Pompa vakumi për burrat shqyrtime të mjekëve në lidhje me zmadhimin e penisit

Një pompë vakumi është një pajisje që përbëhet nga një cilindër dhe një pompë, përmes së dytës, ajri pompohet jashtë, gjë që ju lejon të krijoni një vakum.

Parimi i funksionimit është i thjeshtë – një njeri vendos një organ gjenital në një pompë vakumi, shtyp pajisjen kundër pubisit të tij me njërën anë, dhe pompon ajrin me dorën tjetër, derisa të krijohet ngarkesa e kërkuar në penis.

Presioni negativ i krijuar në pajisje çon në një fluks të shtuar të gjakut arterial në trupat shpellore të penisit, ajo shpërthen predha proteinike nga brenda, si rezultat, vërehet një rritje e përkohshme e penisit. Me një stërvitje të rregullt, ju mund ta shtrini shellacin e proteinave në madhësinë e kërkuar.

Në procesin e pompimit, pamja e limfës mund të vërehet – një lëng natyral i trupit që ndihet nën lëkurën e dinjitetit mashkullor. Por ky efekt duhet të shmanget, pasi detyra nuk është të zgjasësh lëkurën, por trupat shpellorë dhe albumin.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Përfitimet e pompës për burrat

Pompë vakumi për burrat është një pajisje që ndihmon në zgjerimin e penisit. Në praktikën mjekësore, pajisja përdoret për të trajtuar mosfunksionimin erektil. Përdorimi i zgjatur i një pompë vakumi në baza të rregullta këshillohet nëse burri dëshiron të rrisë madhësinë e penisit.

Ju nuk duhet të prisni për një efekt të shpejtë. Përdorimi i parë i pajisjes çon në një boner cilësor, por pas një kohe penisi kthehet në madhësinë e tij të mëparshme. Por, nëse përdoret për një kohë të gjatë, atëherë mund të shtrini shtresën proteinike dhe trupat shpellë. Nëse vëllimi i trupave kavernoz rritet, atëherë penisi gjatë një ereksioni bëhet më i trashë dhe pak më i gjatë.

Sipas mjekëve, pompa është e nevojshme për burrat që vuajnë nga mosfunksionimi erektil i çdo etiologjie, si dhe për ata që duan të ndryshojnë madhësinë e penisit në një mënyrë të madhe. Ekzistojnë dy lloje të pompave:

 1. Pajisja manuale.
 2. Makinë automatike.

Shqyrtimet e burrave vërejnë se efektiviteti i pajisjes nuk ndryshon. Dallimi i vetëm është se pajisjet automatike janë më të lehta për t'u përdorur, por çmimi i tyre është disa herë më i lartë se ai i një pompë manuale. Përveç zmadhimit të penisit, pompa ka këto karakteristika:

 • Ajo eliminon bllokimin në zonën e legenit për shkak të rrjedhjes së gjakut;
 • Përmirëson qarkullimin e gjakut në legen, që duket se është parandalimi i prostatitit dhe sëmundjeve të tjera të gjëndrës së prostatës;
 • Siguron një mbledhje më të fortë, e cila rrit kohën e marrëdhënies seksuale.

Përparësitë e pajisjes përfshijnë një kosto, siguri relativisht të ulët – në krahasim me metodat dhe funksionimin e tjerë. Me përdorimin e duhur, efektet anësore nga përdorimi janë të përjashtuara.

Në lidhje me pompën vakum për burrat, vlerësimet e mjekëve janë pozitive – shumë mjekë rekomandojnë një pajisje për zgjerimin e penisit.

Erofertil  Nuk ka asnjë shkak të fuqisë në mëngjes

Karakteristikat e përdorimit të pompave për zmadhimin e penisit

1-2 ditë para procedurës së parë të pompimit, rekomandohet të heqni qafe vegjetacionin në perineum dhe ijë. Rruajeni me një rroje deri në mes të skrotumit. Për shkak të prerjes së flokëve, sigurohet lidhja më e ngushtë midis sipërfaqes së mbrojtur në pajisje dhe llambë.

Funksionimi i pajisjes përfshin përdorimin e një lubrifikanti ose lubrifikanti. Mjeti aplikohet në një shtresë të hollë në bagazhin dhe kokën e penisit. Nuk është e nevojshme të aplikoni në scrotum. Nëse kjo është bërë, atëherë nën presion një testikul mund të futet në cilindër, i cili është i mbushur me trauma dhe ndjesi të dhimbshme.

Filloni procedurën e pompimit në penis me një ngritje 100% ose 50%. Fillestarët këshillohen të përdorin pajisjen për herë të parë në penis, e cila është në një gjendje të relaksuar – ata fillojnë ngadalë, ndërtojnë presion gradualisht derisa njeriu të arrijë një mbledhje të plotë. Mos nxitoni, sepse indi i phallus është shumë i ndjeshëm.

Sesioni duket si ky: vendosni një anëtar në një enë. Tërhiqeni scrotum poshtë me një dorë – kjo ju lejon të përshtatni skajet e cilindrit sa më fort që të jetë e mundur. Pastaj balona është shtypur pak në pubis – nuk duhet të dëmtojë. Infloni ajrin.

Koha e pompimit është çelësi për rritjen efektive të anëtarëve. Kjo do t'i tregojë çdo mjeku ose njeriu që praktikon zmadhimin e penisit. Shumë tren sipas skemës vijuese:

 1. 7 ditët e para – një herë në ditë për 10 minuta.
 2. Javën e dytë – një herë në ditë për 15 minuta.
 3. Java e tretë – dy manipulime nga 10 minuta çdo ditë.
 4. Java e katërt – dy trajtime nga 15 minuta në ditë.
 5. Java e pestë përfshin dy seanca: një 20 minuta, të dytin 10 minuta gjatë gjithë javës.
 6. Java e gjashtë – 2 seanca nga 20 minuta çdo ditë.
 7. Java e shtatë – tre seanca çdo ditë për 20 minuta.

Në fund të kësaj periudhe, duhet të kaloni në seanca 10-minutëshe tri herë në ditë gjatë ditëve të javës, dhe gjatë fundjavave – 2 procedura për 20 minuta. Përndryshe: stërvitje të shkurtra çdo ditë për 5-7 minuta deri në 5 herë në ditë.

Erofertil  Trajtimi dhe parandalimi i mosfunksionimit ngrerë

Pas shtatë javëve të stërvitjes, pompimi plotësohet nga Jelking ose duke shtrydhur penisin në një gjendje të ngrehur.

Dëmtime dhe kundërindikacione të mundshme

Një pompë është një pajisje e mirë që ndihmon burrat të rritin gjatësinë dhe trashësinë e penisit të tyre. Shumë fillestarë duan të marrin një rezultat të vërtetë në kohën më të shkurtër të mundshme, kjo është arsyeja pse ata stërviten shpesh dhe shumë. Kjo çon në pasoja negative. Situata përkeqësohet nga përdorimi jo i duhur, i cili ndikon negativisht në shëndetin dhe gjendjen e penisit.

Presioni i fortë i krijuar në pompë ndikon në ndjeshmërinë e penisit, duke çuar në mavijosje, mavijosje dhe dhimbje. Abuzimi i pompës çon në probleme me ereksionin – është e vështirë të arrihet ngurtësia e penisit. Për shkak të efekteve anësore, para së gjithash, duhet të lexoni udhëzimet për përdorimin e pajisjes.

Përdorimi jo i duhur çon në mosfunksionim ngrerë dhe madhësia e penisit zbehet në sfond. Së bashku me këtë, pompë nuk është e përshtatshme për të gjithë burrat. Pajisja ka kundërindikacione të tilla për përdorim:

 • Patologjia e enëve të gjakut dhe zemrës (pavarësisht nga shkaku);
 • Sëmundjet e sistemit riprodhues të një natyre infektive ose inflamatore;
 • Inflamacion i Uretrës;
 • Disordersrregullime të koagulimit të gjakut;
 • Fragiliteti i mureve vaskulare (për shembull, me trombozë, aterosklerozë);
 • Venat varikoze të legenit;
 • sëmundje hypertensive zemrës;
 • Përdorimi i ilaçeve për hollimin e gjakut

Një kundërindikacion relativ për t'u përdorur është një histori e priapism (mbledhje e zgjatur dhe e dhimbshme te burrat). Përndryshe, një burrë mund të përdorë pompën pavarësisht nga mosha (nuk rekomandohet për adoleshentët) dhe shëndetin e përgjithshëm.

Pompa siguron një boner të mirë, rrit penisin. Por për të arritur rezultatin, duhet të stërviteni për një kohë të gjatë. Shumë NUPers kombinojnë disa teknika që përqendrohen në rritjen e penisit. Për shembull, një pompë + shtrirje manuale ose një pompë + Mbërthim (një teknikë që përfshin "mbylljen" e gjakut brenda penisit, e cila çon në rritjen e tij).

Shahinclub Shqipëri