Shenjat e impotencës

29.11.2018/0/123 XNUMX XNUMX shikime

Aktualisht, afërsisht 30% e burrave modern të moshës 18 deri 59 vjeç tregojnë shenja të pafuqisë. Sidoqoftë, a është e mundur të merresh me këtë problem? Këtu, shkaku i shfaqjes së një shkelje të tillë luan një rol të rëndësishëm.

Sot, ekspertët dallojnë dy lloje të impotencës: psikologjike dhe organike. Në rastin e fundit, shkelja manifestohet me kalimin e viteve. Arsyeja kryesore është ndikimi i proceseve të caktuara fiziologjike, për shembull, Sëmundjeve kardiovaskulare.

Një ngritje në këtë rast nuk zhduket plotësisht, por kohëzgjatja e saj zvogëlohet. Një ereksion po dobësohet. Gjatë gjumit të natës, ereksionet spontane janë gjithnjë e më të rralla. Ata nuk paraqiten në mëngjes pas një pushimi të mirë.

Pafuqia psikologjike formohet në një trup absolutisht të shëndetshëm. Në mëngjes dhe gjatë natës vërehen ereksione të rregullta. Problemi është i dukshëm vetëm me kontakt të ngushtë. Një person thjesht nuk ka një mbledhje. Arsyeja qëndron në ngacmimin e pamjaftueshëm të sistemit nervor qendror ose problemet e shëndetit mendor të burrave. Pafuqia psikologjike shpesh e çon seksin më të fortë në një depresion të tmerrshëm.

Ekspertët janë të sigurt se në nëntë nga dhjetë raste, çrregullimet seksuale tek burrat lindin kundër sfondit të disa faktorëve psikologjikë të pafavorshëm. Prandaj, në simptomat e para të një mosfunksionimi në ereksion, është e rëndësishme të kontaktoni një institucion mjekësor, të identifikoni shkaqet rrënjësore të manifestimit, të zgjidhni metodat e trajtimit dhe të merrni masa parandaluese që do të stabilizojnë funksionin seksual.

Shenjat e jashtme të impotencës

Disa njerëz pyesin nëse impotenca mund të njihet nga të dhënat e jashtme. Në fakt, ekzistojnë disa tregues të rëndësishëm që identifikojnë një njeri që vuan nga një problem i tillë:

 • Drojë. Burri nuk insiston në intimitet, qesh ftesën për një takim. Mund të duket se një person është thjesht i respektueshëm. Por në realitet, ai ka frikë të tregojë dobësinë e tij.
 • Abilityrregullim i tepërt. Shpesh një njeri është i përhumbur nga mendimet për problemin e tij me funksionin seksual. Si rezultat, ai merr gjithçka me armiqësi, bëhet shumë i shpejtuar dhe nervoz.
  • A mund të hiqni dorë nga pirja e duhanit?

  Një mbledhje zhduket gjatë seksit

  Pse ndodh një ereksion flaksid?

  Shkaqet e impotencës në një moshë të re

 • Modesti. Fjalimi bëhet i qetë dhe i holluar, shikimi ulet poshtë. Një burrë nuk dëshiron të hapet për askënd. Ai ka një problem.
 • Mënyra e gabuar e jetës. Një burrë pi duhan shumë dhe është i mbipeshur. Ai ka shenjat e para të alkoolizmit fillestar. Në raste të tilla, burri nuk e tregon veten me intimitet në mënyrë aktive.
Erofertil  A e ka shëruar dikush burrin e saj të pafuqisë

Sigurisht, të gjitha këto shenja nuk janë një tregues absolut i problemit. Sidoqoftë, prania e disa prej tyre në të njëjtën kohë është një rast për të reflektuar.

Shenjat themelore të impotencës

Shpesh, impotenca ndodh gradualisht dhe në mënyrë të konsiderueshme. Ndonjëherë, një burrë thjesht nuk ia del të bëjë seks ose të kryejë një marrëdhënie seksuale të suksesshme. Si rezultat, përfaqësuesi i seksit më të fortë është i mërzitur, por nuk shkon në ekstreme.

Me kalimin e kohës, dështime të tilla ka më shumë të ngjarë të përsëriten. Tek burrat e shëndetshëm, një mbledhje manifestohet. Ajo lind pothuajse menjëherë në sytë e një vajze të bukur. Por kur një sëmundje zhvillohet, një mbledhje nuk ndodh. Gjatë marrëdhënies seksuale, një mashkull duhet të bëjë shumë përpjekje për të realizuar procesin e intimitetit dhe ta sjellë atë në përfundim.

Sinjali i parë që zhvillohet impotenca është derdhje e parakohshme. Në fakt, kjo është një shenjë e qartë e sëmundjes. Derdhja është lëshimi i lëngut seminal, i shoqëruar nga një orgazëm dhe relaksim i penisit. Me mosfunksionime seksuale, derdhja ndodh spontanisht. Ajo është e pakontrollueshme. Kjo do të thotë, derdhja mund të ndodhë edhe pas marrëdhënies seksuale ose në fillim.

Ndonjëherë, me dëshirë të fortë seksuale, një përfaqësues i seksit më të fortë thjesht nuk mund të vazhdojë procesin e intimitetit. Kjo është për shkak të paaftësisë për të rivendosur një mbledhje. Ekspertët besojnë se çrregullime të tilla derdhje ndodhin për shkak të problemeve kardiovaskulare.

Manifestimi tjetër është një mbledhje e dobët. Si rregull, është një shenjë themelore e pafuqisë. Ngurtësia është ulur ndjeshëm. Një mbledhje shfaqet më rrallë. Fortësia e penisit zvogëlohet gjatë marrëdhënieve seksuale. Kjo manifestim ndodh për shkak të çrregullimeve hormonale dhe vaskulare në trupin mashkullor.

Erofertil  Pafuqia psikologjike në trajtimin e burrave, shkaqet, simptomat

Një simptomë e qartë e impotencës është mungesa e një ereksioni, domethënë, mosfunksionimi ngrerë. Si rregull, një ngritje adekuate ose spontane mund të ndodhë tek një person. Në rastin e parë – me tërheqje seksuale ndaj partnerit. E dyta parashikon një ngritje të pakontrolluar gjatë natës ose në mëngjes. Në mungesë të secilit lloj të një manifestimi të tillë të ngjalljes, vihet re impotencë.

Mjaft për të ngrënë Viagra dhe analogët e tij të dëmshëm! Në mjekësinë moderne, ka shumë pilula për të rikthyer fuqinë mashkullore, por të gjitha kanë të paktën një nga efektet anësore të mëposhtme:

 • shkaktojnë një rritje të mprehtë të presionit të gjakut;
 • absolutisht jo i pajtueshëm me alkoolin dhe ushqimet yndyrore;
 • shkaktoni "sindromën e tërheqjes" dhe efekte të tjera të pakëndshme, dhe në disa raste shkakton dëm të pariparueshëm për shëndetin tuaj!

Nëse dëshironi të arrini një mbledhje të shpejtë dhe të fortë, atëherë përdorni kapsula të sigurta: Adamour ose Amarok.

Amarok Adamour

Kjo është një qasje plotësisht e re për të zgjidhur një problem kaq delikat si një "ngritje e fortë". Përbërja e këtyre përgatitjeve përfshin ekstrakte bimore, që do të thotë se përbërësit e kapsulave Adamour ose Amarok nuk përmbajnë asnjë përbërës kimik. Shqyrtimet e burrave që kanë provuar efektet e këtyre kapsulave në vetvete konfirmojnë efektivitetin e lartë të këtyre barnave dhe madje edhe praninë e efektit terapeutik të impotencës në fazat e vona të "dobësisë seksuale".

Ju bëj thirrje që të lexoni informacione të hollësishme në lidhje me barnat moderne Adamour, Amarok, të postuar në faqet zyrtare të prodhuesve dhe tregoni për këtë njerëzve që ende përdorin pilula sintetike për një "thirrje të shpejtë të ereksionit"!

Thomas Schmidt, androlog.

Shahinclub Shqipëri