Pilula për përmirësimin e fuqisë mashkullore mbi-counter

Të gjitha tabletat e mëposhtëm për fuqinë mund të blihen në faqen tonë të internetit pa recetë.

VIAGRA

Shtë ilaçi farmaceutik më i njohur që përdoret për problemet me fuqinë mashkullore. Shkaku i përdorimit të tij mund të jetë mosfunksionimi erektil, impotenca ose hipertensioni pulmonar. Shumë burra që nuk po përjetojnë probleme me ereksionin janë të interesuar për efektin e këtyre pilulave dhe efektin e tyre. Viagra ka dhënë lindjen e shumë ilaçeve analoge që luftojnë pafuqinë seksuale tek meshkujt, duke sjellë shumëllojshmëri në jetën seksuale.

Fillimisht, ilaçi u krijua për të trajtuar sëmundje të tilla si angina pectoris dhe hipertension. Por gjatë hulumtimit doli që ilaçi ndikon pak në isheminë, por shkakton një ngritje të organit gjenital mashkullor. Wasshtë aprovuar për përdorim në 1998.

Deri më tani, shumë ilaçe që synojnë përmirësimin e fuqisë janë inferiorë ndaj Viagra. Mjeti ka për qëllim eliminimin e mosfunksionimit ngrerë, përkatësisht, dëmtimin e qarkullimit të gjakut në penis. Gjithashtu, ilaçi ka karakteristika shtesë:

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Karakteristikat dhe përparësitë e Viagra:

– përmirësimi i cilësisë së kontaktit seksual;

– rritje në kohëzgjatjen e marrëdhënies seksuale;

– rritje e perceptimit shqisor dhe orgazmës së gjallë;

– zvogëlimi i periudhës së rimëkëmbjes midis marrëdhënies seksuale.

Pilula Viagra u jep burrave që vuajnë nga pafuqia, marrëdhëniet seksuale pa bezdi dhe turp para një gruaje.

Levitra

Probleme në jetën intime gjenden te burra të moshave të ndryshme. Situata të rregullta stresuese, kushte stresuese në punë, ushtrime të mëdha fizike, një sëmundje e sistemit gjenitourinar dhe shumë më tepër mund të shkaktojnë fuqi të dobët. Por përparimi nuk qëndron ende dhe ilaçi novator Levitra, i cili konsiderohet disa herë më efektiv se Viagra dhe u zbulua si rezultat i hulumtimeve mjekësore dhe një numri të eksperimenteve, do të ndihmojë në rivendosjen dhe përmirësimin e marrëdhënieve seksuale.

Karakteristikat dhe përfitimet e Levitra:

– efekt i shpejtë (10-30 minuta pas administrimit);

– marrëdhënie seksuale më të gjata;

– nuk ndikon në epsh;

– pirja e ushqimit dhe alkoolit nuk ndikon në efektin e ilaçit;

– nuk ka kufizime për burrat mbi 60 vjeç;

– aprovuar për përdorim nga pacientë me çrregullime endokrine (diabeti mellitus);

– i përshtatshëm për t’u përdorur në çdo kohë të ditës;

– Ndihmon në rivendosjen e fuqisë pas trajtimit të tumoreve beninje;

– mundësia e përdorimit afatgjatë;

– pothuajse pa efekte anësore dhe kundërindikacione.

Cialis mbi banak

Cialis është një ilaç tjetër për eliminimin e problemeve të ereksionit në të gjitha fazat e tij, tableta të verdhë me tadalafil – një përbërës i patentuar që është pjesë e tyre. Ky mjet rekomandohet për burrat në moshë riprodhuese.

Shfaqja e një mbledhje është e mundur me ngjallje seksuale, e arritur përmes zgjimit natyror me një partner. Por kjo nuk është një mungesë e fondeve, por avantazh i saj – është një lloj sigurimi kundër ereksioneve të papritura në vende të papërshtatshme për këtë.

Erofertil  Rrepa për të rritur fuqinë tek burrat

– efekti afatgjatë (substanca aktive do të veprojë brenda 36 orëve);

– jo Addictive;

– restaurimi i burrërisë.

Faktorët e mëposhtëm zvogëlojnë efektin e ilaçit:

– marrja e sasive të mëdha të ushqimeve të yndyrshme;

– pritja e pijeve alkoolike;

Gjithashtu, mos merrni tableta Cialis me ilaçe antivirale dhe psikotrope dhe me ilaçe të tjera të përdorura në terapi për impotencën seksuale. Të gjitha tabletat e mësipërm mund të blihen në farmaci pa një recetë të veçantë.

Shahinclub Shqipëri