhe njerëzit e thjeshtë nuk e shohin ndryshimin midis një shtese proteine ​​dhe steroidesh anabolike, të cilat ndikojnë negativisht në sfondin hormonal.

Erofertil  Me cilin mjek duhet të kontaktoj me një mbledhje të dobët

Barnat steroide përfshijnë testosteronin, i cili, për shkak të ndryshimeve në proceset metabolike, siguron ndërtim të zgjeruar të muskujve.

Përdorimi i zgjatur i anabolikëve çon në një mosfunksionim në prodhimin natyral të hormonit mashkullor, i cili pasqyrohet në ngritës pas përfundimit të marrjes.

Efekti i proteinës në fuqinë mashkullore

Proteina dhe fuqia janë dy koncepte të ndërlidhura, pasi marrja adekuate e proteinave mbështet funksionin normal erektil. Njerëzit që nuk kanë marrë kurrë shtesa ushqimore kanë zhvilluar një besim të fortë se ato çojnë në impotencë.

Burrat që sapo kanë shkelur rrugën e sportit profesional duhet të dinë se çfarë efekti ka proteina në trupat e tyre. Produktet e proteinave mund të jenë të dëmshme, ky është një fakt i padiskutueshëm, por vetëm me cilësi të ulët dhe të lirë. E lirë, a priori, nuk mund të jetë e mirë.

Vini re se proteina e sojës gjithashtu mund të çojë në ngritës të dobët, pasi përmban fitoestrogjenet. Për të eliminuar rrezikun e efekteve negative, është më mirë të jepni përparësi opsioneve të prodhimit të serumit – ato karakterizohen nga një listë më e vogël e reagimeve anësore.

Problemet me një ereksion mund të zhvillohen në rastet kur njeriu ka patologji të veshkave ose mëlçisë. Efekti negativ është se substancat e proteinave të përqendruara provokojnë formimin e gurëve në veshka. Nëse madhësia e tyre është e vogël, atëherë ata e lënë trupin më vete. Por kjo shkakton dëmtim të ureterëve dhe mukozës së fshikëzës. Një pamje e ngjashme shpesh çon në zhvillimin e sëmundjeve të tilla:

Në mungesë të trajtimit ose me efekte traumatike të vazhdueshme, zhvillohet inflamacioni, i cili kalon në prostatë. Dhe prostatiti provokon një ulje të funksionit ngrerë.

Prandaj, para se të merrni ndonjë shtesë diete, rekomandohet të bëni një ekzaminim të plotë për të përjashtuar sëmundjet e veshkave / mëlçisë.

Shkaqet e zvogëlimit të fuqisë së proteinave

Nëse analizojmë të gjitha informacionet e disponueshme, mund të konkludojmë se lëkundjet e proteinave nuk kanë një efekt të dëmshëm për fuqinë. Sigurisht, nëse një njeri përputhet me orarin e marrjes, nuk konsumon steroid, etj. Sidoqoftë, shumë ankohen se konsumimi i shtesave ushqyese ka zvogëluar aktivitetin seksual.

Erofertil  Nëse një i ri ka një ngritje të fortë

Këtu duhet të shikoni për arsye. Mund të jetë impotencë psikologjike. Faktori mbizotërues është sugjerimi automatik. Kur njerëzit thonë se proteina do të çojë në një boner të dobët, ajo me të vërtetë përkeqësohet.

Arsyeja e dytë është aktiviteti i tepërt fizik. Overshtë mbingarkesë fizike që çon në ereksion të dëmtuar, dhe jo një shtesë proteine. Nëse normalizoni mënyrën e klasave, zvogëloni ngarkesën, atëherë me kalimin e kohës, situata normalizohet më vete.

Një arsye tjetër është alkooli. Definitivisht, alkooli është rreptësisht i ndaluar nga një atlet, por shumë nuk i përmbahen kësaj këshille. Substancesshtë substanca që përmbajnë alkool që ndikojnë negativisht në funksionin erektil, mund të çojnë në impotencë në sfondin e abuzimit.

Shkaqe të tjera të përkeqësimit të proteinave përfshijnë si më poshtë:

  • Ushqimi jo i duhur. Shumë njerëz besojnë se proteina do të ndihmojë në zëvendësimin e ushqimit të mirë, por ky nuk është rasti. Shtojcat ushqyese përbëjnë mungesën e rezervave të proteinave, por kërkohet një dietë e larmishme për të rikthyer trupin;
  • Konsumi i produktit me cilësi të ulët dhe të lirë. Praktika tregon se proteina e sojës ka shumë efekte anësore dhe vlerësime negative.

Ekspertët mjekësorë trajtojnë pluhurin e proteinave pozitivisht, por kujtojnë se kjo është vetëm një ushqim ndihmës.

Menyja kryesore duhet të përfshijë proteinë natyrale. Kur konsumoni proteina, duhet pasur parasysh se reagimi i trupit ndaj të gjithë meshkujve sportivë është i ndryshëm.

Shahinclub Shqipëri