Rimëkëmbja e fuqisë dhe trajtimi i frigiditetit

Cila është koha e rivendosjes së fuqisë?

Ftohtësia dhe indiferenca do të jenë një gjë e së kaluarës

Fjala "potencë" vjen nga fjala "potencial" dhe shoqërohet jo vetëm me aftësitë seksuale të një personi, por edhe me stilin e tij të përgjithshëm jetësor, statusin, qëndrimin ndaj qenies, me atë që është i zënë, sa interesohet për mjedisin, sa aktiv është pozicioni i tij jetësor .

Fuqia seksuale është një faktor shumë i rëndësishëm dhe shpesh i dhimbshëm si për burrat ashtu edhe për gratë. Problemet që lidhen me të mund të shkaktohen nga situatat e mëposhtme:

Sëmundjet e gjëndrës së prostatës trajtohen me sukses në Qendrën Mjekësore Nadezhda duke përdorur terapi rezonancë mikrovalë;

Potenciali, veçanërisht te burrat, varet shumë nga gjendja e sistemit nervor dhe psikikës, madje më shumë sesa nga disa tipare anatomike. Shkeljet mund të ndodhin pas dështimit në kontakt intim, kur ekziston frika për dështimet e mëvonshme, gjë që bllokon funksionet fiziologjike të trupit. Në këtë rast, është e rëndësishme t'i mësoni një personi të pushojë, të largohet nga mendimet për një rezultat negativ, atëherë fuqia do të jetë shumë më e mirë;

 • aq çuditërisht, nga interesi reciprok për njëri-tjetrin.

Nga njëra anë, kur ka një partner që mashtron, ndizet, atëherë kjo ka një efekt pozitiv në fuqinë. Nga ana tjetër, nëse një burrë është me dashuri të dashur dhe trajton me mprehtësi subjektin e ndjenjave të tij, është shumë i shqetësuar për rezultatin e kontaktit intim, atëherë ai mund të kthehet në zhgënjim. dmth mundësia e problemeve me një grua të dashur është më e madhe sesa me një partner të rastësishëm, kënaqësia e të cilit zakonisht shqetësohet pak. Prandaj, detyra jonë është të ndihmojmë të heqësh qafe stresin e panevojshëm dhe ankthet e çmendura në marrëdhëniet me një të dashur.

Erofertil  Si të rritet fuqia tek burrat në shtëpi (2)

Ne përmbledhim: Qendra Mjekësore Nadezhda ka përvojë të gjerë në trajtimin e impotencës, dhe qasjet tona për rivendosjen e fuqisë varen nga nevojat specifike të pacientëve tanë:

 • për trajtimin e sëmundjeve të gjëndrës së prostatës (prostatiti, adenoma), terapia me rezonancë mikrovalë është zakonisht e mjaftueshme,
 • dhe "fik" frikën e dështimit do të ndihmojë seancat e psikoterapisë në kombinim me terapinë me rezonancë mikrovalë, e cila gjatë rrugës përmirëson furnizimin e gjakut në indet e trupit, normalizon nivelet hormonale (duke përfshirë rikthen nivelet e testosteronit).

  Cila është koha e rivendosjes së fuqisë?

  Koha e trajtimit të impotencës varet nga përsëritja e problemit. Nëse ndërprerjet në kontaktin seksual filluan një muaj ose dy më parë, atëherë trajtimi mund të zgjasë 2 javë. Nëse po flasim për prostatinë ose adenoma, atëherë ka shumë të ngjarë që trajtimi të zgjasë rreth një muaj, këto do të jenë 2 kurse të terapisë me rezonancë mikrovalë, dhe rezultati i dëshiruar do të vijë brenda 2-3 muajve. Nëse problemi me potencialin është afatgjatë, atëherë ndodh përmirësimi ose përkeqësimi në mënyrë periodike, atëherë, natyrisht, trajtimi do të zgjasë pak më gjatë, më saktësisht, ne mund të themi vetëm duke ekzaminuar treguesit individualë të pacientit. Dhe, natyrisht, trajtimi nuk do të zgjasë me vite (siç sugjerohet nga terapia e ilaçeve), do të jetë pa ilaçe dhe pilula, të cilat në vetvete mund të shkaktojnë neurozë në sasi të mëdha në çdo person. Ne në qendrën mjekësore "Nadezhda" avokojmë për rivendosjen e funksioneve të dëmtuara vetëm natyrisht, pa kimi dhe operacione!

  Ftohtësia dhe indiferenca do të jenë një gjë e së kaluarës

  Disa fjalë në lidhje me fuqinë seksuale të një gruaje, ose, siç janë thënë për të thënë, në lidhje me trajtimin e frigiditetit.

  Erofertil  Djali nuk ka ngritje atë që i ndodhi

  Plotësia seksuale e jetës së një gruaje gjithashtu varet në masë të madhe nga ajo lloj partneri që ajo ka, sa dashuri reciproke, mirëkuptim ndaj njëri-tjetrit janë të pranishëm. Dhe ne, nga ana jonë, jemi të gatshëm ta ndihmojmë atë të kuptojë vlerën e një burri për familjen e saj, të rrisë autoritetin e tij në sytë e saj dhe të krijojë, ndoshta, një lidhje delikate të ndërprerë midis tyre.

  Ne jemi të gatshëm të zbulojmë për të anët e jetës seksuale, të cilat, mbase, deri më tani kanë mbetur të panjohura për të (është e mundur që për shkak të një lloj paragjykimi familjar). Ekzistojnë një numër ushtrimesh që ndihmojnë një grua të kuptojë gëzimin e kënaqësisë seksuale.

  Ka raste kur një grua pushon të përjetojë orgazëm dhe kënaqësi pasi vuan një lloj sëmundjeje. Ne do të ndihmojmë në këtë rast, gjithashtu, dhe jemi të gatshëm për të përballuar sëmundjet që ndërhyjnë drejtpërdrejt me intimitetin (hipertensionin, osteokondrozën, marramendjen, dhimbjen e kokës, alergjitë, hundën kronike të rrjedhës, etj.). Kjo është terapi efektive e rezonancës me mikrovalë, e cila rikthen funksionet e dëmtuara të trupit, e cila ndihmon për të kthyer një ndjenjë të harruar të zgjimit seksual.

  Ne do të ndihmojmë një grua të normalizojë sfondin hormonal, të rivendosë vetëbesimin dhe qetësinë, të bëjmë ekuilibrin psikologjik gjendjen e saj të zakonshme, ajo do të shikojë botën me një pamje të freskët për të hapur aspekte të reja në të dhe për të tërhequr emocione të reja. Ne e garantojmë atë. Atëherë fuqia e burrit të saj të dashur do të bëhet shumë më mirë!

  Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

  • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
  • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
  • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

  Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

  Amarok Adamour

  Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

  Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

  Thomas Schmidt, androlog.

 • Shahinclub Shqipëri