Udhëzime se si të përdorni një pompë për të rritur penisin

Pavarësisht se sa i suksesshëm dhe i pasur mund të jetë një njeri, ai prapë do të ndjehet inferior nëse penisi i tij nuk është aq i madh. Nëse ka edhe probleme me një mbledhje, është dyfish zhgënjyese. Dhe djemtë e rinj janë të mërzitur tre herë. Por t’i japësh fund vetes është shumë herët. Së pari, mjekësia moderne është mjaft e zhvilluar. Dhe, së dyti, së pari mund të përpiqeni të zgjidhni problemin në shtëpi me një pompë vakumi.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Farë është një pompë vakumi?

Kjo është një pajisje intime për burrat që nuk janë të kënaqur me madhësinë e penisit të tyre ose vuajnë nga mosfunksionim ngrerë. Një pajisje elementare përbëhet nga disa elementë strukturorë:

 • balonë plastike cilindrike transparente për një anëtar;
 • unaza mbajtëse (vula);
 • pistoni ose llamba për të krijuar një vakum;
 • çorape që lidh llambën dhe llambën;

Për më tepër, pompa vakum për penisin mund të ketë elementë të tjerë: matës presioni, butoni rregullimi, valvula e lëshimit të ajrit, etj. E gjitha varet nga modeli i pajisjes. Ekzistojnë gjithashtu pompa hidraulike për penisin, të cilat konsiderohen më të avancuara, dhe për këtë arsye të sigurta.

Për çfarë është një pompë vakumi?

Pse na duhet pompë? Fillimisht, pajisja u shpik për të trajtuar mosfunksionimin erektil ose për të rritur fuqinë. Kryerja e testeve në një pompë vakumi, ekspertët shpejt vunë re se është mirë jo vetëm për mbledhjen, por edhe për zgjerimin e penisit. Sepse burrat pretenduan se anëtari me të vërtetë po bëhej më i madh. Prandaj, gradualisht, në pajisje u shfaq një pajisje tjetër: për të rritur organin gjenital mashkullor.

Hulumtimi për pompat me vakum është ende në vazhdim, dhe kohët e fundit është sugjeruar që pajisja mund të përdoret gjithashtu për qëllime parandaluese. Ushtrimet e rregullta janë gjoja të dobishme për fuqinë mashkullore, dhe gjithashtu ju lejojnë të vononi pafuqinë që lidhet me moshën. Nëse kjo vlen për të gjithë, dhe me çfarë frekuence duhet të merren masa parandaluese, ende nuk është saktësuar.

Nga rruga! Pompë përdoret ndonjëherë për të rregulluar penisin, nëse është lakuar pak nga natyra.

Disa çifte e përdorin pompën jo për të zmadhuar penisin, për të mos përmirësuar fuqinë dhe për të mos e stabilizuar mbledhjen, por thjesht si një lodër seksi. Vetë partneri udhëheq procesin, gjë që i jep burrit mundësinë që të pushojë plotësisht dhe të marrë akoma më shumë kënaqësi. Vajza pompon ajër, duke u përqëndruar në reagimin e partnerit të saj. Rezulton një prelud i tillë jo-standard. Nga rruga, ka pompa jo vetëm për burrat, por edhe për gratë: ato janë të dizajnuara për të rritur labitë ose gjoksin.

Erofertil  Lufta për shëndetin e burrave si të përmirësohet demografia

Si funksionon një pompë penisi?

Parimi i funksionimit të një pompë vakumi nuk ka ndryshuar që nga shpikja e saj. Ajo bazohet në ligjet elementare të fizikës: krijimin e një presioni vakum në një enë hermetike në mënyrë që të rritet fluksi i gjakut brenda penisit. Kjo jo vetëm që e bën të nxitojë gjakun në organ, por edhe e stimulon pjesërisht atë. Prandaj, një njeri është gjithashtu i ngazëllyer nga ndjesitë e shkaktuara nga forcimi i ajrit.

Burrat që kurrë nuk kanë përdorur një pompë penisi janë skeptik. Por ata që e provuan pajisjen në veprim, janë të habitur nga efekti dhe dëshirojnë të fillojnë shpejt marrëdhëniet seksuale, nga frika se mbledhja do të zhduket. Por penisi do të qëndrojë për rreth gjysmë ore, sepse gjaku që ka mbushur trupat shpellë do t'i lërë ata ngadalë dhe gradualisht. Për më tepër, një mbledhje do të mbështetet nga zgjimi seksual.

E rëndësishme! Asnjëherë mos përdorni një pompë vakumi ndërsa jeni të dehur!

Një pompë vakumi ndihmon jo vetëm në fakt, por edhe psikologjikisht. Kur një njeri që nuk ka një mbledhje për një kohë të gjatë, sheh se si funksionon pompa (penisi në fund ngrihet në këmbë, dhe gjithashtu bëhet vizualisht më i trashë dhe më i gjatë), ai rimerr besimin në vetvete. Dhe herën tjetër ai ndoshta do të ketë sukses pa një pompë (nëse problemi ishte fillimisht psikologjik, jo fiziologjik).

Pompë nuk mund të quhet një pajisje ideale për zgjerimin e një penisi ose mënyra e vetme për të zgjidhur problemin e një penisi të vogël. Por kjo është një mundësi e vërtetë për burrat që tashmë kanë harruar se çfarë është një mbledhje e qëndrueshme dhe marrëdhënie seksuale normale.

Si të zgjidhni një pompë për një anëtar?

Shtë e rëndësishme të zgjidhni një pompë vakumi individualisht për veten tuaj, në mënyrë që më vonë të mos ketë probleme me funksionimin. Kur blej një pajisje për të zgjidhur një problem kaq të rëndësishëm, unë dua që ai të jetë efikas, i besueshëm dhe i lirë. Si të zgjidhni një pompë? Cilin model për të zgjedhur? Dhe ku është vendi më i mirë për ta blerë atë?

Dimensionet e instrumentit

Me rëndësi të madhe është madhësia e cilindrit të pompës vakum. Gjatësia e flaskës duhet të jetë 3-5 cm më e gjatë dhe diametri 2-4 cm më i gjerë se penisi i ngritur. Nëse nuk ka ngritje dhe nuk mund të merrni matje, atëherë orientohuni nga kujtesa, por prapë zgjidhni një fletë më të madhe. Sepse nëse penisi mbërthehet brenda, duhet të prisni derisa mbledhja të qetësohet.

Llojet e pompave

Ekzistojnë 3 konfigurime të pompave vakum për burrat.

 1. Manual. Më e thjeshtë dhe më e lirë (nga 1 mijë rubla). Meshkujt zakonisht fillojnë “njohjen” e saj me pompa prej saj. Ajri pompohet duke shtypur llambën e gomës, si në një pajisje matëse të presionit. Vetë njeriu kontrollon numrin dhe intensitetin e klikimeve.
 2. Me një pompë elektrike (nga 2 mijë rubla). Thjesht shtypni butonin, dhe ajri do të fillojë të pompohet ngadalë, duke treguar presionin në matësin e presionit. Nëse dëshironi të blini një pompë elektrike, kushtojini vëmendje modeleve me marrje të rregullueshme të ajrit, sepse secili person ka një ndjeshmëri të ndryshme dhe pragun e dhimbjes.
 3. Të ujit. Nuk është ajri që pompohet, por uji që është grumbulluar më parë në balonë. Pompat hidraulike konsiderohen më efikase dhe më të sigurta sepse dëmtojnë më pak indet e penisit. Por ato kushtojnë më shumë (nga 4 mijë rubla.)

Rezulton se zgjedhja e një pompë vakumi përcakton madhësinë dhe konfigurimin e saj. Modelet shumë të lira nuk rekomandohen të blihen, sepse ne po flasim për një organ intim dhe të ndjeshëm. Dhe nëse pompa është e paqëndrueshme nga dëmtimi, ajo jo vetëm që do të prishet shpejt, por gjithashtu mund të dëmtojë indet e penisit.

Shikoni katalogun e pompës për anëtarin.

Si të përdorni një pompë vakumi për një anëtar?

Herën e parë që të përpiqeni të përdorni një pompë për të zmadhuar një penis rekomandohet jo para marrëdhënieve seksuale, por thjesht për qëllime edukative. Kjo do t'ju lejojë të kuptoni se si funksionon pajisja, përshtatuni me të, në mënyrë që më vonë, duke qenë me partnerin tuaj, ju nuk do të humbni kohë dhe nuk do të dështoni. Si të përdorni një pompë vakumi?

Erofertil  Si të rritet fuqia pas 50, 60, 40, 45 vjet

Së pari ju duhet të studioni me kujdes udhëzimet për rregullat e funksionimit të pompës vakum për penisin dhe paralajmërimet e prodhuesit. Modele të ndryshme mund të kenë nuancat e tyre, kështu që mos e lini pas dore të lexoni shënimin. Atëherë balona e pompës së blerë duhet të lahet me një sfungjer me sapun ose të fërkohet me alkool. Më tej sipas algoritmit.

 1. Aplikoni një lubrifikant në bazën e penisit për të parandaluar fërkimin e pubis gjatë përdorimit të pompës.
 2. Vendosni një penis të relaksuar në balonë dhe shtypeni fort në pubis për të krijuar një ngushtësi.
 3. Ne fillojmë të lëkundemi ngadalë dardha.
 4. Pas çdo shtypi, ne përqëndrohemi në ndjesitë tona: ato duhet të jenë tërheqëse dhe të këndshme. Nuk duhet të jetë e dhimbshme.
 5. Penisi do të fillojë të ngrihet gradualisht: zmadhoni dhe skuqeni pak.
 6. Ndaloni pompimin e një anëtari kur të arrijë madhësinë që zakonisht ndodh gjatë një ereksioni.
 7. Lehtësoni presionin duke shtypur valvulën afër llambës (në disa modele, thjesht hapni vrimën në llambë).
 8. Ne heqim fluskën nga penisi dhe shënojmë kohën gjatë së cilës ajo do të mbetet në gjendjen "që funksionon".
 9. Ushtrimi tjetër mund të kryhet jo më herët se 20 minuta pas relaksimit të penisit.
 10. Pas përdorimit të pompës vakum, balona duhet të lahet dhe të thahet menjëherë.

Nëse ngritja është shumë e dobët dhe kalon pas një kohe të shkurtër pas lëshimit të presionit, mund të përdorni unazën e ngritjes. Ndonjëherë shitet në grupe së bashku me pompa për burra, ose mund ta blini veç e veç. Unaza vendoset paraprakisht në balonë, dhe para se të hiqni anëtarin, transferohet në bazën e saj. Shtrydhja e penisit nuk lejon që gjaku të thahet shumë shpejt nga cavernosa e korporatës, kështu që një mbledhje zgjat më shumë.

Si të rritet pompa e penisit?

Ndihmon pompa? A është e mundur të rritet madhësia e penisit me të? A është pompa e vakumit të penisit efektiv apo ju ndihmon vetëm marrja e ereksionit para marrëdhënies seksuale? Këto janë pyetje mjaft logjike nga blerësit që e shohin këtë pajisje për herë të parë. Ekspertët dhe disa burra pretendojnë se pompa ju lejon të arrini rezultatet e dëshiruara, por për këtë ju duhet të bëni rregullisht ushtrime. Likeshtë si pompimi i ndonjë muskul: sistematikiteti dhe durimi janë të rëndësishëm.

Zgjat Anëtar

Për burrat që nuk janë të kënaqur me gjatësinë e penisit, ushtrimi i rekomanduar është "paketim". Ai do të ketë nevojë për një pompë vakumi me një diametër të vogël të baletës, përafërsisht përkon me diametrin e penisit të ngritur. Pastaj, gjatë pompimit, nuk do të ketë trashje të organit gjenital mashkullor, por do të zgjasë.

Kar i trashë

Për të rritur trashësinë e penisit, pompimi klasik kryhet në një balonë, diametri i së cilës është shumë më i madh se diametri i penisit të ngritur.

Puna për zmadhimin e penisit duke përdorur një pompë duhet të bëhet jo më shumë se 1 herë në ditë, duke kryer jo më shumë se 3 qasje me një pushim 20-minutësh. Nëse planifikoni seks në mbrëmje me përdorimin paraprak të pompës, atëherë mos ushtrohuni me të në mëngjes dhe pasdite.

Sa e rrit pompën e penisit?

Të gjithë burrat tashmë dëshirojnë të dinë se sa ju mund të rritni një anëtar. Efekti i parë i pompës mund të shihet pas 2-3 muajsh. Penisi, edhe në gjendje të qetë, bëhet 1-2 cm më i gjatë dhe sa më i trashë. Efikasiteti gjithashtu varet nga mosha e burrit: sa më i ri të jetë ai, aq më i mirë është rezultati i zmadhimit të penisit për shkak të ndarjes më aktive të qelizave. Për burrat pas 40-45 vjet, pompa nuk ka gjasa të ndihmojë që organi gjenital të jetë më i gjatë ose më i trashë. Por pajisja mund të përdoret para seksit për një mbledhje.

Erofertil  Pilula të impotencës (2)

Warning! Nuk ka nevojë të përpiqeni të shpejtoni procesin e rritjes së penisit duke rritur numrin e ushtrimeve ose kohëzgjatjen e tyre. Ndiqni me përpikëri udhëzimet, përndryshe mund të dëmtoni veten.

Përfitimet dhe dëmet e një pompë vakumi për burrat

Cilat janë të mirat dhe të mirat e përdorimit të pajisjes, dhe si ndikon një fuqi e pompës vakum? A është e dëmshme? Si të mbroheni nga efektet negative të përdorimit të një pompë?

përfitim

Le të fillojmë me pikët e mira. Ushtrime të rregullta të moderuara me pompimin e një anëtari ju lejojnë të:

 • normalizon furnizimin me gjak të organeve të legenit;
 • forcimi dhe stabilizimi i një ngritjeje;
 • të ruajë aktivitetin seksual të burrit në gjendje të mirë, e cila është e rëndësishme për shëndetin e tij të mashkullit dhe gjendjen normale psikologjike;
 • për të shtyrë impotencën në lidhje me moshën.

Kjo është ajo që një pompë vakumi është e dobishme për të. Por e gjithë kjo funksionon vetëm nëse njeriu i ndjek qartë udhëzimet dhe nuk është i dhënë pas lojrave me këtë pajisje.

Përdorimi i pahijshëm i pompës vakum ose përdorimi i një pajisje të dëmtuar mund të çojë në problemet e mëposhtme:

 • një rënie në forcën e derdhjes (një njeri do të përfundojë shumë shpejt dhe pa shumë kënaqësi);
 • tërheqja e dhimbjes gjatë mbledhjes dhe marrëdhënies seksuale;
 • trauma në indet e penisit, deri në shfaqjen e çarjeve të gjakderdhjes ose madje edhe këputjes së frenës;
 • mpirje e një anëtari;
 • pigmentimi i lëkurës së penisit.

Nëse të paktën një prej këtyre problemeve ndodh, duhet të ndaloni përkohësisht përdorimin e pompës dhe të konsultoheni me një mjek.

Shumë burra kanë dëgjuar që një pompë vakumi është e përshtatshme për trajtimin e prostatitit. Por kjo nuk është plotësisht e vërtetë. Pajisja mund të përdoret për të parandaluar adenomën e prostatës, sepse një nga parakushtet për sëmundjen është ngecja e lëngjeve në organet e legenit. Dhe përdorimi i një pompë ndihmon në shpërndarjen e gjakut dhe limfës.

Противопоказания

Ju nuk mund të përdorni një pompë vakumi për një anëtar me sëmundjet dhe sëmundjet e mëposhtme:

 • urethritis;
 • proceset inflamatore në penis;
 • synetia e fundit ose operacioni tjetër i penisit;
 • fimoz;
 • tromboza;
 • duke marrë antikoagulantë.

Pompë vakumi apo zgjatëse?

Një zgjatues është gjithashtu një pajisje për zgjerimin e një penisi, por mekanizmi i veprimit të tij është i ndryshëm: për shkak të shtrirjes së organit. Kjo rrit rrezikun e dëmtimit të penisit, kështu që zgjatësit nuk rekomandohen për përdorim pa mbikëqyrjen mjekësore. Përveç kësaj, shtrirësi shtrin anëtarin në mënyrë të pabarabartë dhe vetëm në gjatësi.

Në atë rast, cili është më mirë: një pompë hidraulike ose një pompë vakumi? Mjekët rekomandojnë t'i kushtojnë vëmendje opsionit të parë, sepse kur krijohet një vakum duke pompuar ujë, indet e penisit dëmtohen më pak. Edhe pse funksionimi i pompave hidraulike ka karakteristikat e veta, të cilat duhet të lexohen në udhëzime.

Ne ofrojmë në krye të pompave më të mira për burra, të cilat mund të porositen në dyqanin online me ofrimin e shtëpisë.

 1. Discovery Racer qartë. Pajisja më e thjeshtë me elemente strukturore elementare: një llambë transparente, çorape, llambë. 1054 fshij. Ju mund të zgjidhni të njëjtën pajisje, por me një ngjyrë të ndryshme të llambës: vjollcë, e kuqe, e zezë.
 2. A-lodra në të zeza me një matës presioni që ju lejon të monitoroni ndryshimin e presionit në balonë. 2083 fshij.
 3. Set erotik për burrat Kompleti i Tij i Zgjerimit, i cili përveç pompës vakum përfshin unaza ngritjeje dhe grykë me shirita. 3462 fshij.
 4. Pompë Vibruese e penisit me prekje perfekte. Ka një efekt dridhjeje shtesë, i cili më tej stimulon penisin drejt ereksionit. Mund të përdoret gjithashtu për masazh vakum të dobishëm të penisit në shtëpi. 3529 fshij. Lubrifikanti i përfshirë.
 5. Zbuloni Astronautin me matësin e presionit, unazën e ngritjes dhe sundimtarin në balonë. Një hundë e butë në bazë lejon që balona të përshtatet snubly në pubis. Dizajni origjinal. I përshtatshëm si dhuratë për njeriun tuaj të dashur. 4118 fshij.

Për të kuptuar se cila pompë për një anëtar është më e mirë është e mundur vetëm pasi të keni testuar secilin model. Provoni, eksperimentoni dhe arrini rezultate që gjithmonë të ndjeheni si gjigant seksi.

Shahinclub Shqipëri