Potenciali ka rënë çfarë të bëjmë

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Pse potenciali përkeqësohet: arsyet

Përgjigja në pyetjen pse fuqia është përkeqësuar qëndron në fusha të ndryshme. Në mjekësi, dallohen 3 lloje të mosfunksionimit ngrerë, dhe secila prej tyre ka ambientet e veta.

Në mënyrë tipike, faktorët që çojnë në dobësi seksuale qëndrojnë në:

 • Sfera psikologjike;
 • Ruptionrregullimi i sistemit vaskular;
 • Ndryshimet në raportin e hormoneve.

Arsyet që mund të përkeqësojnë fuqinë, ka më shumë se një duzinë:

 • Ekspozimi ndaj stresit të rregullt;
 • Sindromi i lodhjes kronike;
 • Vështirësitë në marrëdhëniet me një partner, jotraktiviteti i saj;
 • Disordersrregullime neurotike;
 • Lëndimet e fëmijëve dhe adoleshentëve që ngjallin frikë nga intimiteti ose një qëndrim negativ ndaj grave;
 • Marrëdhënie seksuale e pasuksesshme;
 • Një numër sëmundjesh somatike: presioni i lartë i gjakut, diabeti, sëmundjet e zemrës, ateroskleroza, patologjitë e sistemit urogjenital, mosfunksionimi i sistemit endokrin, lezionet e sistemit nervor qendror, infeksionet seksualisht të transmetueshme;
 • Lëndime dhe operacione të pasuksesshme;
 • Mungesa e androgjenit;
 • Mungesa e aktivitetit motorik;
 • Varësia ndaj duhanit dhe pijeve alkoolike të forcave të ndryshme;
 • obeziteti;
 • Kolesterol i lartë;
 • Terapia afatgjatë e ilaçeve;
 • Aktivitetet profesionale të lidhura me prodhimin e rrezikshëm;
 • Rrezatimi dhe kimioterapia.

Funksioni erektil gjithashtu mund të përkeqësohet nëse një burrë lë pirjen e duhanit. Sidomos ky problem është karakteristik për duhanpirësit me përvojë shumë vjeçare. Me një refuzim të mprehtë të nikotinës, trupi, në metabolizmin e të cilit substanca tashmë është integruar, kërkon kohë për të rindërtuar.

Ka reagime shtesë që përkeqësojnë dobësinë seksuale:

 • Rritja e nervozizmit;
 • nervoziteti;
 • Dhimbje koke.

Në cilën moshë zvogëlohet fuqia tek burrat e pjekur?

Farë është menopauza mashkullore? Dihet që aftësia e një burri për funksionin riprodhues varet nga niveli i hormoneve seksuale (androgjenet) në trup.

Por niveli i hormoneve seksuale mund të ulet jo vetëm për shkak të moshës, por edhe për shkak të sëmundjeve shoqëruese, stilit të jetës, zakoneve të këqija. Dihet se mbajtja e një jetese të shëndetshme çon në vazhdimin e periudhës riprodhuese të burrave.

Në të kundërt, zakonet e këqija, sëmundjet kronike mund të çojnë në menopauzë tek burrat pas 40, dhe në një moshë më të re. Në cilën moshë janë shenjat e menopauzës për shkaqe natyrore?

Më shpesh, fuqia fillon të bjerë në një burrë relativisht të shëndetshëm të moshës 50 deri në 60 vjeç dhe më të vjetër, gjithçka varet nga karakteristikat individuale të trupit. Duhet të theksohet se ndonjëherë ka një ulje të përkohshme të fuqisë, pavarësisht nga mosha. Pafuqia e plotë mund të ndodhë në sëmundje të rënda.

 1. Lodhje kronike, punë e tepërt. Mbingarkesa e vazhdueshme fizike dhe morale çon në faktin se fuqia e mashkullit fillon të bie. Por nëse rregulloni mënyrën e punës dhe pushimit, ekuilibroni ngarkesën dhe lejoni që trupi të rikuperohet, atëherë gjendja lehtë mund të eliminohet.
 2. Stresi, depresioni i gjatë. Potenciali tek burrat varet nga disponimi drejtpërdrejt, për të parandaluar problemet, duhet të mësoni se si të dilni nga situata të pakëndshme, të përfshiheni në trajnime automatike, me ndjeshmëri të veçantë, mund të jetë me vlerë të mendoni për ndryshimin e vendeve të punës.
 3. Trashje. Shkaqet e mbipeshes janë të njohura: overeating sistematik, stili i jetës së ulur, puna ulur, dështimi hormonal, abuzimi me birrën. Arsyeja e fundit ndikon drejtpërdrejt në cilësinë e fuqisë. Meqenëse hops (një përbërës i birrës) përmbajnë një analog të hormonit të seksit femëror, i ashtuquajturi fitoestrogjen. Për shkak të saj, jo vetëm që formohet barku i birrës dhe formohet një figurë paramenduese, por edhe si rezultat i marrjes sistematike të fitoestrogjenit në trup – burrat humbasin fuqinë.
 4. Diabeti mellitus tip 2.
 5. Stroke.
 6. Sëmundja kardiovaskulare (pa trajtim të duhur, ndodh një shkelje në furnizimin me gjak të organeve të legenit, si rezultat – impotencë).
 7. Efekti i alkoolit, ilaçeve, duhanit.
 8. Sëmundjet inflamatore të nisura të organeve gjenitale mashkullore dhe infeksionet seksualisht të transmetueshme mund të çojnë jo vetëm në një dobësim të fuqisë, por edhe në impotencë të plotë.
 9. Kushtet e dëmshme të punës (për shembull, puna në një industri kimike, efekti i substancave toksike në trup, të cilat mund të prishin punën e trupit në tërësi)
 1. Mosfunksionim ngrerë, impotencë.
 2. Ulja e sasisë së mbledhjes në mëngjes ose zhdukja e saj e plotë.
 3. Marramendje, ndërprerje në sistemin kardiovaskular (rrahjet e zemrës).

Pse menopauza manifestohet jo vetëm me një ulje të funksionit riprodhues, por edhe nga manifestime të tjera fiziologjike? Për shkak se hormonet seksuale ndikojnë në shumë indikatorë në trup, pothuajse gjithçka, dhe nëse një person nuk është i mirë, janë pikërisht pikat e dobëta që do të vuajnë më shumë.

Kulmi mund të shoqërohet jo vetëm nga problemet fizike, kur bëhet fjalë për një ulje të fuqisë dhe një numri të shenjave të tjera, por edhe devijime të një natyre psikologjike, neurologjike:

 1. Rritja e nervozizmit, ankthi pa shkak, frika.
 2. Kujtesa është e dëmtuar, aftësia për t'u përqendruar është zvogëluar.
 3. Neurozat.
 4. Ulur dëshirën seksuale.
 5. Insomnia.

Të gjitha këto shenja mund ose nuk mund të shfaqen, gjithçka varet nga karakteristikat e trupit.

Problemet me fuqinë te burrat ndikojnë në vetëvlerësimin, cilësinë e jetës dhe mirëqenien.

Tofarë duhet të bëni nëse ndodh një mosfunksionim, a është dobësuar trajtimi i fuqisë, a është ndikimi i ilaçeve që ndikojnë në gjendjen e sferës riprodhuese?

Erofertil  Ointments, krem ​​dhe xhel për fuqinë dhe forcojnë ereksionin

Gjendja gjatë menopauzës tek një burrë rregullohet nga ilaçet e përshkruara nga mjeku, si dhe mjekësia tradicionale.

Bimët medicinale do të ndihmojnë në rritjen e fuqisë, por para përdorimit, konsultimi i mjekut është i nevojshëm për të shmangur efektet e paparashikuara. Përdoren bimë medicinale si murrizi, çanta e bariut dhe koleksione të ndryshme të disa llojeve të bimëve.

Potenciali i rritur rregullohet me përdorimin e ilaçeve hormonale. Potenciali pas 50-60 vjet ka nevojë për mbështetje gjithëpërfshirëse, si rregull, mjeku përshkruan ilaçe për përdorim të vazhdueshëm. Ju mund të filloni trajtimin nga çdo epokë problematike, dhe fuqia me masa të rregullta, si rregull, rikthehet.

Parandalimi i dobësisë mashkullore përbëhet nga masa shumë të thjeshta, të cilat çdo përfaqësues i gjysmës së fortë mund t'i përdorë. Këto përfshijnë:

 1. Refuzimi i zakoneve të këqija. Mjekët kanë treguar tashmë që burrat e duhanit e humbin fuqinë më shpejt sesa moshatarët e tyre që nuk pinë duhan. Problemet me një mbledhje të çon gjithashtu në një mall për alkoolin.
 2. Aktiviteti fizik. Sporti ndihmon për të mbajtur të gjitha sistemet e trupit në gjendje të mirë, përfshirë atë seksual.
 3. Ushqimi normal Me dietën, një njeri duhet të marrë një sasi të mjaftueshme të proteinave, vitaminave, mineraleve dhe elementëve të tjerë të rëndësishëm të gjurmëve, atëherë ai nuk do ta humbasë forcën e mashkullit shumë herët.
 4. Mënyra e saktë e punës dhe pushimit. Meshkujt duhet të flenë të paktën 7 orë në ditë.
 5. Jeta normale e seksit. Sipas disa shkencëtarëve, marrëdhënia e rregullt seksuale ndihmon në ruajtjen e fuqisë. Në të njëjtën kohë, vetë-kënaqja mund të ndihmojë në zvogëlimin e fuqisë nëse një njeri i drejtohet asaj shumë shpesh. Shëndeti shumë seksual i mashkullit gjithashtu nuk është shumë intensiv. Sipas ekspertëve, një burrë me një kushtetutë mesatare seksuale ka nevojë për rreth 3-4 kontakte seksuale në javë për të ruajtur shëndetin.
 6. Mbajtja e peshës brenda kufijve normalë. Shumë shpesh, një ulje në moshë të hershme në lidhje me lëvizjen seksuale vërehet tek ata që janë obez.
 7. Konsultimi në kohë me një mjek. Një nga shkaqet më të zakonshme të zvogëlimit të aktivitetit seksual tek burrat e moshës së mesme është një turp i rremë kur një person i sëmurë është në siklet të shkojë te mjeku dhe të flasë për problemin. Por ekzaminimi në kohë dhe trajtimi i patologjive që shkaktuan një simptomë të tillë janë kushtet kryesore për normalizimin e proceseve në trup.
 8. Rehati psikologjike. Mjekët shpesh zbuluan raste të mosfunksionimit ngrerë në lidhje me moshën që lindën në sfondin e streseve dhe grindjeve të shpeshta midis një burri dhe partneri. Të gjitha zonjat e bukura, burrat e të cilëve filluan të përjetojnë vështirësi në shtrat, duhet të mendojnë: a nuk janë fajtorë që burri ka humbur forcën e tij mashkullore?

Sigurisht, herët a vonë në jetën e një njeriu do të vijë akoma një moment kur ai do të humbasë plotësisht forcën e tij. Por historia njeh raste kur përfaqësuesit e gjysmës së fortë të befasuar me bëmat e tyre Don Juan në një moshë mjaft të përparuar. Dhe kjo do të thotë që, nëse dëshirohet, fuqia mund të mbahet deri në 50, 60, dhe madje edhe 70 vjet.

Fuqia burrërore e bashkëshortit varet kryesisht nga gruaja: është ajo që është në gjendje të organizojë rregulloren e duhur ditore për të, ta ndihmojë atë të përballet me sëmundjet kronike dhe ta mbështesë atë moralisht në periudha të vështira.

Nga ana tjetër, gëzimi i intimitetit të burrit, si psikologjik, ashtu edhe fizik, është lumturia shumë e thjeshtë femër që dëshirojmë të gjithë. Pra, lexuesit tanë të dashur, doni burrat tuaj, kujdesuni për ata dhe jini të lumtur në martesë për jetën!

UtAuthor – Pelageja, faqja e internetit www.sympaty.net – Kopjimi i bukur dhe i suksesshëm i këtij neni është i ndaluar!

Ulje e fuqisë tek burrat: shkaqet dhe simptomat kryesore, faktorët psikologjikë dhe fiziologjikë, metodat më të përdorura dhe efektive të trajtimit.

Sot, një rënie e fuqisë është një nga patologjitë më të zakonshme që prekin si burrat e moshës mesatare dhe të moshuar, ashtu edhe të rinjtë. Kjo është për shkak të ndikimit të faktorëve negativë të jashtëm, neglizhencës së rregullave themelore të një stili jetese të shëndetshëm, pranisë së zakoneve të këqija, si dhe disa sëmundjeve të zonës gjenitale.

Atëherë, çfarë duhet të bëhet në raste të tilla? Treatmentfarë trajtimi jep një rezultat të shpejtë dhe të garantuar? Cilat procedura do të ndihmojnë në rivendosjen e forcës mashkullore dhe gëzimit në jetë?

Komponenti psikologjik është një nga arsyet më të zakonshme që shkaktojnë një rënie të fuqisë tek burrat. Jeta moderne e detyron një person të jetojë në një ritëm të çmendur, duke e ekspozuar veten në situata stresuese sistematike, zhvillimi i gjendjeve depresive nuk përjashtohet në sfondin e mungesës së ndihmës në kohë nga një specialist me përvojë.

Përkundër faktit se të gjitha problemet, në fakt, lindin në kokë, një efekt anësor i një çrregullimi psikologjik mund të shkaktojë mirë këtë problem, veçanërisht nëse kërkon një kohë të gjatë dhe nuk ka një trajtim të mirë-zgjedhur dhe në kohë.

Mungesa e jetës së rregullt seksuale çon gjithashtu në mosfunksionime të organeve riprodhuese, kjo është për shkak të zhvillimit të proceseve të stanjacionit në trup, dëmtimit të gjakut dhe rrjedhjes së limfave, gjë që çon në zhvillimin e proceseve inflamatore.

Duhet të theksohet se e ashtuquajtura vetë-kënaqësi në asnjë mënyrë nuk zgjidh problemin e mungesës së intimitetit, por përkundrazi, përkeqëson rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve inflamatore dhe provokon një ulje të fuqisë.

Arsyet e uljes së fuqisë mund të shkaktohen nga prania e disa sëmundjeve të natyrës inflamatore të organeve të legenit. Sëmundjet e këtij lloji përfshijnë prostatinë, adenomën e prostatës, disa çrregullime endokrine që çojnë në çekuilibër hormonal.

Diagnoza: simptoma dhe shenja

Shfaqja e dobësisë seksuale mund të njihet nga një grup shenjash që kombinohen në një emër – mosfunksionim ngrerë.

Ato shprehen në:

 • Pamundësia për të arritur ngurtësinë e mjaftueshme të penisit;
 • Ulja e numrit të ereksioneve spontane;
 • Lëshimi i derdhjes para futjes së organit gjenital në vaginë ose disa sekonda pas fillimit të një akti intim;
 • Humbni aftësinë tuaj për të arritur orgazmën;
 • Një ulje e ndjeshme e dëshirës seksuale në një nivel emocional.

Një rënie e fuqisë mashkullore gjithashtu ndikon në sjelljen dhe shkakton një numër ndryshimesh të personalitetit:

 • Zhvillimi i ftohtësisë emocionale, humbja e empatisë;
 • Forcimi i vetë-përqendrimit dhe besimit në epërsi ndaj të tjerëve;
 • Një rritje në periudhën e nevojshme për shërim nga stresi;
 • Shfaqja e elementeve të devijimit në sjelljen e përditshme;
 • Shfaqja e çrregullimeve fobike;
 • Formimi i sindromës së gjendjeve obsesive, ankthit dhe çrregullimeve depresive.
Erofertil  Kur një mbledhje zhduket në mëngjes

Këto shenja janë një rast për të vizituar një urolog ose androlog. Për të sqaruar diagnozën e pretenduar, është e nevojshme t'i nënshtrohen një ekzaminimi diagnostik, duke përfshirë:

 • Testet klinike të urinës dhe gjakut;
 • Teste laboratorike shtesë të përbërjes së gjakut;
 • Kontrollimi i funksionalitetit të gjëndrës tiroide, mëlçisë, veshkave;
 • Studimi i lëngut seminal;
 • Ultratinguj i organeve të legenit.

Rekomandimet për të vizituar specialistë të tjerë mjekësorë janë gjithashtu të mundshme.

Si të shpëtojmë nga një problem

Me aktivitet seksual të ngadaltë, duhet të shkoni menjëherë në spital. Në pyetjen se me cilin mjek duhet të kontaktoni, përgjigja është: tek një urolog ose androlog. Ata do të ndihmojnë për t'u kthyer në normale. Nëse partneri nuk ka penis ose është shumë i ngadaltë, i dobësuar, mbase arsyeja qëndron te ushqyerja e dobët.

 • Frutat, perimet, arrat, mjalti.
 • Ushqim deti, mish pa yndyrë dhe peshk.
 • Lëngje natyrale (ananas).
 • Produkte të qumështit.
 • Teajra bimor.
 • Erëza (xhenxhefil, qimnon, shafran, kanellë, karafil, kardamom).

Nëse një grua pyet pse burri i saj ka probleme me fuqinë, kjo është arsyeja pse ajo është dobësuar, atëherë ndoshta problemi qëndron në gjendjen e tij emocionale. Në këtë rast, letargjia e penisit është mjaft e arsyeshme.

Një grua duhet të bëjë gjithçka në mënyrë që partneri të ndjehet si një "mashkull" në shtrat. Rekomandohet të shmangni konflikte dhe skandale, të silleni të përmbajtur dhe të qetë, kurrë të mos i thoni atij se ai është i ngadaltë dhe i pa iniciuar në aspektin seksual. Kjo është shumë e rëndësishme për një burrë.

Kur trajtoni fuqinë, duhet të rregulloni dietën tuaj.

Në luftën kundër dëshirës së dobët dhe të dobët, sportet do të ndihmojnë patjetër. Aktiviteti fizik është konsideruar gjithmonë çelësi i shëndetit seksual si për burrat ashtu edhe për gratë. Nëse një burrë nuk ka penis, mbase ai vetëm duhet të marrë një gjumë të mirë të natës. Lodhja dhe mbipesha gjithmonë kanë ndikuar negativisht në aftësinë për të kryer marrëdhënie seksuale.

Burimi i një mbledhje të dobët mund të jetë prania e sëmundjeve kronike (me prostatit, uretrit). Në këtë rast, së pari duhet të kuroni shkakun rrënjësor. Vetëm pas kësaj, dëshira e dobësuar për të bërë seks përsëri do të bëhet e fortë.

Elsefarë ndikon tjetër në fuqinë? Psikologët pohojnë se vetë-dyshimi është burimi kryesor i një interesi të gjatë për seksin. Në këtë rast, rekomandohet të mësoni të besoni në veten tuaj. Po aq e rëndësishme është qëndrimi i një gruaje ndaj partnerit.

Me fuqi të ulët çfarë të bëjmë? A ka ndonjë metodë radikale? Nëse të gjitha mënyrat për të zgjidhur problemin janë përfunduar, dhe ereksioni është akoma i keq ose dobësuar, atëherë mjeku mund të rekomandojë marrjen e pilulave. Sigurimi i seksit normal do të ndihmojë:

 • Viagra.
 • Impaza.
 • Spermaktiv.
 • Spermaktin.
 • Acidi folik.
 • Shtesa të pasura me vitamina.

Me fuqi të dobët dhe të dobët, shkaqet dhe trajtimi i të cilave ne kemi ekzaminuar në detaje, një burrë dhe një grua përjetojnë shumë probleme. Prandaj, nëse penisi bëhet letargjik, i dobësuar dhe më pak elastik (jo në këmbë), menjëherë duhet të konsultoheni me një mjek.

Për më tepër, duhet të mbahet mend se faktorët kryesorë që kontribuojnë në kthimin në jetën e mëparshme janë refuzimi i zakoneve të këqija, ushqimi i duhur, humbja e peshës, komunikimi i rregullt me ​​gratë dhe seksi i shpeshtë. Dhe në çdo rast, me një epsh të dobësuar, nuk duhet të vetë-mjekoni.

Trajtim

Terapia e fuqisë së përkeqësuar përshkruhet në bazë të ashpërsisë së simptomave dhe shkaqeve të identifikuara të sëmundjes. Baza e trajtimit është përdorimi i ilaçeve farmaci ose shtojcave dietike.

Përveç kësaj, rekomandohen shpesh mjete juridike popullore. Tregohet gjithashtu një ndryshim i plotë i stilit të jetës, korrigjimi i dietës dhe aktiviteti fizik.

mjekësi

Ilaçet për të rivendosur funksionin erektil përshkruhen me një manifestim të qartë të simptomave dhe praninë e sëmundjeve shoqëruese.

Produktet farmaci ndahen në disa grupe:

 • Frenuesit selektivë PDE-5. Viagra, Levitra, Cialis – tableta të dizajnuara për të arritur shpejt një mbledhje. Këto ilaçe eliminojnë vetëm simptomat dhe ndihmojnë për tu ngjallur nëse nuk është e mundur ta bëni këtë natyrshëm. Ilaçet duhet të merren nën mbikëqyrjen e një mjeku për shkak të numrit të madh të kundërindikacioneve dhe efekteve anësore;
 • Zgjidhje injeksioni si Kaverdzhekt. Veproni në parimin e Viagra dhe analoge. Ndryshojnë në shpejtësinë e lartë të veprimit dhe rezultatin e garantuar;
 • Homeopati. Përfaqësues i ndritshëm – Impaz. Tabletat veprojnë në muskujt e lëmuar të penisit, i cili siguron ngopjen e plotë të gjakut të corpus cavernosum;
 • Përgatitjet e testosteronit. Efektive vetëm me pafuqi hormonale të provokuar nga mungesa e androgjenit;
 • Medikamente për trajtimin e sëmundjes themelore. E domosdoshme në një situatë kur një rënie në fuqinë është bërë një ndërlikim i patologjisë somatike;
 • Sedativë, qetësues, antidepresantë. Të përshkruara përveç seancave psikoterapeutike në prani të një mosfunksionimi psikogjen.

Shtojcat bimore janë një alternative për përgatitjet e sintetizuara artificialisht në mungesë të proceseve serioze patologjike në trup. Ilaçet Naturopatike prekin butësisht organet e prekura, pa ndikuar në sistemet e shëndetshme. Plus kryesor i shtojcave dietike është minimumi i kundërindikacioneve dhe reaksioneve negative nga trupi.

Shtojcat natyrore të mëposhtme tregojnë rezultate të larta:

 • Bëni Hammerin e Thor. Ato ndihmojnë për të përmirësuar cilësinë e jetës intime, për të normalizuar një mbledhje;
 • Spërkatje M-16. Një ilaç lokal që siguron zgjim të fuqishëm fiziologjik dhe rrit qëndrueshmërinë e mashkullit;
 • Pudër Maca peru. Një ekstrakt nga një bimë rrit forcën seksuale, parandalon sëmundjet urologjike;
 • Bën Solomonin e vektorit. Rritni sintezën e testosteronit, veproni si Viagra natyrale;
 • Kapsula Libido Drive. Efektive me dobësi seksuale të shkaktuar nga kushte të ndryshme;
 • Peceta El Patron. Impregnimi special siguron prodhimin natyral të hormoneve seksuale;
 • Krem SHALNDETSHME. Supreson inflamacionin, përmirëson mikrocirkulimin e gjakut në organet gjenitale;
 • Kapsulat Biomanix. Me pranimin e kursit, ato përmirësojnë shëndetin dhe potencialin e përgjithshëm, dhe gjithashtu sigurojnë një ngritje në një situatë të favorshme për seksin;
 • Bën Alfa Man. Normalizoni sfondin emocional, stimuloni epsh. Veçanërisht efektive për burrat e moshuar;
 • Pluhur mucune të nxehtë. Rivendos funksionin seksual, duke kontribuar në ngritje në rritje, tërheqje emocionale. Ajo gjithashtu ka një efekt pozitiv në pjellorinë.

Mjetet juridike popullore

Ilaçet e mjekësisë tradicionale – një metodë ndihmëse për të eleminuar një problem të theksuar. Gjithashtu, me ndihmën e tyre, ju mund të normalizoni fuqinë me çrregullime të vogla dhe të forconi trupin.

Metodat kryesore janë ilaçi bimor, përzierjet e dobishme të vitaminave, banjat shëruese relaksuese.

 • Infuzion i gjetheve të hithrës. Mblidhni disa duzina gjethe, copëtoni imët dhe derdhni një litër ujë të valë. Lëreni për 2 orë. Merrni 5 ml në mëngjes ose pasdite gjysmë ore para ngrënies;
 • Një zierje për të rritur testosteronin. Bluaj rrënjën e rrushit të zjarrit. Do të duhen 30 g. Vloni 0,5 litra ujë dhe derdhni pluhurin në të. Ziejini për 20 minuta. Ftohtë, tendosje. Pini 200 ml në mëngjes në stomak bosh dhe në kohën e gjumit;
 • Tinkturë e verës. Thërrini arrat në një sasi prej 200 g copëtoni imët 50 g majdanoz. Përziejini, shtoni 100 g manaferrat e murrizit. Derdhni 250 ml verë të kuqe të thatë në një enë të përshtatshme, shtoni përzierjen që rezulton dhe një lugë çaji mjaltë. Lëreni për 10 ditë në errësirë. Pini 15 ml në ditë;
 • Fruta të thata me kos. Kombinoni 200 g kajsi të thata dhe fiq. Tek ata shtoni 300 g arra. Ruani përzierjen e vitaminës që rezulton në frigorifer. Në drekë, hani 2 lugë, të përziera me një sasi të vogël kos;
 • Dush dafine. Përgatitni një infuzion të fortë: një grusht gjethe dafine për 250 ml ujë të valë. Tendosni plotësisht, shtoni banjën e mbushur. Mbyt në ujë për 20 minuta.
Erofertil  Penisi ëndërronte për të gjitha hollësitë e kuptimit të një ëndrre!

Reduktimi i potencialit: shkaqe të mundshme tek burrat

Një ngritje është e mundur për shkak të strukturës speciale të penisit mashkullor, brenda së cilës gjenden të ashtuquajturat trupa shpellë, të ngjashme me një sfungjer. Enët e gjakut kalojnë nëpër këto trupa. Gjatë zgjimit seksual përmes një rrjeti të impulseve nervore, arrihet një rritje e rrjedhës së gjakut në penis, për shkak të së cilës trupat shpellorë janë të mbushur, dhe penisi rritet në madhësi.

Normalisht, kur është afër një gruaje tërheqëse në një burrë të shëndetshëm, një mbledhje ndodh pa probleme. Me moshën, ky funksion zvogëlohet. Por gjithashtu ndodh që funksioni erektil është i dëmtuar në burra ende të rinj. Kjo mund të jetë për shkak të arsyeve që mjekët ndahen në disa grupe.

 1. Arsyet psikologjike. Shpesh, fuqia e dobët është pasojë e një gjendje depresive të një njeriu që nuk mund të përqendrohet te partneri i tij për shkak të disa problemeve. Shkaqet psikologjike të uljes së fuqisë përfshijnë gjithashtu frikën e pafuqisë seksuale. Një frikë e tillë mund të shfaqet tek një burrë që ka përjetuar probleme me aktivitetin seksual në të kaluarën. Shpesh, një ulje në mbledhje ndodh përkundër sfondit të punës. Kjo, për shembull, shpesh ndodh me burrat pas 40 vjetësh, të tërhequr në karabolizëm.
 2. Disordersrregullime endokrine, në lidhje me të cilat funksionon funksionimi i gonads në trup. Për shkak të këtij mosfunksionimi, epshi zvogëlohet.
 3. Problemet neurologjike mund të shkaktojnë një ulje të impulseve nervore, për shkak të të cilave ndodh eksitimi. Këto probleme përfshijnë, për shembull, çrregullimet e mëposhtme:
 • Disrregullime të qarkullimit të gjakut në tru.
 • Sëmundje të ndryshme të palcës kurrizore.
 • Skleroza e shumëfishtë
 1. Patologjia vaskulare. Me probleme të tilla si të tilla, nuk ka ndonjë çrregullim potence. Por ka probleme të përgjithshme të trupit:
 • Atherosclerosis. Me këtë sëmundje, lumja e anijeve bëhet shumë më e ngushtë se ajo normale, gjë që çon në përkeqësim të mbushjes së trupave shpellorë me gjak gjatë zgjimit seksual. Kjo do të thotë, ka një mbledhje, por është shumë e dobët për marrëdhënie seksuale. Shpesh, një rënie e fuqisë është një sinjal shumë i rëndësishëm që po zhvillon një sëmundje serioze në trup. Kjo është arsyeja pse në asnjë rast nuk mund të injorohet. Për të zbuluar se cilat janë shkaqet e vërteta të potencialit të zvogëluar dhe sa problemet serioze në trup shoqërohen me to, ju duhet të bëni një ekzaminim të plotë me një androlog. Meqenëse problemet e ereksionit janë simptoma e parë e aterosklerozës, rekomandohet që çdo pacient me këtë çrregullim të konsultohet me një kardiolog.
 • Patologjia e valvulave venoze. Nëse këto valvola nuk mbyllen mirë, gjaku largohet shpejt nga trupat shpellore dhe mbledhja zhduket.
 • Patologjia e trupave kavernozë. Ndonjëherë, si rezultat i disa sëmundjeve ose dëmtimeve, indi sfungjer i trupave kavernoz humbet elasticitetin e tij, për shkak të të cilit nuk mund të plotësohet plotësisht, kështu që një mbledhje nuk ndodh.
 1. Një efekt anësor i marrjes së ilaçeve të caktuara. Në raste të tilla, funksioni erektil zakonisht shpejt shërohet menjëherë pas marrjes së ilaçeve.

Në varësi të arsyeve, ilaçet për uljen e fuqisë tek burrat mund të jenë të ndryshëm.

Uebfaqja e simpaty.net paralajmëron: në situata të tilla, ju nuk mund të vetë-mjekoni duke blerë ilaçe që stimulojnë fuqinë në barnatore. Fondet e tilla nuk luftojnë shkakun e vërtetë të patologjisë, por veprojnë vetëm në mënyrë simptomatike, shpesh duke përkeqësuar sëmundjen ekzistuese.

Në të njëjtën kohë, eliminimi i shkakut të vërtetë të një mbledhje të dobët ose mungesa e tij mund të japë një efekt shumë të lartë dhe të qëndrueshëm. Shtë e nevojshme për të trajtuar patologjinë vetëm nën mbikëqyrjen e një mjeku, por në asnjë rast në mënyrë të pavarur.

Mundësia e trajtimit për mosfunksionim ngrerë me një androlog varet nga shkaku që e ka shkaktuar atë.

 1. Nëse një mbledhje e ulët është rezultat i problemeve psikologjike, mjeku mund të përshkruajë ilaçe për të përmirësuar fuqinë, si dhe të mbështesë pacientin psikologjikisht, të krijojë disponimin e duhur për të. Në raste të vështira, pacientit rekomandohet të vizitojë një psikolog.
 2. Me një ulje të fuqisë tek burrat pas 40 vjet ose më të ri të shoqëruar me çrregullime endokrine, pacientit i ofrohet të marrë teste gjaku për hormonet mashkullore. Nëse ka ndonjë devijim në rezultatet e testeve, mjeku do të përshkruaj një ekzaminim më të hollësishëm të testikujve, gjëndrës së prostatës dhe trurit. Disordersrregullimet ereksionale mund të jenë rezultat i një stili jetese të pahijshme, aktiviteti të ulët fizik, kequshqyerja, mungesa e jodit. Për trajtim, pacienti është përshkruar ilaçe hormonale që anulohen menjëherë pas normalizimit të nivelit të hormoneve seksuale në gjak.
 3. Nëse mosfunksionimi ngrerë është shkaktuar nga patologjitë vaskulare, pacientit është e përshkruar dopplerografia e enëve të penisit, e cila ju lejon të identifikoni shkelje në strukturën e organit. Bazuar në rezultatet e një ekzaminimi të tillë, mjeku përshkruan trajtim për pacientin.

Një tregues shumë i rëndësishëm për pacientët që vuajnë nga funksioni erektil i dëmtuar është sheqeri në gjak: një ulje e fuqisë mund të sinjalizojë zhvillimin e diabetit tek burrat. Nëse gjatë ekzaminimit pacienti është diagnostikuar me këtë, atëherë trajtimi do të kryhet së bashku me endokrinologun.

Secili njeri duhet të ketë në mendje se një ulje në fuqinë natyrore në lidhje me moshën mund të ndodhë tek ai në një moshë të mëvonshme, nëse ai bën përpjekje për këtë.

Shahinclub Shqipëri