Sa herë penisi rritet gjatë ereksionit

Një ngritje (përkthyer nga latinishtja – duke qëndruar në këmbë) është një rritje e penisit në gjatësi dhe trashësi kur ngacmohen. Eksitimi për shkak të mekanizmave vaskularë dhe neurogjenikë, zhvillohet si rezultat i reagimeve refleksike ose psikologjike të trupit.

Normalisht, një rritje në organin gjenital me ngacmim zbulohet te të gjithë burrat. Nëse kjo nuk ndodh, ata flasin për një shkelje të funksionit erektil, shkaku i të cilit janë faktorët psikologjikë dhe / ose organikë.

Sa herë rritet penisi me një ereksion? Literatura mjekësore vëren se mesatarisht penisi i seksit më të fortë bëhet 2-4 herë më i madh. Padyshim, gjithçka varet nga karakteristikat individuale të trupit, shkalla e fluksit arterial, etj.

Ekzistojnë disa lloje të gjendjes së ngritur – psikogjenike, refleksi dhe spontan. Do të zbulojmë se sa rritet penisi gjatë një ereksioni tek burrat, dhe cili është mekanizmi për zhvillimin e zmadhimit të penisit?

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Sa herë rritet penisi gjatë një ereksioni?

Gjendja e ngritur bazohet në efektet e shumë sistemeve në trup. Në shfaqjen e eksitimit marrin pjesë trupat shpellorë, sistemi autonom, sistemi kardiovaskular, sistemi nervor qendror, palca kurrizore dhe truri.

Trupi me sfungjer nuk fiton fortësi maksimale pas ngacmimit, por bëhet mjaft i dendur. Kjo është e nevojshme për rishpërndarjen e plotë të presionit të brendshëm. Në këtë rast, lumeni i kanalit uretral mbetet i hapur, i cili siguron kalimin normal të lëngut seminal në sfondin e derdhjes.

Mekanizmi i mbledhjes do të bëhet më i qartë nëse e konsiderojmë trupin shpellë në formën e një dhome të uritur. Arteriet hyjnë në zgavër, muret e së cilës përmbajnë GMC (qelizat e muskujve të lëmuar). Venat e vogla dalin nga dhoma, e cila derdhet në enët më të mëdha të gjakut të vendosura nën shtresën e proteinave.

Kur organi riprodhues është në pushim, MMC e mureve të trupave kavernozë zvogëlohet. Kjo ulje sigurohet nga fibrat nervore të sistemit nervor simpatik. Kur aktivizohen fibrat parasimpatike, muret e trupave kavernozë relaksohen, arteriolat pushojnë.

Në këtë pikë, zbulohet një rrjedhje e lëngut arterial brenda trupit shpellor, i cili çon në shtrirje fiziologjike të mureve. Fluksi i mëtutjeshëm çon në faktin se muret janë edhe më të shtrira. Dhe në sfondin e një dalje të bllokuar, anëtari rritet në madhësi.

Oksidi nitrik duket se është neurotransmetuesi kryesor që rregullon gjendjen e ngritur te burrat. Një rol të rëndësishëm në procesin e ngacmimit luan gjendja e sistemit kardiovaskular. Nëse ka ndonjë sëmundje, kjo ngadalëson ndjeshëm rrjedhën e gjakut, e cila ndikon në madhësinë e penisit të burrave.

Me afrimin e derdhjes, ngurtësia e faltit rritet. MMC e organit të gjëndrave, vezikulave seminale dhe vazave deferen fillojnë të ulen në mënyrë progresive, gjë që kontribuon në lëshimin e spermës dhe spermës në kanalin e uretrës.

Ky proces në mjekësi quhet emision.

Sa herë rritet penisi me një ereksion?

Ndërsa një anëtar rritet gjatë një ereksioni, ekzaminuar. Mësojmë se sa organi riprodhues bëhet më i madh. Patjetër, të thuash me siguri se sa centimetra penisi bëhet më i madh kur ngacmohet, është e pamundur. Siç u theksua, në procesin e ngacmimit, shumë sisteme të trupit janë të përfshirë që janë përgjegjës për cilësinë e ngritësit.

Erofertil  Udhëzime për përdorim Papazol dhe Papazol UBF

Me një mbledhje, dy trupa shpellorë dhe një trup i sfungjer janë të mbushur me gjak. Në procesin e ngacmimit, lëngu biologjik nxiton edhe në indet e buta, gjë që siguron ngurtësinë dhe elasticitetin e organit gjenital.

Sa herë rritet penisi me një ereksion? Mesatarisht, vërehet një rritje prej 2-4 herë. Vini re se madhësia fillestare e gypit në gjendje të qetë nuk ka rëndësi të vogël. Kjo është për shkak të faktit se një penis i vogël mund të rritet 3-5 herë, dhe një gjigant i madh 18-20 centimetër fjalë për fjalë 1-2 centimetra.

Cilësia e ngritësit ndikohet nga faktorë të tillë:

 • Gjendja e përgjithshme e trupit;
 • Funksionaliteti i sistemit nervor qendror, sistemit kardiovaskular;
 • Gjendja e trupave kavernozë, fascia e penisit.

Disordersrregullimet nervore, depresioni, neurozat, problemet me sistemin nervor qendror mund të ndikojnë negativisht në një ereksion, si rezultat i të cilit një anëtar i lakuar vërehet kur eksitohet.

Sinjalet që hyjnë në organin riprodhues nga palca kurrizore kontribuojnë në një nxitim aktiv të gjakut arterial në penis. Kur eksitohen, rrënjët nervore prodhojnë një sasi të vogël të një lënde që vepron si një lloj transmetuesi. Përfundimet nervore lokalizohen në tru dhe palcën kurrizore. Me shkelje në këto zona, ndodh dobësimi i ngritësit.

Kushtet e tilla ndikojnë në cilësinë e një ereksioni:

 1. Neurozat.
 2. Voltage.
 3. Qëndrueshmëria emocionale.
 4. Depresioni.
 5. Gjendja e stresit.
 6. Mungesa e pushimit.

Në prani të problemeve nervore, zjarri seksual zvogëlohet ndjeshëm, ngurtësia e organit gjenital gjatë ereksionit është i pamjaftueshëm, gjë që ndonjëherë e bën të pamundur përfundimin e një marrëdhënie seksuale të plotë.

Në përgjithësi, mekanizmi i zhvillimit të një ereksioni është bashkëveprimi i shumë sistemeve në trup.

Sa rritet një anëtar në një gjendje ereksioni?

Ekzistojnë disa lloje të gjendjes së ngrehur në seksin më të fortë. E para përfshin ngritjen në mëngjes ose në mbrëmje (spontane). Ajo zhvillohet në fëmijëri pas zgjimit ose gjatë gjumit të një nate. Zgjerimi i penisit tregon që të gjithë mekanizmat që marrin një pjesë aktive në funksionin e ngacmimit funksionojnë plotësisht.

Erofertil  Vlerësimi i tabletave për fuqinë

Nëse mbledhja spontane është zhdukur, atëherë duhet të kërkoni shkaqe organike të shkeljes. Shpesh shkaku është dështimi hormonal, sëmundjet e gjëndrës së prostatës, patologjia e sistemit gjenitourinar, infeksionet seksualisht të transmetueshme, etj.

Lloji i dytë i ereksionit është agjitacioni refleks. Kjo ndodh kur acarimi vepron në organin riprodhues, si rezultat i të cilit impulset hyjnë në palcën kurrizore të poshtme, si rezultat, penisi ngurtësohet pothuajse menjëherë. Ky lloj i ereksionit mund të ndodhë edhe me një histori sëmundjesh dhe dëmtimesh, të cilat karakterizohen nga paralizë e ekstremiteteve të poshtme, çrregullime të palcës kurrizore të poshtme.

Ndërtimi psikogjen. Zhvillohet nën ndikimin e faktorëve nuhatës, vizualë, dëgjues dhe faktorë të tjerë irritues. Ky lloj përfshin fantazitë erotike të një njeriu, kujtimet e tij, etj. Kontrolli i mekanizmit të ereksionit siguron një pjesë të caktuar të trurit. Prandaj, një gjendje e ngrerë psikogjenike mund të mos vërehet nëse ka lëndime:

 • Sistemi nervor simpatik / parasimpatik;
 • Kordoni kurrizor / truri.

Theseshtë këto organe dhe sistem që janë përgjegjës për transmetimin e shpejtë të impulseve nervore në trup.

Substancat hormonale testosteroni dhe dihidrotestosteroni janë të përfshirë në mënyrë aktive në procesin e pubertetit tek burrat. Ky lloj hormoni është i nevojshëm për të mbajtur një mbledhje normale. Testosteroni dhe dihidrotestosteroni rrisin epshin, por edhe mungesa e tyre nuk provokon gjithmonë probleme me ngritësin.

Një përqendrim i lartë i hormoneve siguron një dëshirë të fortë, por ndikon edhe në gjendjen e sistemit nervor qendror. Në rast të mungesës, vërehet një ulje e përmbajtjes së spermës së qëndrueshme në lëngun seminal, mungesë / ulje e tërheqjes ndaj seksit të kundërt.

Nëse penisi është i dobët, atëherë është e nevojshme të kërkoni një faktor që çoi në një çrregullim në mekanizmin e zhvillimit të një mbledhje. Ndonjëherë është e mjaftueshme për të ndryshuar stilin e jetës – hani siç duhet, futeni në sport, hiqni dorë nga pirja e duhanit dhe alkooli.

Por në disa raste, kur fajtori është sëmundje serioze të zemrës, sistemit nervor, etj., Kërkohet ndihmë e kualifikuar nga specialistët mjekësorë. Rritja e fuqisë dhe rritja e ereksionit duhet të jetë gjithëpërfshirëse. Përdorni ilaçe, mjete juridike popullore, fizioterapi.

Shahinclub Shqipëri